Cum să rezolvați o relație după o luptă

S-ar putea să vă simțiți atât de furioși sau trădat după o luptă încât poate părea aproape imposibil să vă imaginați să reparați relația. Cu toate acestea, este dificil să aveți o relație sănătoasă fără dezacorduri. Găsirea unui echilibru de gestionare a luptei și deplasarea poate fi dificilă, și modul în care gestionați luptele poate influența relația dvs. pentru mai bine sau mai rău.Alegeți să vă ocupați de lupta într-un mod care vă aduce beneficii și vă ajută să vă mutați într-o direcție pozitivă.

Pași

Partea 1 din 3:
Manipularea după o luptă
  1. Imaginea intitulată atrage un băiat pas 5
1. Ia o distanță. Când sunteți în căldura luptei sau a consecinței unui dezacord, este dificil să vezi lucrurile așa cum sunt. Puteți începe să vedeți persoana ca "toți răi" și că fiecare acțiune pe care o ia este într-un fel un act de sfidare împotriva dvs. Cu toate acestea, cu o anumită distanță, puteți începe să vedeți mai clar situația (și persoana). Luați câțiva pași înapoi și vă permiteți să câștigați o perspectivă. Vă puteți da seama că sunteți critici sau dur, sau nu vă asumați responsabilitatea pentru ceea ce contribuiți.
  • Reflectă mai mult pe tine decât cealaltă persoană. Există lucruri în tine că nu puteți examina, cum ar fi vinovăția, rușinea sau teama?Cum contribuie umbrele sau demonii la relația dvs?
  • Imagine intitulată Gardă de la imoralitatea sexuală Pasul 3
    2. Vorbi despre sentimentele implicate. Fără a sări înapoi în luptă, vorbește despre ceea ce sentimente, situații și alți factori au condus la comunicarea slabă. În mod specific, vorbiți despre sentimentele dvs. Ce simțiți înainte de luptă? Dar în timpul luptei? Puneți aceste întrebări acestei persoane și discutați cu sentimentele dvs. în mod clar și deschis.
  • S-ar putea să fi fost obosit, singură, foame sau copleșiți înainte de luptă. Poate că te simți stresat de la serviciu sau școală și ai purtat acasă de stres cu tine.
  • În timpul luptei, ați simțit că ați simțit ignorat, defensiv, criticat, greșit înțeles, înfricoșător, copleșit, rușinat sau nevăzut.
  • Imagine intitulată iubesc o fată a cărei inimă este deja Boken Pasul 1
    3. Identificați piesele lipsă. Împreună cu persoana, întreabă ce a dispărut în luptă. A existat o neînțelegere? Misperception? Comunicare slabă? Cum a făcut o discuție într-o luptă sau cum a rămas o luptă? Identificați ce setați lucrurile de pe curs.
  • Gândiți-vă cum să comunicați mai clar în viitor sau să nu sari la concluzii atât de repede. Ce puteți învăța din greșelile acestei lupte?
  • Imaginea intitulată Obțineți orice băiat să se îndrăgostească de tine Pasul 16
    4. Validați reciproc. Să ia un moment departe de subiectul specific al luptei și să se concentreze pe validarea sentimentelor celuilalt. Ascultați intenționat când persoana vorbește. Evitați întreruperea sau săriți cu opinia sau perspectiva dvs. și în schimb, permiteți persoanei să completeze fiecare gând. Coborâți-vă apărarea și deschideți-vă inima. Vorbește despre fiecare dintre perspectivele situației, ținând cont de faptul că nu există o perspectivă "greșită".
  • De exemplu, lupta poate fi legată de finanțe, dar această persoană ar fi putut fi declanșată de o teamă de a nu avea destui bani și a izbucnit. În loc să lupte cu bani, să recunoască frica partenerului dvs. și să valideze aceste sentimente.
  • Imagine intitulată iubesc o fată a cărei inimă este deja Boken Pasul 4
    5. Acceptați responsabilitatea. Luați proprietatea pentru ceea ce ați contribuit la luptă. Admite că ați acuzat partenerul dvs., a spus ceva înseamnă sau a vorbit înainte de a avea toate informațiile. Admite dacă ați fost închisă emoțional, alergând pe gol, luându-vă stresul pe această persoană sau luați persoana de la sine. Luați responsabilitatea pentru cuvintele și acțiunile dvs. fără a vă învinui.
  • Spune: "Știu că am contribuit foarte mult la această luptă. Am lucrat ore suplimentare la locul de muncă care mi-a făcut o mulțime de stres și am ieșit la acest stres asupra ta. Nu am dormit bine în săptămâni, așa că mă simt prea sensibil și iritabil, iar aceste sentimente au contribuit cu siguranță la luptă."
  • Imaginea intitulată Obțineți orice băiat să se îndrăgostească de tine Pasul 9
    6. Ierta. Iertarea este despre eliberarea dvs. și la lăsarea de orice resentimente sau sentimente dure. Când țineți resentimente, poate avea efecte fizice și emoționale care influențează negativ viața.
  • Iertarea nu înseamnă uitarea sau pretinzând că situația nu sa întâmplat, înseamnă că vrei să-l lași să plece și să se deplaseze.
  • Partea 2 din 3:
    Fixarea modelelor maladaptive
    1. Imaginea intitulată scade șansele de a fi abuzat într-o relație intimă Pasul 2
    1. Evitați ciclismul prin cerere și retragere. Cererea și retragerea pot fi un model popular într-o relație: o persoană aduce un subiect (cum ar fi curățarea gospodăriei, banii sau îngrijirea copiilor), iar cealaltă persoană se retrage imediat (cum ar fi traversarea brațelor sau devenind imediat dezactivată). Dacă observați modelele în luptele voastre, învățați să le blocați de la început. De exemplu, dacă răspunsul de retragere trece brațele, observați dacă (sau cealaltă persoană) începe să traverseze armele, apoi să ia o abordare diferită. Sunați la un "timp" și reveniți când simțiți că vă puteți angaja diferit unul cu celălalt.
    • Când observați că retragerea comportamentelor, spuneți: "Nu vreau ca această conversație să se rotească în cercuri ca și alte conversații. Să luăm o pauză, să proceseze ce se întâmplă și apoi să se întoarcă."
  • Imagine intitulată Iubirea unui Libra Pasul 12
    2. Exprimați-vă sentimentele. Ieșiți din obiceiul de a da vina cealaltă persoană pentru lucruri. Acest lucru poate duce la persoana care se simte defensivă. Spunând: "Sunt foarte trist că nu te-am văzut la petrecere noaptea trecută" are un ton diferit decît a spune: "De ce nu erai la partid noaptea trecută? Unde ai fost?"În loc să vă puneți accentul pe cealaltă persoană, puneți focalizarea pe tine însuți. Dețineți-vă sentimentele și le exprimați în conversații în mod deschis. În timp ce poate părea mai natural să plasați vina sau acuzații, să vă concentrați asupra dvs. și să vă exprimați sentimentele.
  • De exemplu, dacă sunteți supărat pe cineva, evitați să spuneți: "Nu pot să cred ceea ce ați făcut, sunteți atât de neglijenți și necinstiți" și, în schimb, spuneți: "Mă simt cu adevărat rănit și am o înțelegere dificilă actiunile tale."
  • Imaginea intitulată dezvoltă încrederea în sine și influențează oamenii prin etapa de vorbire publică 8
    3. Practicați auto-controlul. Când sunteți tentați să explodați, începeți să vă învinuiți pe cealaltă persoană sau să vă blocați în gândire negativă, practicați auto-controlul. Găsiți modalități de a atenua emoțiile negative și de a le controla când încep să erupe. Practicați conștiința minunată prin observarea când gândurile dvs. devin negative, ceea ce le declanșează și cum eliberați emoțiile negative.
  • Când observați gânduri sau emoții negative, comutați-vă conștientizarea cu corpul vostru. Unde simți negativitatea? Puteți să vă relaxați acea parte a corpului vostru? Ce face relaxarea gândurilor și emoțiilor tale?
  • Imaginea intitulată Obțineți orice băiat să se îndrăgostească de tine Pasul 7
    4. Schimbați-vă modelele. S-ar putea să fiți mai supărați de modelele cuiva decât cine este persoana de fapt. Petreceți mai puțin imaginator care este "drept" sau care este "greșit" și, în schimb, se concentrează asupra modelului care este adoptat. Puteți observa că luptați mai mult în jurul valorii de anumite momente (cum ar fi chiar înainte de a vă vizita familia) sau situații (cum ar fi atunci când chiria sau ipoteca este datorată). În loc să se înfurie la persoană, să determinați să schimbați modelul.
  • Dacă vedeți un model de luptă atunci când mâncărurile sunt în chiuvetă, spuneți: "Am observat lucrurile să fie tensionate între noi atunci când neglijăm mâncărurile. Nu vreau să lupt, așa că mă întreb dacă putem face acest lucru diferit."
  • Imagine intitulată rămâne în dragoste Pasul 9
    5. Recunoașteți diferențele. Unele lucruri vor fi aproape imposibil de acceptat sau de a vedea ochiul cu privire la anumiți oameni. Acceptați diferențele celorlalți fără critici sau vină. Recunoașteți că puteți iubi această persoană în ciuda diferențelor pe care le aveți. Recunoașteți că nu există nici o persoană pe planetă care va fi de acord cu dvs. pe tot. Puteți învăța să vorbiți despre motivul pentru care dețineți aceste diferențe specifice și cum sunt influențate. Unele lucruri nu pot fi schimbate și este bine să recunoaștem asta.
  • De exemplu, este posibil să aveți o poziție politică deosebită din cauza modului în care ați fost ridicați, ceea ce ați experimentat sau în tandem cu anumite convingeri. Exprimați acest lucru celeilalte persoane și lăsați-i pe cealaltă persoană să vă exprime această viziune. Apoi, acceptați persoana, chiar dacă el sau ea diferă de tine.
  • Partea 3 din 3:
    Restaurarea relației
    1. Imagine intitulată rămâne în dragoste Pasul 10
    1. A cladi increderea. Încrederea este o parte integrantă a unei relații și există modalități de a construi treptat încredere în timp. Când bănuiți că persoana este încurcată, alegeți să vă deplasați spre persoană și nu departe de persoană. Răspundeți într-un mod blând, bun, înțelept, non-defensiv și empatic. Acest lucru este deosebit de important atunci când doriți să faceți un lucru, dar se pare că persoana are nevoie de un sprijin. Să ia decizia de a sprijini persoana și să renunțe la dorințele dvs. pentru moment.
    • Dacă observați că persoana pare tristă, întrebați ce se întâmplă. Arătați-vă îngrijirea și încrederea în moduri mici, fiind acolo și nu ignorați nici măcar evenimente "mici".
  • Imagine intitulată Rămâi în dragoste Pasul 11
    2. Împărtășiți nesiguranța unul cu celălalt. Reflectă dacă rușinea există în relație. Tu sau partenerul tău ar putea simți rușine despre comportament sau unul dintre dvs. poate încerca să-l rușineze pe celălalt într-o luptă. Cât de mult puteți, păstrați rușinea din relație. Dacă există, vorbiți despre asta. Lucruri precum vinovăția și rușinea nu motivează comportamentul pozitiv sau încurajează schimbarea.
  • Pentru a face față nesiguranțelor, vinovăției și rușinii, vorbiți despre nesiguranța pe care o aveți în relația voastră. Distribuiți-vă povestea și cereți empatie de la partenerul dvs.
  • Imagine intitulată Gardă de la imoralitatea sexuală Pasul 6
    3. Restaurați intimitatea emoțională. Una dintre cele mai bune părți ale unei relații de înmatriculare este de a cunoaște cealaltă persoană, găsind comunități și descoperind părți ale dvs. de-a lungul drumului. Retrăiți această perioadă prin împărtășirea și punerea la întrebări. Împărtășește-ți speranțele, visele, gândurile prostie și chiar nesiguranța ta.
  • Găsiți câteva întrebări de discuție sau veniți cu propria dvs. Puteți începe cu: "Dacă ați putea ști un lucru despre trecutul dvs. sau despre viitorul dvs., ce ar fi?"Sau" dacă este dată șansa de a vorbi cu un animal, care animal ați ales și ce ați întreba?"
  • Imagine intitulată Gardă de la imoralitatea sexuală Pasul 1
    4. Atingere. Ajungeți și puneți separarea dintre voi doi cu o îmbrățișare caldă. Atingeți (cum ar fi îmbrățișarea, plasarea mâinii pe umăr sau ținând mâinile) vă poate ajuta să vă conectați două și să construiți compasiune. Atingeți vă poate ajuta să restabiliți conexiunea și să începeți să reconstruiți legăturile emoționale.
  • Dacă lupta dvs. este cu partenerul dvs. romantic, nu pierdeți din vedere la atingere. Ajungeți și arătați partenerului dvs. că sunteți acolo în sprijin și iubire, atât emoțional, cât și fizic.
  • Imaginea intitulată decide între terapia maritală săptămânală sau retragerea maritală Pasul 8
    5. Vedeți un terapeut. Mai ales dacă aveți o luptă cu partenerul dvs., un terapeut poate fi de ajutor. Un terapeut vă poate ajuta să lucrați prin probleme profund încorporate în relația dvs. și să le abordați mai sănătoase. Terapia cuplurilor vă poate ajuta să comunicați mai bine, rezolvați conflictele mai eficient. Și îmbunătățiți conexiunea emoțională.
  • Chiar dacă relația nu este romantic, puteți căuta în continuare terapie împreună. Terapia poate fi utilă în vindecarea relațiilor de familie, cum ar fi cu părinții sau frații dvs.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar