Cum să te confrunți în pat

Ești aruncați și întoarceți-vă în pat toată noaptea din cauza disconfortului? Nu se poate părea Fă-te comod? O parte din somnul bun are un mediu confortabil. Iată câteva modalități de a produce un astfel de mediu.

Pași

Metoda 1 din 3:
Pregătiți-vă patul
  1. Imaginea intitulată obține confortabil în patul patului 1
1. Găsiți o saltea confortabilă. O saltea bună este fundația pentru a deveni confortabilă în pat. Este posibil să aveți nevoie de o nouă saltea dacă saltea dvs. este de 5 până la 7 ani, vă treziți cu dureri sau rigiditate, salteaua dvs. Sags sau are bulgări sau găsiți că veți dormi mai bine când nu sunteți în patul dvs. Saltea dvs. ar trebui să fie confortabilă, să vă sprijiniți corpul și să vă păstrați coloana vertebrală în aceeași formă ca atunci când vă aflați.
  • Dacă nu vă puteți permite o nouă saltea, încercați un topper de saltea sau o placă de saltea groasă.Există multe opțiuni, inclusiv vârfuri de pene, vârfuri de cutie de ou și toppers de spumă de memorie.
  • Este important să investești într-o saltea bună care să dureze pentru că cheltuiți aproximativ o treime din viața voastră, iar acest lucru ar trebui să fie pe o saltea de calitate care vă satisface nevoile de confort.
  • Testați întotdeauna o saltea înainte de ao cumpăra.Scoate-ți pantofii, stai jos pe saltea și încercați diferite poziții de dormit.Cel mai bine este să testați saltea timp de 20 de minute pentru a obține o idee bună despre cum ar simți să dormi pe saltea.
  • Imagine intitulată Get confortabil în patul patului 2
    2. Creați o cameră plăcută mirositoare. Mirosul este foarte puternic și contribuie la ambianța camerei dvs.Aprindeți unele lumânări sau utilizați un spray de cameră pe care vă bucurați.Lavanda este un miros care este calmant, promovează somnul și vă poate ajuta să vă simțiți mai calme. Orice miros care vă place va contribui la crearea unui mediu confortabil.
  • Unele magazine au spray-uri de pernă care vin în mirosuri cum ar fi mușeu sau lavandă. Spray suma dorită ușor pe pernă și pături - dacă vă place mirosul, acest lucru vă poate ajuta să fiți mai confortabil.
  • Imagine intitulată obține confortabil în patul patului 3
    3. Reglați iluminatul în dormitorul dvs.Cantitatea de lumină din dormitorul dvs. afectează modul în care vă simțiți.Lumina naturală este cea mai bună în timpul zilei, dar iluminarea este cea mai bună pe timp de noapte. Lămpile de noptieră creează iluminare mai moale decât luminile aeriene. Jaluzele și perdelele dvs. ar trebui, de asemenea, să țină lumina să vină în dormitorul tău noaptea.
  • De asemenea, puteți înlocui comutatorul de lumină cu un dimmer pentru a controla mai bine iluminatul.
  • Un bec Watt scăzut (40 watt sau mai mic) este, de asemenea, o opțiune de iluminare bună.
  • Imagine intitulată obține confortabil în patul patului 4
    4. Ia foi confortabile. Fișa dvs. ar trebui să fie dimensiunea potrivită pentru saltea, astfel încât să nu se rupă sau să se desprindă când sunteți în pat.Foi de bumbac sunt cele mai populare și fac bine în lunile mai calde.Foi de mătase sunt foarte moi și păstrează căldura. Ele sunt utile pentru nopțile mai reci.Foile de flanel sunt foarte calde și sunt cele mai bune în climatele mai reci. Țesături sintetice (E.G. poliester) sunt mai puțin costisitoare, dar pot fi totuși confortabile.
  • Schimbați foile o dată pe săptămână.
  • Căutați foi de bumbac care sunt 100% bumbac pur sau egiptean și care au un număr mare de fir.
  • Foi de flanel sunt măsurate în uncii și foile mai grele sunt foi de calitate superioară.
  • Imagine intitulată Get confortabil în patul patului 5
    5. Găsiți perne moi. Toată lumea are nevoie de perne de calitate. Unii oameni preferă perne care sunt modelate pentru a vă susține gâtul sau capul, alți oameni le preferă bine umplute, în timp ce alții le plac moale. La sfârșitul zilei, alegeți perne care lucrează pentru dvs. după un mic proces și eroare.
  • Încărcați patul cu perne de dimensiuni și forme de diferență.Poate doriți o pernă de corp plină dacă dormiți singur sau o pernă de pene pentru a pune în spatele gâtului.
  • Pernele ferme sunt cele mai bune dacă dormiți pe partea dvs. Pernele medii sunt cele mai bune dacă dormiți pe spate. Pernele moi sunt cele mai bune dacă dormiți pe stomac.
  • Perne curate sau de aer în mod regulat și înlocuiți o dată la fiecare la doi ani pentru prospețime completă.
  • Imagine intitulată Get confortabil în patul patului 6
    6. Puneți foile și păturile. Având un frumos pat făcut vă va face să doriți să intrați în ea. Începeți cu o foaie montată pe pat.Apoi, puneți foaia de sus și / sau pătură pe laturile și piciorul patului.Acest lucru va crea un cocon și va păstra picioarele de la răceală.Nimic nu este mai rău decât să fie cald și toasty în patul tău, dar picioarele tale sunt suspendate.
  • Imagine intitulată Get confortabil în patul patului 7
    7. Luați paturi moi, pufoase. Top patul cu un mângâietor, quilt, pătură sau duvet care vă este confortabil.Este posibil să trebuiască să schimbați așternutul pe baza climatului și a sezonului.De exemplu, o bumbac ușoară, bumbac poate fi cea mai bună în timpul verii, dar un mângâietor gros, în jos poate fi cel mai bun în lunile de iarnă.
  • Adăugați o aruncare sau o pătură pe partea de sus a lenjeriei dvs.Cashmere, faux-blană și pături tricotate sunt deosebit de confortabile.
  • Metoda 2 din 3:
    Obțineți-vă gata
    1. Imagine intitulată Get confortabil în patul patului 8
    1. Reglați temperatura. Temperaturile răcitoare sunt mai bune pentru a dormi.Temperaturile între 60 și 67 de grade Fahrenheit sunt ideale pentru dormit.Temperaturile sub 54 de grade sau peste 75 de grade pot întrerupe somnul.O temperatură răcitoare vă poate ajuta să adormiți și vă va face să doriți să vă strângeți în pat.
    • De asemenea, puteți încerca să porniți un ventilator pentru a vă menține camera rece.
  • Imaginea intitulată obține confortabil în patul patului 9
    2
    Fac un dus sau baie înainte de a merge la culcare. Un duș vă va curăța, vă va încălzi, vă ajută să vă înmuiați pielea, să îndepărtați alergenele care vă atașează în timpul zilei și să vă ajute să vă simțiți somnoros. Când ieșiți, puteți aplica, de asemenea, o loțiune parfumată lavandă pentru a vă ajuta să vă dați jos. Desigur, este opțional, dar vă poate ajuta să dormiți mai repede.
  • Imagine intitulată obține confortabilă în patul patului 10
    3. Purtați cloruri de noapte confortabile. Purtați unelte confortabile, cum ar fi un tricou și pantaloni scurți, poate și șosete, deoarece pot fi foarte calde. Încercați să evitați purtarea de cloruri de noapte foarte grele în timpul verii, deoarece veți deveni prea calde. Pe de altă parte, purtarea îmbrăcămintei foarte ușoare în timpul iernii vă poate face mai rece. Încercați să îmbrăcați în consecință - picioarele reci sau transpirația profund vă poate ține treaz toată noaptea.
  • Imagine intitulată obține confortabil în patul patului 11
    4. Evitați cofeina și alcoolul înainte de culcare. Alcoolul vă poate ajuta să adormiți mai repede, dar vă poate împiedica să dormiți adânc.Cofeina (E.G. cafeaua, ceaiul, sucurile și ciocolata) este un stimulent care poate provoca insomnie, vă deranjează somnul sau pentru a vă urina mai mult.Nu vreți să ieșiți din pat pentru a utiliza baia pe parcursul nopții.
  • Tăiați cofeina și alcoolul cu câteva ore înainte de a vă planifica să mergeți la culcare.
  • Imagine intitulată Get confortabil în patul patului 12
    5. Creați o rutină de noapte. Vrei să te relaxezi cât mai relaxat când te duci să dormi. Dacă mintea voastră tinde să curgă când vă aflați în pat, faceți o listă de sarcini pentru a doua zi pentru a vă liniști mintea.De asemenea, puteți păstra un jurnal pe nopții dvs. pentru a scrie ceva care vă face să vă simțiți stresați. De asemenea, rutina dvs. poate include yoga, meditaţie, Pilates sau auto-masaj care vă pot ajuta să vă simțiți relaxați și să dormiți mai bine.
  • O rolă de spumă sau o minge de tenis poate fi folosită pentru a masca propriul corp.
  • Evitați exercițiile viguroase care vă pot menține corpul excitat și vă face dificil să adormiți.
  • 6. Încercați să dormiți într-o poziție diferită. Punerea unei perne între genunchi și minciună pe partea dvs. este una surprinzător de confortabilă pentru mulți oameni.
  • Metoda 3 din 3:
    Stați în pat când sunteți bolnav
    1. Imagine intitulată Get confortabil în patul patului 13
    1. Somn cu straturi de pături.Când sunteți bolnav, corpul tău poate fluctua între senzație prea rece și se simte prea cald.Utilizați straturi de pături în loc de un singur mângâietor, astfel încât să puteți controla mai bine temperatura.Acest lucru vă va împiedica, de asemenea, să vă lăsați patul pentru a regla termostatul sau pentru a obține capace suplimentare.
  • Imagine intitulată Get confortabil în patul patului 14
    2. Pregătiți-vă nopții. Păstrați tot ce aveți nevoie în noaptea dvs. lângă patul dvs.Nu vreți să ieșiți din pat pentru a obține lucruri pe care le aveți nevoie în timpul zilei sau în noapte.Poate doriți să păstrați un pahar de apă, țesuturi, medicamente și unele miere (pentru a vă calma gâtul) pe noptiera dvs.De asemenea, puneți alte elemente pe care le doriți, cum ar fi cărțile sau revistele de pe noapte.
  • Dacă nu aveți loc în noaptea dvs. de noapte, puneți toate medicamentele într-o cutie de plastic pe care o păstrați lângă patul dvs.
  • Imagine intitulată obține confortabilă în patul patului 15
    3. Luați în considerare o pernă de pene.O pernă de pene va susține spatele, gâtul și umerii în timp ce sunteți în pat.Acest lucru vă va permite să citiți sau să utilizați computerul într-o poziție confortabilă fără a se îndrepta.Dacă nu aveți o pernă de pene, organizați pernele dvs. pentru a vă sprijini spatele în timp ce stați în poziție verticală.
  • Imagine intitulată obține confortabil în patul patului 16
    4. Utilizați o tavă de pat. O tavă de pat este un loc bun pentru a pune bolurile, băuturile și mâncarea în timp ce sunteți în pat.Acest lucru vă va păstra de la vărsarea alimentelor sau băuturii în patul dvs.De asemenea, puteți să vă așezați și laptopul pe tavă.Laptopurile tind să se supraîncălzească atunci când stau pe poală sau direct pe pat.
  • De asemenea, puteți utiliza o pernă de laptop dacă nu aveți o tavă de pat.
  • sfaturi

    Dacă sunteți foarte rece, luați o sticlă de apă fierbinte cu o copertă la culcare cu dvs. și purtați șosete. Picioarele tale nu ar trebui să fie niciodată rece.
  • Asigurați-vă că dușul și pernele sunt pline de la standardul dvs.
  • În timpul iernii, puteți lua în considerare achiziționarea unui pad sau o pătură de saltea încălzită, dar o folosiți doar pentru a încălzi patul. Opriți-l pe o jumătate de oră înainte de a vă culca. Când te duci la culcare, întoarce-ți păturatul și coborâți sub acoperire. Ar trebui să fii suficient de cald acum, dar nu arde fierbinte.
  • Puteți adăuga un covor pufos la podeaua dvs. unde intrați și ieșiți din pat.
  • Zgomotul alb vă poate ajuta să vă deplasați încet să dormiți.
  • Dacă aveți un animal umplute sau cineva pe care îl dormiți cu dvs., puteți să vă confruntați și vă va face cald.
  • Încercați să vă simțiți relaxați și proaspeți chiar înainte de a merge la culcare, deci când vă treziți, vă veți simți relaxat și proaspăt și pregătit pentru o zi nouă. Dacă aveți părul lung, încercați să o păstrați departe de fața dvs., astfel încât să nu rămână ca fața transpirației în noapte.
  • În zilele când sunteți acasă toată ziua, încercați să petreceți cât mai puțin timp în poziția / cât mai mult posibil. Ea face totul mai confortabil și mai relaxant când urci în pat seara. De asemenea, vă ajută să dormiți mai bine.
  • ASMR este o modalitate de a vă ajuta să vă relaxați, poate fi ciudat la început, dar are o urmă lungă. Puteți găsi diferite declanșatoare și preferințe de gen pe YouTube.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar