Cum de a crea conversație cu un prieten neplăcut

Obosit de acele pauze lungi între tine și iubitul tău, dar nu sunt sigur ce să faci despre asta? S-ar putea să vă simțiți frustrați datând un tip liniștit și să nu știți cum să-l scoateți din cochilie. Începeți prin îmbunătățirea abilităților dvs. de ascultare și comunicare. Practica fiind atentă și angajată prin a pune întrebări și a fi deschis despre propria dvs. viață. Mai presus de toate, fiți răbdători dacă durează mai mult decât doriți și mențineți o perspectivă pozitivă.

Pași

Ajutor de conversație

Modalități de probă pentru a păstra o conversație

Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

Partea 1 din 3:
Fiind un mare ascultător
  1. Imaginea intitulată Creați conversație cu un iubit nemaipomenit Pasul 1
1. Practicați ascultarea activă. Asigurați-vă că sunteți un bun ascultător când vorbește. Dacă simte că îl ignori sau că ești distras, poate că nu vrea să se deschidă. Dă-ți toată atenția atunci când vorbește și nu te distra de televizor, telefonul tău sau alte lucruri.
  • La cap ocazional și apar angajați prin sprijinirea și păstrarea unei poziții deschise. Mențineți contactul vizual pentru a arăta că sunteți angajat.
  • Încurajați-l să continue spunând: "Uh huh" sau, "văd" pentru a arăta că asculți.
  • Imaginea intitulată Creați conversație cu un prieten neplăcut Pasul 2
    2. Amintiți-vă punctele cheie. Când iubitul tău vorbește, amintiți-vă lucrurile importante pe care le aduce. Dacă aduce același subiect de câteva ori, acest probabil înseamnă că este ceva important pentru el sau că îi pasă de el. Dacă căutați ceva de discutat, cereți-i o actualizare pe ceva pe care la adus înainte.
  • De exemplu, spuneți: "Lucrați la un proiect în garajul dvs., ați terminat-o?"
  • Imaginea intitulată Creați conversație cu un iubit neobișnuit Pasul 3
    3. Faceți o activitate pe care o place. Dă-i oportunități de a deschide acest lucru care ar putea face apel la el. Oferiți-vă să faceți ceva care vă place. Acest lucru îl va pune într-o stare de spirit relaxată și familiară, ceea ce îl poate face să se simtă mai deschis și dispus să vorbească. Acest lucru vă permite, de asemenea, să discutați mai multe lucruri despre activitatea.
  • Poate că amândoi vă bucurați de jocuri video, patinaj de gheață sau vizionarea de filme.
  • Imaginea intitulată Creați conversație cu un iubit nemaipomenit Pasul 4
    4. Acordați o armare pozitivă. Când prietenul tău se deschide sau vorbește, dă-i un feedback pozitiv. Arătați-vă recunoștința pentru deschiderea lui. Acest lucru îl va arăta că apreciați când se deschide și îl vrea să facă mai mult din ea.
  • De exemplu, spuneți: "Întotdeauna îmi place să învăț mai mult despre tine" sau "Nu știam asta despre tine, mulțumesc că ai împărtășit."
  • Partea 2 din 3:
    Îmbunătățirea comunicării dvs
    1. Imaginea intitulată Creați conversație cu un iubit nemaipomenit Pasul 5
    1. Inițiați conversația. Nu vă așteptați ca prietenul tău timid să înceapă fiecare conversație. El poate să nu știe ce să vorbească sau cum să înceapă. Dacă tinde să fie un tip liniștit, ia conducerea în discuție. Conversații deschise și nu vă fie frică să fiți primii care vorbesc.
    • Începeți cu un simplu: "Cum a fost ziua ta?"Sau:" Cum faci?"
  • Imaginea intitulată Creați conversație cu un iubit neobișnuit Pasul 6
    2. Începeți cu ceva simplu. Nu mergeți drept pentru subiectele dificile sau la întrebările personale. Începeți să-i întrebați lucruri simple sau subiecte pe care le cunoașteți că este interesat. De exemplu, dacă îi place să lucreze la mașini, întreabă-l despre cea mai memorabilă experiență. Dacă se bucură de sport, cereți-i să vă spună despre ceea ce joacă și de ce îi place.
  • Arată interesul în ceea ce se bucură și abordează lucrurile pe care nu le cunoașteți cu curiozitate.
  • Imagine intitulată Creați conversație cu un prieten neplăcut Pasul 7
    3. Întrebați întrebări. Solicitarea întrebărilor arată că ascultați și interesați de ceea ce vorbește prietenul tău. Dacă aduce ceva, faceți un punct pentru a cere cel puțin o întrebare despre ea înainte de a schimba subiectele.Implicați curiozitatea naturală și găsiți modalități de conectare.
  • Cereți întrebări deschise. De exemplu, în loc să spună: "A fost bine lucrat?"Spuneți:" Cum a fost locul de muncă?"
  • De exemplu, dacă iubitul tău vă spune despre familia sa, întrebați: "Câți frați ai?"
  • Cu toate acestea, nu vă bombardați prietenul cu o mulțime de întrebări. Acest lucru se poate simți copleșitor și îl poate face să se închidă. Spațiu aceste întrebări asupra conversației și dați-i timp să se gândească la răspunsurile sale.
  • Imaginea intitulată Creați conversație cu un iubit nemaipomenit Pasul 8
    4. Deschide-l spre el. Dacă prietenul tău nu-i place să vorbească mult și / sau este timid, poate că îi place să asculte. Discutați despre ceea ce se întâmplă în viața voastră și cereți sfatul său cu privire la orice problemă pe care ați putea avea. Asigurați-vă că încercați să îl includeți în timp ce vorbiți întrebându-și opinia sau feedback despre lucruri.
  • Evitați plângerea sau plângerea. Nu este modalitatea de a vă conecta cu prietenul tău.
  • Imaginea intitulată Creați conversație cu un prieten neplăcut Pasul 9
    5. Evitați să întrebați ce este în neregulă. Dacă credeți că ceva se întâmplă pentru că tipul dvs. nu vorbește, nu presupuneți că ceva este greșit. Jumping pentru a gândi ceva este greșit să-l enerveze, mai ales dacă se simte bine. În loc să gândim că ceva este greșit, acceptați tăcerea lui ca în regulă.
  • Dacă vrei să știi de ce prietenul tău este tăcut, spuneți: "Ce se întâmplă?"În loc să săriți la concluzii.
  • Prietenul tău nu poate să fie acuzat că se simte scăzut sau trist sau nebun doar pentru că este liniștit.
  • Partea 3 din 3:
    Ajustarea atitudinii dvs
    1. Imaginea intitulată Creați conversație cu un iubit neobișnuit Pasul 10
    1. Nu-l face personal. Mai ales dacă știți că prietenul tău tinde să fie liniștit sau nemulțumit în general, nu credeți că vă ignoră sau reține. Nu este supărat, supărat, trist sau supărat. Probabil că este doar liniștit și are nevoie de ceva timp să se încălzească sau să se simtă angajat.
    • Cu toate acestea, dacă este vorba de vorbă cu alte persoane, dar nu tu, ar putea exista o problemă.
    • Dacă credeți că este nebun și există motive să fie, spune ceva.
  • Imaginea intitulată Creați o conversație cu un prieten neplăcut Pasul 11
    2
    Construi încrederea lui. Prietenul tău ar trebui să se simtă confortabil și acceptat de tine. Utilizați momente mici pentru a crește încrederea. Găsiți câteva momente pentru a vă conecta și a arăta că sunteți atenți. Întoarce-te spre iubitul tău, nu departe de el.
  • De exemplu, dacă arată trist, spune: "Arăți trist. Ce se întâmplă?"
  • Imaginea intitulată Creați conversație cu un prieten neplăcut Pasul 12
    3. Fii răbdător. Dă-i timp să se deschidă. El poate fi nervos sau poate să nu aibă multă experiență cu relațiile. Dacă observați că sunteți iritat cu el sau de sentimentul că nu vorbește suficient, ia câțiva pași înapoi. Dacă sunteți angajat, atunci trebuie să găsiți pace cu unde se află, fie că vă place sau nu. Observați când vă simțiți frustrați cu el și puneți-vă accentul pe a vă ocupa de propriile sentimente, fără a le scoate pe iubitul tău.
  • De exemplu, dacă vă simțiți supărat la încercările eșuate de a vă conecta, luați câteva respirații adânci. Lăsați camera timp de câteva minute, astfel încât să vă puteți întoarce mai bine.
  • sfaturi

    Reflectați asupra nevoilor voastre. Dacă trebuie să vorbiți ca o modalitate de a vă simți conectat, dar prietenul dvs. nu se simte în același mod, este posibil să fie nevoie să evaluați dacă doriți să fiți cu el.
  • Dacă îl împiedicați să vorbească, probabil că le-ați împinge. Da-i timp să vorbească (ei contează prea).
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar