Cum să datezi un mormon

Nu vă faceți griji dacă nu sunteți sigur de cum să vă întâlniți pe cineva care crește în credința Mormonului. Având întrebări despre religia și convingerile cuiva este complet normal. Cu toate acestea, este important să luați timp pentru a afla despre regulile și liniile directoare asociate atunci când vine vorba de Dating. Prin învățarea acestor orientări și păstrarea unei minți deschise, veți fi mai aproape de a avea o relație semnificativă cu persoana pe care o întâlniți.

Pași

Partea 1 din 3:
Găsirea unui Mormon până în prezent
  1. Imagine intitulată Data unui pas Mormon 1
1. Du-te la un colegiu de Ziua din urmă (LDS). S-ar putea să găsiți pe cineva care este Mormon la un colegiu LDS, cum ar fi Byu în Provo, Utah, sau Byu Idaho. Dacă nu mergeți la una dintre aceste colegii, puteți încerca să luați câteva clase sau să mergeți la evenimentele campusului pentru a întâlni pe cineva la o dată potențial.
  • Imagine intitulată Data unui Mormon Pasul 2
    2. Participați la o biserică LDS. Puteți găsi o biserică LDS lângă dvs. și puteți participa la un serviciu de închinare. S-ar putea să vă aflați pe cineva care vă place sau să vedeți fluturași cu informații despre dansuri sau alte evenimente pe care le puteți participa la întâlnirea pe cineva.
  • Imagine intitulată Data unui Mormon Pasul 3
    3. Vizitați site-uri de dating online. Vizitați un site de dating online orientat spre mormoni (cum ar fi LDS Singles și LDS Planet). Asigurați-vă că utilizați o fotografie recentă a dvs. în îmbrăcăminte modestă. Dacă nu sunteți Mormon, asigurați-vă că în mod clar declarați că în profilul dvs.
  • Imagine intitulată Data unui Mormon Pasul 4
    4. Du-te la o conferință LDS Singles. Unele zone (în special în vestul Statelor Unite) au conferințe foarte mari single. Uneori oamenii vin de la kilometri distanță pentru a le participa. Aceste evenimente mari reprezintă o modalitate bună de a întâlni oameni care sunt Mormon.
  • Imagine intitulată Data unui Mormon Pasul 5
    5. Check out Societatea de Management Byu. Puteți vizita capitolul local al societății manageriale BYU pentru a încerca să întâlnească pe cineva. Puteți căuta informații online pentru a găsi cel mai apropiat capitol. Vor fi mulți oameni căsătoriți la aceste evenimente care vă pot prezenta pe cineva pe care îl cunosc sau ați putea întâlni cu oameni singuri și la evenimente.
  • Partea 2 din 3:
    Învățarea orientărilor LDS
    1. Imagine intitulată Data unui Mormon Pasul 6
    1. Fiți conștienți de regulile lor de dating. Membrii Bisericii Sfinților din zilele din urmă sunt descurajați de la întâlniri până când sunt 16 ani. Dacă persoana care vă interesează este sub 16 ani, nu probabil că vă vor întâlni. Rețineți că, odată ce o persoană se transformă 16, nu înseamnă că acestea vor dori neapărat să se întâlnească. Când încep până acum, se încurajează că este numai casual și nu serios, cum ar fi întâlniri ca prieteni sau în grupuri.
  • Imagine intitulată Data unui Mormon Pasul 7
    2. Înțelegeți "Cuvântul înțelepciunii". Mormonii sunt încurajați să mănânce sănătoși și să aibă grijă de corpurile lor. Ei sunt descurajați de a bea băuturi alcoolice, cafea, ceai, fumat de orice fel și folosesc droguri ilegale și ilicite. Dacă acestea sunt lucruri pe care le bucurați, nu luați în considerare întâlnirea unui Mormon.
  • Imagine intitulată Data unui Mormon Pasul 8
    3. Înțelegeți "Legea CHASTITY."Mormonii nu cred în sex înainte de căsătorie. Ei cred doar relațiile sexuale sunt în regulă după ce ești căsătorit și numai cu soțul sau soția ta. Legea CHASTITATE include, de asemenea, sărută pasionat, fără a se culca pe o altă persoană, și nu atingerea părților private ale corpului unei alte persoane. Trezind emoții sexuale în orice mod înainte ca căsătoria să nu fie permisă.
  • Legea CHASTITATE include, de asemenea, îmbrăcămintea și vorbind despre castitate în mod corespunzător.
  • Vizualizarea pornografiei sau vizionarea filmelor cu nuditate nu este permisă.
  • Imagine intitulată Data unui Mormon Pasul 9
    4. Rețineți că fiecare persoană este diferită. Deși acestea sunt liniile directoare ale Bisericii Sfinților zilei din urmă, toată lumea este diferită. Nu presupuneți doar ceva despre cineva din cauza religiei lor. Lăsați-i să vă deschidă despre ceea ce sunt credințele și alegerile personale.
  • Partea 3 din 3:
    Respectând pe cineva care are credința Mormon
    1. Imagine intitulată Data unui Mormon Pasul 10
    1. Fi deschis. Dacă nu sunteți Mormon, este posibil să nu înțelegeți anumite motive pe care le place să le plătească anumite lucruri. Este bine să nu înțelegeți totul despre religia lor, ci să fiți deschisi la ideile și convingerile lor. Puneți-le întrebări despre religia lor și păstrați o minte imparțială și deschisă.
    • Ai putea întreba ceva de genul: "Care sunt convingerile tale personale asupra religiei tale?"Sau" Care sunt opiniile dvs. despre castitate?"
  • Imagine intitulată Data unui Mormon Pasul 11
    2. Respectă credințele lor. Dacă nu sunteți de acord cu ceea ce vă place persoana pe care o doriți, asta este în regulă. Cu toate acestea, este încă important să respectăm credințele lor, chiar dacă nu sunteți de acord. Nu-i presa să facă ceva împotriva credințelor lor și să nu-i judece pentru ceea ce ei cred. Acceptați-i pentru cine sunt.
  • Dacă partenerul dvs. nu dorește să obțină intim, respectați acest lucru și nu le presezi.
  • Dacă partenerul dvs. face lucruri pe care nu le înțelegeți, cum ar fi rugați-le, nu le judecați sau încercați să le opriți.
  • Imagine intitulată Data unui Mormon Pasul 12
    3. Rochie modest. Nu trebuie să vă schimbați cine trebuie să vă placă pe cineva care să vă placă, dar luați în considerare păstrarea îmbrăcămintei modeste când sunteți cu persoana care vă interesează. Dressingul face parte din "Legea castității."Purtați îmbrăcăminte modestă este o modalitate de a le arăta că respectați credințele lor.
  • Este deosebit de important să se îmbrace în mod corespunzător dacă vă întâlniți cu părinții lor.
  • Imagine intitulată Data unui pas mormon 13
    4. Fiți conștienți de o misiune potențială. Mulți mormoni merg pe misiuni când sunt în jur de 18 sau 19 ani și au plecat timp de 18 luni pentru femei și doi ani pentru bărbați. Ei merg undeva și servesc oriunde le cheamă biserica să meargă. Dacă persoana care vă interesează intenționează să mergeți într-o misiune, s-ar putea să renunțe la dating serios până când se întorc. Aflați dacă persoana care vă interesează este planificați să mergeți într-o misiune și să păstrați acest lucru în minte dacă sunteți interesat de ele.
  • Imagine intitulată Data unui Mormon Pasul 14
    5. Face planuri pentru o dată. Dacă doriți să urmăriți persoana care vă interesează cine este Mormon și ei par interesați de dvs. înapoi, luați-le la o dată! Evitați barele și sălile de dans cu voce tare. În schimb, luați persoana care vă place la filme, cină, pe o excursie, la plajă, evenimente sportive și orice altceva dintre voi doi.
  • Comunitatea Q & A

    Căutare
    Adăugați o nouă întrebare
    • Întrebare
      Dacă sunt un Mormon și cineva mi-a atins părțile private, înseamnă că mi-am pierdut virginitatea?
      Răspunsul comunității
      Răspunsul comunității
      Nu așa pierzi Virginitatea. Dar dacă persoana a făcut-o fără permisiunea dvs., acest asalt sexual și ar trebui să vă implicați poliția.
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu utile 30helpful 114
    • Întrebare
      Ce faci dacă îți place un Mormon, dar nu sunt 16 ani?
      Răspunsul comunității
      Răspunsul comunității
      Le puteți întreba dacă doresc să întâlnească, dar dacă nu spun că nu își repozește dorințele și credințele lor. Puteți fi întotdeauna prieteni cu ei.
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu este de ajutor 19helpful 73
    • Întrebare
      Mă duc la o misiune. Ar trebui să vă întâlnesc înainte de a merge sau ar trebui să aștept până când mă întorc?
      Răspunsul comunității
      Răspunsul comunității
      Acest lucru este de fapt de până la tine. Rețineți că doi ani este o lungă perioadă de timp, așa că probabil că nu ar trebui să datezi pe nimeni în serios până nu vă întoarceți.
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu este util 9Alpful 48
    Vedeți mai multe răspunsuri

    Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Fiți conștienți că unii mormoni se vor căsători numai în templele Mormon.
  • Să fie respectuos și să nu le predați niciodată să meargă împotriva credințelor lor religioase.
  • Țineți minte că toată lumea este diferită și nu toată lumea ar putea urma liniile directoare exacte ale Bisericii.
  • Majoritatea mormonilor nu sunt interesați de persoanele care jură, beau sau sunt neglijente cu modul în care acționează.
  • Tratați pe cineva care este Mormon cum ați trata pe oricine altcineva care vă place.
  • Dacă o puteți evita, încercați să nu întrebați un Mormon să vă întâlnească înainte de 16. Ei probabil vor trebui să spună nu și poate fi ciudat. Încercați să faceți prieteni cu ei și dacă vă plac încă odată ce sunt 16 ani, atunci luați în considerare întrebarea lor la o întâlnire.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar