Cum să vă simțiți confortabil la o nouă sală de gimnastică

Este ușor să vă simțiți intimidați și în afara locului la sala de gimnastică, mai ales atunci când vă alăturați unui nou. Amintiți-vă că toată lumea trebuie să înceapă undeva și acest sentiment este perfect normal - și cu cât petreceți mai mult timp la sala de sport și să vă concentrați asupra obținerii dvs. de a vă stabili, cu atât este mai ușor. Luați ceva timp pentru a vă familiariza cu facilitățile, implicați-vă în clase și pentru a dezvolta o rutină confortabilă pentru a scutura acele noi-sală de gimnastică și pentru a vă construi încrederea.

Pași

Partea 1 din 3:
Familiarizarea ta
  1. Imaginea intitulată se simt confortabil la o nouă sală de gimnastică Pasul 1
1. Cere un turneu. Acest lucru vă va oferi o imagine de ansamblu asupra facilităților și vă va ajuta să aflați unde este și ce opțiuni sunt disponibile. Puteți chiar să programați un turneu înainte de a vă alătura sala de gimnastică, doar pentru a vă asigura că este o potrivire bună.
  • Puteți apela înainte sau întrebați persoana de la recepție, "Bună, sunt nou aici. Aș putea avea un tur rapid?"
  • Când aveți în turneul, luați notă de echipamentul sau mașinile pe care le preferați, astfel încât să le puteți găsi cu ușurință mai târziu.
  • Turul este o mare șansă de a pune întrebări pe care le puteți avea despre sala de gimnastică.
  • Imaginea intitulată se simt confortabil la o nouă sală de gimnastică Pasul 2
    2. Periați-vă pe regulile sala de gimnastică. Diferitele sale gimnini pot avea reguli diferite despre zgomot și comportament, deci asigurați-vă că ați citit în prealabil aceste reguli. Adesea, anxietatea legată de sala de gimnastică provine să nu știe ce să facă. Având o cunoaștere de lucru a etichetei noii dvs. gimnastică vă poate ajuta să vă simțiți mai siguri și confortabile.
  • Cunoașterea regulilor vă poate ajuta, de asemenea, să evitați situațiile ciudate. În unele săli de sport, zgârieturi puternice sunt împotriva regulilor și ar putea duce la rugăciune să plece.
  • Imaginea intitulată se simt confortabil la o nouă sală de gimnastică Pasul 3
    3. Adu un prieten. Având pe cineva să vorbească, poate ușura starea de spirit și vă poate face să vă simțiți mai puțin conștienți de sine. Încercați să aduceți un prieten să lucreze pentru primele vizite ale sala de sport până când vă simțiți puțin mai confortabil.
  • Imaginea intitulată se simt confortabil la o nouă sală de gimnastică Pasul 4
    4. Evitați timpul de vârf și mergeți în timpul orelor de funcționare. Profitați de momentele în care sala de gimnastică este goală utilizând acel moment pentru a vă familiariza cu aspectul și echipamentul disponibil. Acest lucru vă va oferi mai multă intimitate și timp pentru a vă familiariza cu sala de sport până când veți deveni mai confortabil.
  • Orele de vârf tind să fie devreme dimineața înainte de a lucra, în timpul prânzului și imediat după ce lucrează.
  • Off-ore sunt, în general, la jumătatea dimineții, la mijlocul după-amiezii, iar după ora 19:00.
  • Partea 2 din 3:
    Implicarea
    1. Imaginea intitulată se simt confortabil la o nouă sală de gimnastică Pasul 5
    1. Înscrieți-vă pentru o clasă de grup. Aceasta este o modalitate excelentă de a învăța elementele de bază fără prea multă presiune. Setarea grupului vă va permite să vă amestecați și să învățați împreună cu toți ceilalți.
    • Clasele sunt, de asemenea, o modalitate excelentă de a întâlni oameni, deoarece oferă un punct de interes comun pentru a izbucni o conversație.
    • Clasele variază în funcție de sala de gimnastică vă alăturați, dar unele clase populare includ yoga, aerobic de apă, dans, zumba, ciclism, pilates și arte marțiale mixte.
  • Imaginea intitulată se simt confortabil la o nouă sală de gimnastică Pasul 6
    2. Prezinta-te. Sala de gimnastică este un loc minunat pentru a găsi un amic de antrenament sau doar pe cineva care să spună Hi la. Având o față prietenoasă vă va ajuta să vă simțiți mai mult acasă.
  • Introducerea de către instructorii de clasă este o modalitate excelentă de a face legături și de a face legături. Având acea conexiune mică, vă poate ajuta să vă motivați să continuați să veniți la clasă și să lucrați.
  • Imaginea intitulată se simt confortabil la o nouă sală de gimnastică Pasul 7
    3. Întreabă întrebări. Dacă nu sunteți sigur unde este ceva sau cum să utilizați o anumită mașină, nu lăsați să vă opriți. Adresați-vă unui membru al sala de gimnastică în care se află camera de saună sau în greutate. Adresați-vă unui membru al personalului să vă arate forma corectă și modalitatea corectă de a utiliza mașina.
  • Acest lucru vă va ajuta, de asemenea, să evitați rănile și să vă asigurați că primiți cel mai bun antrenament posibil.
  • Partea 3 din 3:
    Dezvoltarea unei rutine
    1. Imaginea intitulată se simt confortabil la o nouă sală de gimnastică Pasul 8
    1. Găsiți un timp care funcționează pentru dvs. și rămâneți cu el. Dezvoltați o rutină care se potrivește programei dvs., cu atât mai mult veți urma această rutină, cu atât mai confortabil se va simți mediul. Dacă preferați să lucrați în orele în afara orelor, continuați să faceți acest lucru sau să încercați un antrenament în timpul vârfurilor de vârf, odată ce vă simțiți suficient de confortabil pentru a face acest lucru.
    • Lucrul în același timp în fiecare zi sau săptămână vă va ajuta să recunoașteți obișnuiți și angajați și să găsiți fețe mai prietenoase.
  • Imaginea intitulată se simt confortabilă la o nouă sală de gimnastică Pasul 9
    2. Construiți-vă abilitățile și nivelul de confort înainte de a adăuga elemente noi la antrenamentul dvs. Odată ce ați stabilit o rutină de bază cu clasele și exercițiile care se potrivesc nevoilor dvs., lăsați-vă deveniți încrezători în aceste activități înainte de a încerca să stăpânească prea multe lucruri noi. Adăugarea treptată a activităților noi vă va ajuta să vă împiedicați să vă copleșiți și să vă descurajați.
  • Imaginea intitulată se simt confortabil la o nouă sală de gimnastică Pasul 10
    3. Înscrieți-vă pentru un antrenor personal. Simțind clueless și încercând să dau seama ce să facă de fiecare dată când mergi la sală de gimnastică poate fi o sursă de anxietate. Dacă aveți un timp greu de a găsi un canal când lucrați, un antrenor personal vă poate ajuta să vă dați seama de o rutină care funcționează cel mai bine pentru dvs.
  • Având cineva care te ghidează prin procesul de antrenament vă ajută să știți că faceți bine exercițiile și vă puteți stimula încrederea.
  • Chiar și doar cinci sesiuni vă pot învăța câteva exerciții noi și vă pot lua unele dintre presupuneri și stresați de lucru.
  • sfaturi

    Purtați unelte de antrenament care vă face să vă simțiți încrezători și confortabili.
  • Nu vă fie frică să întrebați alți oameni cum să utilizați o anumită mașină.
  • Ușurința într-o rutină treptată. Încercați să adăugați o mașină nouă în fiecare zi.
  • Aduceți muzică și căști cu dvs. Muzica vă poate ajuta să vă motivați în timpul antrenamentului.
  • Amintiți-vă că nu sunteți singuri - toată lumea începe undeva. Este bine să simțiți puțin conștient la sala de gimnastică, majoritatea oamenilor! Încercați doar să vă concentrați asupra antrenamentului dvs., astfel încât să vă puteți bucura de voi înșivă.
  • Zâmbiți la cei care vă privesc. Fiind conștient de sine, puteți simți că toți ochii sunt pe tine și se poate gândi mai rău. Nu. Leagăn un zâmbet fiecare șansă pe care o obțineți! Dacă cineva caută, este doar pentru că sunteți nou și faceți o alegere de schimbare a vieții pentru a obține sănătoși! Vă va face mai fericiți și vă dă impresia altora că sunteți într-un mediu confortabil.
  • Avertizări

    Asigurați-vă că ați întrebat un angajat dacă nu sunteți sigur cum să utilizați echipamentul. Ele vă pot arăta forma și utilizarea corectă, ceea ce va ajuta la prevenirea rănilor.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar