Cum (și când) să spargă un hrană la obiceiul de somn

Dacă bebelușul dvs. nu poate adormi fără să alăpteze sau să aibă o sticlă, probabil că au intrat într-un hrană pentru a dormi. În timp ce această rutină nu este neapărat un lucru rău, poate fi un pic impozit pe tine, mai ales dacă copilul tău își ia timpul în timp ce mănâncă. Dacă doriți să vă rupeți obiceiul bebelușului, există câteva modalități pe care le puteți lăuda încet în timp ce le-ați păstrat fericit. În cele din urmă, bebelușul dvs. va fi capabil să adoarmă pe cont propriu și să rămână adormit pentru mai mult timp de timp (chiar dacă nu pare a fi chiar acum!).

Pași

Întrebarea 1 din 6:
Cum îmi dau copilul să doarmă fără hrănire?
  1. Imagine intitulată Spargerea unui hrană la obiceiul de somn Pasul 1
1. Stabiliți o rutină de culcare. Dacă copilul dvs. este folosit pentru a mânca chiar înainte de a adormi, obținerea lor obișnuită cu o altă rutină poate ajuta. Încercați să le dați o baie, schimbându-le în pijamale, diminuând luminile și dându-le un sărut bun sau înghițit să-i ajute să adoarmă.De asemenea, ați putea încerca să vă rotiți copilul sau să vă plimbați cu ei pentru a le ajuta să-i calmeze.
  • 2. Scurtați lungimea hranei de noapte în timp. Dacă copilul dvs. se alimentează în mod normal timp de 15 minute înainte de a dormi, permiteți-i să se hrănească timp de 13 minute. Continuați să o tăiați cu 2 până la 3 minute în fiecare noapte până în cele din urmă, nu trebuie să se hrănească să adoarmă mai mult.
  • Dacă bebelușul dvs. în mod normal se alimentează doar timp de 5 minute sau mai puțin, încercați să o săriți pur și simplu. Deoarece timpul obișnuit de hrănire este atât de scurt, ei ar putea să nu aibă nevoie de perioada treptată de înțărcare.
  • Dacă copilul tău se trezește adesea în noapte și vrea să se hrănească, să-i ofere o ceașcă de apă Sippy în loc de o sticlă sau de sân.
  • Întrebarea 2 din 6:
    Când ar trebui să nu mai hrănești să dormi?
    1. Imagine intitulată Pauză o hrană la obiceiul de somn Pasul 3
    1. Când copilul dvs. are între 6 și 12 luni. Toți copiii sunt diferiți, dar puteți începe încet întăriți copilul de pe hrănirea culturii după cum urmează 6 luni. În acest moment, bebelușul dvs. poate începe să se auto-calmeze în loc de a obține confort de la dvs.
    • Dacă nu vă deranjează să le hrăniți înainte de a merge la culcare, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la ruperea obiceiului imediat.
    Întrebarea 3 din 6:
    Cum puteți spune dacă copilul dvs. vă folosește ca un suzetă?
    1. Imagine intitulată sparge un hrană la obiceiul de somn Pasul 4
    1. Dacă bebelușul dvs. nu înghiți laptele, s-ar putea să vă folosească ca și pacificator. Îi poți spune că nu sunt într-adevăr asistență medicală dacă nu se blochează strâns pe mamelon sau lasă laptele să picure din gură. Acest lucru nu este neapărat un lucru rău-bebelușii vor folosi asistența medicală ca o activitate de confort pentru a se liniști în jos. Dacă doriți să opriți asistența medicală de confort, puneți restricții despre cât de des se poate alăpta copilul fără a mânca ceva pe tot parcursul zilei.
    • În cele din urmă, totul vine la preferința dvs. personală. Oferind confortul copiilor nu este niciodată un lucru rău, dar poate fi copleșitor să-i permită accesul la tine în toate orele zilei. Fă ce este mai bine pentru copilul tău în timp ce ai grijă de tine, de asemenea.
    Întrebarea 4 din 6:
    Cum îmi învăț copilul să se stabilească?
    1. Imagine intitulată sparge un hrană la obiceiul de somn Pasul 5
    1. Pune-ți copilul în pat când sunt somnoros, dar încă treaz. Țineți-vă copilul și lăsați-i până când sunt aproape adormiți, apoi coborâți ușor în pat. Ajutați-i să se obișnuiască cu adormirea pe cont propriu în loc să se bazeze pe tine să-i calmeze.
  • 2. Păstrați lumina slabă și zgomotele la minimum. Accentuați diferența dintre noapte și zi prin oprirea luminilor, vorbind în liniște și doar hrănirea lor în dormitor noaptea. Acesta vă va ajuta copilul să învețe diferența dintre noapte și zi și va solidifica acea perioadă de noapte este pentru dormit.
  • 3. Ajutați-i să se stabilească dacă auziți strigătele reale. După ce copilul dvs. are o vârstă de aproximativ 6 luni, s-ar putea să se poată trezi și să se întoarcă la culcare. Dacă auziți mici zgomote sau câțiva zgomoți, așteptați câteva minute pentru a vedea dacă se întorc adormit. Dacă încep să plângă, se îndreaptă spre camera lor cât mai curând posibil pentru a le calma înapoi la somn.
  • Întrebarea 5 din 6:
    Cum pot să-mi dau copilul pentru a dormi mai mult timp la un moment dat?
    1. Imagine intitulată Pauză o hrană la obiceiul de somn Pasul 8
    1. Lăsați copilul să doarmă în patul lor. Nu numai că este mai sigur pentru copilul tău, dar îi va ajuta, de asemenea, să se trezească și să cadă să adoarmă pe cont propriu. Vor avea mai puțină neliniște despre trezirea fără tine decât dacă ești acolo tot timpul.
  • 2. Verificați-le atunci când acestea se agită, dar încercați să nu interveniți. Dacă auziți câteva grunt sau gemete, înseamnă că bebelușul tău se trezește - totuși, s-ar putea să nu mai aibă nevoie să-i ajuți să cadă adormit. Simțiți-vă liber să vă prezentați capul și să verificați dacă sunt în regulă, dar încercați să nu lăsați să vă vadă. Dacă auziți strigătele adevărate, atunci puteți să le intri și să le mângâiați.
  • Întrebarea 6 din 6:
    Cum puteți spune dacă un copil este foame sau dacă vor confort?
    1. Imagine intitulată sparge un hrană la obiceiul de somn Pasul 10
    1. Un strigăt de foame este de obicei scurt și scăzut. Un strigăt de confort este de obicei brusc și tare și ar putea fi un pic mai mic. Fiecare copil este diferit, așa cum petreceți mai mult timp împreună, veți învăța strigătele particulare ale bebelușului și ce înseamnă ei.
    • Dacă nu sunteți sigur ce plângeți, încercați să participați la cele mai presante ale bebelușului dvs. mai întâi. Schimbați scutecele, încălziți-le și le dați mâncare. Dacă încă plâng, s-ar putea să trebuiască să fie răsturnați și țintiți de dvs.

    sfaturi

    Dacă aveți vreo preocupare sau întrebări, discutați cu medicul pediatru pentru îndrumare.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar