Cum să gătești porumbul pe cob

Porumbul de pe COB este unul dintre acele alimente care vă pot transporta instantaneu la înălțimea de vară. Există ceva special în privința kernel-urilor de licitație de porumb dulce asociat cu unt și puțină sare. Și vestea bună este că este greu să vă obosesc de porumb pe Cob atunci când există atât de multe modalități de ao pregăti! Citiți mai multe tehnici noi pentru a încerca.

Pași

Metoda 1 din 9:
A fierbe
  1. Imagine intitulată Porumbul de bucătar pe Pasul Cob 1
1. Aduceți o oală de apă la fierbere pentru a face porumb pe Cob pentru o mulțime. Umpleți doar o oală mare 3/4-plină cu apă și aduceți-o la fierbere la căldură mare. Shuck cât mai multe urechi pe care le place și le coborâți în apă. Apoi, aduceți apa înapoi la fierbere și opriți-o. Setați capacul pe oală și lăsați porumbul în apă timp de 5 până la 10 minute sau până când miezurile sunt delicate.
  • Puteți păstra șinele de porumb în oală de apă fierbinte până când sunteți gata să le serviți.
  • Vrei porumb de degustare cremoasă pe COB? Adăugați 1 cană (240 ml) de lapte, /4 Cupa (59 ml) de cremă grea și 1/4 cană (56 g) de unt la pot cu apă înainte de a adăuga porumbul.

Ați făcut această rețetă?

Lăsați o recenzie
Metoda 2 din 9:
grătar
1. Încălziți un cărbune sau un grătar de gaz la înălțime dacă doriți porumb cu o aromă fumătoare. Tăiați mătasele care lipitează din fiecare ureche de porumb și se desprinde doar 1 din straturile exterioare ale cojiului. Apoi, tăiați tulpina de jos a fiecărui coadă și aruncați-le pe grătarul fierbinte. Gatiti porumbul timp de 5 minute inainte de a le transforma cu o pereche de clesti. Grill-le pentru 5 minute, astfel încât sunt frumos și carryred. Lăsați-i să stea pe o placă de servire timp de câteva minute înainte de a vă scoate și servi.
  • S-ar putea să fi auzit că ar trebui să vă înmuiați porumbul în apă sărată înainte de a le arunca pe grătar. Nu trebuie să faceți acest lucru pentru a obține porumb de mare degustare, deși este o idee bună dacă vă grăbiți porumbul mai vechi sau cojile au început să se usuce.

Ați făcut această rețetă?

Lăsați o recenzie
Metoda 3 din 9:
Friptură
  1. Imagine intitulată găleată porumb pe Pasul Cob 3
1. Preîncălziți cuptorul la 350 ° F (177 ° C) pentru o metodă de gătit cu mâini. Dacă nu aveți un grătar sau doriți ca o modalitate ușoară de a găti o mulțime de porumb, preîncălziți cuptorul! Așezați cu atenție cât mai multe urechi de porumb, cum vă place chiar pe rack-ul cuptorului fără să-i scoți mai întâi. Gatiți porumbul timp de 30 de minute și purtați mănuși de cuptor când le scoateți.
  • Puteți scoate porumbul prăjit înainte de a le servi sau lăsați pe toată lumea să-și schimbe propriile.

Ați făcut această rețetă?

Lăsați o recenzie
Metoda 4 din 9:
Cuptor cu microunde
  1. Imagine intitulată găleată porumb pe Pasul Cob 4
1. Puneți 1 ureche în cuptorul cu microunde pentru cea mai rapidă modalitate de a găti porumbul. Nu este nevoie să vă scoateți mai întâi porumbul - doar să îl setați chiar în cuptorul cu microunde și să-l gătiți pe cea mai mare setare de căldură timp de 3 până la 4 minute. Apoi, purtați un cuptor mitt pentru a lua porumbul fierbinte din cuptorul cu microunde. Tăiați tulpina de jos și alunecă de pe coajă înainte de a vă bucura de porumbul de licitație.
  • Dacă doriți să microbiți 2 urechi de porumb, adăugați un supliment de la 1 la 2 minute la timpul de gătire.

Ați făcut această rețetă?

Lăsați o recenzie
Metoda 5 din 9:
Oală instantanee
1. Gătiți până la 8 urechi de porumb în aragazul dvs. sub presiune. Pentru o modalitate rapidă de a face porumb pe cob, se toarnă 1/2 Cupe (0.35 l) de apă într-un vas instant și puneți rack-ul în ea. Shuck 8 urechi de porumb și puneți capetele pe raft. Apoi, închideți aragazul și asigurați-l. Rotiți aragazul la înălțime și gătiți porumbul timp de 4 minute. Odată ce aburul este eliberat, deschideți aragazul și utilizați clești pentru a obține porumb aburit.
  • Întotdeauna să fii cu adevărat atent când aragazul de presiune eliberează abur, deoarece este ușor să te arzi accidental.

Ați făcut această rețetă?

Lăsați o recenzie
Metoda 6 din 9:
Fierbe și sauté
1. Să gătească porumbul de licitație într-o tigaie pentru a da o textură clară. Începeți cu 4 urechi de porumb pe care l-ați împușcat și fierbeți timp de 5 minute. Se încălzește 1 lingură de ulei vegetal într-o tigaie pe căldură medie și adăugați coada de porumb. Gătiți-le timp de 2 minute și transformați-le de câteva ori, așa că ei se clare în exterior. Apoi, periați-le cu un amestec de condimente și le gătiți timp de încă 3 minute. Pentru un amestec de condimente rapid, aromat, combinați:
  • 5 linguri (74 ml) de ulei vegetal
  • 1 Ciovul de usturoi tocat
  • 1/3 cană (33 g) de brânză de parmezan tocată
  • 1 lingură (15 ml) de suc de var
  • 1 linguriță (2 g) de chimie de sol
  • /2 Teaspoon (2.5 ml) de sos de piper fierbinte
  • Sare și piper, la gust

Ați făcut această rețetă?

Lăsați o recenzie
Metoda 7 din 9:
Fum
1. Se încălzește fumătorul clasic la 250 ° F (121 ° C) pentru porumb care are o aromă incredibilă. Cu 2 ore înainte de a fi gata să gătiți, coaceți înapoi cojile și rupeți mătase, dar nu scoateți coji. Înfășurați-le înapoi peste kernelurile expuse și înmuiați coburile în apă rece timp de 2 ore. De asemenea, trebuie să vă înmuiați așchii de lemn într-un castron separat de apă timp de 30 de minute. Când sunteți gata să fumați, aranjați capșoanele de porumb într-un singur strat în fumătorul școlar vechi și adăugați așchii de lemn. Fumați porumbul timp de aproximativ o oră sau până când urechile sunt delicate.
  • Folosind un fumător nou de pelete? Rotiți grătarul de peleți la 350 ° F (177 ° C) și aranjați porumbul shucked pe coborâșul de pe grătar. Apoi, setați cronometrul timp de 20 de minute, iar porumbul dvs. ar trebui să iasă perfect fumat!
  • Dacă fumezi urechile mari de porumb, pot avea nevoie de un supliment de 15 minute în fumător.

Ați făcut această rețetă?

Lăsați o recenzie
Metoda 8 din 9:
Cărbune de la Campfire
1. Gătiți coada de porumb cu cojile lor în cartierul unui incendiu pentru o aromă fumătoare. În timp ce focul sau cărbunele moare în jos, îndepărtați cu atenție coji, astfel încât să puteți rupe mătase de la 3 capci de porumb. Înfășurați cojile înapoi în poziție și asigurați-le cu o bucată de șir. Înmuiați coapsele de porumb în apă timp de cel puțin 15 minute. Apoi, împingeți cărbunele la o parte a solului sau grătarului de grătar și așezați 3 urechi de porumb în jos pe sol sau la grătar. Acoperiți-le cu cărbuni și friptura porumbului timp de 10 minute.
  • Dacă doriți să gătiți mai mult porumb, răspândiți 3 mai multe urechi pe partea opusă a grătarului sau focului.
  • Veți ști că porumbul se face atunci când kernel-urile arată adânc în culoare.

Ați făcut această rețetă?

Lăsați o recenzie
Metoda 9 din 9:
Sous vide
1. Vacuum Sigiliu porumb pe Cob Dacă doriți să utilizați Aragazul dvs. SOus Vide. Obțineți perfect kerneluri de porumb, prin încălzirea unei băi de apă la 183 ° F (84 ° C) cu aragazul dvs. SOus Vide. Shuck până la 4 urechi de porumb și le pune într-o pungă de etanșare cu vid. Odată ce scoateți aerul din sac, coborâți porumbul în apă și cântăriți-l cu o tigaie. Gatiti porumbul in baia de apa timp de 30 de minute.
  • Dacă doriți să faceți mai mult porumb, trebuie doar să completați o altă pungă de sigilare a vidului și să gătiți cele două pungi de porumb în același timp.
  • Doriți să vă condamnați porumbul în timp ce gătiți? Nici o problemă! Puneți câteva bucăți de unt împreună cu sare în pungă înainte de a vidul sigiliu.

Ați făcut această rețetă?

Lăsați o recenzie

Video

Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

sfaturi

Refrigerați porumbul gătit de stânga pe Cob într-un recipient etanș pentru până la 5 zile.
  • Îți place un porumb foarte dulce pe Cob? Alege "piersici și friscă" varietate, care este în mod natural dulce.
  • Servi porumb pe cobii cu o mulțime de unt sau margarină. Îl poți seși cu sare, piper sau condimente cum ar fi Cajun.
  • Avertizări

    Purtați mănuși de cuptor atunci când manipulați urechile fierbinți de porumb, apă fiartă sau elemente de gătit cald.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar