Cum să câștigi încrederea unei fete înapoi după minciună

Câștigând încrederea unei fete înapoi după minciună nu va fi ușoară. Indiferent dacă ați mințit să petreceți timpul cu o altă fată, despre înșelăciune pe ea, sau despre altceva în întregime care îi rănește cu adevărat sentimentele, va fi greu să-ți aduci în tine și să ai încredere în tine - greu, dar nu imposibil. Dacă sunteți dispus să fiți cinstiți cu fata, să vă dați timp și spațiu și să evitați să vă culcați în viitor, atunci puteți începe să câștigați încrederea fetei înapoi împreună cu inima ei. Deci, cum o faci? Urmați doar acești pași.

Pași

Metoda 1 din 3:
Vorbind cu ea
  1. Imaginea intitulată câștiga o fată
1. Scuza. Dacă doriți să câștigați încrederea unei fete înapoi, primul lucru pe care ar trebui să-l faceți este să vă cereți scuze cu sinceritate și să o răniți. Indiferent dacă ați înșelat-o, a mințit să petreci un weekend cu prietenii dvs. în Vegas, în loc de bunica dvs. sau a mințit despre un detaliu personal semnificativ, este inevitabil ca să se simtă rănit, confuz și că nu te mai cunoaște. Lasă-i să știe că înțelegi cât de greu ați făcut lucruri pentru ea și că regreți profund ce ați făcut. Luați întreaga responsabilitate, arătați-i că știți că ați greșit. Nu va merge la o scuză cu jumătate de inimă. Trebuie să fie sincer și real.
  • Nu spuneți doar "Îmi pare rău" Pentru că credeți că este ceea ce trebuie să faceți - spuneți-l pentru că vrei să spui asta. Dacă nu sunteți sincer, ea va putea spune.
  • Când îi spui că îți pare rău, uită-te în ochii ei, vorbește încet și față de trupul tău spre ea, așa că știe că are toată atenția ta.
  • Nu trebuie să spui că îți pare rău de o sută de ori - este despre calitate, nu cantitate.
  • Lasă-i să știe că înțelegi toată durerea și suferința că ai făcut-o. Dacă nu crede că înțelegi durerea ei, ea nu va vrea să vă asculte.
  • Deși nu ar trebui să faceți totul despre dvs., lăsați-i să știe că simțiți dureri reale din cauza greșetei voastre.
  • Imaginea intitulată câștiga o fată
    2. Fii sincer despre ce ai mințit. Nu trebuie să mergeți în detalii grafice, dacă credeți că o va răni mai mult, dar ar trebui să fiți cinstiți de ce ați spus minciunii. Poate că ai vrut să o protejezi, poate că ai știut că adevărul ar fi rănit sau poate că ai fost chiar jenat de adevăr și ai vrut să-l acoperi. Oricare ar fi motivul dvs., lăsați-o să știe de ce ați făcut-o - acest lucru va arăta că deja se maturizează și încearcă să reflectați și că nu veți merge mai departe fără a câștiga o perspectivă.
  • Fiind cinstit despre motivul pentru care ați mințit-o va face să se simtă ca și cum ai fi mai probabil să fii cinstit în viitor.
  • Lăsându-i să știe motivele dvs. o va ajuta să înțeleagă perspectiva voastră.
  • Știți când este mai bine să nu fiți cinstiți. Dacă ați vrut doar să obțineți cu o altă fată pentru că vă simțiți plictisit sau neliniștiți, atunci este mai bine să păstrați asta pentru tine.
  • Imaginea intitulată câștiga o fată
    3. Promite că nu se va mai întâmpla niciodată - și înseamnă asta. În primul rând, trebuie să vă asigurați că într-adevăr nu s-a intamplat din nou. Dacă vă îndoiți de tine sau de viitorul dvs. de sine și credeți că puteți face aceeași greșeală, apoi eliberați fata și lucrați la fixarea dvs. înainte de a vă încurca cu oricine altcineva. Dacă nu credeți că ar trebui să fiți încredere, atunci de ce ar trebui altcineva să nu fie de acord? Odată ce ești sigur că nu se va mai întâmpla din nou, atunci ar trebui să o promite că ești hotărât să nu repeți greșelile tale.
  • Fii sincer când îi spui asta. Nu faceți o promisiune goală.
  • Lasă-o să știe că înțelegi că acțiunile vorbesc mai tare decât cuvintele, dar clarificați că de acum înainte, acțiunile tale vor potrivi promisiunile tale.
  • Imaginea intitulată câștiga o fată
    4. Promite că te vei schimba. Spune-i că vei lucra la a deveni o persoană mai bună, mai completă, care nu ar minți-o. Fii deschis despre faptul că știi că acesta este un proces și că nu te vei schimba peste noapte, dar o să știe că ești dispus să încerci să te schimbi pentru ea. Dacă aveți un plan concret pentru modul în care vă veți schimba, fie că păstrați un jurnal, mergeți la terapie sau doar încercând să fiți o persoană mai cinstită, mai reflectorizantă, apoi să știe ce veți face acest lucru sunet mai sincer.
  • Din nou, clarificați că știți că acest lucru nu se va întâmpla peste noapte, ci că doriți să puneți lucrarea, deoarece câștigarea încrederii înapoi este cel mai important lucru pentru dvs.
  • Metoda 2 din 3:
    Câștigând încrederea înapoi înapoi
    1. Imaginea intitulată câștiga o fată
    1. Dă-i spațiul. Odată ce i-ai spus tot ce vrei să spui, este timpul să-i dai un spațiu. Cel mai rău lucru pe care îl puteți face pentru a câștiga încrederea unei fete înapoi este să o sunați sau să vă arătați în același timp până când se simte complet sufocată de dvs. În schimb, lasă-o să știe că vei ieși înapoi și vei aștepta să ajungă când e gata. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să înceteze complet comunicarea, dar înseamnă că ar trebui să renunți la o vreme până când este gata să vorbească cu tine.
    • Puteți verifica cu un text sau un apel telefonic la fiecare câteva zile, dar numai dacă ea se pare că vrea să vorbească cu dvs. - oricât de reticentă.
    • Dacă vrei să fii dulce, poți să-ți trimiți florile, dar nu-l exagerez. Dacă este foarte supărată, atunci nu va fi pregătită pentru darurile dvs.
    • Poți să faci ceva mic, ca să-i scrii o scrisoare, ca să o lase să știe că este în mintea ta fără să o copleșească.
    • Dacă fugi la ea, fii amuzant și prietenos, dar nu vorbești cu ea prea mult timp sau să o facă să se simtă ca și cum a fost ambuscadă.
  • Imaginea intitulată câștiga o fată
    2. Dă-i timp. Oferirea timpului este la fel de importantă ca și oferirea spațiului de fată. Trebuie să fii răbdător și să aștepți ca ea să vină în loc să-l forțeze și să se preface că totul este exact așa. Pentru a face acest lucru, va trebui să fiți răbdători, chiar dacă vă petreceți foarte mult și știți că fata nu se va grăbi înapoi în brațe după ce ați mințit. Nu o întreba dacă vă iartă la fiecare două secunde și nu încercați să rezervați vacanțe elaborate sau să mergeți pe date romantice - în schimb, luați-o încet, și așteptați-o să facă mișcarea.
  • Chiar dacă vă așteptați din nou, nu vă așteptați ca lucrurile să fie la fel. Să fie mai precaut în legătură cu atingerea, completarea sau petrecerea timpului cu ea.
  • Nu te frustrați. Este natural că doriți ca totul să fie complet uitat instantaneu, dar nu este modul în care funcționează lumea.
  • Acționați natural. Nu trebuie să vă aduceți minciuna tot timpul. Doar fii mai precaut, fără a fi prea evident despre asta și așteaptă-o să aibă încredere în tine.
  • Imaginea intitulată câștiga o fată
    3. Fi de încredere. Dacă vrei ca fata ta să aibă încredere în tine, atunci trebuie să fii absolut de încredere, chiar dacă nu erai în trecut. Aceasta înseamnă că trebuie să fii acolo pentru ea dacă are nevoie de ajutor, să urmeze planurile tale și să apară la data dvs. la timp - sau chiar puțin mai devreme. Dacă nu sunteți de încredere după ce ați mințit-o, ea va fi chiar mai puțin înclinată să aibă încredere în tine.
  • Ieșiți din calea dvs. pentru a fi de ajutor și de susținere. Lasă-o să vadă că vei fi acolo pentru ea. Chiar dacă nu ați mers să urmăriți jocurile de baschet înainte, apăsați pentru a viziona câteva jocuri după școală pentru a vă arăta că vă pasă.
  • Lăsați-o să se deschidă și să vorbească despre problemele ei. Acest lucru va arăta că începe să aibă încredere în tine.
  • Ar trebui să fiți de încredere, dar asta nu înseamnă că ar trebui să deveniți câinele sau slujitorul ei - să vă mențineți propria identitate în timp ce fiți cât de util posibil. Nu vrei ca ea să creadă că ești în mod clar, sau asta nu va fi foarte atractiv.
  • Imaginea intitulată câștiga o fată
    4. Fi accesibil. Dacă doriți să câștigați încrederea fetei dvs. înapoi, atunci trebuie să fiți ușor accesibili. Deși nu este nevoie să-i dați o copie a programului dvs., ar trebui să aibă un sentiment de unde vă aflați de cele mai multe ori, sau va începe să vă faceți griji din nou. Dacă ea vă cheamă sau vă textează, ar trebui să încercați să vă întoarceți la ea cât mai curând posibil. Dacă o părăsiți mai mult de câteva ore sau chiar o zi, atunci va începe să vă îndoiească capacitatea de a schimba.
  • Puteți să o lăsați ocazional să știe ce veți face până când nu este în jur. Dacă te duci la un joc de baseball cu prietenii tăi, lasă-o să știe și să-i iau un ursuleț de pluș cu sigla echipei tale preferate pe ea. Dacă te duci la casa unuichiului tău, trimite-i o imagine a oceanului și spune că vrei să fie acolo.
  • Nu fi misterios. Dacă vă petreceți, dar trebuie să mergeți, spuneți-i de ce.
  • Acest lucru nu înseamnă că ea trebuie să păstreze filele pe tine sau să țină un locator GPS în mașină - înseamnă că are un sens general despre ceea ce faci, astfel încât ea poate avea încredere în tine.
  • Chiar dacă sunteți departe de câteva zile, nu uitați să verificați. Încercați să apelați cel puțin o dată pe zi și să o trimiteți câteva texte pe zi pentru ao lăsa să știe că te gândești la ea.
  • Imaginea intitulată câștiga o fată
    5. Continuați să fiți cinstit. Pe măsură ce tu și fata începe să-ți petreci mai mult timp împreună, țineți-vă onestitatea. Nivel cu ea dacă vă simțiți supărați, confuzi sau răniți și lăsați-o să știe dacă vă simțiți smothered sau că nu sunteți voi înșivă. Va vrea să știe cum simțiți că are o perspectivă asupra a ceea ce se întâmplă într-adevăr în mintea voastră. Dacă nu ești sincer cu ea din nou, și ea află, atunci sa terminat.
  • Doar stați răbdător și continuați să o lăsați să știe ce este în mintea voastră. Acest lucru va face încet să aibă încredere în tine. Nu trebuie să-i spui Tot că te gândești, dar ar trebui să faci un efort conștient să fii deschis cu ea.
  • Metoda 3 din 3:
    Păstrând încrederea ei
    1. Imaginea intitulată câștiga o fată
    1. Face-o să se simtă specială. S-ar putea să fi început să câștigi încrederea fetei înapoi, dar cum o păstrezi? Trebuie să o simțiți deosebită, astfel încât ea știe că ea înseamnă mult pentru tine, și că nu vei merge și nu vei minți ori de câte ori te simți așa. Pentru ao face să se simtă special, ar trebui să te comporți ca un domn, să o scoateți pe întâlniri romantice, să-i complimentez aspectul și personalitatea și să arătați un interes în hobby-urile, gândurile și obiectivele ei.
    • Dacă arată frumos, nu-ți fie frică să-i spui.
    • Trimite flori sau o poezie de dragoste, dacă se simte naturală pentru tine.
    • Întrebați-i opinia cu privire la orice problemă pentru dvs., fie că este noul dvs. tunsoare sau evenimente curente.
    • Avea un interes în viața ei. Întreabă-o despre familia ei, ultimul ei examen Chem, sau chiar arată un interes în copilăria ei.
  • Imaginea intitulată câștiga o fată
    2. Deschideți-o. Dacă doriți să păstrați încrederea fetei, atunci trebuie să învățați să vă deschideți cu adevărat. Spune-i lucrurile despre tine că nu i-ai spus mulți oameni - sau că nu i-ai spus nimănui, chiar și să-i facă să vadă că într-adevăr încredere și ai grijă de ea. Dacă îi spui informațiile personale sau private, atunci va vedea că îți prețuiești cu adevărat judecata și reacția și că vrei să fii cu adevărat cinstit cu ea.
  • Nu trebuie să-i spui nimic care te face inconfortabil. Doar fă-o să vadă că ai încredere în ea cu momentele tale personale și, sperăm că va reciproc.
  • Dacă luați timp să o lăsați cu adevărat să vă cunoască, o va aprecia și va vedea cât de sinceră sunteți.
  • Imaginea intitulată câștiga o fată
    3. Fii sincer cu tine. Dacă într-adevăr doriți să păstrați încrederea fetei, atunci trebuie să fiți adevărați cu cine sunteți cu adevărat. Deși este probabil ca să trebuiască să faceți unele schimbări majore în viața voastră pentru a vă asigura că nu veți mai minți, nu ar trebui să vă schimbați cine sunteți complet doar pentru a câștiga încrederea fetei. Dacă vă simțiți ca și cum sunteți groveling, suge sus sau doar petreceți toată energia voastră asupra câștigului ei, atunci nu sunteți cu adevărat cine sunteți, și nici ea, nici nu veți fi mulțumiți de asta.
  • Întrebați-vă dacă vă simțiți confortabil în pielea voastră, și dacă vă simțiți ca fata are încredere în adevărat - nu un tip nou pe care l-ați creat doar pentru ao câștiga.
  • Imaginea intitulată câștiga o fată
    4. Știți când este prea târziu. Din păcate, este posibil să nu puteți câștiga vreodată încrederea unei fete înapoi după minciună. Dacă au trecut săptămâni sau chiar luni și încă mai simțiți instabili, ca și cum nu are încredere pe tine, ca și cum trebuie să vă verifice întotdeauna și că vă cereți scuze în mod constant pentru ceea ce sa întâmplat în trecut, atunci poate fi prea târziu pentru a face munca. Ești mai bine să terminați relația înainte de a obține și mai rău și provoca mai multă durere prin încercarea de a repara ceva care este prea rupt pentru a fi reparat.
  • Dacă vă simțiți ca și cum ați fost răbdători și ați dat relația tuturor și că fată încă nu va avea încredere în tine, atunci ar putea fi cel mai bine să vă împărțiți căi.
  • Dacă într-adevăr nu funcționează, atunci sunteți mai bine să începeți cu cineva nou - atâta timp cât ați învățat din greșelile voastre.
  • Odată ce recunoașteți că este prea târziu, ar trebui să vă deplasați cât mai curând posibil. Acest lucru este mai bun decât prelungirea durerii - pentru amândoi.
  • sfaturi

    Fi sincer. Este singura modalitate de a începe să vă întoarceți relația pe drumul cel bun.
  • Dacă vă pune întrebări despre ceva ce nu trebuie să știe, nu minți. Ea stie.
  • Lasă-i să-ți pasă și că nu ai vrut să o rănești.
  • Dacă puteți, pur și simplu nu mințiți în primul rând.
  • Nu încercați să vă cereți scuze asupra textului - fiți persoana mai bună pe care încercați să o fiți și să o spuneți fața ei, ca și cum ați vrea să spuneți asta.
  • Avertizări

    Nu vă așteptați la iertarea imediată, dacă nu sunteți deloc iertare.
  • Dovedește-i că nu minți. Afișați dovezi.
  • Evitați situația deloc. Relațiile prosperă în încredere și respect - nu pe necinstiți.
  • Alcătuiesc toate minciunile pe care le-ați spus, surprinzând-o cu diverse lucruri. Nu trebuie neapărat să cumperi lucruri cum ar fi flori - ar trebui să faci o carte sau un cadou pentru ea.Ea se va încălzi în cele din urmă pentru că încercați să puneți lucrurile corecte.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar