Cum să-i convingeți pe părinți să meargă undeva departe fără ei

Indiferent dacă vă uitați la colegii, vizitați prieteni și familii cu fulgeră, sau doar lărgiind orizonturile dvs. în vacanță, călătorind fără părinții dvs. poate fi recompensarea. Convingerea acestora este o idee bună, totuși, poate fi dificilă. Cercetați călătoria dvs. și spuneți părinților dvs. de ce ar fi benefică. Abordați-le într-un moment bun și aveți o conversație calmă și respectuoasă. Căutați un compromis dacă se spune că refuză, cum ar fi oferirea de a plăti călătoria sau pentru a face treburi suplimentare. În cazul în care încă refuză, acceptă un refuz de acum. În viitor, pot fi mai probabil să spună "da" Dacă văd că ești matur.

Pași

Partea 1 din 3:
Determinarea abordării dvs
  1. Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. să meargă undeva departe fără ele pasul 1
1. Formează un plan solid pentru călătoria dvs. Dacă părinții dvs. văd că ați pus o mulțime de gândire în călătorii, sunt mult mai probabil să fie de acord. Petreceți ceva timp cercetarea în cazul în care doriți să mergeți și asigurați-vă că vă oferiți părinților dvs. toate informațiile de bază, inclusiv considerentele practice cum ar fi costurile. Dacă părinții dvs. știu ce se pot aștepta, puteți răspunde la orice întrebări și puteți ușura oricare dintre anxietatea lor cu privire la situație.
  • De exemplu, spuneți că doriți să mergeți într-o călătorie de clasă. Obțineți toate informațiile despre călătorie, cum ar fi cât de mulți bani veți avea nevoie, cum veți ajunge acolo, cine va fi Chaperone, cât timp va fi călătoria și unde locuiți.
  • De asemenea, ar trebui să lăsați părinții dvs. să știe ce fel de lucruri pe care le veți face. Spune-le că intenționați să fiți în siguranță atunci când ieșiți și să-i spuneți cum veți ajunge în jur.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. să meargă undeva departe fără ele pasul 2
    2. Găsiți exemple de alți oameni vârsta dvs. care călătoresc singur. Părinții tăi se pot îngrijora să călătorești singur dacă ești foarte tânăr. Aveți prieteni care au făcut excursii fără părinții lor? Întrebați-le despre experiențele lor și le folosiți ca exemplu. Acest lucru vă poate ajuta să arătați că părinții dvs. călătoresc fără ei poate fi o experiență sigură, plină de satisfacții.
  • De exemplu, poate cel mai bun prieten al tău a mers într-o călătorie cu grupul lor de biserică. Cereți-i să vă spună puțin despre experiența lor și cum le-a oferit. Întrebați cum au rămas în siguranță și responsabili în călătorie. Utilizați experiența acestui prieten pentru a ajuta la ușurința oricăror îngrijorări pe care părinții dvs. le poate avea despre călătoriți singuri.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. să meargă undeva departe fără ele pasul 3
    3. Planificați ce veți spune. Nu aveți nevoie să vă planificați cuvântul dvs. cuvânt-cuvânt. Cu toate acestea, poate fi util să vă dezactivați gândurile și să încercați să vă dați seama cum să le formulați cel mai bine. Puteți practica să faceți cererea dvs. repetată în fața unei oglinzi mai întâi. Deoarece este posibil să fiți nervos atunci când vă întrebați permisiunea părinților dvs., este o idee bună să aveți o idee despre ceea ce veți spune înainte de timp.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. să meargă undeva departe fără ei Pasul 4
    4. Alegeți timpul potrivit și locul pentru a vorbi. Unde și când vorbiți, puteți crește probabilitatea de a obține un răspuns da. Căutați un loc liber de distragere și discuții într-un timp în care părinții dvs. nu sunt distrași.
  • Nu încercați să discutați în camera dvs. de zi care este plină de dispozitive electronice. În schimb, discutați în sala de mese unde este relativ liniștită.
  • Alegeți un moment în care părinții dvs. sunt liberi. O noapte ocupată de marți nu este probabil cea mai bună perioadă de a vorbi, dar este posibil să vă prindeți părinții într-o duminică după-amiază.
  • Partea 2 din 3:
    Având discuția
    1. Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. să meargă undeva departe fără ele pasul 5
    1. Fi direct. Ajunge direct la punctul când întrebați. Introduceți direct subiectul și faceți-vă imediat cazul. Opriți-vă părinții și spuneți ceva de genul, "Voiam să vă întreb despre ceva."
    • De acolo, introduceți subiectul imediat. De exemplu, spuneți, "Clasa mea se întâmplă în afara statului în această vară și chiar vreau să merg prea mult."
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. să meargă undeva departe fără ele pasul 6
    2. Arată recunoștintă. Părinții dvs. vor avea mai multe șanse să fie de acord dacă nu ieșiți la fel de intitulat. Când vă faceți cererea, asigurați-vă că părinții dvs. știu cât de mult le apreciați. Dacă vă arătați aprecierea, părinții dvs. sunt mai predispuși să simțiți că înțelegeți cu adevărat valoarea unei vacanțe.
  • De exemplu, spune ceva, "Știu cât de greu și tatăl tată și că ceea ce cer costă o mulțime de bani. Chiar, apreciez cu adevărat toate vacanțele pe care mi le-ați luat, pentru că mi-au învățat valoarea călătoriei. Cred că ar putea fi o mare experiență pentru mine."
  • Imaginea intitulată Convinge părinții tăi să meargă undeva departe fără ei Pasul 7
    3. Ascultați perspectiva părinților. Pe măsură ce vă așteptați ca părinții dvs. să vă audă, arătați-le același respect. Amintiți-vă, părinții dvs. pot avea întrebări și preocupări autentice despre călătoriile dvs. fără ele. Să-i auzi liniștit și să aștepte să răspundă până când au terminat.
  • Ascultarea vă poate ajuta să vă dați seama cum să atingeți un potențial compromis. Dacă părinții dvs. sunt îngrijorați de bani, de exemplu, puteți oferi un loc de muncă cu fracțiune de normă pentru a acoperi unele cheltuieli.
  • Imaginea intitulată Convinge părinții tăi să meargă undeva departe fără ei Pasul 8
    4. Evitați argumentarea. Nu vrei să te oprești cu părinții tăi, deoarece acest lucru le poate face mai puțin probabil să spună "da." Chiar dacă credeți că argumentul lor este nedrept, permiteți-i să-și facă punctul fără să se plângă, să plângă sau să fie argumentativ.
  • De exemplu, nu foc înapoi cu ceva de genul, "Nu este corect! Alți copii ajung să meargă în această călătorie."
  • În schimb, spuneți ceva asemănător, "Înțeleg că ești îngrijorat de faptul că sunt responsabil, dar există vreun fel să putem compromite?"
  • Partea 3 din 3:
    Care se ocupă de un răspuns negativ
    1. Imaginea intitulată Convinge părinții tăi să meargă undeva departe fără ei Pasul 9
    1. Promite să rămână în contact. Părinții tăi pot fi nervoși despre călătoria dvs. fără ei. Ei probabil vor să știe unde sunteți și ce faceți în orice moment. Promoinând să rămână în contact, îi poate ajuta să se simtă mai confortabil cu privire la tine de pe cont propriu.
    • Fiți specifici în legătură cu modul în care veți rămâne în contact și cât de des veți contacta. De exemplu, puteți promite prin e-mail fiecare și trimiteți un mesaj text în fiecare noapte când ajungeți acasă pentru seară.
  • Imaginea intitulată Convinge părinții tăi să meargă undeva departe fără ei Pasul 10
    2. Oferta de a face ceva în schimb. Părinții dvs. pot dori să înțelegeți cheltuielile și responsabilitățile implicate în călătorie. Puteți oferi să faceți ceva pentru a câștiga călătoria. De exemplu, oferta de a face treburi suplimentare în jurul casei sau să plătiți pentru o parte din călătoria dvs.
  • Încercați să spuneți ceva de genul, "Dacă vrei să câștig călătoria, pot face cu siguranță asta. Pot să obțin o rută de hârtie și să salvăm câteva dintre banii de cheltuieli."
  • Imaginea intitulată Convinge părinții tăi să meargă undeva departe fără ei Pasul 11
    3. Solicitați-vă părinții să ia timp să se gândească. Părinții dvs. pot fi ezitanți să dea o "da" imediat din o varietate de motive. Lăsându-și copilul să călătorească fără ei este o decizie mare. Dacă le împingeți pentru un răspuns prematur, ei pot fi frustrați și spun "Nu." Propune să le ofere timp să se gândească.
  • Spune ceva de genul, "Pot vedea că este o afacere mare pentru tine. Dacă vrei, aș fi fericit să vă dau timp să vă gândiți și să putem vorbi mai târziu."
  • Imaginea intitulată Convinge părinții tăi să meargă undeva departe fără ei Pasul 12
    4. Acceptați a "Nu" pentru acum. Dacă părinții tăi spun încă "Nu," În ciuda eforturilor dvs., acceptați răspunsul pentru moment. Dacă văd că sunteți în măsură să acceptați decizia lor în mod matur, pot fi mai probabil să accepte o cerere similară în viitor.
  • De exemplu, spune ceva, "Înțeleg că nu vrei să merg, dar mulțumesc că ai făcut timp să mă asculte oricum."
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar