Cum să vă simțiți beți fără a bea

Mulți oameni se bucură de buzz-urile pe care le simt în timp ce beau alcool. Băutura poate reduce inhibițiile deoarece eliberează dopamina, o substanță chimică care vă face să vă simțiți mai fericiți. Majoritatea oamenilor se bucură de o fericire crescută! Cu toate acestea, există multe probleme potențiale cu consumul de alcool, inclusiv efectele secundare fizice și emoționale. În plus, accesul la alcool poate împiedica uneori oamenii să bea. Din fericire, există multe modalități de a obține un buzunar fără a bea. Încercarea de lucruri noi pot fi la fel de eficiente atunci când încercați să capturați acel sentiment.

Pași

Metoda 1 din 3:
Având o aventură
  1. Imaginea intitulată se simt beat fără a bea pasul 1
1. A lovit sala de gimnastică sau parcul local. Exercitarea este una dintre cele mai cunoscute modalități de a experimenta un sentiment asemănător cu îmbătrânirea fără a fi imbibarea în alcool. Obținerea unei sesiuni cardio regulate în Eliberarea endorfinelor corpului, Seratonin și Dopamine, care sunt substanțe chimice din creierul dvs. Când este eliberat, aceste substanțe chimice pot crea un fel de sentiment euforic, nu spre deosebire de sentimentul de a fi beat.
  • Exercitarea în mod regulat poate face un impact durabil asupra stării dvs. de spirit. Găsiți un plan de exerciții care vă convine. Dacă sunteți social, încercați să vă alăturați unei clase de grup, cum ar fi dansul cardio sau tabăra de boot. Dacă apreciați o singurătate, luați în considerare luarea în curs de desfășurare.
  • Imaginea intitulată se simt beat fără a bea pasul 2
    2. Go Bungee Jumping. Pentru o mulțime de oameni, graba care vine de la sporturile extreme este cel mai bun tip de înaltă pe care le puteți obține. Dacă căutați o experiență de modificare a minții care nu implică băuturi, există o mulțime de opțiuni pentru dvs. De exemplu, ați putea încerca scufundări, rafting de apă albă sau snowboarding. Toate aceste activități au un impact semnificativ asupra stării dvs. mentale, precum și a exercițiilor fizice.
  • Încercați să căutați grupuri de aventuri locale în zona dvs. Adesea, vă puteți alătura unui excursie de grup pentru ceva de genul alpinismului de stâncă sau alunecă. Acest lucru poate reduce costul sporturilor extreme și, de asemenea, vă ajută să faceți noi prieteni care împărtășesc acest interes cu dvs.
  • Imaginea intitulată se simt beat fără a bea pasul 3
    3. A se îndrăgosti. Oamenii care au fost îndrăgostiți s-au descris ca fiind sensibili și în afara controlului. Fiind în dragoste - sau pofta - poate afecta efectiv creierul uman în același mod în care alcoolul sau drogurile pot. Când sunteți îndrăgostiți, nivelurile dvs. de dopamină Spike, creând un sentiment euforic. În afară de Euforia, dragostea poate face, de asemenea, oamenii să se simtă mai puțin inhibați, mai generos și redus nivelurile de stres.
  • Imaginea intitulată se simt beat fără a bea pasul 4
    4. Experimenta natură. Vedeți vreodată că vă simțiți ca o persoană diferită când sunteți în vacanță? Care este, probabil, pentru că mulți dintre noi aleg să ne luăm pauzele departe de mediile noastre tipice - și pentru mulți oameni, mediul dvs. tipic este unul urban. Când sunteți pe o plajă, în munți sau drumeții într-o pădure, creierul pare să proceseze în mod diferit informațiile. Sunetele sunt mai puternice, culori mai vibrante, iar aerul se simte diferit. Acest lucru nu este diferit de sentimentul de a fi beat. Du-te afara!
  • Imaginea intitulată se simt beat fără a bea pasul 5
    5. Ride un roller coaster. Parcul dvs. local de distracții poate fi un loc minunat pentru a găsi acel sentiment interesant pe care l-ați căutat. Indiferent dacă încercați cel mai recent super coaster, sau faceți o plimbare cu apă palpitantă, există o mulțime de atracții care vă pot lăsa să vă simțiți bine. Roller-coasterii pot oferi cu siguranță unele dintre aceleași sentimente pe care le veți obține de la consumul de alcool. Vă puteți aștepta să vă simțiți amețit, rătăcit și dezorientat. Și de multe ori, imediat gata să se deplaseze la următoarea călătorie!
  • Metoda 2 din 3:
    Folosind imaginația ta
    1. Imaginea intitulată se simt beat fără a bea pasul 6
    1. Porniți câteva melodii. Majoritatea oamenilor au experimentat o reacție emoțională la o bucată de muzică. S-ar putea să audă un cântec preferat de la liceu, melodia de dans de nuntă sau un favorit de familie vechi care provoacă o reacție mintală și fizică foarte reală la oameni. Anumite piese de muzică pot transporta un individ într-un alt moment și loc. Cu alte cuvinte, muzica ne poate îndepărta temporar din realitate. Muzica poate crea reacții euforice la indivizi. Și ca totul referitor la muzică, este vorba despre gusturile tale personale.
  • Imagine intitulată se simt beat fără a bea pasul 7
    2. Cantiți copilul dvs. interior. Doriți să vă simțiți amețit și dezorientat? Copiii sunt experții! Gândește-te la tinerii tăi mai tineri. Amintiți-vă sentimentul exhilarator pe care l-ați prins din jurul și în jurul cercurilor până când ați căzut? De ce nu încercați din nou! De asemenea, puteți transforma Somersaults sau puteți să vă luați prietenii și să vă îndreptați spre parcul local sau la locul de joacă. Găsiți un deal pentru a se rostogoli sau a merge la fel de mare ca și tu în leagăne.
  • Imaginea intitulată se simt beat fără a bea pasul 8
    3. Sperie-te prost. Frica poate provoca multe dintre aceleași sentimente care sunt beat pot provoca. Unul dintre numelorii comuni simt o pierdere de control. Când este făcut în mod responsabil, acest sentiment de a fi în afara controlului poate provoca o grămadă de adrenalină - și entuziasm. De asemenea, după ce mintea dvs. își dă seama că nu sunteți de fapt în pericol, se poate stabili un sentiment de giddiness și inimă de lumină. Ceea ce face ca frica să merite!
  • Există o mulțime de modalități de a vă sperie. Apucați o carte înfiorătoare sau urmăriți un thriller la televizor. Mai bine, apucați-vă prietenii și aveți o tabără în curtea din spate. Au un concurs pentru a vedea cine poate provoca cea mai strânsă cu cea mai înspăimântătoare poveste fantomă.
  • Imagine intitulată se simt beat fără a bea pasul 9
    4. Stați prea târziu. Senzație de groggy este una dintre cele mai frecvente reacții la consumul de alcool. Puteți încerca să imită faptul că, făcându-vă cât mai obosit posibil. Împingeți-vă pentru a rămâne mai târziu decât în ​​mod normal, citiți sau urmăriți televizorul până când vă forțați să vă păstrați ochii deschiși. Acest lucru se va simți ca și cum ați avea prea mult de băut. Nu este o idee bună să încercați acest lucru atunci când aveți o zi importantă la școală sau la locul de muncă.
  • Imaginea intitulată se simt beat fără a bea pasul 10
    5. Beau cafea. Sau o mulțime de orice fel de cofeină. Prea multă cofeină, în orice formă, va produce jitters și ar putea să vă dea sentimentul anxios pe care îl puteți obține în timp ce beți. Cofeina vă poate face, de asemenea, mult mai vorbăreț și mai dispus să fie sociali. Doar fiți atenți, prea multă cofeină nu este bună pentru sănătatea dvs. - mentală sau fizică.
  • Metoda 3 din 3:
    Înțelegerea senzației de băut
    1. Imagine intitulată se simt beat fără a bea pasul 11
    1. Schimbați starea de spirit. Senzație de băut poate afecta cu siguranță starea ta de spirit. Unele dintre aceste schimbări sunt pozitive, iar unele ar fi probabil mai degrabă să eviți. Alcoolul provoacă reacții chimice în creier, iar aceste reacții pot fi, de asemenea, cauzate de alte activități. De aceea ați putea simți efectele de alcool, fără a lua vreodată o gură. Unele schimbări în starea dvs. de spirit ar putea include un sentiment sporit de fericire, giddiness sau entuziasm. Alternativ, starea ta de spirit ar putea să crească mai întunecată și ați putea experimenta sentimente de singurătate sau anxietate.
  • Imagine intitulată se simt beat fără a bea pasul 12
    2. Modificați comportamentul dvs. Sentimentul de a fi beat poate provoca oameni să înceapă să acționeze diferit. Când substanțele chimice din creierul dvs. au reacții noi, este rezonabil să vă așteptați câteva schimbări în comportamentul dvs. De exemplu, atunci când vă simțiți beți, puteți deveni mai social și mai vorbitor. Aceste efecte secundare sunt probabil pentru că vă simțiți puțin mai relaxați și încrezători. În alte cazuri, s-ar putea să vă retrageți și chiar un pic supărat.
  • Imagine intitulată se simt beat fără a bea pasul 13
    3. Se simt fizic diferit. Când simțiți că ați băut, probabil că veți observa unele schimbări în modul în care vă simțiți fizic. S-ar putea să începeți să vă simțiți somnoros sau groggy, ca și cum ați vrea cu adevărat să adormiți. Amețeli este altceva pe care oamenii îl experimentează în mod regulat în timp ce sunt beți. Viziunea ta ar putea să se estompeze și ați putea găsi că aveți niște probleme de echilibrare atunci când încercați să mergeți. Oamenii de obicei au, de asemenea, reacții fizice mult mai lente atunci când se simt beat.
  • Imaginea intitulată se simt beat fără a bea pasul 14
    4. Bucurați-vă de noi senzații. Oamenii preferă să simtă un buzz pentru că se simte noi și interesante. Se poate simți interesant, același lucru cu încercarea unei noi experiențe. Experimentarea cu aceste noi sentimente și efecte poate fi foarte distractivă, atâta timp cât sunteți atent. Doar asigurați-vă că vă cunoașteți limitele și fiți conștienți de împrejurimile dvs. atunci când încercați să capturați un buzz.
  • sfaturi

    Ia-ți prietenii implicați! Încercarea de noi activități poate fi mult mai distractivă dacă aveți un grup care experimentează împreună. Râsul poate fi un alt mod de a simți un buzz.

    Avertizări

    Fiți atenți când încercați activități fizice noi. Știți limitele și opriți-vă dacă vă simțiți prea nervos, amețit sau orice altceva negativ.
  • Să fie în siguranță atunci când utilizați cofeina ca stimulent. De asemenea, nu conduceți dacă vă simțiți amețit sau groggy din orice motiv.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar