Cum să se întâlnească într-un mic oraș

Fără diversitatea și populația mare a orașului, meciurile dvs. mici din orașul tău ar putea arăta ca anuarul dvs. de liceu. Să nu vă faceți griji - există o mulțime de modalități creative de a face noi conexiuni în comunitatea dvs. Dacă vă simțiți puțin aventuros, există mai multe opțiuni de dating care vă pot extinde și orizonturile! Iată câteva sugestii pentru a vă ajuta să începeți.

Pași

Metoda 1 din 11:
Răspândiți știrile pe care sunteți disponibile.
  1. Image intitulată Data într-un oraș mic pas 1
1. Cuvântul tinde să călătorească rapid în orașele mai mici. Drop un indiciu prietenilor tăi, iubiți și cunoscuți că sunteți singuri și, eventual, căutați o relație. Prietenii tăi ar putea să te poată stabili cu cineva sau pot pur și simplu să răspândească cuvântul.
  • Utilizați cea mai bună judecată atunci când o aduceți în conversație! S-ar putea să-i spuneți oamenilor direct sau Segue în subiect mai subtil.
Metoda 2 din 11:
Locuri frecvente noi.
  1. Image intitulată Data într-un oraș mic pas 2
1. Opriți-vă de noi magazine și restaurante. Încercarea de lucruri noi este o modalitate excelentă de a trece prin trasee cu oameni noi, chiar dacă locuiți într-un mic oraș. Înscrieți-vă pentru o carte de bibliotecă, alăturați-vă Centrului Local Comunitar sau Înregistrați-vă pentru sala de gimnastică locală - orice activitate nouă este o modalitate excelentă de a întâlni oameni noi și, eventual, de a lovi o nouă conexiune.
  • De exemplu, s-ar putea să vă opriți prin biblioteca locală sau să vă înscrieți pentru o clasă de gătit.
  • În timpul Covid-19, este posibil să nu puteți vizita cât mai multe magazine și restaurante noi.
Metoda 3 din 11:
Alăturați-vă cluburilor noi.
  1. Imagine intitulată Data într-un oraș mic pas 3
1. Să fie în căutarea unor activități de grup noi, distractive în orașul dvs. Căutați fluturi sau ascultați publicitatea Word-of-mouth pentru unele evenimente viitoare. S-ar putea să existe un club sportiv local pe care îl puteți alătura sau o clasă de gătit pe care o puteți înscrie. Acestea sunt modalități excelente de a întâlni oameni noi și, eventual, să facă noi conexiuni de dating!
  • De exemplu, s-ar putea să vă alăturați sau unui club de crafting din comunitatea dvs. sau să vă alăturați unei trupe comunitare.
Metoda 4 din 11:
Conectează-te cu oamenii prin social media.
  1. Image intitulată Data într-un oraș mic pas 4
1. Internetul este o modalitate excelentă de a vă extinde orizonturile de dating. Check out site-uri ca Facebook, care face publicitate evenimente noi care se întâmplă în zona dvs. - acest lucru este un loc minunat pentru a face conexiuni noi. De asemenea, puteți naviga prin site-uri precum "Meetup.com, "unde puteți petrece timp cu persoane care au interese similare. Căutați evenimente și activități noi în cel mai apropiat oraș sau oraș și vedeți cum merge!
  • În timp ce puteți face noi conexiuni pe toate tipurile de social media, unii experți consideră că Facebook este cea mai bună platformă socială pentru Dating Online. Cu Facebook, este ușor să vă păstrați prietenii în buclă despre relația dvs.
Metoda 5 din 11:
Introduceți-vă străinilor.
  1. Image intitulată Data într-un oraș mic pas 5
1. Căutați oportunități de a ajunge la o conversație într-un loc aleatoriu. Așteptând în linie la magazinul alimentar? Spuneți-i lui Persoana de lângă dvs. și vedeți cum merge ziua lor. Deschiderea la noi prieteni și cunoștințe este o modalitate excelentă de a remedia. Dacă într-adevăr o loviți cu cineva, luați un salt de credință și întrebați-le la o întâlnire, chiar dacă ați apucat doar cafeaua.
  • Pornirea unei conversații cu un străin poate părea puțin descurajantă la început. Este în regulă! Începeți cu câteva subiecte de conversație de bază, cum ar fi vremea și vedeți unde merge chatul dvs.
Metoda 6 din 11:
Lărgiți orizonturile cu aplicații de dating.
  1. Imagine intitulată Data într-un oraș mic pas 6
1. Optimizați-vă profilul pentru a face conexiuni noi. Încărcați o imagine măgulitoare în profilul dvs. - încercați să alegeți o fotografie din ultimele luni sau ani. Apoi, Jot în jos câteva propoziții în bio, descriind personalitatea, hobby-urile, obiectivele sau ceva similar. Înainte de a căuta meciuri, extindeți parametrii de locație din aplicație la 150 km (240 km) sau cam asa ceva. Puteți găsi mai multe conexiuni noi în acest fel!
  • S-ar putea să menționați ceea ce studiați în școală, ceea ce este sportul dvs. preferat sau un citat plin de umor.
  • Dacă vă simțiți ambițioși, încercați provocarea Tinder, unde faceți un obiectiv până la 10 persoane noi în termen de 1 an.
Metoda 7 din 11:
Înscrieți-vă pentru un site de dating.
  1. Image intitulată Data într-un oraș mic pas 7
1. Diferite site-uri web de dating apel la anumite tipuri de persoane. O mulțime de pește (POF) este un site popular de dating, care este minunat dacă căutați conversații semnificative. Match este o altă opțiune populară, dar va trebui să cumpărați un abonament pentru a avea o fotografie reală la o nouă conexiune. Dacă căutați un viitor soț sau partener, Eharmonia ar putea fi site-ul de dating pentru dvs.
  • Nu există nici un fel de site-uri de dating bine cunoscute, orientate special pentru orașele mici. Totuși, asta nu înseamnă că nu veți găsi succes pe o platformă generică de dating online!
Metoda 8 din 11:
Căutați dragoste în călătoriile dvs.
  1. Image intitulată Data într-un oraș mic pas 8
1. Călătoriile oferă mai multe posibilități decât orașul dvs. mic de oferit. Amestecați și amestecați în timp ce sunteți într-un oraș sau oraș nou, chiar dacă este de câteva zile. Dacă vă simțiți cu adevărat aventuroși, trageți o aplicație de dating și vedeți unde lucrurile merg!
  • Încercați să începeți mic, ca cel mai apropiat oraș în orașul dvs. natal. În acest fel, există o șansă ca data dvs. să poată trăi relativ aproape de tine.
Metoda 9 din 11:
Creați obiective mici pentru dvs.
  1. Image intitulată Data într-un oraș mic pas 9
1. Stabiliți un obiectiv de bază pentru a relua cu un număr mic de persoane în fiecare săptămână. Încercați să vă țineți la acest obiectiv, chiar dacă este puțin greu la început. O conexiune sau o relație semnificativă ar putea să apară din aceste conversații!
  • S-ar putea să stabilești un obiectiv de a vorbi cu o persoană nouă pe zi sau 5 oameni noi pe săptămână.
Metoda 10 din 11:
Să vă cunoașteți unul pe altul.
  1. Image intitulată Data într-un oraș mic pas 10
1. Orașele mici nu oferă o mulțime de opțiuni de noapte. În loc să căutăm lucruri de făcut în oraș, petreceți timp să agățați și să învățați mai multe despre unul pe altul. O noapte de conversație bună ar putea fi mai intimă decât a vedea un film, oricum!
  • Acest lucru nu înseamnă că cina și un film sunt complet în afara întrebării, fie - ar fi trebuit să conduci o distanță mai mare.
Metoda 11 din 11:
Ține minte o minte deschisă.
  1. Image intitulată Data într-un oraș mic pas 11
1. Nu vă mulțumiți pentru un anumit tip de zi. Nu este nimic în neregulă cu faptul că aveți un partener de vis sau o dată, dar nu lăsați-i pe acea persoană ideală să definească perspectivele dvs. de dating. Ieșiți din zona dvs. de confort și mergeți la întâlniri cu diferite tipuri de oameni, chiar dacă nu se califică imediat ca tipul dvs. S-ar putea să fiți plăcut surprins!

sfaturi

Dacă vă faceți parte din comunitatea LGBTQ +, rețeaua cu prietenii și aliații online sau utilizați aplicații de dating pentru a vă conecta cu meciurile potențiale.
Partajați pe rețeaua socială:
Similar