Cum să vă bucurați de o petrecere fără a bea

Alcoolul de băut este o practică comună și populară la petreceri: poate ușura inhibițiile sociale ale oamenilor, contribuie la o atmosferă festivă și adăugați la o temă decorativă.În timp ce bea la o petrecere are profesioniști, totuși, nu există niciun motiv care să participe la alcool trebuie să fie un bust.Indiferent dacă conduceți acasă după aceea, sub vârsta legală de băut, sau pur și simplu nu vă place de alcool, puteți face sărbătoarea dvs. de băuturi mai puțin la fel de distractivă ca niciodată luând niște pași simpli, cum ar fi focalizarea pe jocuri și activități de petrecere, ajutând alții și profitând de alte tratamente oferite.

Pași

Metoda 1 din 2:
Găsirea divertismentului alternativ
  1. Imaginea intitulată permite o relație eșuată Pasul 15
1. Intrați într-o stare de distracție, veselă.De multe ori distracția pe care o aveți la un eveniment sau o petrecere depinde de modul în care pregătiți mental pentru el.Dacă te temi ce vine și te îngrijorează cu nerăbdare să nu bei la petrecere, șansele sunt că nu vei avea prea multă distracție.În același mod, puteți crește șansele de a avea o experiență bună prin obținerea dvs. într-un spațiu de cap bun și ridicându-vă nivelul de energie înainte de a părăsi casa.
  • Luați o clipă și vizualizați-vă că petrecerea merge bine, cu tine fiind un moment bun, mâncând, dans, amestecare etc. Acest lucru vă va ajuta să vă încântați de eveniment.
  • Dacă aveți o rețea de rețea sau obiective profesionale pentru petrecere, examinați intențiile dvs. în timp ce vă pregătiți sau conduceți peste.Această sesiune mini-prep poate seta tonul interacțiunilor dvs. la petrecere înainte de a ajunge chiar la petrecere.
  • De exemplu, invitați niște prieteni pentru a vorbi și a asculta muzică împreună înainte de a pleca toți.Sau, dacă niciunul dintre prietenii dvs. nu poate face acest lucru, puneți înregistrarea dvs. preferată în timp ce vă îmbrăcați.
  • Imaginea intitulată Scapă de mirosul corpului natural Pasul 4
    2. Purtați ceva confortabil.Mulți oameni beau alcool la petreceri, deoarece simt că au nevoie să le facă mai confortabile și mai puțin din punct de vedere social.Puteți face o mulțime de lege fără alcool, totuși, făcându-vă cât mai confortabil posibil înainte de a intra în arena socială.Acest lucru nu înseamnă că trebuie să arăți ca o persoană plictisitoare dacă nu beți, totuși.Doar asigurați-vă că purtați ceva pe care îl iubiți și vă simțiți confortabil, fie că este o rochie preluată sau cămașa de flanel a tatălui tău.
  • Decideți ce veți purta înainte de timp și încercați să vă asigurați că vă simțiți confortabil cu el. Acest lucru vă poate ajuta să evitați panicarea ultimului minut!
  • În funcție de natura părții pe care o participați, este posibil să nu aveți libertate totală.Dacă invitația indică un cod de îmbrăcăminte, asigurați-vă că aderați la acesta. Dacă nu sunteți sigur de ansamblul așteptat, apelați-vă gazda înainte de timp pentru a vă asigura că vă prezentați în îmbrăcămintea corespunzătoare.
  • Imagine intitulată Celebra Festivus Pasul 7Bullet3
    3. Joacă jocuri de partid.Una dintre cele mai bune modalități de a fi sociale fără a se baza pe alcool ca un lubrifiant interactiv este de a juca jocuri. Activitatea comună se va uni diverse și adesea neacoperite, concentrându-se în același timp conversația și încurajarea entuziasmului. Utilizați această ocazie pentru a cunoaște noii oameni pe care îi întâlniți și legați-le cu ei! Unele jocuri sunt mai populare decât altele - de exemplu, cărțile de jocuri de la Saucy împotriva umanității și spun că ceva sunt jucate ca unele dintre cele mai fiabile jocuri care se află la petreceri disponibile - dar puteți alege dintr-o varietate de jocuri și platforme, inclusiv jocuri clasice de bord, Jocuri video, jocuri de cărți și jocuri improvizate, cum ar fi Charades.
  • Dacă nu sunteți sigur că gazda dvs. va oferi jocuri pentru oaspeți, aduceți-vă propria dvs!S-ar putea să doriți să întrebați-vă gazda pe măsură ce intrați dacă vă deranjează contribuția dvs., dar șansele sunt că vor fi mai mult decât fericite să vă adauge activitatea de pompare a partidului.
  • Imagine intitulată face ca prietenii Pasul 8
    4. Voluntar pentru dator DJ.Dansul nu este condiționat de consumul de alcool, dar mulți oameni se simt incomod, făcând-o fără o încurajare boozoasă.Dacă sunteți unul dintre acești oameni, vă puteți implica în muzică și dansând fără a vă pune pe ringul de dans, jucând DJ-ul timp de o oră sau două.Luați solicitări de la prietenii dvs. și de la alți partenți în timp ce adăugați propriul dvs. know-how-ul muzical la amestec pentru a crea o listă de playing distractivă și energizantă.
  • Imagine intitulată Alegeți un model de model Pasul 26
    5. Cânta!Dacă dețineți o mașină de karaoke sau cunoașteți pe cineva care are una, întreabă gazda dacă o puteți aduce împreună!Multe culturi se bazează pe karaoke la petreceri, să creeze noi obligațiuni sociale și să consolideze cele existente.Unele studii au reprezentat că motivul acestei popularități este că cântatul comunal creează o experiență puternică pozitivă, cum ar fi un drog sau activitate indusă de activitate.Oricare ar fi motivul, rețineți că Karaoke este un mod jolly, independent de alcool de a străluci starea de spirit și încurajarea convivialității.
  • Karaoke poate fi o activitate puternică și înfricoșătoare, astfel încât să fie conștienți de ordonanțele locale de zgomot.Păstrați un ochi pe ceas și opriți melodiile la o oră rezonabilă pentru a evita vizitele nedorite de la poliție sau vecinii iritați.
  • Imagine intitulată Fii un tip drăguț Pasul 26
    6. A lovit podeaua de dans.Dacă nu sunteți timid despre busting o mișcare fără o băutură alcoolică, profitați din plin de ringul de dans! Veți avea mai multă distracție, timpul va merge mai repede și puteți lucra de pe unele dintre caloriile pe care le-ați consumat de la tratamentele dulci și sărate la petrecere.Poate că mai mult decât orice, veți câștiga recunoștința gazdei, conducând prin exemplu și încurajându-i pe alții să se miște.
  • Nu în starea de spirit pentru a dansa?Nici o problemă!Puteți participa în continuare la festivități, urmărind prietenii tăi să coboare, cântând de-a lungul cântecelor tale preferate, și chiar doar bobbing capul tău la muzică.
  • Cel mai important, păstrați un zâmbet pe față.Acest gest simplu arată că ești un sport bun și că ești entuziast de petrecere, chiar și fără un om alcoolic care te ajută.
  • Imagine intitulată flirt cu prietenul tău Pasul 11
    7. Asculta.Mulți oameni cred că întâlnirea cu străinii la o petrecere când nu beți este mai dificilă, dar acest lucru nu este neapărat cazul.La urma urmei, un beneficiu al alcoolului este că ușurează hang-up-urile sociale ale oamenilor și le face mai vorbăreț. Deci, în timp ce supradulgența poate duce la unele momente neplăcute, oamenii care sunt doar puțin tipi sunt adesea distractivi, conversațiori de ieșire.
  • Aceasta poate fi o binecuvântare dacă vă simțiți ciudați și legați în sobrietatea voastră.Deoarece noua dvs. cunoștință se va simți slăbită de băutură, probabil că se vor simți mai confortabil, conducând conversația.Puteți încuraja acest impuls solicitând întrebări de conducere și urmărire, cum ar fi, "N-am știut niciodată că ai putea lua cursuri în asta!Cum ar începe cineva dacă ar fi interesat?Cum ați început?"
  • Dacă nu vă bucurați de faptul că sunteți în jurul oamenilor aflați în stare de ebrietate când sunteți sobru, acest lucru nu poate fi cel mai bun mediu pentru dvs.
  • Imaginea intitulată Fii o prietena mai bună Pasul 5
    8. Ajutați-vă gazda.În funcție de tonul și de mulțimea partidului, ați participat, ați putea constata că gazda sau hostess-ul devine rapid copleșit, indiferent dacă este de la prea mulți ocintiști baiți, curățenie de snack bar sau supravegherea jocului.Ajutându-vă gazda care se luptă vă va oferi o modalitate excelentă, productivă de a rămâne ocupată și implicată fără a bea alcool.Doar amintiți-vă să vă oferiți ajutorul dvs. explicit și sincer, așa cum ar putea fi mai multe gazde, deoarece acestea trebuie să refuze ajutor automat ca o chestiune de decorum.
  • Unele lucruri specifice pe care le-ați putea cere să vă ajutați cu includerea încasărilor, curățarea, datoria de băuturi, monitorizarea zgomotului și conducerea desemnată.
  • Metoda 2 din 2:
    Consumând băuturi nealcoolice și alimente
    1. Imagine intitulată Reconectarea cu prietenii vechi Pasul 14
    1. Adresați-vă gazdei pentru unele opțiuni nealcoolice.Când ajungeți la petrecere și gazda vă oferă o băutură, cereți ceva non-alcoolic. Este o etichetă adecvată pentru gazde pentru a stoca băuturi fără băuturi, precum și alcoolice, deci șansele sunt că puteți alege dintr-o varietate de băuturi, cum ar fi soda, sucul, apa de gheață și ceaiul și ceaiul.
    • Chiar dacă nu sunteți deosebit de însetat în acest moment, având o băutură în mână, vă poate da ceva pentru a intra în timpul tăcerilor ciudate și a preveni interogarea nedorită de la partile curioși cu privire la abstinența dvs. de alcool.
    • Dacă sunteți îngrijorat, nu vor exista băuturi nealcoolice oferite, aduceți-vă propria dvs!Cumpărați sifonul sau sucul dvs. preferat într-un volum suficient de mare pe care îl puteți împărtăși cu partidul.
  • Imaginea intitulată Spuneți unei fete care vă place fără a fi respinsă Pasul 6
    2. Optați pentru băuturile cofeină.În timp ce alcoolul nu este necesar să se distreze în scenariile sociale, acesta vă poate ajuta să vă păstrați energizați și entuziaști în timpul adunărilor de noapte târziu.Nu vrei să te bazezi pe cofeină pentru a vă ține angajat, dar o sumă moderată nu este nimic de îngrijorat.Scopul de a limita aportul zilnic la 400 de miligrame pe zi, echivalent cu aproximativ patru cești de cafea sau două băuturi energizante.
  • În timp ce majoritatea barurilor și restaurantelor păstrează cafeaua pentru clienții TEE-Totaling, nu vă așteptați ca gazda să vă facă o oală proaspătă de cafea.În schimb, aduceți o băutură de cafea rece și îmbuteliată sau o sodă cofeină, cum ar fi Red Bull sau Rockstar, astfel încât să nu vă inconveniți gazda cu orice solicitare specială.
  • Imagine intitulată Planul de vacanță Potluck pentru locul de muncă Pasul 19
    3. Raid bara de snack.Doar pentru că nu beți, nu înseamnă că nu vă puteți trata cu niște gustări de partid delicioase oferite!De fapt, mulți oameni beau numai alcool la petreceri pentru a-și păstra gura ocupată și arata ca și cum fac ceva când nu vorbesc, mâncând ceva gustos vă poate servi la fel de bine ca și băuturile!
  • În timp ce dulciurile dulci pot fi unele dintre cele mai tentante și delicioase indulgențe disponibile la petreceri, rețineți că supra-indulgarea în tratează concomitent poate duce la un accident de zahăr.Încercați să vă echilibrați probele păcătoase cu unele opțiuni mai sănătoase, de înaltă proteină, cum ar fi legumele proaspete sau mixul de traseu.
  • Imagine intitulată băutură în mod responsabil pasul 6
    4. Faceți un cocktail special, virgin.Doar pentru că nu imită, nu înseamnă că nu puteți participa la loviturile și amestecurile elaborate populare la multe părți.Cele mai multe cocktailuri clasice pot fi făcute la fel de bine și, probabil, mai delicioase!-San alcool, deci verificați unele rețete și încercați mâna la o anumită mixologie!Puteți chiar să vă ocupați de petrecere, jucând barmanul și amestecându-vă poțiunile de băuturi pentru alți partiale.
  • Fecioară Bloody Marys, Daiquiris și Mimosas-fabricate cu apă de seltzer sau o sodă spumantă ușoară în loc de șampanie - sunt bune pentru petrecerile de brunch și barbeques, în timp ce Fecioara Margaritas, Mjitos, Ciders Mulled și Pneches sunt opțiuni excelente pentru Soirees de seară.
  • sfaturi

    Dacă cineva vă îndeamnă să beți, știți cum să politicos spune nu.Majoritatea oamenilor se vor retrage dacă sunteți amabili, dar fermi în răspunsul dvs.
  • Dacă oamenii continuă să vă preseze despre băut, ați putea dori să luați în considerare părăsirea partidului.Nici tu, nici ceilalți Partygoers nu vor avea prea multă distracție dacă se așteaptă să bei pentru a contribui la Panache de partid propriu.
  • Dacă nu doriți să vă explicați abstinența sau știți că unii vă faceți griji că nu aveți un moment bun, puteți pregăti o scuză în prealabil pentru a deflecta întrebările. De exemplu, puteți spune, "Eu conduc ", sau, "Eu iau antibiotice și nu mă pot amesteca cu alcool."Bineînțeles că nu aveți nevoie de un motiv să nu beți, ci să faceți un răspuns preambalat dacă este nevoie de presiune și vă face să vă simțiți în largul.
  • Încercați să părăsiți partidul după un timp stabilit pentru a evita să vă plictisiți. De exemplu, ați putea planifica să părăsiți partidul după trei ore.
  • Luați în considerare Brining un prieten împreună cu dvs. la petrecere Dacă vi se permite să aduceți oaspeți, astfel încât să aveți pe cineva să vorbească, indiferent de ce.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar