Cum să-ți conving mama să te lase să ai un somn

Sleepovers poate fi o mulțime de distracție, dar mama ta nu poate fi la fel de încântată de ideea ca tine. Mama ta poate crede că nu ești suficient de bătrân, sau fii nervos despre ceva ce nu merge bine cu o grămadă de copii în casa ei. Stabiliți-o în largul său, prezentându-i cu o mică listă de oaspeți și o listă convingătoare pentru dvs. pentru a găzdui un somn de somn. Dacă ea încă nu este deschisă ideii, luați în considerare să o întrebi despre a avea o întâlnire târzie de noapte în care prietenii tăi nu dorm. Programele peste noapte și campingurile din spate sunt alte alternative solide pe care doriți să le aduceți și ele. Dacă vă păstrați răcoarea și demonstrați că sunteți destul de bătrân, tu și prietenii tăi vor avea o distracție târzie de noapte în cel mai scurt timp!

Pași

Metoda 1 din 3:
Construirea unui argument
  1. Imagine intitulată Convinge mama ta pentru a vă permite să aveți o etapă de dormit 1
1. Scrieți o listă de motive pentru care doriți să aveți un somn. Gândiți-vă de ce doriți să aveți un somn și să scrieți câteva motive pe o bucată de hârtie. Scrieți-vă că doriți să vă întăriți prieteniile și să aveți un timp distractiv cu prietenii dvs. într-un mediu sigur. Luați în considerare ce abilități veți învăța de la un somn de somn, cum ar fi cum să deveniți independenți și să vă ocupați de diferențele altor persoane într-un mediu controlat.
  • Mama ta a avut probabil somnoros când a fost vârsta ta, deci un motiv ca: "Este un rit al pasajului când ești tânăr!"Este perfect rezonabil.
  • Motivele posibile includ consolidarea prieteniilor, obținerea de experiențe noi și învățarea modului de a găzdui prieteni în casa dvs.
  • Imaginea intitulată Convingeți mama dvs. pentru a vă permite să aveți o etapă de dormit 2
    2. Adresați-vă prietenilor dacă doresc să aibă un somn și să creeze o listă de oaspeți. Când îi spui mamei că vrei să ai un somn, prima lor întrebare va fi: "Cu cine?"Întrebați câțiva prieteni apropiați dacă vor să aibă un somn înainte de timp și să scrie numele oricărui prieten care spun da. Încercați să păstrați lista de oaspeți între 2-4 prieteni pentru prima dvs. somn.

    Bacsis: Pentru a spori șansele mamei tale spunând da, lipiți prietenilor care sunt aceeași vârstă și sex. Dacă aveți 10 ani și un băiat, invitați numai pe alți băieți de 10 ani.

  • Imaginea intitulată Convinge mama ta pentru a vă permite să aveți o etapă de dormit 3
    3. Ia-ți prietenii să-ți dea numerele de telefon ale părinților lor. Chiar dacă mama ta este deja prietenoasă cu părinții prietenilor tăi, încercați să obțineți informațiile de contact înainte de timp. Mama dvs. va trebui să coordoneze momentele de preluare și abandonare pentru somnul cu părinții prietenilor dvs. și să aibă numerele lor de telefon disponibile, vor face acest proces mai ușor.
  • Chiar dacă știți că mama dvs. are deja numerele de telefon ale celorlalți părinți, ia-i oricum. Aceasta îi va arăta că ești serios să ai un somn și să demonstrezi că ești destul de matur pentru a găzdui unul.
  • Imaginea intitulată Convingeți mama dvs. pentru a vă permite să aveți o etapă de dormit 4
    4. Veniți cu planuri pentru somnambul. Unde vor dormi toată lumea? La ce oră vei merge la culcare? Există vreun joc pe care îl veți juca cu prietenii când dorm? În timp ce mama dvs. poate stabili limitări pe o mulțime de aceste întrebări, scrieți câteva idei inițiale pentru a-i arăta că sunteți capabil să o organizați singur.
  • Pentru a evita oamenii care se luptă despre cine primește un pat, spun: "Putem să dormim pe toți pe podea în saci de dormit!"
  • Sardines, v-ați ascunselea, Jocuri de bord și jocuri de cărți sunt toate activitățile excelente pentru un somn.
  • Imagine intitulată Convingeți mama dvs. pentru a vă permite să aveți o etapă de dormit 5
    5
    Practicați-vă prezentarea în camera ta înainte de ao întreba. Odată ce ați primit câteva motive pe care doriți să le găzduiți un sleepover, o listă de oaspeți și unele planuri pentru noapte, practică prezentarea de informații cu voce tare. Umblați prin fiecare parte a propunerii dvs. spunând cu voce tare în camera dvs. Practicați în oglindă pentru a vedea cum vă uitați când vă prezentați.
  • Dacă te sperii când vorbești cu mama ta despre ceva ce vrei, încercați să memorați primele două propoziții.
  • Începeți cu ceva de genul: "Aș dori să vă vorbesc despre faptul că aveți un somn. Cred că sunt destul de bătrân ca să mă descurc cu câțiva prieteni, și aceasta este ideea mea. Aș dori să invit pe Lisa și Sarah, iar părinții lor au spus că este în regulă. Vom merge la culcare într-un timp rezonabil și vom dormi în camera de zi împreună."
  • Metoda 2 din 3:
    Vorbind cu mama ta
    1. Imagine intitulată Convingeți mama dvs. pentru a vă permite să aveți o etapă de dormit 6
    1. Discutați cu mama dvs. când este într-o stare bună și nu este ocupată. Nu vă aduceți ideea primă dimineața sau de îndată ce mama devine acasă de la serviciu. Aceasta o va face mai puțin probabil să vă audă, deoarece ea nu va fi gata să vorbească. În schimb, găsiți o perioadă de calm în timpul zilei pentru a aduce subiectul. Politicy o întreabă dacă are ceva timp să vorbească cu tine înainte să-ți spui cazul.
    • Abordați-vă mama și spuneți: "Hei mama! Aveți câteva minute pentru a vorbi despre a avea un somn? Chiar vreau să am unul aici și am câteva idei."

    Bacsis: Acordați atenție în timpul zilei pentru a vedea dacă mama dvs. este într-o stare bună sau nu. Dacă ea a zâmbit și râde foarte mult, este probabil o zi bună să o întrebe.

  • Imaginea intitulată Convinge mama ta pentru a vă permite să aveți o etapă de dormit 7
    2. Adresați-vă mama despre somnul că ea a crescut. Mama ta probabil a dormit atunci când a fost vârsta ta. Dacă o puteți face să se gândească la copilăria ei, poate fi mai probabil să vă dea ceea ce doriți. Întrebați-i întrebările despre ceea ce a făcut la somn când a fost vârsta voastră și dacă are vreo experiență de găzduire a somnului când era Akid.
  • Imaginea intitulată Convingeți mama dvs. pentru a vă permite să aveți o etapă de dormit 8
    3. Distribuiți-vă ideile într-o manieră calmă și păstrați-vă vocea în jos. Utilizați vocea interioară și faceți o respirație între fiecare propoziție pentru a vă colecta gândurile. Stați liniștit în timp ce vă prezentați va arăta mamei dvs. că ați crezut prin ideile dvs. și îngrijiți profund despre a avea un somn de somn. Dacă mama ta este inițial împotriva ei, nu-ți face griji. Dacă o puteți arăta că sunteți capabil să aveți o conversație adultă, ea își poate schimba mintea.
  • Imaginea intitulată Convingeți-vă mama pentru a vă permite să aveți o etapă de dormit 9
    4. Păstrați-vă bine dacă nu vă faceți drumul. Nu aruncați un tantrum temperament dacă conversația nu merge exact așa cum doriți. Dacă mama ta spune inițial nu, așteptați câteva zile și apoi încercați să o întrebați din nou. Ea își poate schimba mintea pe parcursul a câteva zile, și a întrebat-o din nou să le arate că sunteți serios.
  • Dacă vă pierdeți răcoarea, veți întări doar credința mamei dvs. că nu sunteți suficient de bătrân ca să aveți un somn.
  • Dacă vă simțiți foarte supărat, încetați să vă respirați și să numărați de la 1-10 în cap pentru a vă reseta singur.
  • Imagine intitulată Convingeți mama dvs. pentru a vă permite să aveți o etapă de dormit 10
    5. Arată recunoștința și fiți dispuși să compromită. Chiar dacă nu ați primit ceea ce doriți, mulțumesc mamei dvs. pentru a vă auzi. Dacă mama voastră dorește să negocieze, să fie deschisă modificarea planurilor. Un somn de somn la tine acasă va afecta și părintele dvs., deoarece vor trebui să-și pregătească casa, să se coordoneze cu alți părinți și să-ți monitorizeze prietenii și cu prietenii tăi, așa că ești dispus să accepți că pot schimba planurile tale.
  • Spuneți: "Mulțumesc că ați făcut timp să mă ascultați" la sfârșitul prezentării dvs.
  • Metoda 3 din 3:
    Propunând alternative
    1. Imaginea intitulată Convingeți-vă mama pentru a vă permite să aveți o etapă de somn 11
    1. Adresați-vă mama dacă puteți avea un somn la casa unui prieten. Dacă mama ta nu este confortabilă, găzduiește un somn în casa ta, vezi dacă ar fi bine cu tine participând la un somn în altă parte. Dacă problema este că nu vrea să vă supravegheze pe dvs. și pe prietenii dvs., ea nu poate avea nici o problemă cu un alt părinte care vă urmărește.
    • Când se întoarce posibilitatea unui somn în locul tău, poți spune imediat: "Ce se întâmplă dacă prietenii mei și cu mine am un somn în casa lui Danny? Părinții lui au spus deja că era în regulă!"

    Bacsis: Înainte de a vorbi cu mama dvs., întrebați-vă prietenilor dacă vreunul dintre părinții lor ar fi dispus să găzduiască un somn în cazul în care părinții dvs. spun că nu. În acest fel puteți propune o alternativă imediat fără a fi nevoie să aveți o conversație separată.

  • Imaginea intitulată Convingeți mama dvs. pentru a vă permite să aveți o etapă de dormit 12
    2. Luați în considerare un "jumătate de peste" în care prietenii dvs. nu stau noaptea. Dacă mama ta nu vrea ca prietenii tăi să petreacă noaptea, întreabă-o dacă poți avea jumătate peste. Invitați prietenii tăi, dați-vă în pijamale și jucați toate jocurile pe care le-ați plănuit să jucați în timpul somnului. Aranja-o astfel încât prietenii tăi să se ridice în jurul orei 9:00 sau 10:00 în loc să petreacă noaptea. Acest lucru poate fi un teren de mijloc bun dacă părinții dvs. au planifică a doua zi sau nu aveți spațiu pentru a se potrivi cu o mulțime de prieteni.
  • Imagine intitulată Convingeți mama dvs. pentru a vă permite să aveți o etapă de dormit 13
    3. Vedeți dacă puteți merge la camping în curte în schimb. Dacă mama ta are grijă de spațiul său personal, vezi dacă te va lăsa pe tine și de prietenii tăi în curte. Configurați un cort înapoi și aveți prietenii dvs. să aducă pungi de dormit. Puteți juca jocuri în cort și puteți să vă petreceți în curtea dvs. în timpul nopții.
  • Dacă aveți o groapă de foc în curtea din spate, puteți să vă întrebați mama să vă ajute să vă configurați un incendiu, astfel încât dvs. și prietenii dvs. să vă piardă câinii calzi și să faceți Smores.
  • Imaginea intitulată Convingeți mama ta pentru a vă permite să aveți o etapă de dormit 14
    4. Adresați-vă părinților cu privire la programele overnight la grădina zoologică locală sau la bibliotecă. Grădinile zoologice, bibliotecile și școlile găzduiesc adesea tabere de dormit peste noapte pentru tinerii din zona lor. Dacă mama ta se opune în totalitate somnorosului, ea poate fi deschisă pentru dvs. și prietenilor dvs. care participă la un program educațional într-un cadru de dormit. Programele peste noapte pot fi distractive pentru că vă dau multe de făcut într-un mediu în care nu ajungeți în mod normal să petreceți noaptea!
  • Spune: "Ce se întâmplă dacă prietenii mei și cu mine participăm la un program educațional? Știți despre orice la grădina zoologică sau la bibliotecă?"
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar