De ce este scaunul meu wobbly? Modalități ușoare de a vă repara scaunul wobbly (tapițat sau nu)

Puține lucruri sunt mai enervante decât un scaun plictisitor,. Dacă nu sunteți gata să vă aruncați scaunul în gunoi, încă sunteți în mâinile bune. Am răspuns la toate întrebările frecvente, astfel încât să puteți obține cele mai multe din mobilierul dvs.

Pași

Întrebarea 1 din 5:
De ce sunt scaunele mele wobbly?
  1. Imagine intitulată Fix un scaun wobbly Pasul 1
1. Unul dintre picioare ar putea fi puțin mai scurt decât ceilalți. Pe unele scaune rătăcite, 3 picioare sunt de fapt mai lungi de 1 dintre celelalte, ceea ce face ca scaunul tău să se întoarcă înainte și înapoi.
  • 2. Articulațiile de scaune ar putea fi suprasolicitate. Spre deosebire de alte bucăți de mobilier, scaunele sunt proiectate să dețină o mulțime de greutate. După săptămâni, luni și ani de utilizare, articulațiile scaunului dvs. ar putea să se uite puțin mai rău pentru uzură.
  • 3. Temperatura, umiditatea și longevitatea pot juca o parte. Pe măsură ce temperatura și umiditatea se schimbă în jurul casei, scaunul din lemn începe să se extindă și șuruburile pot fi slăbite. Plus, adezivul din lemn tinde să se poarte în timp, ceea ce provoacă probleme.
  • 4. Părțile ar putea fi rupte sau lipsesc. Pe scaunele în stil pivotant, cum ar fi scaune de birou sau de jocuri, ar putea exista o problemă cu hardware-ul scaunului, ca o roată blocată, șurub lipsă sau placă de siguranță deteriorată.
  • Întrebarea 2 din 5:
    Care este cea mai rapidă modalitate de a repara un scaun din lemn?
    1. Imagine intitulată Fix un scaun wobbly Pasul 5
    1. Instalați un mod de mobilier. Mobilierul se adaugă un pic de înălțime mică la 1 din picioarele scaunului și poate ajuta la echilibrarea lucrurilor. Măsurați fundul celui mai scurt picior pentru a vedea cât de departe este de la podea. Apoi, ciocanul de mobilier în partea de jos a piciorului scaunului. Pentru referință, mobilierul se apropie de dimensiuni mici, cum ar fi /8 la /4 în (0.32 la 0.64 cm) grosime.
    • De exemplu, dacă piciorul scaunului dvs. este /4 în (0.64 cm) de pe podea, ai ciocan a /4 în (0.64 cm) mobilier în partea de jos.
    • Puteți găsi mobilier on-line sau la magazinul dvs. local de îmbunătățire a casei.
    • Ați putea, de asemenea, să nimiciți picioarele care sunt mai lungi, dacă este mai ușor.
    Întrebarea 3 din 5:
    Cum altfel poți repara un scaun din lemn?
    1. Imagine intitulată Fix un scaun wobbly Pasul 6
    1. Răsturnați scaunul cu susul în jos și îndepărtați orice șuruburi care țin picioarele în poziție. Apoi, scoateți picioarele scaunului de la îmbinări și le-ați lăsat deoparte.
    • Aceasta este o fixare bună dacă articulațiile scaunului dvs. sunt libere.
    • Pentru referință, etichetați picioarele scaunului și fundul cu bandă de mascare, astfel încât să vă amintiți ce picioare ale scaunului.
  • 2. Daltă departe orice adeziv vechi și nisip în jos articulațiile deschise. Inspectați cele 4 îmbinări circulare și deschise de-a lungul fundului scaunului scaunului. Apucați o daltă și lucrați la orice bucăți uscate de adeziv din aceste articulații. Apoi, nisipul departe orice reziduu vechi de lipici cu o bucată mică de șmirghel de 120 de gresie. Sând ușor capetele expuse ale picioarelor scaunului, deci nu există nici o vopsea rămasă sau lipici lipit de ei.
  • 3. Aplicați adezivul de-a lungul articulațiilor deschise și picioarele scaunului. Strângeți un punct de adeziv din lemn de-a lungul interiorului îmbinării din lemn deschis. Răspândiți această vopsea peste părțile laterale ale articulației cu o pensulă mică, subțire. Apoi, vopsea un strat subțire de adeziv din lemn în jurul capetelor expuse ale picioarelor scaunului.
  • 4. Reinstalați picioarele scaunului și cântărește scaunul. Centrați picioarele scaunului peste articulațiile deschise de pe scaunul scaunului. Apoi, apucați un ciocan de cauciuc și ciocanează fiecare picior în articulația sa de mai multe ori. Răsturnați-vă scaunul înapoi într-o poziție verticală și plasați un element greu pe partea superioară a scaunului, astfel încât adezivul se usucă corect. Lăsați această greutate pe scaun până când adezivul de lemn este complet uscat și vindecat.
  • Ați putea folosi o cutie de instrumente greu ca o greutate.
  • Întrebarea 4 din 5:
    Cum fixați un scaun tapițat?
    1. Imagine intitulată Fix un scaun wobbly Pasul 10
    1. Scoateți orice șuruburi și separați perna de tapițerie. Plasați-vă scaunul pe partea sa și utilizați un burghiu electric pentru a îndepărta orice șuruburi conectate la tapițerie. Apoi, împingeți și scoateți perna de pe partea superioară a scaunului.
    • Aceste șuruburi ar putea fi de-a lungul părților inferioare sau colțurile scaunului.
    • Temperatura și umiditatea ar putea face ca scaunul tău tapițat să fie în timp.
  • 2. Slăbiți înapoi 2 picioarele cu un ciocan de cauciuc. Atingeți de-a lungul interiorului fiecărui picior din spate, astfel încât piciorul scaunului începe să se desprindă de scaunul central. În acest moment, ar trebui să vedeți 2 dibluri de lemn care leagă scaunul central la fiecare picior de scaun spate.
  • Dacă nu aveți un ciocan de cauciuc, legați o bucată subțire, moale de lemn în partea laterală a picioarelor scaunului din spate. Apoi, atingeți de-a lungul lemnului cu un ciocan tradițional.
  • 3. Aplicați adezivul din lemn la diblurile cu un dozator de lipici. Un dozator de lipici arată ca o seringă mare și vă ajută să strângeți adezivul în pete greu accesibile. Aplicați lipirea în jurul acestor dibluri, dacă puteți.
  • Puteți cumpăra un dozator de lipici online sau de la magazinele de specialitate.
  • 4. Ciocanul picioarelor înapoi în poziție și prindeți scaunul. Atingeți Malletul de câteva ori de-a lungul exteriorului fiecărui picior scaun, astfel încât diblurile sunt forțate înapoi în poziție. Apoi, aranjați o clemă verticală pe rama scaunului și strângeți-o. Lăsați această clemă pe scaun timp de 30 de minute înainte de a ieși. Lăsați scaunul să se usuce și să se vindece timp de câteva zile înainte de a reinstala șuruburile și tapițeria.
  • Când începeți să atingeți picioarele scaunului, excesul de lipici din lemn poate începe să picurure. Dacă se întâmplă acest lucru, ștergeți lipici cât mai curând posibil cu o cârpă umedă.
  • Întrebarea 5 din 5:
    Cum remediați un scaun pivotant wobbly?
    1. Imagine intitulată Fix un scaun wobbly Pasul 14
    1. Inspectați roțile pentru deteriorări. Îndepărtați scaunul de birou și să vă uitați la fiecare roată. Dacă vreuna dintre roți arată îndoită sau deteriorată, deșurubați-le sau scoateți-le cu mâna. Apoi, ordonați un înlocuitor de la producător.
    • Dacă scaunul dvs. de birou este înclinat într-o parte, Îl mai poți repara acasă.
  • 2. Verificați picioarele scaunului pentru orice șuruburi lipsă. Dacă scaunul tău doar a început să se rătăcească, există o șansă ca un șurub să iasă și a aterizat pe podea în apropiere. Dacă nu găsiți șurubul lipsă, cumpărați un șurub de înlocuire de la magazinul dvs. de hardware local.
  • Când vă îndreptați spre magazin, scoateți un șurub suplimentar de la scaunul dvs. pentru a fi utilizat ca referință. Apoi, reinstalați ambele șuruburi după achiziționarea unui înlocuitor.
  • 3. Strângeți placa de scaun. De-a lungul fundului scaunului real, căutați o placă metalică - aceasta trebuie atașată la scaun cu șuruburi și șuruburi și, de asemenea, să fie conectat la ascensorul hidraulic și maneta de reglare. Strângeți orice șuruburi sau șuruburi în timp ce le observați și înlocuiți părțile lipsă.
  • Dacă placa pare deteriorată sau defectă, comandați unul nou de la producătorul scaunului utilizând numărul președintelui dvs. și numărul modelului dvs.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar