Cum să-i convingeți pe copil să nu meargă la război

Văzând că copilul dvs. doriți să mergeți la război este dificil pentru orice părinte. Chiar ignorarea credințelor personale despre violență, războiul este plin de pericole și dificultăți pe care nu le poate imagina nici un non-veteran. Dacă copilul dvs. este interesat să se alăture forțelor armate în timpul războiului, este important să fiți deschisi la motivele lor și să le auziți. De asemenea, puteți să le prezentați corect motivele pentru care doriți să nu meargă. Decizia finală va fi a lor.

Pași

  1. Imagine intitulată Convingeți copilul dvs. să nu meargă la pasul de război 1
1. Discutați cu copilul dvs. și înțelegeți de ce vor să meargă la război. Ascultați cu atenție motivele lor - ați putea învăța ceva despre copilul dvs. pe care nu l-ați știut înainte. Asigurați-vă că doresc să meargă la război pentru a-și servi țara și pentru a nu scăpa de ceva acasă. Dacă motivul pentru care le dau este acesta din urmă, ajută-i să găsească o modalitate de a face față problemelor lor într-un mod mai constructiv.
  • Imagine intitulată Convingeți copilul dvs. pentru a nu merge la pasul de război 2
    2. Arată-ți copilul cât de mult le iubești și le-ar fi dor de ei dacă au plecat pentru război. Bineînțeles că ar trebui să le arătați afecțiune și recunoștință pe tot parcursul vieții lor, nu doar să le opriți de la înscriere, dar accentul pe emoțiile dvs. în acest moment pot influența decizia lor.
  • Imagine intitulată Convingeți copilul dvs. pentru a nu merge la pasul de război 3
    3. Arătați statisticile privind războiul copilului. Există o posibilitate foarte reală, dar ușoară ca aceștia să se returneze decedați, cu handicap sau cu probleme psihologice. Asigurați-vă că înțeleg riscurile.
  • Pe flipside, fii corect cu privire la beneficiile serviciului militar. Poate fi o mare creștere a carierei și să învețe viața valoroasă și abilitățile de locuri de muncă. Ei nu vor găsi dificil să găsească un loc de muncă după aceea. Uită-te la ratele șomajului în rândul veteranilor - sunt rătăciți.
  • Imagine intitulată Convingeți copilul dvs. pentru a nu merge la pasul de război 4
    4. Cereți veteranilor știți să împărtășiți experiențele lor. Cea mai bună cale pentru copilul tău să-și alindeze mintea este să vorbești cu un membru al serviciului de serviciu activ și să învețe adevărul de la cineva care o cunoaște din prima. Un protestatar anti-război va picta o imagine părtinitoare, ca un susținător de război care nu a ieșit niciodată în câmpul de luptă.Copilul dvs. vorbește cu cineva care servește deja, cine știi că va fi complet cinstit despre ceea ce au trecut.
  • Imagine intitulată Convingeți copilul dvs. pentru a nu merge la pasul de război 5
    5. Asigurați-vă că copilul dvs. înțelege funcționarea armatei. Odată ce o persoană se alătură forțelor armate, nu li se permite să aleagă ce războaie se luptă. Ele sunt obligate să-și servească națiunea fără îndoială până când nu sunt descărcate.
  • În plus, nu există nici un program stabilit de orele pe care copilul dvs. îl va lucra. În medie, membrii serviciului în lupte cu arme de luptă lucrează de la 7 a.M. la 4 p.M. În timp ce sa desfășurat, armata încearcă să nu-și depășească sarcina de lucru, dar când în străinătate, un membru de serviciu funcționează în mod obișnuit o zi medie de 9-12 ore. În timp ce depozitează membrii serviciului prin vacanțe și weekend-uri. Cu toate acestea, salariul militar este foarte suficient. În medie, un membru al serviciului câștigă cu aproximativ 20% mai mult decât colegii lor civili atunci când factor în toate extrasele.
  • Imagine intitulată Convingeți copilul să nu meargă la pasul de război 6
    6. Explicați copilului dvs. că disciplina în armată este absolută. Cea mai obișnuită formă de pedeapsă este a "Sesiunea de fum" și a strigat la, unde membrul serviciului ofensator are un exercițiu fizic intens pentru o scurtă perioadă de timp pentru a vă aminti să nu faceți din nou greșeala.
  • Imagine intitulată Convingeți copilul dvs. pentru a nu merge la pasul de război 7
    7. Asigurați-vă că înțeleg angajamentul. Copilul dvs. trebuie să știe că cineva care se alătură armatei nu poate doar să demisioneze, din cauza obligațiilor contractuale. Militarul investește foarte mult timp și bani în formarea fiecărui recrut. Dacă copilul dumneavoastră decide că armata nu este pentru ei, ajutați-i și sprijiniți-i să-și termine actuala perioadă de înscriere.
  • Recruții ale căror perioade de înscriere sunt scurte, nu sunt modele pentru copilul dvs. - sunt de obicei dependenți de droguri sau sunt AWOL (absent fără concediu). Armata nu tolerează droguri sau persoane care nu își pot îndeplini contractele onorabil. Dacă copilul dvs. sa luptat recent cu abuz de substanțe sau alte probleme personale grave, clarificați-le că nu sunt potrivite pentru standardele de conduită ale armatei.
  • Imagine intitulată Convingeți copilul dvs. să nu meargă la pasul de război 8
    8. Fi de susținere. Dacă ați încercat totul și copilul dvs. este încă hotărât să se alăture forțelor armate, să știe că le iubiți și să le sprijiniți. Amintiți-vă că la sfârșitul zilei, ele sunt un adult juridic și aderarea la forțele armate este decizia lor. Un părinte trebuie, de asemenea, să-și dea seama că aderarea la armată nu este o condamnare la moarte - puțini membri sunt în luptă, chiar mai puțini văd moartea sau ucide pe cineva în sine. Nu va fi utilă nici tu sau copilul tău să devină înstrăinat înainte de a pleca, așa că petreceți cât mai mult timp împreună după cum puteți înainte de a fi deplasate.
  • sfaturi

    Insistați că copilul dvs. vorbește cu membrii serviciului de serviciu trecut și activ.
  • Dacă libertățile personale sunt importante pentru copilul dvs., clarifică faptul că aceste libertăți se opun structurii și funcționării esențiale a armatei și că, prin urmare, copilul dvs. nu va primi mulți în timp ce se desfășoară.
  • Cunoașteți tactica utilizată de recrutorii, cum ar fi contractele de înscriere.
  • În cazul în care copilul dvs. se înscrie: asigurați-vă că orice promisiune și toate promisiunile garantate / câmpurile de carieră, plata, posturile de serviciu etc. să fie pus în scris sub forma unui contract oficial semnat de recrutor, făcând promisiunea, recrutarea și cel puțin un martor (contractul oficial va fi semnat și tipărit la deputații europeni).
  • Du-te la cât mai multe întâlniri cu recrutorii posibil. Puteți afișa sprijinul dvs. și puteți pune întrebări în timpul și după aceea pentru a clarifica concepțiile greșite, evidențiați punctele bune și rele și, în general, asigurați-vă că copilul dvs. are o perspectivă totală înainte de a lua decizia lor.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar