Cum să dormi fals

Dacă încerci să eviți un coleg de cameră sau un părinte, falsificarea somnului vă poate da o cale de ieșire din interacțiunea cu cineva. Fooling pe cineva să creadă că ai adormit-o să-i păstreze să te deranjeze sau să vă permită să ascultați și chiar să vă urmăriți acțiunile fără ca ei să știi. De asemenea, puteți falsifica că ați dormit noaptea înainte de a putea funcționa după o noapte târzie.

Pași

Metoda 1 din 2:
Pretinzând că adormiți
  1. Imaginea intitulată Păstrați cald într-o zi rece de iarnă 1
1. Alegeți o poziție naturală de dormit. Se află în cea mai naturală poziție de dormit pe care o poți. Nu țineți nimic, puneți-vă picioarele pe pat și nu vă luați capul în sus. Dacă dormiți în mod normal pe stomac, faceți acest lucru când dormiți fals. Oamenii pe care îi știi nu o vor găsi suspicioși.
  • Imagine intitulată Sleep fals Pasul 1
    2. Sta în pat nemișcat. Când dormi în mod natural, te vei mișca foarte puțin. Pentru a da impresia că sunteți cu adevărat adormiți, cel mai bine nu este să vă mișcați. Cu excepția cazului în care cineva urmărește să dormi pentru o perioadă de timp extinsă, nu vă va fi așteptat să vă mișcați.
  • Imagine cu titlu de somn fals Pasul 2
    3. Închideți ușor ochii. Evitați strângerea strânsă a pleoapelor împreună. Pentru a da cea mai bună impresie de somn, mușchii, inclusiv pleoapele voastre, ar trebui să fie relaxate.
  • Uită-te în jos pe măsură ce îți închizi ochii pentru a-ți păstra pleoapele de la fluturare.
  • Ochii tăi nu sunt întotdeauna complet închise când dorm. Lăsați pleoapele să-ți ducă și să închizi ușor - ar putea fi în continuare capabil să vezi din fanta pleoapelor.
  • Imagine intitulată Fake Sleep Pasul 3
    4. Respira ritmic. Luați respirații reduse, chiar și adânci. Ar trebui să vă relaxați respirația și să încercați să o păstrați cât mai mult posibil. Numărați în capul vostru pe măsură ce respirați, apoi încercați să respirați pentru aceeași perioadă de timp. Repetați acest lucru pentru fiecare respirație pe care o luați.
    Sfat de experți
    Marc Kayem, MD

    Marc Kayem, MD

    SPECIALISTDDR. Marc Kayem este un otolaringolog certificat de consiliu și chirurg plastic, cu sediul în Beverly Hills, California. El practică și este specializată în servicii cosmetice și tulburări legate de somn. El a primit doctoratul său în medicina de la Universitatea din Ottawa, este consiliul certificat de Consiliul American de Otolaringologie și este un coleg al Colegiului Regal de Chirurgi din Canada.
    Marc Kayem, MD
    Marc Kayem, MD
    Specialist în somn

    Știați? Dormit provoacă majoritatea proceselor corpului pentru a încetini doar puțin pe măsură ce corpul se odihnește, astfel încât respirația devine mult mai lentă și regulată. Dacă încercați să fiți adormiți, să vă mențineți un ritm constant de respirații și să le faceți foarte mari.

  • Imagine intitulată Fake Sleep Pasul 4
    5. Reacționați la zgomote sau atingeți. Dacă auziți un zgomot puternic sau sunteți atins, faceți o respirație scurtă, bruscă și vă răsuciți ușor corpul. Chiar și în timpul somnului, trupurile noastre sunt conștiente de ceea ce se întâmplă în jurul lor. Vindeți dormitorul fals prin încorporarea a ceea ce pare a fi reacții inconștiente la sunete și mișcări în cameră.
  • După ce ați reacționat la perturbare, lăsați-vă corpul să se relaxeze și respirația dvs. se întoarce într-o stare lentă chiar.
  • Asigurați-vă că nu vă zâmbiți sau deschideți ochii sau veți da departe că sunteți de fapt treaz.
  • Metoda 2 din 2:
    Fata de a avea un somn plin de noapte
    1. Imagine intitulată Fake Sleep Pasul 5
    1. Fă un duș rece. Sari în duș pentru o clătire rapidă în apă rece. Apa rece va crește ritmul cardiac și va accelera metabolismul pe măsură ce corpul tău încearcă să se încălzească. Nu trebuie să faceți un duș lung, doar un minut va face.
  • Imagine intitulată Fake Sleep Pasul 6
    2. Îmbrăcați-vă și completați rutina de dimineață. Ieșirea din pijamale și în haine frumoase pentru ziua este primul pas pentru a apărea treaz. Completați rutina de dimineață, cum ar fi spălarea feței și punerea la machiaj pentru a menține aparițiile.
  • Aplicați o cremă de față care conține cofeina pentru a reduce puffiness sub ochi.
  • Treceți prin acțiuni ca și cum ați avea o odihnă de noapte întreagă pentru a vă menține rutina să fie sabotată de lipsa unui somn.
  • Imagine intitulată Fake Sleep Pasul 7
    3. Mănâncă un mic dejun energizant. Mănâncă alimente care conțin carbohidrați complexi și proteine, cum ar fi fulgi de ovăz și ouă pentru o energie prelungită. Evitați alimentele zaharoase care vor duce la un accident de energie în curând după masă.
  • Imagine cu titlu Fake Sleep Pasul 8
    4. Beau cafea. O soluție rapidă pentru a trage nivelele de energie este consumul de cofeină. Dacă nu beți în mod normal cafeaua, o jumătate de ceașcă vă poate percepe bine. Dacă aveți nevoie de cafea pentru a funcționa după o odihnă completă a nopții, luați în considerare că aveți două cești dacă nu ați dormit bine.
  • Imaginea intitulată Faceți antrenamentul dvs. mai intens Pasul 12
    5. Continua sa te misti. Stați activ în timpul zilei pentru a rămâne alertă. Dacă stai jos să te odihnești, corpul tău se va simți obosit pentru că ai pierdut somnul cu o noapte înainte. Păstrați-vă corpul în mișcare pentru a opri somnul.
  • Imagine intitulată Deal cu obezitatea Pasul 10
    6. Gustare pe tot parcursul zilei. Păstrați nivelul energiei de la săturați prin consumul de gustări nutritive pe tot parcursul zilei. Evitați alimentele cu zahăr ridicat și mesele mari, astfel încât să nu aveți un accident de zahăr sau să vă simțiți somnoros de la o masă mare.
  • sfaturi

    Practicați somnul în faliment singur, culcând încă și respirați profund.
  • Fi pregătit să se "trezească" dacă sunteți deranjați în timp ce falsificați că ați adormit.
  • Trebuie să rămâi în mod mintal în timp ce dormi fals, așa că nu sfârșești să adormi pentru real.
  • Pentru a opri zâmbind, musca ambele părți ale gurii dvs. imediat, dar nu că este evident din exterior.
  • Dacă cineva încearcă să te miște în somn, nu rezista. Acționează, mișcați ușor sau faceți prea ușor zgomot.
  • Ar putea fi suspicios dacă dormi în aceeași poziție toată noaptea de când corpul tău comută poziții în timp ce dormi. Asigurați-vă că ați pornit uneori și rotiți-vă pe partea dvs.
  • Aflați-vă fața în perna dvs. dacă nu doriți ca oamenii să vă vadă zâmbiți.
  • Mumble puțin dacă cineva vorbește cu tine sau te atinge.
  • Încercați să vă abțineți de la "clipește" (răsucirea pleoapelor) în timp ce ochii tăi sunt închise.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar