Cum să se ocupe de personalitățile ridicate ale conflictelor

Unii oameni pot fi greu de rezolvat, alții pot fi un coșmar. Oamenii cu conflict (HCP) se dezvoltă în conflict, din păcate, răspunsurile dvs. normale, naturale defensive la comportamentul agresiv pot face lucrurile chiar mai rău. Cu toate acestea, există lucruri pe care le puteți face pentru a face față în mod eficient HCPS. Am pus împreună o listă de lucruri utile pe care le puteți încerca să faceți față oricăror HCP-uri din viața dvs. puțin mai ușoară.

Pași

Metoda 1 din 10:
Rămâi calm când încep să se agită.
  1. Imagine intitulată câștiga o luptă în mai puțin de 30 de secunde Pasul 2
1. Controlați limbajul corpului și tonul vocii. Puteți recunoaște semnele pe care le lucrează. Ei vor începe să-și ridice vocea sau vor deveni agresivi. Nu-ți poți controla comportamentul, dar poți controla a ta. Păstrați emoțiile din ea și evitați tentația de a striga înapoi sau de a le insulta înapoi. Le va face doar furios.
Metoda 2 din 10:
Să-i spună povestea dramatică.
1. Plătiți o atenție scurtă și apoi spuneți-le că trebuie să facă ceva. Dacă se apropie deja de ceva, permiteți-i să vorbească despre ceea ce este că le-a lucrat. Când au terminat, spuneți-le că aveți ceva ce trebuie să faceți acest lucru, puteți lăsa conversația fără a le face să se simtă ca și cum le ignorați.
  • Ai putea spune ceva de genul: "Îmi pare rău să aud asta, dar trebuie să termin acest proiect la care lucrez."
Metoda 3 din 10:
Răspundeți la ostilitatea directă cu răspunsuri scurte.
1. Păstrați-l scurt, informativ, prietenos și firmă (Biff). Dacă încep să te atace direct, nu dați nevoii de a răspunde în natură. În schimb, utilizați răspunsuri scurte care sunt ferme, dar prietenoase, astfel încât acestea nu au combustibil suplimentar pentru a-și hrăni focul emoțional.
  • De exemplu, dacă se apropie de tine spunând ceva de genul: "Nu-mi vine să cred că ai face ceva de genul asta! Esti prost? Ce e in neregula cu tine?"Ai putea răspunde cu ceva de genul" Nu, nu sunt. Nu am fost instruit cum să fac asta."
Metoda 4 din 10:
Concentrați-vă pe viitor în loc de greșeli din trecut.
1. Vorbește despre ce poți face acum, nu ceea ce ai făcut înainte. Persoanele cu HCP sunt adesea preocupate de insultele sau evenimentele percepute din trecut. Redirecționați energia lor furioasă, concentrându-se asupra a ceea ce puteți face chiar acum și în viitor. Forțați-i să abordeze o problemă sau o sarcină actuală, mai degrabă decât discutarea a ceea ce sa întâmplat în trecut.
  • De exemplu, ați putea spune ceva de genul ", care ar fi putut fi adevărat în trecut, dar acum trebuie să alegem una dintre aceste două opțiuni."
Metoda 5 din 10:
Încercați să nu vă amenințăm emoțional.
  1. Imaginea intitulată câștiga o luptă stradală Pasul 13
1. Mențineți o culoare calmă și păstrați-vă emoțiile în verificare. Dacă luptați cu focul cu foc, veți fi ars, mai ales dacă aveți de-a face cu cineva cu HCP. Întotdeauna rămâneți calm și răcoros ca un castravete. Amintiți-vă că nu vă pot controla și tot ce încercați să vă spuneți că ei îi vor face mai agresivi.
Metoda 6 din 10:
Nu încercați să le dați o perspectivă asupra lor.
  1. Imagine intitulată câștigă lupte la școală Pasul 3
1. Nu puteți face o persoană HCP să înțeleagă ce fac este greșit. S-ar putea să vă simțiți tentați să încercați să explicați modul în care comportamentul lor nu este acceptabil, dar, din păcate, că nu este o strategie eficientă pentru persoanele cu HCP. Tot ce puteți face este să vă controlați propriile reacții și să utilizați strategii pentru a redirecționa energia negativă.
Metoda 7 din 10:
Explicați consecințele comportamentului lor.
  1. Imagine intitulată lupta împotriva rasismului în școala dvs. Pasul 6
1. Stabilirea limitelor, spunându-le calm care vor cauza acțiunile lor. În loc să încerce să le spună că comportamentul lor este inacceptabil (ceea ce este), dă-i exemple concrete de posibile consecințe ale acțiunilor lor. Chiar dacă sunt prea agresivi, probabil că vor fi capabili să aprecieze că pot să se simtă în necaz și să evite comportamentul care îl poate provoca.
  • De exemplu, ai putea spune ceva de genul: "Ascultă, John, dacă auzi că spui că, vei pierde contractul."
Metoda 8 din 10:
Evitați să dați feedback negativ.
1. Să comunice că doriți să le ajutați într-un mod pozitiv. Dacă există o problemă cu ceva sau dacă au făcut o greșeală, încercați să nu le spuneți cât de greșit sunt. În schimb, încercați să redirecționați focalizarea la o soluție cu o mână de ghidare pozitivă.
  • În loc să spună: "Nu ați făcut rapoartele corect," ați putea spune ", uite, doriți să aveți costurile în față, deci este mai ușor pentru ca clientul să vadă."
Metoda 9 din 10:
Nu-și iau atacurile personale.
1. Reacțiile normale defensive vor face ca lucrurile să se înrăutățească. Uneori, oamenii cu HCP pot recurge la atacuri personale directe. Amintiți-vă că nu vă pot controla reacțiile, numai că puteți face acest lucru. Rețineți că nu se comportă rațional și să evite nevoia de a lupta înapoi cu insulte sau atacuri personale.
Metoda 10 din 10:
Nu le spuneți că au o tulburare de personalitate.
  1. Imagine intitulată câștigă lupte la școală Pasul 19
1. Chiar dacă o fac, le va pune doar mai departe. Păstrați un cap liniștit și răcoros ori de câte ori au unul dintre episoadele lor emoționale. Utilizați răspunsurile dvs. scurte și prietenoase pentru a obține prin ea.

sfaturi

Rețineți că reacțiile dvs. pot alimenta izbucnirile lor. Încercați să rămâneți la fel de calm și neemoțional ca și cum puteți și să renunțe la încercarea de a vă ridica din voi.

Avertizări

Dacă vă simțiți nesigur sau sunteți preocupat de faptul că ar putea să vă rănească fizic, contactați autoritățile.
Partajați pe rețeaua socială:
Similar