Cum să vă despărțiți de prietenul dvs. Dacă sunteți îndrăgostiți de el

Ruperea cu cineva pe care îl iubiți este greu, dar cu atitudinea corectă și multă încredere, veți putea să ardeți focul. În cele din urmă, trebuie să fiți dispuși să vă puneți mai întâi sănătatea, fericirea și viitorul. Dacă acel viitor nu conține omul tău, atunci este timpul să punem lucrurile cu el, chiar dacă aveți încă sentimente.

Pași

Metoda 1 din 3:
Luarea deciziei corecte
  1. Imaginea intitulată se desprinde cu prietenul tău dacă ești îndrăgostit de el Pasul 1
1. Întrebați de ce doriți să vă despărțiți de el. Ruperea cu cineva este greu. Nu este mai ușor atunci când încă mai ai sentimente pentru el. Cu toate acestea, uneori relațiile se află, se extind și devine dificil de gestionat din cauza timpului sau spațiului în afară. Puteți fi îndrăgostiți de cineva și încă simțiți că trebuie să treceți într-o nouă etapă a vieții voastre. Dacă luați în considerare o despărțire, întrebați-vă câteva întrebări despre dvs. și despre relație. Dacă spui nu la cele mai multe dintre următoarele, ar putea fi timpul să trecem la:
  • Doriți doar să vă desființați din cauza circumstanțelor actuale, ca o luptă recentă sau probleme de bani? Dacă nu, este din cauza problemelor pe termen lung?
  • Aveți două gânduri despre ruperea sau ați fost sigur de decizia dvs. de câteva săptămâni?
  • Dacă partenerul tău ți-a cerut oa doua șansă, ai spune da?
  • Vedeți partenerul dvs. în viața dvs. de 6 luni de acum?
  • Îți iubești cu adevărat prietenul tău sau îți place doar ideea lui?
  • Vrei doar să te desparți pentru că nu te simți destul de bun pentru a fi cu el?
  • Imaginea intitulată se desprinde cu prietenul tău dacă ești îndrăgostit de el Pasul 2
    2. Notați o listă de motive pentru care doriți să vă despărțiți. Fără îndoială, poate fi greu, dar dacă renunți la motivele pe hârtie, ea face mai ușor să te convingi că trebuie să treci cu asta. Nu vă faceți griji cu privire la rănirea sentimentelor cuiva - această lucrare este pentru dvs. și numai tu. Brainstorm De ce trebuie să puneți lucrurile, având în vedere următoarele motive:
  • Nu-i poți da dragostea pe care o merită. Este posibil să trebuiască să vă deplasați pentru un loc de muncă nou, doriți să petreceți mai mult timp cu familia dvs. sau să aveți timp greu să vă sprijiniți nevoile. Dacă îl iubiți cu adevărat, dar știți că nu puteți / nu doriți să fiți acolo pentru el, este timpul să-l încheiem.
  • Te-ai îndrăgostit de altcineva. Din păcate, nu puteți controla cu adevărat cine vă place. Dacă aveți sentimente profunde pentru altul, trebuie să puneți lucrurile cu omul dvs. actual înainte de a vă deplasa.
  • Nu vă vedeți că vă petreceți restul vieții cu el. Acest lucru este deosebit de important dacă pare să-și planifice viitorul în jurul vostru. Sfârșitul lucrurilor acum în loc să sperăm să vă schimbați mintea - nu se va întâmpla.
  • Ești nefericită. Dacă vremurile rele depășesc binele, iar relația cântărește în mintea voastră în fiecare zi, este timpul să mergeți mai departe. Aceasta nu este o fază - aceasta este relația care a început să meargă acru.
  • Imaginea intitulată se desprinde cu prietenul tău dacă te îndrăgostești de el Pasul 3
    3. Uita-te peste motivele ta o saptamana mai tarziu. Citiți motivele pentru că aveți nevoie să vă despărțiți de el și să vedeți dacă ei încă se simt adevărați. Ați dat seama că lista în spurtul momentului sau încă mai simțiți în același mod șapte zile mai târziu. Dacă sunteți sigur de decizia dvs. de a vă despărți, ați făcut unul potrivit.
  • Imaginea intitulată se desprinde cu prietenul tău dacă te îndrăgostești de el Pasul 4
    4. Uită-te la un stil de viață independent, nu la durerea temporară o descompunere va aduce. Mulți oameni stau în relații prea mult pentru că se tem de bătălia emoțională, va aduce singur. Puteți înțelege că veți fi mai bine pe termen lung, dar durerea pe termen scurt face ca ruperea să fie insuportabilă. Cu toate acestea, trebuie să rupeți uneori bandajul și va fi mai ușor dacă vă reamintiți mai multe lucruri cheie:
  • Nu vei fi singur pentru totdeauna. Fiind singură nu înseamnă că nu veți găsi niciodată dragostea din nou, chiar dacă se simte că nu veți găsi niciodată altul "perfect" om.
  • Independența vă va face mai puternică. Fiind singur este greu, dar te forțează să crești în moduri neașteptate și importante. Nu aveți nevoie de tipul dvs. pentru a fi puternic și fericit.
  • Imaginea intitulată se desprinde cu prietenul tău dacă te îndrăgostești de el Pasul 5
    5. Amintiți-vă de ce îl iubiți pentru a vă asigura că luați decizia corectă. Acesta poate fi unul dintre cele mai grele lucruri de făcut, mai ales dacă v-ați angajat să terminați relația, dar trebuie să luați în considerare binele cu cel rău. Jot în jos de ce îl iubești, motivele pentru care ești împreună și vremurile bune pe care le-ai avut. Amintiți-vă, veți avea întotdeauna aceste amintiri, indiferent de ce se întâmplă între voi. Dacă o faceți prin această călătorie în jos pe banda de memorie, dar știți că ar fi mai bine să se încheie lucrurile, atunci veți ști cu siguranță că ați luat decizia corectă.
  • Amintiți-vă, poate fi mai bine să vă despărțiți, chiar dacă aveți încă sentimente pentru el. Vrei doar să fii sigur că răul depășește binele.
  • Imaginea intitulată se desprinde de prietenul dvs. dacă vă îndrăgostiți de el Pasul 6
    6. Prioritizați-vă sănătatea și fericirea. Hurdle final la o despărțire este adesea îngrijorările tale despre alte persoane. Ce vor gândi prietenii noștri? Ce gândesc părinții mei? Cum vom rezolva lucrurile noastre? Cel mai important, cum se va simți el? Cu toate acestea, toate aceste griji sunt neimportante în comparație cu propria dvs. fericire și bunăstare emoțională. În timp ce acest lucru sună egoist, este în cele din urmă cea mai atent perspectivă pe care o puteți adopta. Dacă sunteți într-o relație care nu funcționează, o să o luați unul pe celălalt cu lupte și argumente. Prietenii și familia pot fi târâți, iar grijile despre lucrurile tale se pot transforma în posesiență și secret. Când sunteți gata să puneți lucrurile, tot ceea ce contează este decizia dvs. de a vă despărți. Restul detaliilor se vor lucra.
  • Uneori un sentiment intestinal -- "Acest lucru nu funcționează" -- este un motiv perfect acceptabil pentru rupere. Amintiți-vă că faceți asta pentru dvs., nu pentru altcineva.
  • Imaginea intitulată se desprinde de prietenul tău dacă ești îndrăgostit de el Pasul 7
    7. Sfârșitul lucrurilor repede odată ce v-ați făcut decizia. Știți că dacă nu vă despărțiți de el chiar acum - și păstrați întârzierea - situația în care vă aflați poate crește în viitor. Veți regreta că nu luați măsuri în timp ce ați putea avea și ajungeți să vă pierdeți atât timpul cât și pe al tău într-o relație fără sens. Poate să rănească chiar acum, dar odată ce veți termina asta, veți fi fericiți că ați făcut-o. Odată ce treceți cu el, ambele părți pot trece mai departe, dar nu înainte.
  • Amintiți-vă - este mai bine să fiți fericiți decât mizerabil pe cont propriu.
  • Metoda 2 din 3:
    Ruperea cu el
    1. Imaginea intitulată se desprinde de prietenul tău dacă te îndrăgostești de el Pasul 8
    1. Sunați-vă prietenul și cereți-i să vă cunoască undeva calm și liniștit. Asigurați-vă că este o zonă cu puțini oameni în care puteți avea o conversație deschisă și cinstită. Să știe că trebuie să aveți o conversație despre relația dvs., dar încercați să nu elaborați telefonul. Totuși, pregătindu-l, cel puțin un pic, este o curtoazie comună.
    • Să se abțină de la rupere cu prietenul tău la o întâlnire. Ar trebui să faceți timp pentru a pune capăt lucrurilor în loc să încercați să o împușcați pe o noapte fericită.
  • Imaginea intitulată se desprinde cu prietenul tău dacă te îndrăgostești de el Pasul 9
    2. Deplasați-vă direct în descompunere după ce ați salutat reciproc. Evitați să bateți în jurul tufișului, deoarece acest lucru vă va agrava și crește tensiunea. De asemenea, puteți pierde curajul și vă puteți schimba mintea. Ruperea durează 30 de secunde de curaj intens și extrem. Dar, la sfârșitul zilei, este doar 30 de secunde.
  • Respirați adânc și numărați la trei în cap. Știți că atunci când ajungeți "zero," E timpul să ne despărțim de el.
  • Imaginea intitulată se desprinde cu prietenul dvs. dacă vă îndrăgostiți de el Pasul 10
    3. Utilizați un limbaj direct, fără ambiguitate. Dacă vă rupeți cu el, trebuie să clarificați că vă rupeți. Nu lasă să ghicească sau să deschidă podeaua pentru conversație. Dacă v-ați luat decizia, este timpul să mergeți mai departe. Asigurați-vă că știe că încă îl iubești și ar plăcea să fie prieteni buni, dar nu mai puteți continua această relație. Există câteva începuturi de conversație bune în ghidurile de mai jos pentru despărțiri specifice, dar ideea principală este de a pune capăt lucrurilor cu limbaj simplu și direct:
  • "Sunt gata să merg de la relația noastră."
  • "E timpul să vedem alte persoane."
  • "Cred că ar trebui să ne despărțim."
  • Imaginea intitulată se desprinde de iubitul tău dacă ești îndrăgostit de el Pasul 11
    4. Evitați să vă înfrângeți, arătând degetele sau atribuirea de vină. Ruperea este destul de greu fără a avea o luptă sau un argument. Este posibil să aveți o listă de motive de rufe pentru a se desprinde cu el, dar asta nu înseamnă că trebuie să subliniezi toate defectele sale și problemele din relație. Care doar adaugă insultă la rănire și poate duce la o luptă sau un argument care face ca toată lumea să se simtă și mai gravă ("Ce vrei să spui că nu te-am sprijinit - te susțin mereu!" sau, "Asta nu e vina mea, e ta defecțiune pentru a vă deplasa!"). Asta a spus: probabil vă va întreba de ce faceți acest lucru și este cel mai bine să aveți un răspuns calm, adevărat, dar non-judecător gata.
  • "Mi-am dat seama că suntem în creștere. Am crescut împreună pentru atâta timp, și îmi prețuiesc tot timpul, dar am nevoie de timp să cresc acum."
  • "Nu simt că ne tratăm reciproc cu respectul pe care îl obișnuiam. Unele dintre acestea sunt vina mea. Dar încă mai trebuie să trecem la oameni care ne vor trata cum merităm."
  • Imaginea intitulată se desprinde de prietenul tău dacă te îndrăgostești de el Pasul 12
    5. Stați după decizia dvs., indiferent de ceea ce spune. Dacă este încă îndrăgostit, el poate cere oa doua șansă, va veni cu o modalitate de a salva lucrurile (cum ar fi o pauză temporară) sau să vă convingă să vă schimbați mintea. Dar, odată ce ți-ai luat decizia, trebuie să rămâi cu el. Amintiți-vă, ceea ce spune el acum nu vă va schimba relația sau problemele care vă determină să vă despărțiți.
  • "Înțeleg, dar cred că trebuie să mergem în moduri separate."
  • "Nu vreau să iau o pauză și să las lucrurile incerte. Trebuie să ne despărțim."
  • Imaginea intitulată se desprinde de iubitul tău dacă ești îndrăgostit de el Pasul 13
    6. Lăsați o dată când ați spus tot ce trebuie să spuneți. Pentru a înmuia sufletul puțin, dă-i o îmbrățișare blândă și pleacă. Nu stați sau așteptați să vedeți ce va fi reacția lui - doriți să vă evitați să vă încurcați în falsul emoțional al relației. Știți că acest lucru va face rău și nu există nici o modalitate de a face ușurință sau perfectă. Nu veți fi mulțumiți unul de celălalt în imediata vecinătate, indiferent de cât timp stați sau ce spuneți. Cel mai bun lucru pe care trebuie să-l faceți este să lăsați politicos.
  • Metoda 3 din 3:
    Mutarea de la relație
    1. Imaginea intitulată se desprinde de prietenul tău dacă te îndrăgostești de el Pasul 14
    1. Amintește-ți motivele pentru a termina lucrurile când îți lipsești. Nu este ușor de rupere. Cu toate acestea, știți că motivele dvs. sunt corecte și că nu sunteți - este el. Convingeți-vă că ați făcut ceea ce trebuie. Deși ați terminat misiunea, încă mai vă simțiți răniți și supărați. Procesul de recuperare va depinde de cât de mult îl iubești, dar nu vă faceți griji - vă veți simți mai bine într-o zi în curând.
    • Lipsește-l nu schimbă niciuna dintre problemele dvs. și nu este un motiv să vă întoarceți împreună. Problemele tale mai mari, cele pe care le-ai despărțit, vor mai fi acolo când praful se stabilește.
  • Imaginea intitulată se desprinde cu prietenul tău dacă te îndrăgostești de el Pasul 15
    2. Separați-vă complet pentru viitorul previzibil. Odată ce ați renunțat la cea pe care o iubiți, o să rănească. Îi vei fi dor de el în vremuri aleatorii, simți că ai făcut o greșeală și vrei sfatul lui cu privire la ce să faci în continuare. Dar trebuie să rezistați nevoii de a scrie, să sunați sau să-l vedeți. Puteți continua să vă deplasați și să vă întoarceți împreună, dar numai dacă vă angajați să vă deplasați. Rezista nevoii de a vorbi cu el si de a lucra la sortarea prin emotiile pe cont propriu. Va fi dificil, dar veți putea să o faceți cu timpul.
  • S-ar putea să fiți prieteni într-o zi, dar acea zi este în viitor. Trebuie să fii complet peste sentimentele tale romantice, și singura modalitate de a ajunge acolo nu este să ne vedem unul pe celălalt.
  • Ambalarea fotografiilor și a articolelor care aduc amintiri dureroase reprezintă o modalitate bună de a începe procesul de vindecare.
  • Imaginea intitulată se desprinde de prietenul dvs. dacă vă îndrăgostiți de el Pasul 16
    3. Incearca ceva nou. La fel de dureroasă ca o despărțire, ea vine și cu un sentiment de eliberare. Nu mai trebuie să luați decizii pentru doi - le puteți face numai de unul singur. Veți observa că aveți mult mai mult timp liber, iar evenimentele și activitățile care au fost dificil de coordonat cu un partener sunt acum ușor. Nu vă petreceți timpul încercând să recreați sentimentul pe care l-ați avut într-o relație - ieșiți și încercați ceva nou. Bucurați-vă de eliberarea dvs. nouă și explorați lumea unică.
  • Faceți lucruri pentru dvs. Ia timp pentru a avea grijă de tine pentru un pic.
  • Imaginea intitulată se desprinde de prietenul dvs. dacă vă îndrăgostiți de el Pasul 17
    4. Întoarceți-vă prietenilor și familiei pentru sprijin. Având o rețea excelentă de alte persoane vă amintește că, chiar și fără un prieten, nu sunteți singuri. Petreceți-vă timpul cu alte persoane pe care le iubiți pentru a ajuta la vindecarea gaurei inevitabile din inima voastră.
  • Când vă simțiți ca să vă sunați sau să trimiteți textul pe fostul dvs. iubit, apelați în schimb prietenul tău cel mai bun. Lăsați-i să știe, pe scurt, că încă mai bateți obiceiurile vechi de discuții despre problemele dvs.
  • Majoritatea oamenilor sunt bucuroși să vă ajute să continuați, dar asta nu înseamnă că vor să audă despre ex-iubitul tău toată ziua. Evitați să-l aduceți, în loc să treceți la alte subiecte.
  • Ajutor suplimentar

    Deschiderea liniilor de deschidere

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Coping cu reacții negative la o despărțire

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Modalități de probă pentru a trece peste o despărțire

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    sfaturi

    Încredere în sentimentele tale. Chiar dacă nu vă puteți gândi la un motiv bun pentru a pune capăt lucrurilor, sunteți propriile emoții vă vor îndrepta spre fericire.

    Avertizări

    Dacă sunteți îngrijorat că prietenul dvs. ar putea fi violent, despărțiți-vă într-un loc public și lăsați un prieten să vă cunoască planurile.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar