Cum să conectați o chitară electrică la un amplificator combo

Redarea chitara electrica este un hobby indeplicabil care necesita timp, răbdare și dedicare pentru maestru. Amplificatoarele sunt piesa de echipamente care vă permit să faceți sunet cu chitara dvs. electrică. În timp ce mulți amperi tradiționali vin cu două echipamente numite capul și cabinetul, amperi combo au ambele tehnologii conținute într-o singură bucată de echipament ușor de utilizat. Puteți să vă conectați direct la chitara electrică direct la Amp Combo, fie să o conectați prin pedale pentru a obține distorsiuni diferite. Ambele metode sunt destul de simple și ușor de făcut.

Pași

Metoda 1 din 3:
Conectarea directă la amplificare
  1. Imagine intitulată Conectați o chitară electrică la un pachet combo Pasul 1
1. Conectați cablul de alimentare al AMP la perete. Înainte de sunetul proiectelor AMP, este nevoie de putere. În primul rând, asigurați-vă că comutatorul dvs. AMP este în poziția OFF. Apoi, luați cablul de alimentare din partea din spate a amprentei dvs. și conectați-o într-o priză de perete. Odată ce este conectat, întoarceți comutatorul de alimentare pentru a testa dacă puterea sa este activată. Pe mulți amperi, va exista o lumină roșie sau verde care desemnează faptul că există energie care rulează la amprenta dvs.
  • Dacă cablul de alimentare nu este atașat la partea din spate a amplificării dvs., este posibil să fie necesar să o conectați la amplificarea dvs. înainte de ao conecta în perete.
  • Dacă amplificarea dvs. nu pornește, comutați prizele pentru a vedea dacă este o priză electrică defectă.
  • Dacă nu aveți o priză electrică defectă și amprenta dvs. nu porniți, luați în considerare luați-o la un magazin de reparații de instrumente pentru ao examina.
  • Imagine intitulată Conectați o chitară electrică la un AMP combo
    2. Conectați cablul de chitară în chitară. Puteți achiziționa un cablu de chitară la majoritatea magazinelor muzicale. Cablurile de chitară sunt de obicei numite cabluri de instrumente sau un cablu de 1/4 ". Aceste cabluri au un dop care se potrivește în mufa dvs. de intrare din combinația dvs. și este ceea ce permite chitara să joace prin difuzoarele AMP. Jackul chitara ar trebui sa fie pe fata chitara sau marginea chitara si va arata ca o priza metalica.
  • Brandurile populare de cabluri de chitară includ planetă undele americane de chitară și cablu de instrumente, Monster S100-I-12 Standard 100 1/4 inch Cablu și cablu GEORGE L`S 155 Guage.
  • De asemenea, puteți achiziționa 1/4" Cabluri de instrumente online.
  • Imagine intitulată Conectați o chitară electrică la un pachet combo Pasul 3
    3. Rotiți volumul și câștigați-vă pe amperi în jos. Rotiți volumul și câștigul va împiedica feedback-ul și vă vor opri să vă suflați difuzorul când conectați chitara.
  • Imagine intitulată Conectați o chitară electrică la un pachet combo Pasul 4
    4. Conectați celălalt capăt al cablului în mufa de intrare. Luați celălalt capăt al cablului chitara dvs. și conectați-l în mufa de intrare de pe amplificator. Chitara dvs. trebuie conectată direct la Amp Combo cu cablul dvs. de instrumente.
  • Imaginea intitulată Conectați o chitară electrică la un pachet combo Pasul 5
    5. Porniți amplificarea și rotiți volumul și câștigați-vă. Reglați volumul și câștigați butoanele de pe amp până când chitara atinge un volum adecvat. Puteți testa volumul chitara dvs. prin strumming un șir deschis pe măsură ce reglați butonul de pe amp.
  • Puteți utiliza butoanele de pe instrumentul dvs. pentru a reduce câștigul și volumul pe măsură ce jucați în loc să vă plimbați peste amp.
  • Imaginea intitulată Conectați o chitară electrică la un pachet combo Pasul 6
    6. Testați alte butoane pe amprenta dvs. Combo. Testați alte butoane pe chitară, cum ar fi butoanele de bas, MID și TREBLE. Porniți aceste butoane în poziția 12 pentru a oferi chitara dvs. un ton implicit. Apoi, începeți să ajustați diferitele butoane și să vă jucați chitara până când ajunge la sunetul pe care îl doriți.
  • Ampul dvs. combo poate avea deja distorsiuni încorporate cum ar fi overdrive. Testați diferitele caracteristici ale amp.
  • Dacă tonul dvs. nu este destul de gros sau suficient de plin, experimentați cu ajutorul butonului de bas al lui AMP.
  • Dacă tonul chitara dvs. este prea murdar sau înfundat, luați în considerare întoarcerea basului și la mijlocul timpului în timp ce întoarceți treptele.
  • Toți amperi sunt diferiți, deci nu există o presetare specială pe care o puteți utiliza pe toți amperi.
  • Metoda 2 din 3:
    Hooking Pedale de chitară
    1. Imaginea intitulată Conectați o chitară electrică la un pachet combo Pasul 7
    1. Obțineți suficiente cabluri de chitară. Când utilizați o pedală de chitară, este necesar să utilizați mai mult de un cablu 1/4-inch. Când utilizați mai mult de o pedală, veți avea nevoie de mai multe cabluri de 1/4 inch. Cablurile utilizate pentru conectarea pedalelor împreună pot fi mult mai scurte decât cablul pe care îl utilizați pentru a vă conecta direct la amplificatorul dvs.
    • Cablurile pot fi la fel de mici ca șase centimetri.
  • Imagine intitulată Conectați o chitară electrică la un pachet combo Pasul 8
    2. Conectați pedala într-o sursă de alimentare sau utilizați baterii. Multe pedale au baterii înlocuibile, astfel încât nu trebuie să le conectați la o priză. Ele vin, de asemenea, echipate cu un adaptor care vă permite să conectați pedala direct în perete. Asigurați-vă că bateriile sunt încărcate complet pe pedala sau că sunt conectate la o sursă de alimentare.
  • Imagine intitulată Conectați o chitară electrică la un pachet combo Pasul 9
    3. Conectați chitara la o pedală utilizând un cablu de instrumente. Conectați cablul de instrumente în partea din față sau în partea chitarăi electrice. Apoi, luați celălalt capăt al cablului și conectați-l în mufa de intrare pe pedala de chitară.
  • Imagine intitulată Conectați o chitară electrică la un pachet combo Pasul 10
    4. Conectați un cablu de chitară în mufa de ieșire a pedalei. Luați un alt cablu de instrumente și conectați-l în mufa de ieșire de pe pedală. Dacă pedala este pe panoul pedalei, asigurați-vă că aveți un cablu suficient de lung pentru a ajunge la amplificare.
  • Imagine intitulată Conectați o chitară electrică la un pachet combo AMP 11
    5. Conectați cablul de pe pedală în mufa de intrare de pe amp. Luați cablul agățat de mufa de ieșire a pedalei și conectați celălalt capăt în mufa de intrare a ampuficientului dvs. Combo. Aceasta va finaliza conexiunea și va permite ca sunetul chitară să fie distorsionat înainte de a ajunge la amprentă.
  • Metoda 3 din 3:
    Testarea echipamentului
    1. Imagine intitulată Conectați o chitară electrică la un pachet combo Pasul 12
    1. Schimbați amprenta combo. Găsiți comutatorul de alimentare pentru combinația dvs. AMP și setați-l în poziția ON. Asigurați-vă că amplificatorul dvs. este conectat la o sursă de alimentare înainte de a face acest lucru. Verificați butoanele de câștig și volum pe ambele amprente, cât și pe pedala înainte de a vă întoarce amprenta. Asigurați-vă că aceste butoane sunt dezactivate sau puteți obține feedback când conectați chitara.
  • Imaginea intitulată Conectați o chitară electrică la un pachet combo Pasul 13
    2. Testați pedala prin rotirea și oprirea acestuia. Porniți și opriți pedala apăsând pe ea cu piciorul. Ar trebui să existe o lumină indicatoare care arată similară cu indicatorul luminos de pe combinația dvs. AMP.
  • Imaginea intitulată Conectați o chitară electrică la un pachet combo AMP 14
    3. Efectele lanțului pedale împreună. Când lucrați cu mai multe pedale, le puteți conecta împreună pentru a crea diferite efecte. Faceți acest lucru prin conectarea cablurilor mici de instrumente de la ieșirea unei pedale în intrarea următoarei pedale. Puteți lansa pedale ca aceasta pentru a crea diferite tipuri de sunete sau pentru a avea efecte diferite la îndemână.
  • Pedalele comune includ tuner, reverb, overdrive, blues și pedale de buclă.
  • Imaginea intitulată Conectați o chitară electrică la un pachet combo Pasul 15
    4. Urmați cadrul drept și comandați atunci când utilizați mai multe pedale. Unele reguli și tehnici la înclinarea pedalelor împreună pot îmbunătăți sunetul. De exemplu, pedalele de tunere ar trebui să vină mai întâi pentru că pedalele care modifică tonul chitara dvs. pot arunca tunerul. Pedalele care amplifică zgomotul cum ar fi overdrive, compresoare și pedalele wah ar trebui să meargă în continuare. Pedalele care modifică tonul, cum ar fi pedalele corului și tremolo ar trebui să meargă după pedalele de amplificare și trebuie urmate de pedale care ajustează ambianța chitarelor, cum ar fi pedalele de reverb sau de întârziere.
  • Pedalele care amplifică tonul sau volumul trebuie să meargă înainte de pedalele care reglează sau modifică tonul, deși puteți amesteca acest lucru pentru a obține unele efecte interesante.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Combo Amp
    • Chitară
    • Cabluri de instrumente 1/4-inch
    • Pedala de efecte (opțional)
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar