Cum de a alege tocuri confortabile înalte

Te-ai săturat de călcâiele tale lăsând blistere pe picioarele tale? Dacă vă place aspectul tocurilor, dar urăsc durerea pe care o aduc, puteți învăța să alegeți mai multe tocuri confortabile. În timp ce o pereche de tocuri nu se vor simți niciodată ca o pereche de adidași, ei pot fi suficient de confortabili pentru a purta în mod regulat.

Pași

Metoda 1 din 3:
Găsirea unei perechi de tocuri de lucru
  1. Imagine intitulată Alegeți tocurile confortabile înalte Pasul 1
1. Alegeți un călcâi mai larg pentru o mai bună stabilitate. Stilettos poate fi ceea ce credeți când cumpărați tocuri înalte, dar ele pot duce, de asemenea, la disconfort. Cu stilettos, echilibrați în mod constant într-un punct ascuțit și poate provoca dureri în glezne și genunchi. În schimb, alegeți un călcâi mai larg pentru mai multă stabilitate.
  • De exemplu, căutați pene, tocuri de bobină, tocuri stivuite sau tocuri tocate.
  • Imagine intitulată Alegeți tocurile confortabile înalte Pasul 2
    2. Alegeți un călcâi nu mai mare de 3 inci (7.6 centimetri). Prea multă înălțime vă face pantoful inconfortabil. Alegeți un călcâi care este de 3 inci (7.6 centimetri) sau mai mici. Dacă doriți mai multă înălțime, puteți încerca o platformă, care vă poate oferi mai multă înălțime fără a adăuga o înălțime suplimentară la călcâi.
  • De exemplu, dacă aveți o platformă de 1 inch (2.5 centimetri) Cu un călcâi de 4 inci (10 centimetri), călcâiul este în esență de 3 inci (7.6 centimetri).
  • Tocurile de pisici sunt o alegere excelentă pentru muncă. Pompele au tendința de a avea tocuri mai scurte.
  • Imagine intitulată Alegeți tocurile confortabile înalte Pasul 3
    3. Alegeți un picior mai puțin punct pentru degetele mai confortabile. În timp ce gândiți-vă să gândiți că un deget ascuțit pe tocurile voastre înalte arată lustruit sau sexy, acele tipuri de degete tind să-ți scară degetele de la picioare împreună. În schimb, du-te pentru un toe în formă de migdale, care este mai puțin punct.
  • Degetele de la picioare sunt, de asemenea, o alegere bună.
  • Metoda 2 din 3:
    Ieșind în tocuri confortabile =
    1. Imagine intitulată Alegeți tocurile confortabile înalte Pasul 4
    1. Alegeți tocurile care sunt centrate. Adică, niște tocuri merg direct din partea din spate a pantofului. Un călcâi care scapă ușor spre interior, astfel încât să fie centrat sub călcâiul dvs. oferă mai mult sprijin. Care face pantoful mai confortabil.
  • Imagine intitulată Alegeți tocuri confortabile Pasul 5
    2. Asigurați-vă că sunteți legați. Dacă pantoful dvs. se alunecă constant de pe picioare, va duce la disconfort. În schimb, asigurați-vă că alegeți un pantof care curelele în siguranță pe picioarele dvs. pentru un confort mai bun.
  • Nu strângeți prea mult curelele. Curelele ar trebui să fie destul de stricte încât nu alunecați în interiorul pantofului, dar nu atât de strâns încât să vă rănească picioarele.
  • Imagine intitulată Alegeți tocurile confortabile înalte Pasul 6
    3. Optați pentru pantofi de platformă atunci când este posibil. Pantofii platformei vă oferă o înălțime suplimentară în general, dar puteți alege în continuare un călcâi mai mic în comparație cu platforma. În acest fel, piciorul dvs. nu este îndoit la fel de ciudat și puteți merge mai confortabil.
  • În plus, platformele oferă mai mult suport pentru picioarele dvs., deoarece există o barieră mai mare între picior și trotuar.
  • Metoda 3 din 3:
    Făcând niște tocuri înalte mai confortabile
    1. Imagine intitulată Alegeți tocurile confortabile înalte Pasul 7
    1. Cumpărați pantofi din piele pentru un călcâi mai confortabil. Călcâiul oricărui căldă mare este strict pentru a-și păstra forma. Când un pantof este fabricat din piele, va lua în cele din urmă forma piciorului. Alte materiale pot rămâne prea rigide și vor continua să provoace blistere în timp.
  • Imagine intitulată Alegeți tocurile confortabile înalte Pasul 8
    2. Căutați o căptușeală care acoperă întregul interior al pantofului. Cu pantofi mai ieftini, căptușeala poate fi doar căptușeală interioară interioară, nu în jurul marginilor. Cu toate acestea, pentru un pantof mai confortabil, doriți ca căptușeala să acopere întregul interior.
  • Pielea este o alegere bună pentru o căptușeală, deoarece respiră mai bine decât vinilul sau alte materiale sintetice. De asemenea, se mișcă mai bine cu piciorul.
  • Imagine intitulată Alegeți tocurile confortabile înalte Pasul 9
    3. Adăugați niște padding. Dacă călcâiul dvs. nu are prea mult în calea suportului, adăugarea căutării poate face o diferență. Încercați un inserție de gel pentru a vă da picioarele necesare.
  • Căutați unul care vă oferă un suport arc, cât mai multe tocuri nu au această caracteristică.
  • Imagine intitulată Alegeți tocurile confortabile înalte Pasul 10
    4. Cereți vânzătorului să-ți măsoare picioarele. Întotdeauna ați presupus că sunteți o anumită dimensiune și puteți avea dreptate. Cu toate acestea, măsurarea picioarelor vă poate spune dacă un picior este puțin mai mare sau dacă aveți nevoie de un pantof mai larg sau mai restrâns. În plus, veți ști că sunteți la fața locului când căutați pantofi în dimensiunea dvs.
  • Imagine intitulată Alegeți tocurile confortabile înalte Pasul 11
    5. Du-te la cumpărături la sfârșitul zilei. Când vă plimbați în picioare toată ziua, ei tind să se umfle ușor, adică aveți picioare mai mari pe timp de noapte, atunci faceți dimineața. Prin urmare, este mai bine să încerci pe tocuri înalte atunci când picioarele tale sunt la cele mai mari seara.
  • Imagine intitulată Alegeți tocuri confortabile înalte Pasul 12
    6. Utilizați puterea degetului mare pentru a testa potrivirea. Odată ce aveți pantofii, trebuie să vă asigurați că aveți suficient spațiu. Ar trebui să puteți măsura cu privire la lățimea degetului mare de la degetul mare până la capătul pantofului.
  • Imagine intitulată Alegeți tocurile confortabile înalte Pasul 13
    7. Concentrați-vă asupra modului în care se simt pantofii. Când încercați pe pantofi, puteți fi înfloriți de toți vânzătorii și nu le dați un test adecvat. Cu toate acestea, este esențial să vă asigurați că sunt confortabili. Un test pe care îl puteți face este să petreceți puțin timp de mers pe jos pe o suprafață mai dificilă (cum ar fi țiglă) pentru a obține un sentiment de modul în care se simte asta. De asemenea, puteți încerca închiderea ochilor în timp ce mergeți câțiva pași doar pentru a vă putea concentra doar pe modul în care vă simțiți picioarele.
  • sfaturi

    Optați pentru apartamente câteva zile. Indiferent cât de confortabil sunt tocurile, purtându-le tot timpul vă va ucide picioarele. Schimbați-le pentru apartamente câteva zile, astfel încât picioarele dvs. să obțină o pauză.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar