Cum să devii un cadavru de război civil

Încărcarea unui deal, apărarea unui post, manevrarea unui flanc - toată lumea vrea să fie eroul reanactului de război civil, dar un lucru este întotdeauna în aprovizionare cu scurte: cadavre. Dar agățându-ți pieptul și căzând în jos nu o taie exact în ceea ce privește acuratețea istorică. Acest articol vă va ajuta să începeți în arta frumoasă de a fi una din "mort glorios."

Pași

  1. Imaginea intitulată deveni un cadavru de război civil pas 1
1. Găsiți unitatea. O căutare rapidă Google vă va spune că grupurile de reanactare sunt în zona dvs. De asemenea, ajută la trăirea în apropierea locului unde a avut loc o luptă reală a războiului civil.
  • Imaginea intitulată deveni un cadavru de război civil pas 2
    2. Aflați când va avea loc o reînnoire.Nimic nu este mai jenant decât să alerge în jurul unui parc național de unul singur și apoi să cadă peste.
  • Imaginea intitulată deveni un cadavru de război civil pas 3
    3. Asigurați-vă că aveți o uniformă precisă de perioade.Amintiți-vă, războiul civil american a fost luptat între armatele Uniunii și Confederate. Cavalerii și Stormtroopers nu erau la bătălia de la Shiloh.
  • Imaginea intitulată deveni un cadavru de război civil pas 4
    4. Martie în luptă.Unele reenactori marchează în coloane cu unitățile lor. Alții alerg pe câmpul de luptă fluturând brațele și țipând. E decizia ta.
  • Imaginea intitulată deveni un cadavru de război civil Pasul 5
    5. Obțineți împușcat. Asigurați-vă că vă simțiți că vă prăbușiți imediat după sunetul armei dușmanului vostru. Nimic nu este mai jenant decât să cadă în tăcere. Veți arăta ca cel mai stupid soldat din lume. De asemenea, aveți grijă să nu cadeți după sunetul armelor proprii, ca să nu arăți că tocmai ați fost fragmentați.
  • Imaginea intitulată deveni un cadavru de război civil Pasul 6
    6. Ambuldu-ți rana. Spectatorii trebuie să știe unde tocmai ați fost împușcați și că doare. Prin urmare, strângerea.
  • Imaginea intitulată deveni un cadavru de război civil pas 7
    7. Pregătiți-vă strigătul de moarte. Această zonă este deschisă la cea mai artistică interpretare. Majoritatea oamenilor merg cu aaggghhh! Dar cu atât mai mult elaborarea morții de moarte, de asemenea, construiesc backstorie în caracterul tău. De exemplu, încercați "Aceasta este pentru tine mătușa be-aaggghhh!" sau "Vin pentru tine. Linc-aaagghhhh!". Un alt sfat utile este de a face referire la partea pe care o luptați: "Singura reb bun este un agagghhh mort!" Cel mai important lucru de a vă aminti cu strigătul morții este că trebuie să întrerupeți tot ce ați dori să spuneți cu aaggghhh!
  • Imaginea intitulată deveni un cadavru de război civil Pasul 8
    8. Cădea în jos. Dacă sunteți în rangul din față ,deți-vă, astfel încât să nu bateți peste tipul din spatele dvs. și dacă sunteți în rangul din spate, cad înapoi.
  • Imaginea intitulată deveni un cadavru de război civil Pasul 9
    9. Întinde-te acolo. Trebuie să rămâi în continuare până când bătălia sa terminat. O excepție de la regulă este dacă reanactul permite zombi (vezi secțiunea Sfaturi).
  • sfaturi

    Fii atent în timp ce "Luând o lovitură" că nu l-ai lovit pe tipul de lângă tine cu puștiul tău, asta poate răni.
  • În general, strigătele de moarte nu ar trebui să fie mai lungi decât Hamlet "A fi sau a nu fi" monolog.
  • Vi se permite un maxim de două răni înainte de a muri pentru bine.
  • Pentru realismul suplimentar, introduceți pachetele de ketchup sub uniforma dvs. și platformați-i să sufle chiar înainte de a cădea.
  • Cele mai multe reenacte nu implică soldați zombie. Pentru cei care fac, asigurați-vă că ați murit mai întâi și apoi vă întoarceți încet la viață. De asemenea, ajută la stabilirea în prealabil dacă această luptă particulară a avut zombi rapizi sau cele generale în mișcare lentă.
  • Multe reenactori încearcă să facă cascadorii nebunești când "ia o lovitură", cum ar fi flăcări, sărituri înapoi sau să se rotească în jur. Fiți atenți dacă intenționați să faceți acest lucru pentru mulțime, deoarece vă puteți răni sau pe alții.
  • Amintiți-vă că siguranța vine mai întâi, așa că nu faceți moartea dramatică, de asemenea, într-o renactment există tunuri și rezervoare, astfel încât să nu fugi de tun sau rezervor.
  • Depinde de războiul în care vă aflați. Dar, în general, spectatorii plătesc de obicei lupta, nu oamenii morți, așa că este în regulă să respiri în timp ce fiți morți.
  • Când acționați mort sau cădeți, asigurați-vă că aveți toate lucrurile cu dvs.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar