Cum să cumpărați alcool pentru petrecerea dvs

VIDEO

Mulți oameni aruncă petreceri și oferă oaspeților lor alcoolul sub formă de bere, vin sau băuturi spirtoase. Dar s-ar putea să vă întrebați ce fel de alcool să cumpărați și cât de mult ar trebui să obțineți. În plus, alcoolul poate fi scump, astfel încât să doriți să obțineți suficient pentru oaspeții dvs. să bea în timp ce locuiți în cadrul bugetului dvs. Calculând cât de mult aveți nevoie de alcool și obțineți alcool și alte consumabile, puteți cumpăra alcool și aveți o petrecere minunată pe care cineva o va bucura.

Pași

Partea 1 din 2:
Calculând cât de mult aveți nevoie de alcool
  1. Imagine intitulată Cumpărați alcool pentru partidul dvs. Pasul 1
1. Stabiliți un buget. Înainte de a vă gândi la cine să inviți și cât de mult alcool să cumpere, este important să stabiliți un buget pentru petrecerea dvs. Acest lucru vă poate ajuta să nu vă depășiți și să vă ghidați ce tipuri de alcool pot fi cele mai bune pentru petrecerea dvs.
  • Fie ca câți bani doriți să vă petreceți ghidul general. De exemplu, dacă puteți cheltui 150 de dolari, poate doriți jumătate să mergeți la alcool și cealaltă jumătate la alimente. Cu toate acestea, dacă aveți prieteni pentru o degustare de vin, este posibil să doriți să cheltuiți mai mult pe câteva sticle de vin de calitate și să oferiți 2-3 aperitive mici.
  • Luați în considerare dacă veți cere oaspeților să aducă o sticlă de vin, o bere sau un alt spirit. Acest lucru vă va permite să vă concentrați asupra câtorva tipuri de alcool.
  • Aflați ce doriți să oferiți la petrecere. Dacă aveți alcool, sunt șanse să doriți să oferiți gustări sau alte alimente cum ar fi pizza sau burgeri.
  • Imagine intitulată Cumpărați alcool pentru partidul dvs. Pasul 2
    2. Determinați dimensiunea și tipul de petrecere pe care o veți arunca. Cu cât petrecerea pe care o arunci, cu atât mai mult de alcool va trebui să furnizați. Cu toate acestea, diferite tipuri de părți vor necesita cantități diferite de alcool. De exemplu, un simplu partid de prânz nu va cere cât mai mult alcool ca un cocktail sau o recepție de nuntă.
  • Decideți cât timp va dura petrecerea. Cu cât petrecerea este mai lungă, cu atât mai mult de alcool va trebui să vă furnizați oaspeților dvs. O regulă bună a părților este de a oferi suficientă alcool, astfel încât fiecare oaspete să aibă 2 băuturi pentru prima oră a partidului, urmată de o băutură pentru fiecare oră suplimentară a partidului.
  • Imagine intitulată Cumpărați alcool pentru partidul dvs. Pasul 3
    3. Faceți o listă de oaspeți pentru petrecere. Dacă aveți o petrecere formală sau ușor oficială, va trebui să trimiteți invitații. Lista vă poate ghida pentru suma și tipurile de alcool pe care trebuie să le obțineți. Dacă nu este o petrecere formală, invitată, atunci estimează numărul de persoane pe care credeți că le poate apărea. Chiar și o figură brută vă poate ajuta să estimați cât de mult de cumpărare a alcoolului.
  • Scrieți o notă lângă numele fiecărui oaspete pentru a vă reaminti cât de mult și ce bea persoana. Puteți clasifica oaspeții de "băutură ușoară, băutură medie, băutură grele."Adăugați o notă de" vin "," băuturi alcoolice "sau" Beer "pentru a vă ajuta să vă ghideze ce alcool și cantități specifice de care aveți nevoie pentru a cumpăra. Asigurați-vă că aruncați lista în fața partidului, astfel încât să nu jigniți pe nimeni.
  • Imagine intitulată Cumpărați alcool pentru partidul dvs. Pasul 4
    4. Faceți calcule finale privind cantitățile de alcool. Odată ce aveți lista dvs. de oaspeți sau estimați cât de mulți oameni vor participa și ce vor bea, puteți să faceți o listă de cumpărături. Asigurați-vă că supraestimați un pic, astfel încât să nu terminați alcool în timpul petrecerii. Puteți economisi întotdeauna în plus pentru dvs. sau pentru următoarea parte.
  • Simțiți-vă liber să jucați cu rapoartele de bere, vin și băuturi alcoolice în funcție de publicul și ocazia. De exemplu, ați putea dori mai multă bere decât lichior pentru o petrecere de cupă mondială. O cină oficială ar putea servi mai mult vin. Pentru o mulțime sub 35 de ani, obțineți mai mult vodcă, rom și bere.
  • Selectați ca o varietate de băuturi alcoolice, după cum puteți. Dacă știți sigur că niciunul dintre oaspeții dvs. nu va bea o băutură de un anumit tip, atunci nu o cumpărați. În caz contrar, încercați să oferiți o combinație de bere, vin și mai multe băuturi alcoolice. Pentru referință, o sticlă de vin de 750 ml are aproximativ 5 porții, iar aceeași sticlă de dimensiuni de lichior va avea aproximativ 16 băuturi. Pentru bere, dacă aveți un grup mai mare, este posibil să doriți să obțineți un butoi sau jumătate de butoi. Dacă serviți bere în cupe de 10 uncii, un butoi va avea aproximativ 200 de porții și o porție Half-KEG 100. Pentru petreceri mai mici, obțineți cutii sau sticle de bere.
  • Sfat de experți
    Rachel Weinshanker

    Rachel Weinshanker

    Party Plannerrafel Weinshanker este un eveniment certificat și un planificator de nuntă și proprietarul evenimentelor de viață din San Diego, o afacere de nuntă și de planificare a evenimentelor premiate, cu sediul în San Diego, California. Rachel are peste opt ani de experiență de planificare a evenimentelor, iar munca ei a fost prezentată în multe publicații notabile. San Diego Life Evenimente a primit premiul pentru alegerea cuplului cu cuplul de nuntă în 2018, 2019 și 2020. Rachel este absolvent al Universității de Stat din San Diego.
    Rachel Weinshanker
    Rachel Weinshanker
    Planificarea partidului certificat

    Expert truc: Pentru a evita alcoolul sub- sau supra-cumpărat pentru petrecerea dvs., planul pentru fiecare oaspete să aibă 2 băuturi în timpul cocktailului și o băutură în fiecare oră după aceea. Nu este nevoie să includeți oaspeți sub vârsta legală de băut, dar asigurați-vă că aveți opțiuni non-alcoolice pentru aceștia și alți oaspeți care nu beau alcool.

    Partea 2 din 2:
    Obținerea de alcool și consumabile
    1. Imagine intitulată Cumpărați alcool pentru partidul dvs. Pasul 5
    1. Achiziționați alcoolul. Există o mare varietate de locuri care vinde alcool. Puteți obține ceea ce aveți nevoie pentru petrecerea dvs. la ambele online și în persoană la magazinele de băuturi alcoolice, distribuitorii de bere, magazinele de bacanie și câțiva comercianți cu amănuntul mari.
    • Economisiți bani pe alcoolul dvs. prin compararea prețurilor. Adesea, comercianții cu amănuntul online sau magazinele cu ridicata au puncte de preț mai mici. Magazinele de băuturi și distribuitorii de bere pot avea mai mult o selecție, dar pot fi, de asemenea, semnificativ mai scumpe. Reduceți costurile în cazul în care puteți și împliniți un pic pe ceva special ca un lichior premium sau un vin.
    • Solicitați personalului magazinului dacă sunt dispuși să vă dea o înțelegere. Explicați-vă că veți cumpăra o cantitate mai mare de alcool și speram să ajuți economia locală prin sprijinirea afacerii. Aflați dacă vânzătorul vă va rambursa pentru sticle nedeschise. Cu toate acestea, nu fi prea împingeți prețurile de negociere sau ați putea ofensa proprietarul magazinului.
    • Aduceți niște prieteni sau membri ai familiei pentru a vă ajuta să vă transportați achizițiile.
  • Imagine intitulată Cumpărați alcool pentru partidul dvs. Pasul 6
    2. Obțineți băuturi nealcoolice. Este posibil să aveți oameni care nu consumă alcool și mulți oaspeți pot dori ceva non-alcoolic între băuturi. Asigurați-vă că aveți la dispoziția oaspeților dvs. la apă sau apă îmbuteliată și un sortiment de alte opțiuni, cum ar fi sifon, suc sau ceai.
  • Recunoașteți că puteți folosi multe băuturi non-alcoolice ca mixere cu lichior.
  • Amintiți-vă că alcoolul determină organismul să deshidrateze, ceea ce înseamnă că oaspeții dvs. trebuie să bea apă pentru a umple fluidele pierdute. Încurajați-vă oaspeții să bea mai mult decât alcool.
  • Imagine intitulată Cumpărați alcool pentru partidul dvs. Pasul 7
    3. Furnizați mixere. În plus față de băutorii dvs. de băuturi non-alcoolice, acei oaspeți care au lichior pot dori ceva cu care să facă o băutură mixtă. Având o mare varietate de opțiuni de mixer, vă va păstra oaspeții fericiți și vă poate ajuta să economisiți pe alcool. Ați putea dori, de asemenea, extras cum ar fi Grenadine sau ANGZURA. Luați în considerare toate sau unele dintre următoarele mixere pentru petrecerea dvs.:
  • Club Soda sau Seltzer
  • Tonic
  • Ghimbir
  • Cola
  • Dieta Cola
  • Lemon-lime Soda
  • Suc de roșii
  • Suc de Grapefuit
  • suc de portocale
  • Suc de merișoare
  • Imagine intitulată Cumpărați alcool pentru partidul dvs. Pasul 8
    4. Au o mulțime de garnituri. Unii oameni ca un garnitură cu băuturile lor amestecate și unii oaspeți care bea băuturi nealcoolice pot, de asemenea, să le placă în băuturile lor. Garniturile sunt relativ ieftine, astfel încât să puteți cumpăra extra și utilizați resturi pentru alte ocazii. Figura pe ½ lămâie, ½ var și două dintre următoarele pentru fiecare oaspete: măsline, cireșe, cocktail sau ceapa Gibson.
  • Imagine intitulată Cumpărați alcool pentru partidul dvs. Pasul 9
    5. Răciți băuturile cu gheață. Fiecare persoană are gusturi diferite atunci când vine vorba de alcool. Unii oameni ca berea caldă, în timp ce alții cum ar fi bere rece. Unii dintre oaspeții dvs. pot ca băuturile lor amestecate pe roci sau băuturi nealcoolice cu câteva cuburi de gheață.
  • Planificați cumpărarea sau realizarea 1.5 kilograme de gheață pe persoană. Acest lucru vă va asigura că aveți o mulțime de gheață pentru băuturi și orice băi de gheață pentru vin sau bere.
  • Imagine intitulată Cumpărați alcool pentru partidul dvs. Pasul 10
    6. Oferă alimente diferite. Consumul de alcool pe stomacul gol poate duce la oaspeți bolnavi. Ca o gazdă a unei petreceri cu alcool, serviți alimente - o masă sau un deget alimente - alături de alcool.
  • Au 5-6 alegeri de alimente cu degetul dacă partidul dvs. are loc în afara mesei. Calculați 1-2 din fiecare alegere pe oaspeți. Dacă este în timpul unei mese, veți avea nevoie de 8-10 alimente. Va trebui să se gândească la 2-3 din fiecare alegere pe oaspete în acest caz.
  • Gândiți-vă la tipul de băuturi pe care le serviți pentru a vă ghida selecțiile alimentare. De exemplu, lucruri precum aripile de pui, glisoarele și pizza merg bine cu bere. Ați putea face brânzeturi și prăjituri de arugula cu ulei de plante sau bomboane de tomate cu vin cu vin. Pentru băuturi alcoolice, ați putea face ouă evole sau un guacamol. Luați în considerare alte opțiuni, cum ar fi supe, sandwich-uri mici, pătrate de fructe, legume tăiate și dip, sau carne, cum ar fi salami.
  • Asigurați-vă că adăugați extras pentru bărbații foame sau mai mari.
  • Imagine intitulată Cumpărați alcool pentru partidul dvs. Pasul 11
    7. Obțineți cupe și ustensile. Oaspeții dvs. nu vor putea să se bucure de băuturile și alimentele răspândite pe care le oferiți dacă nu au nimic de a le bea din sau de la care să mănânce. Asigurați-vă că obțineți o mulțime de cupe, plăci, ustensile și șervețele pentru oaspeții dvs. Dacă utilizați ustensile de unică folosință sau plastic, planificați să obțineți suplimentar în cazul în care oamenii le aruncă departe. Pentru cești, oaspeții să-și scrie numele pe cupe, astfel încât să poată continua să le folosească pe tot parcursul serii.
  • Cumpărați ustensile de bambus de unică folosință dacă doriți să aveți grijă de mediu. Adesea, opțiunile de bambus arata frumos decât omologii lor de plastic, deși pot fi mai scumpe.
  • Asigurați-vă că aveți prosoape de hârtie sau distanța de uzură pentru a curăța orice deversare sau mese. De asemenea, puteți dori să obțineți fețe de masă pentru a proteja orice tabele sau alte mobilier de la deversare.
  • WikiHow Video: Cum să cumpărați alcool pentru petrecerea dvs

    Ceas

    Avertizări

    Oferiți un loc de a dormi pentru oricine poate bea prea mult. Nu lăsați niciodată o persoană intoxicată în spatele volanului unei mașini.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar