Cum să vă întâlniți prietenul și încă faceți bine în școală

Având un partener în școală, uneori vă poate distrage atenția de la școală. Este important să lași iubitul tău să știe că, în timp ce îți place să stai cu el, ai nevoie de ceva timp pentru a studia. Dacă doriți, puteți chiar să studiați cu prietenul dvs., atâta timp cât ați stabilit granițe pentru sesiunile dvs. de studiu. Echilibrarea vieții tale romantice cu școala ta nu trebuie să fie dificilă, atâta timp cât iubitul tău știe ce să se aștepte.

Pași

Metoda 1 din 3:
Stabilirea priorităților
  1. Imagine intitulată Data prietenului tău și încă mai faci bine în școală Pasul 1
1. Spune-i că vrei să te concentrezi pe școala ta. Găsiți un timp când puteți vorbi cu prietenul dvs. în mod privat. Faceți acest lucru față în față, nu peste telefon sau text. Clarificați că doriți să lucrați la clasele dvs. Acest lucru nu înseamnă că îl eviți. Mai degrabă, arată că considerați că școala dvs. este importantă. Fi blând așa cum îi spui asta. Nu-l învinovățesc, dar nu-l spuneți unde stau prioritățile dvs.
  • Puteți spune: "Chiar vreau să stau cu tine, dar trebuie să mă asigur că notele mele stau în sus. Nu voi putea să stau în fiecare noapte a săptămânii, dar ne putem distra împreună."
  • S-ar putea ajuta să fii specific cu iubitul tău în sus. De exemplu, la începutul săptămânii, spuneți ceva de genul: "Am un test de biologie joi și o hârtie în limba engleză, vândută vineri. Va trebui să lucrez toată săptămâna pe asta."
  • Imagine intitulată Data prietenului tău și încă mai faci bine în școala Pasul 2
    2. Programul datează în avans. Prietenul tău poate fi la fel de preocupat de școala sa ca tine despre tine. În fiecare săptămână, planificați înainte de timp când veți ieși afară. Uitați-vă peste programele celorlalți și vedeți ce funcționează pentru dvs. Dacă intenționați mai departe, prietenul tău va ști că nu îl ignorați și că încă mai vrei să-ți petreci timpul împreună.
  • Imagine intitulată Data prietenului tău și încă mai faci bine în școala pas 3
    3. Sprijiniți-vă prietenul în studiile sale. Uneori, oamenii pot deveni gelosi sau frustrați când partenerii lor reușesc sau se descurcă mai bine decât ei. Prietenul tău se poate lupta la școală însuși și îl poate face să se simtă rău să te vadă atât de dedicat. Soluția la acest lucru este de a-ți susține prietenul și de a-l încuraja în propriile sale studii.
  • Când este stresat, spuneți-i că sunteți acolo pentru el. În loc să încerce să-și rezolve problemele, să-l mângâie ușor în schimb.
  • Puteți sugera: "Hei, poate că odată ce vă faceți testul, putem să vedem împreună un joc de fotbal."Acest lucru îi va da ceva de așteptat pentru a nu arde în studiu.
  • Dacă se luptă cu propriile sale grade, oferă să-l ajute să studieze. Nu-i facem temele pentru el și nu-i dau răspunsurile. Cu toate acestea, puteți să-l testați sau să-i verificați eseurile.
  • Imagine intitulată Data prietenului tău și încă mai faci bine în școala Pasul 4
    4. Stai pe poziții. Dacă prietenul tău împinge înapoi, nu dați înăuntru. El ar putea încerca să te vină sau să pledeze cu tine. Fi ferm, dar frumos. Să știe că înțelegeți cât de dificilă este situația, dar că trebuie să vă concentrați asupra școlii. Nu-l lăsa să te facă să te simți rău, nesigur sau vinovat.
  • Puteți spune: "Dacă vreau să intru în facultate, trebuie să fac note bune" sau "Dacă notele mele încep să alunece, părinții mei nu mă vor lăsa să întâlnesc."
  • Dacă încearcă să-ți spună ceva de genul "Dacă m-ai iubit, ai ieșit cu mine mai mult," întoarce-l pe el. Spune: "Dacă m-ai iubit, ai vrea să fac bine în școală."Dacă un băiat începe să folosească tactici de vinovăție, el încearcă să te manipuleze. Acesta este, de obicei, un steag roșu.
  • Image intitulată Data prietenului tău și încă mai faci bine în școala Pasul 5
    5. Anulați planurile în avans. Dacă știți că va trebui să anulați o dată, spuneți prietenului dvs. cât mai curând posibil și întotdeauna încercați să-l reprogramați. Ar trebui să încercați să evitați anularea planurilor în ultimul moment. Nu-l stai fără să-i spui.
  • Puteți spune: "Am un test de istorie luni. Cred că trebuie să studiez în weekend. Putem să ne mișcăm noaptea de film în weekendul următor?"
  • Metoda 2 din 3:
    Studierea cu prietenul tău
    1. Imagine intitulată Data prietenului tău și încă mai faci bine în școala Pasul 6
    1. Țineți datele de studiu. O modalitate excelentă de a vă face munca și să vă petreceți cu prietenul dvs. este să planificați datele de studiu. O dată sau de două ori pe săptămână, faceți temele împreună. Chiar și citirea în aceeași cameră vă poate ajuta să vă obligați. Dacă vă luptați cu o întrebare, îl puteți cere ajutor.
    • Poate fi ușor să devină distras în timpul datelor de studiu. La început, a stabilit o limită de timp sau o limită cu prietenul tău. Spuneți: "Trebuie să studiez cel puțin două ore înainte de a putea face altceva" sau "Dacă scriu trei pagini, poate putem viziona un episod de emisiune TV împreună."
  • Image intitulată Data prietenului tău și încă mai faci bine în școala Pasul 7
    2. Quiz reciproc. Dacă aveți un test care vine, puteți să vă întrebați pe prietenul dvs. să vă ajute să vă pregătiți. Faceți cărțile de note și cereți-i să vă examineze în termenii. De asemenea, puteți să-i dați notele și el poate citi întrebări de la ei. Acest lucru face ca studierea mai interactivă.
  • Imagine intitulată Data prietenului tău și încă mai faci bine în școala Pasul 8
    3. Puneți telefonul departe. Studierea este destul de dificilă fără distragere a atenției. Dacă prietenul tău nu poate studia cu tine, s-ar putea să te simți tentat să-l scrieți sau să-l trimiteți în timp ce studiați. Lasă-l să știe că lucrați și că nu veți putea vorbi câteva ore. Puneți telefonul într-un sertar sau sub o pernă. Porniți telefonul pe silențios. Odată ce ați făcut studiile, asigurați-vă că vă informați prietenul pentru al lăsa să știe că puteți vorbi din nou.
  • Dacă prietenul tău știe că studiezi și te textează în mod constant, ar putea semnala o lipsă de încredere în partea lui. Acest lucru este valabil mai ales dacă continuă să întrebe unde vă aflați sau solicitați să îi acordați atenție. Au o discuție cu prietenul tău. Poți să spui: "Nu este cool că mă mai păstrezi când te întreb. Încrederea este importantă într-o relație, iar dacă nu puteți avea încredere în mine, s-ar putea să nu funcționeze."
  • Imagine intitulată Data prietenului tău și încă mai faci bine în școala Pasul 9
    4. Setați limitele. Lăsați-vă prietenul să știe că atunci când studiați, orice altceva este în afara limitelor. Dacă încearcă să-ți preseze sau să-i dai atenție, să-i amintești de responsabilitățile tale. Spuneți-i ușor că acest lucru este important pentru dvs. și că ați aprecia dacă vă va lăsa să studiați.
  • Amintiți-vă că prietenul dvs. nu trebuie să vă ia întreaga viață. Puteți să studiați și să fiți o prietena bună. De fapt, un prieten bun este unul care înțelege că trebuie să lucrați și vă oferă timpul necesar pentru a reuși.
  • Dacă prietenul tău se înfurie că stai la limite, nu este vina ta. Este problema lui. Acest lucru este tipic comportamentului abuziv. Chiar dacă el nu este în prezent abuziv pentru tine, este un semn că ar putea încerca să te controleze.
  • Metoda 3 din 3:
    Echilibrarea școlii și a vieții sociale
    1. Imagine intitulată Data prietenului tău și încă mai faci bine în școala Pasul 10
    1. Mănâncă prânzul împreună. Dacă aveți o perioadă de prânz împreună, ar trebui să stați cu prietenul tău. Încercați să aduceți împreună grupul de prieteni împreună, astfel încât să fie o masă socială. Acest lucru vă va lăsa prietenul vostru să vă vadă în fiecare zi, chiar dacă vă aflați în mijlocul studiilor dvs.
  • Imagine intitulată Data prietenului tău și încă mai faci bine în școala Pasul 11
    2. Planificați datele dvs. pentru weekend. Cel mai bine este să nu aveți o dată într-o noapte școlară. Puteți să vă planificați datele de vineri seara, oricând sâmbătă sau în timpul zilei de duminică. Asigurați-vă că acestea sunt excursii distractive în care puteți face ceva activ și angajați împreună, cum ar fi patinajul de gheață sau mergeți la plajă. Acest lucru va duce la relația dvs. Încercați să evitați să vorbiți despre școală sau studiile în timpul datei dvs.
  • Image intitulată Data prietenului tău și încă mai faci bine în școala Pasul 12
    3. Textul când nu puteți vorbi. Dacă nu-l puteți vedea pe iubitul tău în timpul săptămânii, poți să vorbești cu el. În timp ce nu trebuie să vă distrageți în timp ce studiați, trimiteți-i texte pe tot parcursul zilei. O bună dimineață și un text de noapte bun sunt bune pentru a lăsa prietenul tău să știe că te gândești la el. După școală, întrebați-i cum a mers ziua lui.
  • Imagine intitulată Data prietenului tău și încă mai faci bine în școala Pasul 13
    4. Evitați lupta la școală. Școala este un loc de studiere. Ar trebui să încercați să evitați orice conflict romantic în timp ce sunteți la școală. Dacă sunteți supărat la prietenul tău, întrebați-l dacă puteți vorbi în mod privat după școală, dar încercați să nu aveți o luptă în hol sau cantină. Acest lucru vă va publica argumentul și este posibil să nu fiți în măsură să soluționați problema matur în timp ce într-un cadru public.
  • De asemenea, puteți urma regula de 48 de ore. Dacă prietenul tău te deranjează, așteptați două zile. Dacă sunteți încă supărat, puteți să-l aduceți cu el. În caz contrar, ar putea fi o problemă minoră și o puteți lăsa.
  • sfaturi

    Nu rupeți datele din ultimul moment fără un motiv bun.
  • Nu amânați și așteptați până în ultimul minut să studiați sau să examene sau pentru eseuri.
  • Fii dragut. El este prietenul tău la urma urmei. El va fi mai înțelept dacă sunteți blând și clar despre subiect.
  • Fi serios în acest sens. Prietenul tău te va respecta pentru echilibrarea școlilor și a altor lucruri din viața ta.
  • Avertizări

    Nu vina pe iubitul tău pentru alunecarea claselor. În timp ce este posibil să trebuiască să vă concentrați mai mult pe școală, nu ar trebui să-l acuzați că este problema.
  • Nu puneți prea mult accent pe școală. Dacă vă aflați în mod constant de lucru, este bine să faceți câteva zile libere pentru a petrece timp pe alte lucruri.
  • Dacă prietenul tău nu-ți poate respecta limitele, probabil că nu te respectă. Poate doriți să vă gândiți cu el.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar