Cum sa faci miscari de chitara

Ați putea fi cel mai bun jucător de chitară de pe planetă, dar dacă nu vă mișcați pe scenă, vă veți pierde audiența! A face mișcări de chitară arată că vă bucurați de muzică și vă va angaja publicul în timp ce jucați. Lucrați la unele mișcări de bază dacă începeți sau încercați mai multe mișcări avansate dacă credeți că vă puteți descurca. De asemenea, încercați să vă îmbunătățiți prezența în general, iar audiența dvs. vă va mulțumi.

Pași

Metoda 1 din 3:
Învățarea mișcărilor de bază
  1. Imaginea intitulată face chitară mișcă pasul 1
1. Săriți capul și mutați corpul la muzică. Nu trebuie să săriți în jurul valorii de câteva minute pentru a arăta că sunteți în muzică. Poți pur și simplu mișcări mici, cum ar fi văzui capul la bate. Îndepărtați-l și în jos în timp la muzică, asigurându-vă că o faceți destul de greu să fiți vizibili.
  • În mod similar, asigurați-vă că vă mișcați șoldurile și mutați umerii. Vrei să arăți publicului că te simți bine!
  • Imaginea intitulată face chitara mișcă pasul 2
    2. Schimbați poziția dvs. pe scenă și îndreptați-vă chitara în diferite direcții pentru a se amesteca. Nu îndreptați întotdeauna capătul chitară în stânga scenei. Uneori, îl puteți întoarce spre mulțime, astfel încât să fiți în evidență publicului. Puteți, de asemenea, să o transformați în spate, astfel încât să mergeți în lateral în direcția.
  • Acest lucru adaugă doar interesul vizual pentru performanța dvs. Nu doar stați acolo, încă ca o statuie.
  • Ați putea, de asemenea, să vă așezați gâtul și să îl jucați în acest timp pentru o vreme sau să vă aplecați și să îl jucați în jos spre mulțime.
  • Imagine intitulată face chitară mișcă pasul 3
    3. Accentuați un accident cymbal sau o coardă majoră prin faptul că vă întoarceți chitara. Dacă ajungeți la o parte importantă a muzicii, doriți să o recunoașteți cu mișcarea pe scenă. O modalitate ușoară de a face acest lucru este doar să vârf pe gâtul chitara în aer pentru acea bătut, apoi să-l aducă înapoi.
  • Faceți această mișcare pe măsură ce vă loviți pe chitară. În principiu, aduceți chitara pentru a vă întâlni cu mâna.
  • De asemenea, puteți face mișcarea opusă. Dacă te strâmbe în sus pe chitară, poți să-l scot pe gât în ​​jos.
  • Imaginea intitulată face chitară mișcă pasul 4
    4. Folosește "Planța de putere" Când jucați un riff major. Această poziție este direct din rock clasic. În esență, încercați să vă faceți mai mari. Ridicați gâtul chitară și înclinați capul în jos. Ridicați coatele în timp ce jucați pentru a vă face să apară mai mare și să vă răspândiți picioarele, astfel încât să aveți o poziție foarte largă. De asemenea, vă puteți îndoi genunchii.
  • Nu stați prea mult, utilizați-o pentru accentuare.
  • Imagine intitulată Do Chitara Mută ​​Pasul 5
    5. Încearcă o lovitură de accent. Dacă ajungeți la sfârșitul unui riff nebun, doriți să arătați cât de minunat este. Pur și simplu lovi cu piciorul un picior în fața ta, în timp ce termini riff, lovind mâna pe ultima coardă.
  • Asigurați-vă că obțineți o înălțime cu această lovitură. Nu încercați o lovitură mare, dar publicul ar trebui să poată vedea talpa pantofului tău.
  • Practicați acest lucru fără chitară!
  • Imagine intitulată Do Guitar Mută ​​Pasul 6
    6. Flip o alegere la audiență. Aceasta este o modalitate excelentă de a atrage atenția oamenilor. Țineți alegerea pentru o secundă și uitați-vă la audiență. Alegeți țintă, apoi întoarceți-o dramatic spre exterior spre acel loc. Puteți chiar să indicați înainte de ao arunca.
  • Metoda 2 din 3:
    Lucrul la mișcări mai avansate
    1. Imaginea intitulată face chitară mișcă pasul 7
    1. Adăugați moara de vânt pentru o strâmtoare de chitară flashy. Pentru a face moară de vânt, strâmbați chitara ca normal, mergeți în sus și apoi vă mișcați brațul până la frete și în sus deasupra capului într-o mișcare largă. Leagă-l pe partea cealaltă și veniți să strângeți din nou chitara. Asigurați-vă că o faceți destul de repede, astfel încât să rămâneți pe bate.
    • Încercați să faceți acest lucru de mai multe ori la rând în timp pentru muzică.
    • Puteți alege o porțiune a melodiei atunci când puteți crește timpul dintre coarde sau doar utilizați această mișcare pentru o coardă puternică și puternică.
  • Imagine intitulată Do Guitar Mută ​​Pasul 8
    2. Du-te în jos în genunchi pentru a arăta cât de minunat este solo-ul tău. Pe măsură ce jucați un solo uimitor, încet coborâți în genunchi. Finalizați jucând solo pe pământ, apoi săriți înapoi la picioarele voastre!
  • Dacă doriți să mergeți la all-in, puteți chiar să ajungeți la poziționarea pe podea, cum ar fi Angus Young de la AC / DC.
  • Imagine intitulată face chitară mișcă pasul 9
    3. Faceți o glisare de putere pentru un finisaj dramatic. Pentru a efectua această mișcare, obțineți o scurtă pornire și apoi aterizați pe genunchi. Lăsați impulsul pornirii dvs. să vă împiedice să vă împingă astfel încât să terminați prin alunecare pe genunchi.
  • Acest lucru funcționează numai dacă aveți pantaloni! Cu pantaloni scurți, vă veți bucura de genunchi.
  • Imaginea intitulată face chitara mișcă pasul 10
    4. Efectuați un salt dramatic pentru a începe sau a încheia un solo. Puteți face acest lucru câteva moduri. Puteți folosi pur și simplu toată puterea dvs. pentru a sări cât mai mare posibil, aducându-ți picioarele sub tine și apoi aterizând înapoi pe picioarele tale. Alternativ, puteți sări pe ceva mai mare, cum ar fi un difuzor sau un amp și apoi săriți în sus.
  • Întotdeauna practică acest lucru fără chitară mai întâi!
  • Imagine intitulată face chitara Mută ​​Pasul 11
    5. Încercați Duckwalk pentru a plăti un omagiu pentru istoria rock-ului și rolei. Această mișcare a fost prima popularizată de mandry Berry, dar a fost de asemenea folosit de AC / DC. Țineți chitara în partea dreaptă cu acea parte a corpului cu care se confruntă publicul. Îndoiți-vă în timp ce coborâți fundul spre podea, deși merge doar parțial în jos. Apoi, loviți piciorul stâng din față. Aduceți piciorul stâng înapoi în jos, dar faceți-o suficient de lungă pentru a vă atinge călcâiul la podea și scoateți piciorul drept un pic. Continuați să repetați mișcarea: lovitură, călcâi la podea, scot piciorul drept din spate.
  • Poate doriți să practicați acest lucru fără chitară! Aceasta este o mișcare foarte rapidă, deci asigurați-vă că vă deplasați în timp la bate.
  • Metoda 3 din 3:
    Îmbunătățirea prezenței scenei
    1. Imagine intitulată Do chitară mișcă pasul 12
    1. Alegeți costumele care vă ajută să ieșiți. Când sunteți pe scenă, nu ar trebui să purtați ceea ce ați merge la magazinul alimentar. Ar trebui să se simtă pus-împreună într-un fel. Care nu înseamnă că trebuie să purtați o haină și cravată! Cu toate acestea, ar trebui să spună publicului un pic despre cine sunteți chiar înainte de a începe să jucați.
    • De exemplu, pentru o bandă de metal greu, puteți opta pentru piele și metal, în timp ce pentru o bandă de rocă și rolă, poate doriți blugi sfâșiați și tricou metalic.
    • Merge puțin nebun. Aveți voie să alegeți ceva ce nu ați purta în mod normal pentru a vă ajuta să ieșiți.
  • Imaginea intitulată face chitara mișcă pasul 13
    2. Bucurați-vă de tine în timp ce jucați. Dacă nu aveți un moment bun, publicul va observa. Trebuie să fii angajat cu muzica și să acționezi ca și cum te consumă în totalitate. Asigurați-vă că vă mișcați tot timpul când vă aflați pe scenă, fie că vă întoarceți capul sau vă mișcați întregul corp la bate.
  • Puteți falsifica acest lucru dacă nu vă simțiți. Doar acționează ca muzica este într-adevăr făcându-vă că doriți să vă mutați la bate!
  • Imagine intitulată Do chitară mișcă pasul 14
    3. Ieșiți din spatele Mike când puteți. Dacă nu cânți, plecați de la Mike. Vă separă de publicul, așa că atunci când puteți, doriți să mergeți la lateral sau în fața lui. Vă va ajuta să vă angajați mai bine publicul. De asemenea, vă puteți angaja cu cântăreața de plumb și cu alți membri ai trupei pe măsură ce vă deplasați.
  • Cu toate acestea, fiți atenți la cordonul dvs! Nu vrei să o înfășurați în jurul lui Mike sau să se încurce în ea. O soluție și mai bună este să mergeți fără fir dacă puteți.
  • În mod similar, dacă nu aveți nevoie de chitară pentru o parte a spectacolului, alunecați-l în spatele dvs., așa că nu este între voi și mulțimea în timp ce cântați.
  • Imagine intitulată Do Guitar Mută ​​Pasul 15
    4. Face contact vizual cu oamenii din audiență. Nu te uita la chitara ta tot timpul. Știi acele riffs până acum! Priviți în mulțime și conectați-vă cu oamenii căutându-i în ochi. Cu cât angajați mai mult, cu atât mai mulți oameni se vor bucura de spectacolul tău.
  • Dacă nu aveți memorate acordurile sau riff-urile dvs., lucrați la obținerea lor în jos, astfel încât să puteți face doar canelura în timp ce sunteți pe scenă.
  • Imagine intitulată Do Chitara Mută ​​Pasul 16
    5. Se angajează cu publicul. Angajamentul este esențial pentru a obține mulțimea în muzica dvs. și pentru a le face să se simtă ca o parte a spectacolului. Nod sau zâmbește la oamenii care încearcă să facă contact vizual, de exemplu, sau să meargă și de cinci persoane care își țin mâinile în față în față. Ai putea chiar să aduci 1-2 oameni pe scenă pentru a dansa cu tine.
  • Angajarea cu oamenii o face personală și este mai probabil să investească în viitor în viitor!
  • Imagine intitulată face chitară mișcă pasul 17
    6. Acționează încrezător să se simtă încrezători. Dacă sunteți văzuți peste chitara dvs. lângă partea din spate a trupei, privindu-se la șiruri de caractere, care nu exudă încrederea. Stați în sus, împingeți pieptul afară și ajungeți în partea din față a scenei. Arătați mulțimii pe care le cunoașteți ce faceți și sunteți gata să jucați!
  • De asemenea, este bine să luați o poziție largă. Când sunteți picioarele sunt împreună, vă face să arătați mai mici și mai puțin încrezători.
  • Imagine intitulată Do Guitar Mută ​​Pasul 18
    7. Exagerați mișcările dvs., astfel încât oamenii din spate vă pot vedea. Când vă interpretați în fața unui public live, în special unul mare, trebuie să vă faceți mișcările mari. În acest fel, chiar și oamenii din spate se pot vedea și vor arăta intenționați în loc de accidental.
  • De exemplu, dacă vă strâmbați foarte greu, mutați mâna mai departe în sus și în jos decât în ​​mod normal.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Practicați mișcările, astfel încât să le faceți jos. Nu este nimic mai rău decât încercarea de a arăta răcoros și apoi împiedicând unul dintre aceștia la un concert.

    Avertizări

    Unele dintre aceste mișcări pot provoca vătămări.Asigurați-vă că știți ce faceți înainte de a le încerca.
  • Fiți conștienți de cordonul de chitară. Cu toată această mișcare, cordonul se mișcă cu chitara și s-ar putea să vă împiedice.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar