Cum să-i faci pe copil să dormi pe spate

Somnul de dormit este cel mai bun mod de a reduce riscul copilului de sindrom de moarte pentru sugari bruște (SIDS), deci este esențial să faceți tot ce puteți pentru a încuraja această poziție de somn. Unii copii pot rezista înapoi la somn, deoarece este incomod pentru ei, dar există mai multe lucruri pe care le puteți face pentru a ajuta copilul să se bucure de somnambul. Pentru a vă asigura că bebelușul dvs. doarme pe spate, va trebui să dezvoltați un sistem pentru a pune copilul să doarmă, ajustați poziția de somn a bebelușului, dacă este necesar, și asigurați-vă că mediul de somn al copilului dvs. este sigur și confortabil.

Pași

Metoda 1 din 3:
Punerea copilului să doarmă
  1. Imaginea intitulată Obțineți copilul pentru a dormi în spatele pasului 1
1. Hrăniți-vă copilul. Foamea poate face greu pentru ca bebelușul tău să adoarmă, așa că hrănirea bebelușului în apropierea timpului de culcare îl poate ajuta să adoarmă. Încercați să vă hrăniți copilul aproximativ o jumătate de oră înainte de al puneți jos.
  • Nu lăsați copilul să aibă o sticlă în pat, deoarece acest lucru poate provoca sticla să devină un element de securitate și să fie greu pentru ca bebelușul tău să doarmă fără ea. De asemenea, poate crește riscul de probleme dentare, inclusiv cavitățile.
  • Imaginea intitulată Obțineți copilul pentru a dormi în spatele pasului 2
    2. Swaddle bebelușul tău. Copiii învârtiți au tendința de a dormi mai bine și mai mult, atât de bătăi este o idee minunată dacă copilul tău are probleme cu somnul pe spate. Pentru a vă învinge copilul, veți avea nevoie de o pătură ușoară de bumbac.
  • În primul rând, scoateți pătură și pliați pe unul dintre colțuri.
  • Apoi, puneți-vă copilul în jos, astfel încât capul ei să se odihnească pe colțul pliat.
  • Apoi, pliați peste o margine a păturii și puneți-o sub brațul copilului pe partea opusă. Repetați acest proces pe cealaltă parte.
  • Apoi, luați marginea de jos a diamantului și puneți-o sub pătură la umărul copilului.
  • Odată ce bebelușul dvs. este capabil să se răstoarne, să nu mai bătuți.
  • Imagine intitulată Obțineți copilul pentru a dormi în spatele pasului 3
    3. Rock copilul tău. Rocking-ul copilului tău în brațe poate ajuta să-l facă să se simtă somnoros și să facă mai ușor de dormit. Încercați să stați în picioare sau să vă plimbați în jurul camerei copilului dvs. și să vă stânjați copilul în brațe, așa cum faceți acest lucru.
  • Dacă aveți un scaun balansoar sau un glider, atunci vă puteți stânca și copilul în timp ce stați jos.
  • Imaginea intitulată Obțineți copilul pentru a dormi în spatele pasului 4
    4. Puneți copilul pe suprafața somnului. Urmăriți-vă copilul pentru a vedea când se pare că este pe punctul de a adormi (drooping pleoape, căscați, etc.). Acesta este cel mai bun moment pentru ao plasa în pat sau bassineț. Încercați să nu lăsați copilul să adoarmă în brațe sau acest lucru poate deveni un obicei. Este mai bine să o așezi când este somnolentă, dar totuși treaz.
  • Imaginea intitulată Obțineți copilul pentru a dormi în spatele pasului 5
    5. Shustrați-vă copilul dacă este agish. Shushing-ul poate ajuta la calmarea copilului imediat după ce îl puneți în pat. Shushing-ul este similar cu zgomotul alb, care este un ajutor de somn util pentru unii oameni. Dacă ștanțarea nu pare să funcționeze sau dacă nu o puteți păstra foarte mult, atunci ați putea încerca să jucați niște sunete de undă oceanului sau să executați un ventilator.
  • De asemenea, puteți încerca să jucați muzică liniștitoare pentru copilul dumneavoastră. Redarea unor muzică clasică, nouă sau jazz poate ajuta copilul să se calmeze și să adoarmă.
  • Imagine intitulată Obțineți copilul pentru a dormi în spatele pasului 6
    6. Păstrați mâna pe burta copilului pentru câteva minute. Chiar dacă copilul tău pare să fie adormit, ar trebui să rămâi lângă pătuțul ei cu mâna pe burtă pentru câteva minute. Acest lucru vă va ajuta să o mângâie și să se asigure că este adormită înainte de a părăsi camera. După câteva minute, vă puteți îndepărta ușor mâna și ieșiți liniștit în cameră.
  • Metoda 2 din 3:
    Ajustarea poziției de somn ale copilului
    1. Imagine intitulată Obțineți copilul pentru a dormi în spatele pasului 7
    1. Verificați copilul acum și apoi. Deși ar putea fi dificil, este posibil să fie necesar să verificați copilul dvs. adesea pentru primele câteva nopți pentru a vă asigura că el rămâne pe spate și nu se întoarce. Dacă observați că bebelușul se mișcă pe partea lui, atunci îl puteți întoarce ușor pe spate.
  • Imagine intitulată Obțineți copilul pentru a dormi în spatele pasului 8
    2. Extindeți brațele copilului. Extinderea brațelor copilului dvs. poate, de asemenea, să o păstreze în poziție. Unii copii vor rămâne pe spatele lor dacă vă extindeți brațele în ambele părți. Încercați să vă extindeți ușor brațele copilului când o puneți la culcare.
  • Imagine intitulată Obțineți copilul pentru a dormi în spatele pasului 9
    3. Luați în considerare utilizarea unei pene de reflux. O pană de reflux va ridica corpul superior al copilului, ceea ce îl poate face să se simtă mai confortabil. O pană de reflux poate fi utilă în special dacă bebelușul nu-i place să se culceeze din cauza refluxului acidului sau a GERD. Puteți găsi o pană de reflux pentru copilul dvs. în majoritatea magazinelor mari.
  • Pentru a utiliza o pană de reflux, plasați-o sub spatele copilului înainte de a-l puneți jos pentru un pui de somn sau pentru culcare. Asigurați-vă că bebelușul dvs. este centrat pe pană.
  • Imagine intitulată Obțineți copilul pentru a dormi în spatele pasului 10
    4. Ia un hamac pentru copii. Ați putea dori, de asemenea, să încercați să plasați copilul într-un hamac pentru copii în loc de un pătuț. Un hamac pentru copii vă va păstra copilul într-o poziție ușor verticală și împiedicați copilul să se rostogolească pe partea sau stomacul.
  • Acestea pot fi, de asemenea, deosebit de utile pentru bebelușii cu GERD.
  • Imaginea intitulată Obțineți copilul pentru a dormi în spatele pasului 11
    5. Încercați un co-dormitor. Co-traversele sunt bassinete care se atașează la patul părintelui. Ele fac ușor să vă apropiați copilul fără pericolul de a se rostogoli pe copilul dvs. în noapte. Co-traversele oferă, de asemenea, o modalitate ușoară de a vă verifica copilul și să-l repoziționați după cum este necesar.
  • De exemplu, dacă bebelușul tău se mișcă pe partea lui, atunci îl poți mișca ușor, astfel încât el este pe spate.
  • Imagine intitulată Obțineți copilul pentru a dormi în spatele pasului 12
    6. Ridicați capul pătuțului bebelușului. Ridicarea capului pătuțului copilului este o altă modalitate bună de ao face să se simtă mai confortabilă în timp ce dormea ​​pe spate. Achiziționați blocuri speciale în mod special în acest scop.
  • Așezați blocurile sub picioare la capul pătuțului copilului pentru a ridica capul pătuțului cu aproximativ 15 până la 30 de grade.
  • Metoda 3 din 3:
    Crearea unui mediu de somn sigur și confortabil
    1. Imagine intitulată Obțineți copilul pentru a dormi în spatele pasului 13
    1. Îndepărtați obiectele nesigure din păgânele copilului. Somnul din spate este mai sigur pentru bebelușul dvs., dar pot exista alte pericole în pătuțul copilului dvs. pe care veți dori să-l eliminați înainte de ao pune jos. Îndepărtați orice jucării moi, pufoase, perne sau alte obiecte din pat.Când utilizați o pătură, asigurați-vă că toate marginile păturii sunt ascunse sub saltea. Alte lucruri de îndepărtat din pat includ:
    • Legături
    • Benzi
    • Headbands
    • Jucării
    • Inele
    • Decorațiuni
    • Orice obiecte care pot fi încurcate în jurul copilului și / sau reprezintă un pericol de sufocare
  • Imaginea intitulată Obțineți copilul pentru a dormi în spatele pasului 14
    2. Oferiți un mobil muzical liniștitor. Un mobil muzical vă poate ajuta să vă faceți copilul mai interesat să rămână pe spate și să vă ajute să-l calmeze și să-l doarmă. Găsiți un mobil muzical care joacă muzică și are unele obiecte interesante sau lumini pentru el să se uite la fel de bine. Acest lucru ar trebui să vă ajute să vă liniștească copilul astfel încât să adoarmă pe spate.
  • Imaginea intitulată Obțineți copilul pentru a dormi în spatele pasului 15
    3. Rotiți luminile în jos înainte de culcare. Diminuarea luminilor vă poate ajuta să vă liniștiți copilul și să o ușurați să adoarmă pe spate. Întunericul este ideal, dar puteți activa o lumină de noapte sau o lampă mică de masă care este plasată pe partea opusă a camerei copilului.
  • Asigurați-vă că în camera bebelușului nu există TV sau computer. Aceste ecrane produc o lumină "albastră" care interferează cu somnul.
  • Imaginea intitulată Obțineți copilul pentru a dormi în spatele pasului 16
    4. Coborâți sau ridicați temperatura. O temperatură de aproximativ 65 ° C (18.3 ° C) este ideal pentru dormit. Verificați termostatul din casă și încercați să îl ajustați la aproximativ 65 ° F (18.3 ° C). Această temperatură poate ajuta la crearea unui mediu mai bun pentru ca bebelușul să adoarmă chiar dacă poziția îl deranjează.
  • Asigurați-vă că nu există proiecte care ar putea face copilul prea rece.
  • sfaturi

    Amintiți-vă să oferiți "timp burtă" atunci când copilul dvs. este treaz. Permițând copilului dvs. ceva timp pe burta ei este important pentru dezvoltarea mușchilor gâtului și umărului. Asigurați-vă că bebelușul dvs. este treaz în timpul timpului burtă. Dacă observați că bebelușul dvs. devine somnolent, luați-o și o așezați pe spate pentru un pui de somn.
  • Spuneți altor îngrijitori De ce somnul este important. Este posibil ca alți oameni care vin în contact cu copilul dvs. nu vor ști că somnul de stomac este nesigur. Asigurați-vă că le spuneți de ce copilul dvs. ar trebui să doarmă numai pe spatele lui Naps și pentru culcare.
  • Avertizări

    Side-ul lateral nu este recomandat nici. Bebelușii care dorm pe părțile lor sunt, de asemenea, la un risc mai mare de a muri de la SIDS.
    1. Verificați cu medicul pediatru înainte de a încerca adăugirile sau alternativele la un pătuț pentru a vă asigura că sunt în siguranță pentru copilul dumneavoastră.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar