Cum să câștigi încrederea soției dvs. Din nou

Indiferent ce ați făcut pentru a sparge încrederea cu soția dvs., veți merge pe ouă de ouă până la punctul de a câștiga înapoi. Încrederea dintre un soț și soție (sau o soție și o soție) este parte și parcelă de a crede, nu, alegerea că cei doi voi rămâne inseparabilă pentru restul vieții voastre. Și aceasta include faptul că nu este necredincios, fără a îndepărta fondurile de uz casnic, nu ipotează casa pentru a finanța obiceiurile de jocuri de noroc, fără a vă da rău soției, nu bârfează despre ea și așa mai departe. Trustul este atât de ușor de rupt când nu reușiți să țineți cont de modul în care egoismul sau coborârea dvs. în slăbiciune va rupe inima și voința altcuiva. Dacă v-ați pierdut încrederea soției dvs., indiferent de motiv, cea mai mare parte a volumului de muncă pentru a reveni că încrederea se sprijină pe umerii voștri. Aveți curaj, recunoașteți greșelile și începeți să lucrați din greu pentru a obține lucrurile pe drumul cel bun.

Pași

Partea 1 din 2:
Orientarea spre încălcarea încrederii
  1. Imaginea intitulată câștiga soția ta
1. Recunoașteți că ați pierdut încrederea soției dvs. din cauza ceva ce ați făcut (sau nu ați făcut). Ai făcut o alegere să o faci (sau să nu o faci). Se întoarce imediat la acțiunile dvs. impulsive sau inacțiunea intenționată, eșecul dvs. de a le respecta și relația dvs. și dorința de a răni pentru a urmări altceva pe care v-ați simțit con că vă interesează numai pentru dvs. Fie că ai a avut o afacere, Demolalizat economiile de gospodărie, răniți împotriva ei, smulse reputația ei sau orice, aceeași problemă se află în centrul acțiunilor dvs. - ați făcut o alegere proastă și ați lipsit de respect.
  • Imaginea intitulată câștiga soția ta
    2. Luați în considerare dacă doriți cu adevărat să vă recâștigă încrederea soției dvs. Trebuie să doriți cu adevărat să restaurați ceea ce ați avut sau cel puțin să începeți. Dacă vă simțiți obligați să faceți acest lucru din motive dincolo de dorințele voastre (cum ar fi presiunea de obligații familiale sau sociale), atunci nu ați învățat lecția dvs. și indiferent de ce ați făcut, va întoarce doar capul din nou mai târziu. În schimb, trebuie să doriți să restaurați ceea ce ați avut amândoi pentru că contează tu.
  • Imaginea intitulată câștiga soția ta
    3. Fiți pregătiți să vă acceptați greșelile. Nu puteți obține încrederea unei alte persoane când vă simțiți obligați să puneți pe oricare dintre ele, unii sau toate "vina" pe această altă persoană. Spunându-i soției că părea "prea ocupat, prea preocupat, prea plictisit, prea cumpărături dependente, orice", doar faceți scuze pentru ta comportament. Nu e vorba de modul în care nu a reușit să-ți îndeplinească așteptările - ți-ai distrus așteptările despre tine, așa că este vorba despre reconstruirea unei fundații rupte. Nu face ca ea să pară ca și cum ar fi fost cauza, în vreun fel. Dacă faceți acest lucru, ea nu va vedea încercările dvs. de a-și recâștiga încrederea ca fiind autentică.
  • Imaginea intitulată câștiga soția ta
    4. Faceți-vă cu ceea ce ați făcut greșit. Încheiați afacerea, obțineți un loc de muncă pentru a rambursa fondurile pierdute, obțineți consiliere pentru tendințele voastre violente, obțineți consiliere pentru adăugarea dvs. sexuală sau utilizarea pornografică etc. Oricare ar fi problema, căutați și puneți în considerare soluția necesară pentru a opri motivul încălcării încrederii. Fără acest semn pozitiv al dorinței dvs. de a face schimbări, nu va avea nici un motiv să aibă încredere că v-ați schimbat și stați un nou curs.
  • Încetează toată implicarea cu oricine a fost o problemă. Chiar dacă ați fost tipul de flirt atunci când interacționați cu ceilalți, păstrați flirtul la un nivel minim.
  • Imaginea intitulată câștiga soția ta
    5. Vorbește cu soția ta. Explicați ce ați făcut, de ce acceptați vina pentru ceea ce ați făcut și ați prezentat exact ceea ce faceți acum pentru a-și restabili credința în voi în voi. Acest lucru va necesita onestitate curajoasă în numele dvs., precum și dorința de a asculta ceea ce are de spus în schimb. Probabil că va avea multe de spus, dar chiar dacă tot ce face este să ascultați, respectați alegerea ei de reacție și pur și simplu să fie acolo pentru ea. Nu poți rezolva "a ei" sentimente - ea are dreptul la ei, deci ascultați și învățați.
  • Lasă-o să știe în fiecare zi că aveți timp să ascultați tot ce are de spus. Nici o întrerupere sau argumente despre ceea ce se spune - doar asculta.
  • Partea 2 din 2:
    Recuperarea încrederii soției dvs
    1. Imaginea intitulată câștiga soția ta
    1. Așteptați-vă soția să se simtă nesigură despre dvs. Broken Trust vine cu întrebarea foarte mult despre persoana care a rupt acea încredere - întrebări, cum ar fi ceea ce faci, unde mergi, cu cine te afli, unde ai fost, chiar faci ceea ce spui că faci Vor fi urzind în mintea ei. Fă ce puteți pentru a preempla întrebările oferind informații în prealabil, care o poate ajuta să se simtă mulțumiți că spuneți adevărul.
    • Dacă ea este îngrijorată de locul în care te duci și cine vei fi cu el, întreabă-o de-a lungul ei. Sau, cere-i să te sune sau să o lase să știe că o vei numi și să ai telefonul pe chat video, astfel încât ea poate vedea de fapt unde ești și cu cine ești.
    • Oferta de a participa la ceva ce îi pasă de faptul că ați neglijat să vă implicați. Aceasta ar putea fi biserică, un hobby, o activitate sportivă etc.
    • Fi mai deschis. Arată-i conturile dvs. de rețea socială online - arată-i listele dvs. de prietenie etc. Arătați-i telefonul, deschideți-i pentru a vedea lista de contacte. Fiți dispuși să ridicați telefonul când ea cheamă. Nu-ți face să te urmărești.
    • Păstrați ceasul ca partener neoficial de responsabilitate.Nu întârzia și nu aveți la îndoială la discuțiile în momentul în care ar trebui să vă ducă să ajungeți acasă.
  • Imaginea intitulată câștiga soția ta
    2. Fii atent. Fii atent la modul în care vă afișați atenția - femeia modernă este înțeleaptă cu achiziționarea de flori, bomboane, bijuterii etc., Ca daruri de vinovăție, mai ales când acestea nu au făcut parte din comportamentul dvs. de la anii de întâlniri. În timp ce se poate simți bine să-i cumpere ceva frumos prin intermediul unei scuze inițiale, nu credeți că va fi salva care rezolvă tot - poate fi doar un lucru în repertoriul dvs. de reorientare dedicată a atenției înapoi la ea și la tine relaţie. În realitate, este important să fii complet angajat cu ea, ascultând, explicând clar și cu atenție ceea ce faci și gândești și îmi cere scuze atunci când i-ai dat alte motive pentru a simți o lipsă de încredere. Fiind atent include:
  • Petrec mai mult timp împreună. Să fie acasă în loc de la pub, la locul de muncă sau de terenul sportiv. Dacă va reveni încrederea în tine, va veni doar prin atenție în prezent, arătând că sunteți dedicați să fiți în jur, petrecerea timpului cu ea și că sunteți în mod clar interesat de compania ei.
  • Trecând prin nevoile gospodăriei împreună. Acest lucru poate fi un moment minunat pentru a rearanja cine face ce să păstreze funcționarea gospodăriei. Poate un buget nou, o nouă listă de treburi, un nou mod de a conduce casa este în ordine. Poate chiar și o casă nouă este în ordine - îndepărtați de ceea ce era la un început proaspăt, curat poate fi uneori doar biletul pentru a restabili o relație.
  • Dacă aveți copii, având în vedere dacă abordarea părintească trebuie îmbunătățită sau modificată. Poate că ați neglijat partea dvs. de creștere a copilului - dacă da, puteți face schimbări pentru a petrece mai mult timp cu copiii. Sau poate că ați concentrat doar pe copii la excluderea soției dvs. - încă o dată, puteți reorienta această înclinare înclinată pentru a fi mai echilibrată.
  • Mâncarea cină / cină la aceeași masă. Nu mâncați cu nimic electronic pe masă sau în afara acesteia - astfel de articole interferează cu legătura dvs.
  • Imaginea intitulată câștiga soția ta
    3. Să vă sprijiniți dorințele soției dvs. Ea poate simți că comportamentul sau acțiunile tale au subminat oportunitățile de a face ceva ce crede că este important - găsiți modalități de ao ajuta să realizeze aceste dorințe sau, cel puțin, nu fi o cauză de a fi împiedicată. Dacă are brusc dorința de a merge și de a face o muncă de ajutor într-o zonă de dezastru, poate că are nevoie de pauză de la tine.
  • Imaginea intitulată câștiga soția ta
    4. Fi sincer. Dacă vreți cu adevărat să vă recâștigeți încrederea soției dvs., trebuie să o lăsați să vadă că vrei să spui tot ce spui și faci. Acțiunile vorbesc mai tare decât cuvintele și ea se va uita îndeaproape, așteptând alunecări, deoarece nu este sigur dacă sunteți sau nu sincer. Acest lucru se poate simți greu pentru tine, ca și cum ai fi judecat, dar este doar una dintre realitățile de a încerca să câștige încredere în tine sunteți la spectacol, indiferent cât de inconfortabil pare. Aveți ceva de dovedit și prelucrează încet dacă gestionați sau nu să vă dovediți fiabilitatea ca soț sau partener pentru ea din nou.
  • Imaginea intitulată câștiga soția ta
    5. Lucrați la el. Vindecarea unei încălcări a încrederii necesită timp, efort și dovezi solide de schimbare pentru mai bine. Nu vă puteți aștepta să câștigați încrederea ei peste noapte. Va trebui să lucrați la ea. Ar putea dura ani. Va trebui să aveți mentalitatea că acest lucru merită și să acceptați că nu veți renunța. Arătați-vă soției (partenerului) că sunteți cu adevărat angajați să o faceți înapoi.
  • Realizați că vor fi momente când vă întrebați dacă aveți vreun impact. Asta este normal. Cu toate acestea, este, de asemenea, greu de suportat. În astfel de momente, discutați cu cineva despre sentimentele dvs., cum ar fi un prieten de încredere, un terapeut sau chiar un părinte dacă vă simțiți în regulă cu asta. S-ar putea chiar să vă simțiți bine că ați vorbit cu soțul dvs. despre sentimentele dvs. - suferința voastră autentică poate ajuta-o să vadă că într-adevăr încercați din greu și că și-ați găsit greu. Doar nu-l folosiți ca un motiv pentru a căuta milă, deși nu va stabili relația dvs. pe un chilal, așa că nici măcar nu încercați.
  • Utilizați-vă credința ca auto-susținere și pentru sprijinul cuplurilor (dacă este dispusă). Cel puțin pentru tine, puteți găsi că rugăciunea, contemplația, meditația și / sau reflecția sunt căi de vindecare pentru dvs. Citiți textul dvs. de credință, citiți povestiri despre iertare, citiți despre persoanele care au reușit să restaureze încrederea pierdută. Dacă soția și / sau familia dvs. sunt dispuși, petreceți timp să vă rugați sau să reflectați împreună.
  • Imaginea intitulată câștiga soția ta
    6. Dați-vă spațiului de soție și lăsați-l timpul să facă vindecarea. Ea trece printr-o gamă largă de emoții, așa cum ești. Unele zile va părea mai clare decât altele. Ea poate găsi mai ușor să vorbească despre asta cu tine uneori, dar nu cu alte ori. Toate acestea sunt normale și parte a procesului de vindecare. Este important să nu vă grăbiți sau să o împingeți să ajungă la decizii cu privire la sentimentele ei sau pe dorințele ei pentru viitor - dacă se simte presată, cea mai ușoară opțiune poate fi aceea de a vă da teama de a fi controlată sau manipulată. Spațiul, timpul și dragostea sunt ingredientele care au ajutat-o ​​să vină să vă ierte, încredințați-vă la tine și să începeți din nou.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Păstrați-vă pe drept și îngust, așa că știe că vrei să spui afaceri.
  • Faceți schimbări care dezvăluie că aveți respect de sine. Dacă ea poate vedea că ați început să vă respectați și că nu utilizați cârje pentru a face față, ea va fi mai capabilă să vadă că v-ați schimbat și că într-adevăr înseamnă că schimbați această schimbare.
  • Planificați surprize mici, dar grijulii. Gândiți-vă la căile pe care le-ați dat și să le recreați pe unii dintre ei să o arate că vă amintiți și vă puteți îngriji încă. Păstrați lucrurile mici pe care le-ați făcut ca lucrurile pe care le faceți acum.
  • Nu fi umbrită. Dacă sunteți, ea nu va avea încredere pentru dvs. Nu fi oriunde nu ar trebui să fii. Nu fiți pe nici un site care sugerează că sunteți de până la ceva nedrețuit (nici o pornografie, fără jocuri de noroc, fără spirații de cheltuieli etc.). Aceasta înseamnă că nu există pagini de închidere în jos, fără ștergerea istoricului sau a cookie-urilor, nu ascundeți telefonul mobil, nimic de făcut "Ce faci?".
  • Faceți parte din responsabilitățile casnice. Fiind responsabil este o mare parte din a fi de încredere - nu sunteți copil, așa că nu vă așteptați să fiți bătuți, nu vă așteptați să vi se cereți să faceți lucrurile care au nevoie pentru a se asigura că gospodăria funcționează corect.
  • Fii deschis și cinstit despre toate sentimentele tale.
  • Este important ca soția dvs. să nu vă vadă ca o ghindă constantă în partea ei. Dați-i timpul și spațiul pentru a se vindeca.
  • Ascundeți note pozitive, lăudând în jurul casei. Dă-i un motiv să zâmbească când descoperă acestea și citește liniile de susținere. Vă arată că vă pasă, că faceți efortul de a le reaminti de ce contează atât de mult în viața voastră.
  • Acționați ca și cum vă interesează lucrurile care o interesează, chiar și atunci când nu sunteți interesați. Ea nu se așteaptă să înveți straturi de tricotat pentru îmbătrânirea pisicilor, dar ea se așteaptă să-i respectați dorințele de a face acest lucru. Pentru tot ce știți, dacă vă arătați suficient interes, ați putea găsi unghiuri care vă interesează și ajungeți să vizitați afacerile locale pentru a cere donații fire, astfel încât să poată lega aceste straturi. Există adesea un unghi pentru tine undeva.
  • Avertizări

    Nu începeți să strigați. Strigătul demonstrează că încerci să ai lucrurile în felul tău. Nu arată că ascultați și încercați să fiți de acord.
  • Nu o copleșești cu ceea ce vrei și când vrei. Se va simți sufocată și manipulată. Timpul și spațiul sunt ingrediente esențiale pentru a-i reînnoi încrederea.
  • Furia este un semn că ceva ce vă interesează profund nu primește atenție - totuși, fiind supărat este un semn de pierdere de control. Utilizați furia ca o motivație pentru a descoperi ceea ce vă deranjează. Apoi, ieșiți înapoi, gândiți-vă peste el și găsiți cuvintele calme și motivate pentru a transmite motivele și sentimentele reale pe care furia ne-a descoperit pentru voi.
  • Nu fiți condescendenți în orice moment. Râzând la ea, mai degrabă decât cu ea este cea mai rapidă modalitate de a distruge ce puțină credință a plecat în tine.
  • Argumentarea este ușoară atunci când lucrurile sunt crude, frustrante și greu. Și totuși, nu este cea mai bună abordare a nimic pentru că lasă totul nerezolvat și atins. Fi persoana să se oprească. Puteți ridica preocupările dvs. într-un mod mai calmat.
  • Nu tratați niciodată ce sa întâmplat ca o glumă. Nu poate fi râs, indiferent cât de nervos, înfricoșător sau laș vă face să vă simțiți. Trebuie să găsiți puterea de a face față la ceea ce sa întâmplat și să fiți gata să faceți modificări pentru aceasta. Fii sincer, cinstit și de încredere.
  • Dacă nu vrea să o atingi, atunci nu. S-ar putea să se simtă foarte expusă și vulnerabilă și intimitatea poate fi ultimul lucru pe care îl poate face față când îi lipsește încrederea în tine. Nu căutați să o controlați - vă va informa când, și dacă, este ceva ce dorește din nou de la dvs. Dacă îi presa, ea va reacționa probabil și lucrurile vor crește mai rău între voi.
  • Evitați să vă apropiați de ea ca într-o panică. Acest lucru poate fi privit ca o încercare de a folosi auto-milă pentru a-și câștiga spatele. Pe termen lung, aceasta slăbește poziția dvs., așa că nu o folosiți.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar