Cum să vă ocupați de prietenul dvs. Care vă place prietenul dvs

Nu sunt prea ciudate și dureroase, atunci când prietenul tău are fierbinte pentru bărbatul tău. Lucrurile devin și mai grave atunci când prietenul tău acționează asupra sentimentelor lor. Evident, acest lucru vă pune într-o situație dificilă. Nu vrei să acționezi din linie cu prietenul tău, dar, de asemenea, nu vrei să-și facă mișcarea pe iubitul tău. În primul rând, puteți încerca să gestionați situația prin trimiterea prietenului dvs. câteva indicii. Dacă asta nu funcționează, discutați cu prietenul dvs. despre asta. De asemenea, vă poate ajuta să vă asigurați că și prietenul dvs. se află și pe aceeași pagină.

Pași

Metoda 1 din 3:
Trimiterea unui mesaj subtil prietenului tău
  1. Imagine intitulată Deal cu prietenul tău care Îi place prietenul tău Pasul 1
1. Executați încrederea. Prietenul tău a ales să fie cu tine din mai multe motive. Nu lăsați prietenul dvs. Philandering să intre în cap și să te facă să uiți asta. Arătând că sunteți încrezători în tine, poate să-i facă înapoi. Va arăta, de asemenea, prietenul tău că știi că ești o captură și că e nebun dacă îți lasă prietenului tău între voi doi.
  • Spune-ți cât de inteligent, bun, atractiv și amuzant ești dacă te duci vreodată pe tine însuți din cauza acestei situații.
  • Imagine intitulată Deal cu prietenul tău care Îi place prietenul tău Pasul 2
    2. Amintește-ți prietenului că este prietenul tău, nu a lor. Așezându-se pe câțiva subtili și nu atât de subtili, indică prietenului tău reafirmă că el este al tău. Acest lucru poate face, de asemenea, să se simtă vinovați de planurile lor și să le ajute să decidă să se retragă.
  • De exemplu, dacă prietenul tău întreabă dacă prietenul tău se alătură atunci când cei doi fac planuri, ai putea spune într-o manieră glumă: "De ce? Nu sunt destul de distractiv pentru tine?"Acest lucru permite prietenului acum că sunteți conștient de dorința lor constantă de a fi în jurul prietenului vostru.
  • De asemenea, ați putea face ca prietenul dvs. să știe să se întoarcă, arătând afecțiunea prietenului tău, mai ales dacă flirtează cu el chiar în fața ta. Ai putea să zâmbești la prietenul tău și apoi să planteze un sărut pe obrazul bărbatului tău. Acest lucru va trimite cu siguranță prietenului un mesaj.
  • Imagine intitulată Deal cu prietenul tău care îți place prietenul tău Pasul 3
    3. Rămâneți prietenos în timpul interacțiunii. Mergeți la conversație cu un zâmbet pe față dacă prietenul și prietenul tău au o discuție. Ai putea pune mâna pe spatele prietenului tău și spune: "Despre ce vorbim?"Actând în acest fel, vă arată prietenul și prietenul pe care vă așteptați să faceți parte din această conversație.
  • Poate doriți să vă îngrijorați dacă nu mai vorbește sau își mișcă trupurile departe de dvs.
  • Imagine intitulată Deal cu prietenul tău care îți place prietenul tău Pasul 4
    4. Utilizați sugestii în conversație. Aduceți atenția asupra relației dvs. dacă vă găsiți prietenul și prietenul dvs. având o discuție. Puteți folosi trucuri subtile pentru a reaminti prietenului dvs. că tu și prietenul tău sunteți un cuplu.
  • De exemplu, nu uitați să spuneți "noi" o mulțime când vorbim. În loc să spună ceva asemănător, "Îmi place foarte mult restaurantul, spune" Chiar ne place restaurantul ăsta."Vorbind despre ceea ce faceți împreună vă poate aminti prietenului dvs. că tu și prietenul tău sunteți uniți.
  • Metoda 2 din 3:
    Vorbind cu prietenul tău
    1. Imagine intitulată Deal cu prietenul tău care îți place prietenul tău Pasul 5
    1. Întreabă-i dacă le place prietenul tău. Uneori, cel mai bun mod de a obține informațiile pe care le doriți este să fie blunt. Fiind în acest fel nu lasă nici o cameră de wiggle pentru o interpretare greșită și vă aduce un răspuns direct.
    • De exemplu, invitați-vă prietenul la cafea și spuneți: "Mă întreb doar dacă aveți sentimente pentru iubitul meu. Unele dintre lucrurile pe care le faci și modalități de care te comporți să mă faci suspect."Prietenul tău poate să-și facă rău sentimentele, dar este mai bine să știi.
  • Imagine intitulată Deal cu prietenul tău care îi place prietenul tău Pasul 6
    2. Spune-le să se retragă. Va trebui să deveniți mai direcți dacă nu primesc indicii sau își continuă comportamentul. Prietenia ta este compromisă oricum din cauza flirtului lor, spunându-le astfel încât să nu mai vorbească cu omul tău nu va face rău suplimentar.
  • De exemplu, puteți spune: "Nu sunt sigur dacă încercați să fiți amuzant sau dacă nu vă dați seama că flirtează, dar mă face inconfortabil și vreau să te oprești."Încercați să le spuneți acest lucru când sunteți singuri. Efectuarea unei scene în fața oamenilor va face ca situația să se înrăutățească.
  • Imagine intitulată Deal cu prietenul tău care îți place prietenul tău Pasul 7
    3. Evitați să vă puneți din nou în situație. Opriți-vă să vă aduceți prietenul în jurul prietenului dvs. sau să încheiați relația cu ei împreună dacă flirtul nu se oprește. Nu este în mod evident o prietenie bună în primul rând dacă prietenul dvs. nu vă respectă dvs. sau relația dvs. suficient de a renunța.
  • Metoda 3 din 3:
    Vorbind cu el despre asta
    1. Imagine intitulată Deal cu prietenul tău care îți place prietenul tău Pasul 8
    1. Întrebați dacă vă suspectează că prietenul tău îi place. Este ușor să crezi că alții sunt după omul tău, chiar dacă nu ești tipul gelos. Consultarea cu el vă oferă oa doua opinie, deoarece a ta ar putea fi puțin înclinată.
    • Ai putea spune: "Crezi că prietenul meu are sentimente pentru tine? Simt că văd semne de ea, dar nu sunt sigur. Ce crezi?"Luați ceea ce spune el la inimă.
    • Cu toate acestea, căutați semne că el poate fi, de asemenea, în prietenul dvs. și îl ascunde. Aceste semne ar putea include o mulțime de contacte vizuale, mesaje text, găsirea scuze pentru a fi singuri cu prietenul dvs. și acționând diferit atunci când în jurul lor.
  • Imagine intitulată Deal cu prietenul tău care îi place prietenul tău Pasul 9
    2. Uită-te la el când e în jurul prietenului tău. Omul tău vă poate da semne subtile că iau vibrații romantice de la prietenul tău. Fiți atenți la ceea ce face atunci când este în jurul lor. Puteți vedea semnale pe care le simte inconfortabil sau vă privește pentru ajutor.
  • De exemplu, prietenul tău se poate uita la tine cu ochi lărgiți când prietenul tău vorbește cu el sau acționează necorespunzător. El poate, de asemenea, să-și întoarcă corpul departe de ei și spre tine când apare flirtul suspectat.
  • Imagine intitulată Deal cu prietenul tău care îți place prietenul tău Pasul 10
    3. Spune-i că nu te simți confortabil cu situația. Sunt prietenul tău și prietenul textându-se reciproc? Împărtășesc glumele? De multe ori te las din conversație? Dacă da, aveți tot dreptul să vorbiți despre asta, dacă nu vă place modul în care se comportă. Acest lucru este în special dacă credeți că ar putea avea o aventură.
  • De exemplu, ați putea spune: "Îmi place că tu și prietenul meu se înțeleg atât de bine. Cu toate acestea, nu mă simt confortabil cu modul în care voi doi acționați când vă aflați unul pe celălalt. Mă face să mă îngrijorez că altceva se poate întâmpla."
  • El va schimba probabil comportamentul său dacă îi pasă cu adevărat de tine și vrea să te facă să te simți mai confortabil. Poate fi un semn că el se bucură de atenția și îi place prietenul tău dacă nu este dispus să se oprească.
  • 4. Înțelegeți că prietenul dvs. nu poate fi vina. Încercați să nu vă luați frustrările față de prietenul dvs. la prietenul dvs. Ei sunt de vină, nu el.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar