Cum să tabără fără cort

Camping este deja distractiv, dar dormind fără un cort poate face acest lucru chiar mai interesant și aventuros. De asemenea, vă economisește din lugging-ul în jurul valorii de unelte grele grele! Dacă doriți să încercați campingul fără cort, căutați în alternative de cort pentru a vă menține în siguranță și confortabil în timp ce dormiți. De asemenea, va trebui să luați măsuri suplimentare pentru a vă proteja de bug-uri și de elemente.

Pași

Metoda 1 din 2:
Folosind alternative de cort
  1. Imagine intitulată tabără fără un cort pas 1
1. Obțineți un sac bivy pentru căldură și protecție. Un sac bivy sau o pungă bivy este ca o cruce între un cort și o pungă de dormit. Un bivy este fabricat din material impermeabil, respirabil - la fel ca un cort - așa că vă va proteja de bug-uri și elemente. Este destul de mare pentru ca o persoană să doarmă, dar nu vă va da spațiu pentru a schimba hainele sau pentru a vă stoca uneltele.
  • Dacă alegeți o geantă bivy, vă puteți oferi căldură și confort suplimentar prin umplerea unei pungi de dormit înăuntru.
  • Bivy Bags sunt o alternativă excelentă la corturi, deoarece oferă aceeași protecție, dar sunt mult mai ușoare.
  • Imagine intitulată Camp fără un cort Pasul 2
    2. Utilizați o prelată dacă doriți să dormiți în aer liber, dar așteptați ploaia. Dacă găsiți pungi bivy prea constricte, dar nu doriți ca hassle de a purta și de a crea un cort complet, o prelată este o opțiune bună. Dacă faceți camping într-un loc cu copaci, puteți asigura cel puțin un colț al prelatului la un copac și apoi fixați restul prelatului la sol pentru a crea un adăpost rapid și ușor.
  • Va trebui să aduceți sfoară sau coardă și cort pentru a asigura prelata în poziție.
  • Dacă solul este umed, plasați o foaie impermeabilă sau o a doua prelată pe sol de sub tine pentru a vă menține uscat în timpul nopții.
  • O prelată vă va proteja de ploaie (dacă ploaia nu este prea grea sau acționată de vânt) și de la soare, dar nu va ține bug-uri sau aer rece.
  • Imagine intitulată tabără fără un cort pas 3
    3. Încercați un hamac dacă vremea este clară. Dacă este o noapte frumoasă și ați vrea să dormiți sub stele, un hamac este o opțiune distractivă și confortabilă. Va trebui să găsiți un loc în care există copaci sau postări pe care le puteți atașa hamacul dvs., precum și suficient adăpostul pentru a vă proteja de frigul vântului de noapte. De asemenea, puteți închide o prelată sau un cort deasupra dvs. pentru o protecție suplimentară de la vreme.
  • Pentru a obține un somn confortabil de noapte, este posibil să aveți nevoie să vă luați hamacul cu un tampon de dormit și un sac de dormit. Minciuna în diagonală în hamac poate, de asemenea, vă împiedică să vă simțiți neconfortabil în timpul nopții.
  • Asigurați-vă că există suficient spațiu între copaci sau postări, astfel încât să vă puteți strânge linii de plumb de hamac la un unghi de 30 °. Un unghi ascuțit va pune tulpina pe hamac și copaci.
  • Bacsis: Unele hamace au venit cu plasă de țânțari, deci luați în considerare obținerea de a obține unul dintre aceștia dacă faceți camping undeva cu o mulțime de bug-uri.

  • Imagine intitulată tabără fără un cort pasul 4
    4
    Construi o slabă Dacă aveți acces la ramuri și frunze. Dacă preferați să nu aduceți un adăpost prefabricat, puteți încerca, de asemenea, să vă faceți propria dvs. Există diferite modalități de a construi o slabă-la, dar una dintre cele mai simple este de a propria o ramură robustă împotriva unui copac și apoi se leagă de ea pentru a crea un adăpost înclinat. Acoperiți bastoanele cu un strat de gunoi de frunze sau crengi mici pentru protecție suplimentară.
  • Dacă aveți o prelată, puteți să-l așezați peste înclinați pentru a adăuga un strat rezistent la apă, sau puneți-l pe pământ sub Lean - pentru a vă menține cald, uscat și relativ protejat de bug-uri.
  • Dacă vă deranjați cu adevărat, puteți crea și un "pat" din așternutul de frunze sub lean.
  • Este posibil să aveți nevoie de frânghie sau de sfoară pentru a asigura ramurile în poziție.
  • Imagine intitulată tabără fără un cort Pasul 5
    5. Tabără într-un vehicul pentru securitate suplimentară și confort. Dacă sunteți în căutarea unei experiențe mai luxoase de cort, puteți întotdeauna lagăr într-un RV, un camper sau chiar mașina dvs. Verificați mai departe pentru a vă asigura că campingul vehiculului este permis la locul dvs. de tabără aleasă.
  • Dacă aveți un camion de preluare, puteți să așezați un tampon de dormit și o pungă de dormit în patul de camioane. Dacă utilajul de transport uzinal are un suport pentru bagaje, puteți arunca o prelată peste el pentru o protecție suplimentară de la vânt și de ploaie.
  • Metoda 2 din 2:
    Protejându-vă de elemente
    1. Imagine intitulată tabără fără un cort Pasul 6
    1. Verificați condițiile meteorologice înainte de tabără. Înainte de a începe aventura dvs. fără cort, uitați-vă la prognoza meteo pentru timpul și locația călătoriei dvs. de camping. Dacă va fi rece, umed sau vânt, va trebui să vă pregătiți în mod corespunzător.
    • Dacă există o șansă de vreme rea, luați în considerare aducerea unui cort ca un plan de rezervă. Chiar dacă prognoza este bună, este o idee bună să aduceți o prelată în caz de ploaie neașteptată.
  • Imagine intitulată tabără fără un cort pasul 7
    2. Alegeți o zonă ridicată pentru a evita inundațiile și umiditatea. Chiar dacă nu vă așteptați ploaia, este o idee bună să evitați să dormiți în zonele mici. A dormi în partea de jos a unei pante vă poate lăsa expuse la inundații neașteptate, umezită și chiar rocă sau deșeuri. Încercați să găsiți un teren relativ ridicat, plat.
  • Dacă dormi pe o pantă, orientați-vă pentru ca capul să se confrunte cu capul în sus.
  • Imagine intitulată la tabără fără un cort Pasul 8
    3. Selectați un loc în care solul nu este prea stânjit. Chiar și cu un pad de dormit și sac de dormit moale, dormind pe pământ stâncos sau bumpy este foarte incomod. Căutați un loc în care pământul este plat și fără roci ascuțite și bastoane.
  • Dacă puteți, îndepărtați obiecte ascuțite de pe pământ înainte de a vă înființa tabără.
  • Imagine intitulată Camp fără un cort Pasul 9
    4. Aplicați spray-ul de bug pentru a opri dăunătorii. Unul dintre cele mai mari dezavantaje la campingul fără corturi este că va trebui să vă ocupați de bug-uri. Înainte de a vă culca în noaptea de noapte, pulverizați-vă și echipamentul în jos cu un spray puternic de bug-uri pe bază de Deet, de preferință cu o concentrație de cel puțin 30%.
  • De asemenea, vă puteți proteja de bug-uri (în timp ce obțineți încă o experiență în aer liber) cu niște țânțari de țânțari sau un cort de țânțari mic.
  • Pentru protecția suplimentară de la țânțari și căpușe, luați în considerare pre-tratarea angrenajului și a îmbrăcămintei cu pulverizare permertină. Urmați cu atenție instrucțiunile de aplicare de pe etichetă și lăsați toate articolele să se usuce complet înainte de a le utiliza.
  • Avertizare: Permethrin Sprayul este periculos pentru unele animale. Păstrați uneltele și îmbrăcămintea tratate cu pulverizarea permetrinului departe de pisici, dacă le aveți. De asemenea, ar trebui să evitați aplicarea acesteia în apropierea corpurilor de apă, deoarece este foarte toxică pentru a pescui.

  • Imagine intitulată tabără fără un cort Pasul 10
    5. Rochie corespunzătoare pentru vreme. Chiar dacă este relativ cald, temperaturile pot scădea noaptea. Împachetați haine confortabile care vă protejează pielea de elemente și aduceți niște straturi suplimentare pe care le puteți purta în timp ce dormiți. Dacă vă așteptați la temperaturi la temperaturi scăzute, vă puteți proteja prin:
  • Purtând țesături de lână sau sinteză, cum ar fi poliester sau polipropilenă. Aceste materiale vă vor menține cald și vă vor îndepărta umiditatea mai eficient decât bumbacul.
  • Protejând extremitățile cu șosete calde, mănuși și un capac.
  • Îmbrăcăminte ușor suficient încât nu veți fi supraîncălzită și începeți să transpirați în sacul de dormit.
  • Imagine intitulată tabără fără un cort Pasul 11
    6. Aduceți o pungă de dormit și un tampon de dormit pentru căldură și confort. Indiferent de campingul pe care îl faceți, veți fi cel mai confortabil dacă aveți un pad moale pentru a dormi și o geantă de dormit pentru a vă menține cald. Asigurați-vă că aduceți aceste elemente esențiale cu dvs., chiar dacă intenționați să dormiți direct sub stele.
  • Având o pungă de dormit sau un tampon de dedesubt, nu numai că va oferi o umplutură suplimentară, dar vă poate ajuta să vă protejați de frig și de umiditate pe pământ.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Multe site-uri de tabără au reglementări stricte privind unde și când puteți a face un foc. Asigurați-vă că urmați cu atenție regulile de siguranță pentru a vă proteja, colegii dvs., și la tabără.
  • Dacă ați configurat tabăra sub un copac (e.G., Dacă sunteți camping Hammock), inspectați cu atenție copacul pentru a vă asigura că nu există ramuri mari, moarte direct deasupra capului. În general, este mai sigur să nu înființezi tabăra sub copaci mari.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar