Cum să cumpăr propriul dvs. Alcool pentru o nuntă

Cumpărarea alcoolului pentru o petrecere este un lucru, cumpărând suficientă alcool pentru o petrecere de nuntă este alta. Cumpărarea de alcool propriu pentru o nuntă poate părea o sarcină descurajantă, dar vă puteți face mai ușor cu planificarea corectă. Știți cel mai bine oaspeții dvs. și puteți calcula cât de mult și ce tip de alcool trebuie să cumpărați pentru a dura întreaga recepție.

Pași

Partea 1 din 3:
Planificarea recepției
  1. Imagine intitulată Cumpărați-vă propriul alcool pentru o nuntă Pasul 1
1. Numărați numărul de oaspeți care vă vor participa la recepție. Veți avea nevoie de un număr de cap precis pentru a calcula cât de mult de alcool aveți nevoie la recepția dvs. de nuntă. Nu utilizați o estimare brută sau ați putea să vă încheiați fără băutură suficientă pentru a rezista întreaga recepție.

Bacsis: În invitațiile dvs. de nuntă, aveți oaspeții dvs. RSVP, astfel încât să știți cine va participa la recepție. Puteți include chiar și o casetă de selectare care indică dacă intenționează sau nu să bea.

  • Imagine intitulată cumpărați propriul dvs. alcool pentru o etapă de nuntă 2
    2. Decideți cât timp va fi recepția dvs. de nuntă. Puteți presupune că oaspeții dvs. vor avea 2 băuturi pe persoană în prima oră a recepției dvs. de nuntă și 1 băutură suplimentară pentru fiecare oră următoare, astfel încât alegerea lungimii recepției vă va ajuta să vă dați seama cât de mult de consumul de alcool trebuie să cumpărați.
  • Puneți un timp de început și de sfârșit pentru recepție, astfel încât oamenii să nu ajungă mai devreme sau să rămână târziu.
  • O regulă bună de degetul mare pentru o recepție de nuntă standard de 5 ore este de a calcula 6 băuturi totale pe persoană.
  • Imagine intitulată cumpărați propriul dvs. alcool pentru o nuntă 3
    3. Alegeți o dată și timp pentru a influența ceea ce oamenii vor bea. Ziua săptămânii și timpul recepției va informa ce tip de alcool oamenii vor bea probabil și cât de mult vor bea. Oamenii vor bea diferit pentru o nuntă în timpul zilei, duminică, pentru o recepție de nuntă într-o noapte de vineri.
  • Pentru nunți în timpul zilei, oamenii tind să bea mai mult vin și bere decât lichior.
  • Oamenii beau mai mult lichior și bere pentru recepții de noapte, în special pe o vineri sau sâmbătă.
  • Imagine intitulată Cumpărați propriul dvs. alcool pentru o nuntă Pasul 4
    4. Selectați alcoolul pe baza mediului dvs. de nuntă. Localizarea recepției dvs. de nuntă va influența, de asemenea, ce tipuri de alcool ar trebui să le serviți. Dacă recepția dvs. este ținută la o sală de evenimente pe care ați închiriat-o, oamenii sunt mai probabil să bea lichior. Dacă țineți recepția la o nuntă antică sau o destinație, oamenii vor bea mai mult șampanie și vin.
  • Imagine intitulată Cumpărați propriul dvs. alcool pentru o nuntă Pasul 5
    5. Decideți dacă doriți un bar deschis sau o bară limitată. Un bar deschis este opțiunea mai scumpă și înseamnă că oaspeții dvs. pot comanda orice băutură la bar, fără costuri pentru ei. Un bara limitată oferă o selecție de băuturi și servește băuturi în timpul setării Windows pentru a limita costurile.
  • Dacă alegeți un bară limitată, luați în considerare faptul că aveți chelneri servi băuturile pentru a controla cantitatea de alcool distribuit.
  • Imagine intitulată Cumpărați propriul dvs. alcool pentru o pasă de nuntă 6
    6. Consultați și închiriați un barman pentru a vă servi oaspeții dvs. Un barman profesionist poate oferi o perspectivă utilă asupra numărului de alcool pe care trebuie să-l cumpărați pentru nunta dvs. Dacă angajați un profesionist, ei vor servi o sumă măsurată de fiecare dată când fac o băutură, ceea ce înseamnă că calculele dvs. vor fi mai precise.
  • Dacă vă permiteți oaspeților să-și vărste propriile băuturi sau să angajeze un amator pentru a servi oaspeții dvs., atunci sunt mult mai probabil să supraviețuiesc.
  • Barmanii vor necesita adesea o licență de lichior pentru a vinde alcool. Căutați online pentru o companie de servicii de barman pentru a angaja un barman lângă dvs.
  • Locul dvs. de nuntă poate oferi barmanilor o taxă suplimentară.
  • Partea 2 din 3:
    Calculul alcoolului
    1. Imagine intitulată Cumpărați propriul dvs. alcool pentru o etapă de nuntă 7
    1. Luați în considerare tendințele de băut ale oaspeților dvs. Ar trebui să calculați alcoolul pe care intenționați să îl cumpărați pe baza a ceea ce oaspeții dvs. sunt mai probabil să bea. Dacă oaspeții dvs. sunt mai degrabă o mulțime de bere și vinuri, puteți achiziționa o porțiune mai mare de bere și vin și economisiți costurile achiziționând mai puțin lichior.
    • Solicit oaspeților dvs. ceea ce intenționează să bea atunci când RSVP pot fi considerați lipici, dar le puteți întreba ce intenționează să bea cu masa pentru a obține o idee despre ceea ce vor bea.
  • Imagine intitulată Cumpărați-vă propriul alcool pentru o pasă de nuntă 8
    2. Decideți ce tipuri de alcool veți servi. O regulă generală pentru recepțiile de nuntă este de a avea alcoolul pe care îl achiziționați constau dintr-un raport de vin 50%, 30% bere și 20% lichior. Dar dacă credeți că oaspeții dvs. sunt mai probabil să bea bere sau băuturi alcoolice, trebuie să ajustați raportul pentru a se potrivi nevoilor dvs.
  • De asemenea, ați putea decide doar ce tipuri de alcool doriți să fie servite. La urma urmei, este nunta ta!
  • Imagine intitulată cumpărați propriul dvs. alcool pentru o pasă de nuntă 9
    3. Setați un buget de cheltuieli pentru alcool. Cea mai ușoară modalitate de a păstra de la cheltuieli prea mult pe alcool pentru nunta dvs. este de a stabili un buget pe care nu îl veți depăși. O bară deschisă poate adesea să reprezinte 10-20% din bugetul total de nuntă.
  • Puteți presupune că o nouă băutură vă va costa aproximativ 5 USD. Multiplicați că, prin numărul de oaspeți și numărul de băuturi fiecare oaspete poate bea pentru a obține un buget.
  • Imagine intitulată Cumpărați propriul dvs. alcool pentru o pasă de nuntă 10
    4. Revedeți mediile stabilite pentru servirea alcoolului oaspeților. Când calculați cât de mult din fiecare tip de alcool trebuie să cumpărați pentru nunta dvs., puteți lua în considerare ce planificatori de evenimente recomandăm suma potrivită pentru a păstra la îndemână pe oră de recepție.
  • Pentru fiecare 25 de invitați, veți avea nevoie de 17 sticle de bere, 4 sticle de vin și 1 sticlă de lichior.
  • Pentru fiecare 50 de oaspeți, veți avea nevoie de 34 de sticle de bere, 7 sticle de vin și 2 sticle de băuturi alcoolice.
  • Pentru fiecare 100 de oaspeți, veți avea nevoie de 67 de sticle de bere, 14 sticle de vin și 4 sticle de lichior.
  • Imagine intitulată Cumpărați propriul dvs. alcool pentru o pasă de nuntă 11
    5. Utilizați un calculator alcool pentru a afla cât de mult trebuie să obțineți. O soluție ușoară pentru a calcula cât de mult alcool trebuie să cumperi pentru nunta dvs. este de a utiliza un calculator de alcool online sau o aplicație de calcul al alcoolului pe telefonul smartphone sau tabletă. Puteți selecta câte persoane vor participa, ce tipuri de alcool intenționați să le serviți și cât de mult doriți să cheltuiți.

    Bacsis: Un calculator de alcool online ușor de utilizat este: http: // Thealcoolcalculator.COM /. Există, de asemenea, aplicații precum calculatorul de alcool + și calculatorul unităților de alcool pe care îl puteți descărca pe smartphone sau tabletă.

  • Partea 3 din 3:
    Achiziționarea sumei corecte
    1. Imagine intitulată cumpărați propriul dvs. alcool pentru o nuntă Pasul 12
    1. Localizați potențialii distribuitori în apropierea dvs. și întrebați despre prețuri. Uită-te online sau adresați-vă recepției dvs. de nuntă dacă recomandă distribuitorilor de alcool local. Sunați distribuitorul și întrebați-le despre prețurile lor. Dacă în zonă există mai mulți distribuitori, comparați prețurile pentru a găsi cea mai bună ofertă.
    • Adresați-vă distribuitorilor dacă dau reduceri pentru achizițiile în vrac.
    • A se vedea dacă distribuitorul trebuie să coordoneze cu locul de nuntă sau dacă trebuie să aveți o licență pentru a plasa comenzi în vrac.
    • Distribuitorii transportă adesea anumite mărci sau linii de produse, deci asigurați-vă că ați ales unul care are alcoolul pe care doriți să îl serviți.
  • Imagine intitulată cumpărați propriul dvs. alcool pentru o etapă de nuntă 13
    2. Adresați-vă locului de nuntă dacă vă pot refrige alcoolul. Unele băuturi, cum ar fi bere și șampanie, trebuie să rămână rece până când sunt servite. Verificați cu locul dvs. de vedere pentru a vedea dacă acestea pot oferi depozitare la rece pentru alcoolul dvs. care trebuie menținut rece.
  • Dacă nu utilizați un loc de întâlnire care să poată asigura o depozitare la rece, să facă aranjamente pentru a vă menține băuturile reci cu cufere și gheață.
  • Imagine intitulată Cumpărați propriul dvs. alcool pentru o pasă de nuntă 14
    3. Plasați o comandă și programați un timp de preluare cu o zi înainte de nunta dvs. Când ați găsit cel mai bun distribuitor pentru achiziționarea de alcool, plasați o comandă și programați un timp de preluare cu o zi înainte de nunta dvs. pentru a permite livrarea și configurarea corectă.
  • Contactați distribuitorul o zi sau așa mai departe înainte de a ridica ordinea pentru a vă asigura că va fi gata.
  • Imagine intitulată cumpărați propriul dvs. alcool pentru o nuntă Pasul 15
    4. Livrați alcoolul la locul de desfășurare și păstrați-l până când începe recepția. Odată ce ordinul dvs. de alcool a fost luat, livrați-l la locul de desfășurare și îl puneți în sus, astfel încât barmanii vor ști unde să o acceseze. Păstrați-o într-o locație care nu este ușor accesibilă pentru oaspeții de nuntă sau pentru copiii care pot fi la nunta ta.
  • Adresați-vă unui prieten sau unui membru al familiei să vă preluați și să vă livrați alcoolul, astfel încât să vă puteți concentra pe detaliile dvs. de nuntă de ultimă oră.
  • Bacsis: Adresați-vă distribuitorului dacă vor livra direct la locul de nuntă pentru a economisi la timp.

    sfaturi

    Puteți consulta un planificator de nuntă pentru a vă ajuta să aflați cât de mult alcool trebuie să cumpărați pentru nunta dvs.
  • Unele locuri vor cere să achiziționați alcool prin intermediul acestora, deci verificați cu locul dvs. de desfășurare înainte de a achiziționa cantități în vrac de alcool de la un distribuitor.
  • Nu uitați să oferiți opțiuni non-alcoolice pentru persoanele care nu beau și copiii.
  • Amintiți-vă tuturor la nunta dvs. să vă ducă să beți responsabil!
  • Avertizări

    Verificați legile locale de licențiere a alcoolului când vă planificați nunta. Este posibil să fie necesar să obțineți o licență sau să utilizați un loc licențiat pentru a servi alcool la nunta dvs.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar