Cum să găsiți prietenul perfect

Când căutați prietenul perfect, este vital să înțelegeți ce "perfect" înseamnă pentru tine. Petreceți ceva timp gândindu-vă la propriile tale calități, valori și goluri. Puneți-vă acolo prin căutarea în toate locurile potrivite: implicați-vă în cauzele pe care le aveți grijă, cereți ajutor de la prieteni pe care îl admirați. În cele din urmă, învățați să recunoașteți perfecțiunea în numeroasele sale forme.

Pași

Partea 1 din 3:
Învățarea valorilor dvs
  1. Imaginea intitulată Găsiți prietenul perfect Pasul 1
1. Clasificați calitățile care contează cel mai mult pentru dvs. Majoritatea oamenilor doresc pe cineva care este fiabil, afectuos și corect. Dincolo de asta, poate conteaza ca partenerul dvs. este flexibil, creativ, inteligent, energic, organizat etc.
  • Gândiți-vă la oamenii care vă fac fericiți. Scrieți calitățile lor. Sunt aceste calități pe care le doriți într-un partener? Acesta este momentul să fii egoist despre ceea ce vrei. Nu ceea ce doresc alți oameni.
  • Evaluați-vă propria personalitate. Majoritatea oamenilor sunt cei mai fericiți cu cineva de o personalitate similară, atât de clar, de asemenea, propriile tale calități.
  • Imagine intitulată Găsiți prietenul perfect Pasul 2
    2. Faceți o listă a obiectivelor dvs. Gândiți-vă la tot ceea ce doriți să realizați în următorii câțiva ani. Cum vă imaginați iubitul dvs. perfect care se potrivește în acest plan?
  • Obiectivele ar putea include: realizări legate de muncă sau școală, care lucrează spre o mai mare stabilitate mentală și fericire, începând o familie, călătorind etc.
  • Veți dori să găsiți pe cineva care nu va împiedica niciunul dintre aceste obiective. De exemplu, dacă scopul dvs. este o mai mare stabilitate mentală și fericire, dar vă întâlniți cu un tip foarte frumos, inteligent, orientat spre muncă, care neglijează propria fericire și sănătatea mintală, ați putea dori să treceți.
  • Imaginați-vă lungimea ideală a relației. Vrei o flutură perfectă de vară? Un mare prieten pentru restul școlii? Un viitor soț? Acest lucru este important deoarece trebuie să știți care dintre obiectivele dvs. de a proteja.
  • Imaginea intitulată Găsiți prietenul perfect Pasul 3
    3. Ia stocul de ceea ce aveți. Toate relațiile implică un grad de sacrificiu. Ce aveți absolut dispus să renunți? O relație strânsă cu familia ta? Un spațiu de locuit independent? Grupul tău mare prieten? Nu sunteți dispuși să vă mutați? Există o problemă politică sau religioasă pe care trebuie să o acordați?
  • Acest lucru vă va ghida pe măsură ce vă găsiți tipul perfect. De exemplu, dacă doriți să rămâneți în orașul dvs. natal, ar trebui să vă întâlniți pe cineva care este, de asemenea, de acolo sau care spune că doresc cu adevărat să rămână acolo.
  • Dacă doriți să vă puteți prioritiza cariera, trebuie să găsiți pe cineva care este dispus să preia un rol mai susținător sau care este la fel de concentrat în carieră și va prioritiza progresul carierei la fel de mult ca și propriul său.
  • Partea 2 din 3:
    Întâlniți candidații buni
    1. Imaginea intitulată Găsiți prietenul perfect Pasul 4
    1. Verificați prietenii prietenilor tăi. Îți plac prietenii tăi, prietenii tăi ca tine, și probabil știu niște tipi pe care îi vei găsi perfect. Petreceți timp cu grupul de prieteni și organizați activități în care toată lumea invită alți prieteni de-a lungul. Adresați-vă prietenilor să vă stabilească cu băieți Ei cred că vă va plăcea.
    • Aveți grijă să nu vă întâlniți pe cineva pe care unul dintre prietenii tăi îi place - verificați înainte să-l întrebați.
  • Imaginea intitulată Găsiți prietenul perfect Pasul 5
    2. Implicați-vă în activitățile pe care le aveți grijă. Pentru a găsi pe cineva perfect pentru dvs., participați la evenimente pentru lucruri pe care sunteți pasionate. Veți întâlni oameni pe care aveți cel puțin un lucru în comun cu acest mod! Du-te la spații sociale cum ar fi deschideri de galerie, citiri de poezie, concerte, proteste și adunări religioase.
  • Faceți un punct de a vorbi cu câțiva oameni noi la fiecare adunare pe care o participați. Nu discutați doar cu tăieturile - dacă vă faceți prieteni, vă vor prezenta bărbați eligibili.
  • Imagine intitulată Găsiți prietenul perfect Pasul 6
    3. Verificați pentru stabilitate. Nu veți putea spune dacă este perfect pentru dvs. imediat, dar faceți o favoare și vedeți dacă este o persoană stabilă înainte de a începe să căutați perfecțiunea. Observați cum îi tratează pe alții. Dacă este drăguț cu tine, dar foarte critică față de ceilalți, probabil că este foarte critică pentru tine când vorbește cu alții.
  • Dacă se plânge de exes sau alte femei sau se referă la femei ca "nebun" sau "isteric," Probabil e un prieten teribil.
  • Dacă vă critică, chiar dacă el o echilibrează cu complimente, încearcă să vă manipuleze.
  • Ascultați cum vorbește despre el însuși. Se laudă foarte mult? El spune povestile în care este complet eroul sau complet victima? Acestea sunt semne de instabilitate.
  • Ai grija de "prea frumos ca sa fie adevarat." În mod ironic, dacă pare perfect, probabil că manipulează viziunea ta despre el.
  • Imaginea intitulată Găsiți prietenul perfect Pasul 7
    4. Căutați interes. Dacă pare a fi o persoană stabilă, verificați dacă vă interesează. El nu este perfect pentru tine dacă nu este atras de tine - aveți nevoie de ambele semne de compatibilitate.
  • Vă pune întrebări? Dacă o face, încearcă să învețe despre tine.
  • Uită-te la picioarele și șoldurile. Sunt au arătat la tine când vorbești? Când sunteți într-un grup? Acestea sunt semne inconștiente că sunteți cel mai interesat.
  • Imaginea intitulată Găsiți prietenul perfect Pasul 8
    5. Întreabă-l afară. Dacă credeți că este stabil, expune calitățile pe care le căutați și este atras de dvs., întrebați-l afară. Unele moduri de a-l întreba includ: întrebându-l dacă vrea să facă o masă cândva, întrebându-i dacă ar vrea să facă o plimbare și să-ți continue conversația sau să-i dai numărul tău și să-i spună să te sune.
  • De asemenea, puteți aștepta până când întreabă, dar asigurați-vă că vorbiți cu el, zâmbiți la el și flirtați cu el în timp ce așteptați.
  • Partea 3 din 3:
    Găsirea perfecțiunii
    1. Imaginea intitulată Găsiți prietenul perfect Pasul 9
    1. Observați cum vă face să vă simțiți. Dacă credeți că ați găsit dl. Perfect, verificați-vă cu sentimentele. Cum se simte să vorbească cu el? Sentimentele interesante și furnicături sunt bune, deoarece sunt semne de atracție. La fel de important este că părăsiți conversațiile care se simt bine despre dvs. - ca și cum ați fi o persoană bună care merită să fie fericită.
    • Te simți capabil în jurul lui? Puternic? Acestea sunt semne excelente.
    • Dacă te face să te simți nervos și nevrednic, acestea sunt semne rele.
  • Imaginea intitulată Găsiți prietenul perfect Pasul 10
    2. Ia notă de calitățile sale pe care nu le-ați fi așteptat. S-ar putea să găsiți că există lucruri pe care le-ați plăcut cu adevărat despre partenerul dvs. pe care nu l-ați pus pe lista dvs. De exemplu, ar putea fi cu adevărat deschis cu emoțiile sale sau ar putea avea o modalitate de a fi întotdeauna în jos pentru distracție.
  • Este minunat dacă întâlnești pe cineva care devine "New Perfect"-Nu tipul dorit, dar tipul de care aveți nevoie cu adevărat.
  • Imaginea intitulată Găsiți prietenul perfect Pasul 11
    3. Se stabilește pentru cineva care te face fericit. "Perfect" nu înseamnă fără probleme. Înseamnă perfect pentru tine, pentru propria viață imperfectă. Găsiți un prieten care vă împărtășește valorile, care are calitățile pe care le admirați cel mai mult, care vă face să vă simțiți bine, care vă sprijină obiectivele și care vă tratează bine. Este perfect.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar