Cum să acoperiți un nou-născut pe timp de noapte

Având un copil nou-născut este atât un sezon provocator și interesant de viață. Pentru a vă menține copilul cald și sigur pe timp de noapte, este important să alegeți așternutul și îmbrăcămintea potrivită. Îmbrăcați copilul în 1 strat de îmbrăcăminte și apoi împachetați-le într-o bătaie sau într-o pungă de dormit pentru copii. Pentru a păstra liberul bebelușului dvs. gratuit, evitați să aveți nici un pălărie, perne și pălării în pat. Acest lucru ajută la păstrarea lor în siguranță și împiedică supraîncălzirea.

Pași

Metoda 1 din 2:
Alegerea straturilor adecvate
  1. Imagine intitulată acoperă un nou-născut la noapte pasul 1
1. Îmbrăcați copilul în 1 strat de îmbrăcăminte. Bebelușii se pot supraîncălzi rapid, deci este important să le îmbrăcați ușor. Alegeți doar un strat de îmbrăcăminte pentru a vă îmbrăca copilul, cum ar fi un costum de dormit de 1 bucată sau o pereche de pijamale. Dacă este posibil, alegeți o țesătură respirabilă în mod natural, cum ar fi bumbacul, lenjeria sau lâna.
  • Verificați eticheta articolelor de îmbrăcăminte pentru a determina țesătura.
  • Dacă este o noapte rece, alegeți un strat ușor, dar cald, cum ar fi Lână Merino.
  • Imagine intitulată acoperă un nou-născut la noaptea 2
    2
    Puneți copilul într-o iaddle Dacă se răsucesc foarte mult. Swaddle bebelușul tău într-o pătură de swaddle pentru a adăuga căldură suplimentară și pentru a le ajuta să se simtă calm. În timp ce nu ar trebui să așezați pături regulate peste un nou-născut, este bine să le înfășurați într-o pătură de swaddle, deoarece acest lucru nu se poate ajunge peste fața lor.
  • O jada este o bucată de țesătură pe care o puteți înfășura în jurul copilului.
  • Tu poti sa faci Pături de bătăi tu sau cum le cumperi dintr-un magazin.
  • Imagine intitulată acoperă un nou-născut la noapte pasul 3
    3. Îmbrăcați-vă copilul într-o pungă de dormit pentru copii dacă este rece. Dacă aerul se simte rece, va simți probabil același lucru pentru copilul dumneavoastră. Puneți copilul în interiorul unei pungi de dormit pentru copii, poziționați brațele în interiorul armelor și apoi faceți zipul sau butoanele.
  • Acestea ajută, de asemenea, la promovarea somnului neîntrerupt.
  • Nu folosiți niciodată un sac de dormit adult sau copil. Este important să alegeți un sac de dormit pentru copii pentru a vă menține nou-născut în pat.
  • Imagine intitulată acoperă un nou-născut la noaptea 4
    4. Scoateți un strat dacă bebelușul dvs. transpiră. De fiecare dată când verificați copilul, simțiți pielea să-și monitorizeze temperatura. Dacă se simt fierbinți să atingă sau să transpire, îndepărtați un strat de țesătură pentru a le răci. Acest lucru este important, deoarece bebelușii nou-născuți nu pot monitoriza foarte bine temperatura lor.
  • De exemplu, dacă bebelușul tău transpiră, scoateți sacul de dormit sau de dormit. Scoateți doar 1 strat la un moment dat pentru a vă asigura că bebelușul nu se răcește.
  • Metoda 2 din 2:
    Păstrând în siguranță
    1. Imagine intitulată acoperă un nou-născut la noapte pasul 5
    1. Evitați foi, quilts, dușuri, perne și pături. În timp ce este natural să doriți să puneți aceste elemente în pătuțul copilului dvs., ei au potențialul de a vă sufoca copilul în timpul nopții. Ca rezultat, cel mai bine este să lăsați aceste obiecte de așternut din pat și să se bazeze pe îmbrăcămintea bebelușului și pe sacul de dormit sau de dormit pentru a le menține calde.
    • Păstrați aceste accesorii din patul copilului dvs. până la absolvire a unui pătuț de copii mici. Aceasta este în general în jur de 18-24 de luni.
  • Imagine intitulată acoperă un nou-născut la noapte pasul 6
    2. Puneți foaia montată în fermitate. Alegeți o foaie echipată, care este dimensiunea corectă pentru pătuț și asigurați-vă că toate colțurile sunt ascunse ferm sub saltea pentru a împiedica să devină un pericol de sufocare. Evitați utilizarea unei foi regulate în locul unei foi montate, deoarece acest lucru se poate pierde dacă bebelușul se mișcă în timpul nopții.
  • Nu utilizați ca o foaie de vârf, deoarece acest lucru a fost corelat cu creșterea pentru sindromul de moarte bruște a copilului.
  • Imagine intitulată acoperă un nou-născut la noaptea 7
    3. Evitați șosetele și pălăriile, deoarece acestea pot fi un risc de sufocare. Chiar dacă este o noapte rece, nu puneți accesorii, cum ar fi pălării și șosete, pe copilul tău. Aceste elemente au potențialul de a se pierde în timpul nopții și au provocat sufocarea și sufocarea ocaziilor.
  • Dacă vă îngrijorați că picioarele bebelușului dvs. se pot răcește, alegeți un costum de dormit de 1 bucată care are compartimente pentru picioare.
  • Avertizări

    Sindromul de moarte pentru sugari (SIDS) este rar, dar se întâmplă. Pentru a preveni prevenirea acestui sindrom, eliminați orice posibil pericol de sufocare din critul sau coșul nou-născut.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar