Cum să evitați un proiect

Războaiele sunt o realitate teribilă a vieții. Mai rău este că tu, chiar dacă te opune război, poate fi forțat să lupți prin ceea ce se numește un proiect militar. Multe țări solicită bărbați (și mai puțin adesea femei) să servească în armată în război sau chiar în pace. În timp ce nu mai avem un proiect activ, toți cetățenii americani de sex masculin și unii imigranți masculi cu vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani trebuie să se înregistreze, de asemenea, la un serviciu selectiv pentru un potențial proiect viitor în termen de 30 de zile de la întoarcere 18. Ce vrei să faci? Fii siguri că există câteva opțiuni - unele legale, unele ilegale - care vă pot ajuta să evitați lupta.

Pași

Metoda 1 din 4:
Căutând consultanță juridică
  1. Imaginea intitulată Fii un avocat de succes Pasul 20
1. Consultați un avocat bun. Evitarea unui serviciu militar obligatoriu este o crimă și adesea are consecințe grave. Într-un caz recent, un cetățean australian a fost arestat și închis în Israel pentru proiectul de evaziune - a trăit acolo timp de patru ani ca adolescent. Vorbește cu un avocat înainte de a face ceva. Ele vă pot actualiza cu privire la lege și vă pot oferi sfaturi despre opțiunile dvs.
  • Imaginea intitulată face o hârtie de cercetare Pasul 4
    2. Cazuri de cercetare relevante. Uitați-vă la fișierele recente Evaders cu avocatul dvs. În SUA, de exemplu, au existat o serie de cazuri de înaltă calitate în ultimii zece ani de soldați care refuză să servească. Unii au încercat să fugă în Canada, dar au fost deportați în cea mai mare parte, ajungând la probleme juridice. Deși acești bărbați sunt dezertori legal, nu schițe de evacuare, poveștile lor pot fi de ajutor și vă pot oferi un sentiment mai bun al opțiunilor dvs. - și ale consecințelor potențiale ale proiectului de dozare.
  • Recent, oamenii polonezi s-au mutat în Marea Britanie pentru a scăpa de proiectul din țara lor, care se pedepsește cu trei ani de închisoare. Ei au reușit să facă acest lucru din cauza libertății de circulație destul de deschise între țările din Uniunea Europeană.
  • Imaginea intitulată face cercetarea calitativă Pasul 7
    3. Evaluați-vă opțiunile. Sunteți pe punctul de a lua un pas foarte serios și potențial de schimbare a vieții. Examinați toate opțiunile dvs. cu un avocat. Cunoașteți cea mai recentă jurisprudență. Asigurați-vă că faceți alegerea potrivită și că aveți un plan pentru toate rezultatele posibile.
  • Întrebările care trebuie luate în considerare includ dacă aveți o dublă cetățenie într-o țară care nu este în război. Ar putea fi posibil să mergeți acolo. Sunteți gay, lesbiene, bisexuali, transgender sau intersex? Mulți militari nu lasă ca astfel de oameni să servească în armată.
  • Sunteți membru al unei organizații religioase care este istoric pacifist, cum ar fi Quakers, Mennonites sau Martorii lui Iehova? Dacă da, vă puteți califica ca un "obiect conștiincios" sau cineva care se opune războiului sau violenței din cauza credinței religioase.
  • Aveți condiții fizice sau mentale care să vă împiedice să fiți elaborate?Documentați-le.Aveți un caz ușor de astm? Mergeți la medic o dată pe lună pentru ao obține în evidență. Oricare ar fi starea ta, documentați-le cât mai mult posibil. Va trebui să prezentați documentație completă.
  • Metoda 2 din 4:
    Depunerea pentru statutul de obiecte conștiincios
    1. Image denumită să fie un avocat în următorii 7 ani Pasul 6
    1. Fișier o aplicație scrisă. Obiectivele conștiincioase sunt scuzate de serviciul militar în multe țări. În SUA, ei nu numai că includ membri ai bisericilor pacifiste, cum ar fi martorii lui Iehova, Quakers, Mennoniții și Amish, dar și oricine susține și se poate dovedi, să aibă o obiecție "fermă, fixă ​​și sinceră la participarea la război în orice formă sau rulmentul de arme, din cauza formării religioase și a credinței."Există, de asemenea, două clase distincte: clasa 1-O și clasa 1-a-o. Primul este pentru persoanele care se opun sincer la orice participare la război. Cel de-al doilea grup de grup la participarea la război ca combatanți, dar nu la participarea la un rol necombatant.
    • Pentru a începe procesul, va trebui să depuneți o cerere formală. Va trebui să vă documentați opiniile și să dovediți anchetatorilor afirmațiilor dvs. că nu vă obiectați pur și simplu pentru a evita serviciul sau în afara efraviului. Trebuie să arătați că motivele dvs. se bazează pe credință sinceră. Anchetatorii dvs. vă vor judeca participarea la o organizație religioasă, modelul de comportament, indiferent dacă credințele dvs. au fost modelate de un studiu etic sau moral serios și de alți factori.
  • Imagine intitulată Cercetare în mod eficient înainte de a vă deschide propriul bară Pasul 1
    2. Participați la interviurile și audierea dvs. Cel mai probabil veți fi intervievați ca parte a revizuirii aplicației dvs. de obiecte conștiincioase. Foarte probabil va trebui să vorbești cu un psiholog, un capelan militar (un pastor, rabin sau imam în funcție de afilierea dvs. religioasă) și, în final, un ofițer de investigare într-o audiere. Ei vor judeca sinceritatea credințelor voastre și dacă cererea dvs. este credibilă. Din nou, va trebui să oferiți informații detaliate despre credințele dvs. și despre baza lor, precum și viața dvs. religioasă. De asemenea, este posibil să puteți avea părți terțe care să depună mărturie în numele dvs.
  • Rețineți că interviurile dvs. nu sunt "privilegiate."Aceasta înseamnă, de exemplu, că pot cere întrebări confidențiale despre dvs. de la un capelan care vă cunoaște anterior. În acest caz, ar trebui să cereți să fiți intervievați de un alt capelan.
  • Image denumită să fie un avocat în următorii 7 ani Pasul 32
    3. Așteaptă rezultatele investigației informale. După interviuri, ofițerul de investigare va depune un raport privind cazul dvs. Acest lucru constă, de obicei, din articole precum declarații și alte documente primite în timpul ședinței, rezumate ale mărturiei martorilor, concluziile despre baza obiecțiilor dvs. și recomandările pentru clasificarea dvs. ca un obiect conștiincios. Întregul dosar va fi apoi revizuit de un avocat de judecător militar și trimis la orice sediu al sediului face decizia finală.
  • Din moment ce SUA are acum o militară voluntară și vă cere să jurați un jurământ la inducția dvs. în serviciu, devenind un obiectiv conștiincios este greu. Practic, trebuie să puteți dovedi că opiniile dvs. asupra războiului se schimbă după ce ați jurat jurământul militar.
  • Metoda 3 din 4:
    Depunerea unei afirmații de refugiat
    1. Imaginea intitulată nu este pasul judecător 15
    1. Judecă șansele cazului tău. Este greu să obțineți statutul de refugiat pentru a evita un proiect. Dreptul internațional nu este clar în ceea ce privește - refugiații din serviciul militar nu sunt incluși în convențiile de la Geneva, nici nu sunt excluse în mod necesar. Mai degrabă, cazul dvs. depinde în parte de statutul dvs. civil și juridic la domiciliu. Discutați cu un avocat asupra meritelor cazului dvs., dacă puteți, înainte de a lua pasul incert de a solicita statutul de refugiat.
    • ONU consideră că există cinci situații în care statutul de refugiat este adecvat: dacă pedeapsa pentru obiectul conștiinței se ridică la "persecuție" - dacă ați obiectat actelor militare care sunt atrocități sau a încălca standardele de drept internațional - dacă se opune serviciului militar În condiții care se ridică la tortură sau tratament inuman - dacă fugi de recrutare de către un grup non-stat și statul nu este în măsură să vă protejeze - sau dacă sunteți un copil care rezistă recrutării ilegale.
  • Imagine intitulată Desenează un glob Pasul 13
    2. Alegeți o țară de refugiu cu atenție. Dacă decideți să urmați o revendicare a refugiaților, fiți foarte atenți la alegerea dvs. de țară gazdă. Ar trebui să depuneți ca refugiat într-o țară care nu vă va trimite înapoi în țara dvs. de origine. De exemplu, zilele de trecere în siguranță a frontierei în Canada ca un obiect militar american sunt mult timp. În timp ce peisajul juridic nu este în întregime clar, dezertorilor și alții pot fi arestați și deportați în fața procesului în condițiile Tratatului actual de extrădare. Țările care nu depun adesea cetățenii noștri includ Ecuador, Rusia și Venezuela.
  • Imagine intitulată Adresa unui judecător în Curtea Pasul 17
    3. Faceți o cerere. Următorul pas este de a depune o aplicație formală care solicită protecție ca refugiat. Dacă sunteți în afara țării dvs. țintă, probabil că veți depune un refugiat la cea mai apropiată la cea mai apropiată ambasadă sau consulat - dacă sunteți deja în țară sau într-un port de intrare, veți aplica ca solicitant de azil. Ca parte a aplicației dvs., va trebui, de asemenea, să prezentați dovada pretențiilor dvs. de persecuție.
  • Asigurați-vă că consultați un avocat în acest stadiu, dacă este posibil. Ea vă poate ghida prin formele juridice uneori complicate.
  • Rețineți că procesul de aprobare va fi lung. În Canada, de exemplu, timpul de așteptare poate fi la fel de lung 36 de luni.
  • Este posibil să nu fiți capabil să lucrați pentru o parte din acest moment, dacă vi se permite intrarea. În Statele Unite, solicitanții de azil trebuie să aștepte cu 150 de zile înainte de a putea solicita starea de lucru.
  • Metoda 4 din 4:
    Care se califică drept scutite, amânarea serviciului sau refuzul
    1. Imagine intitulată forma unei berete 1
    1. Fișier pentru o scutire. Cele mai multe țări fac anumite scutiri de la recrutare. De exemplu, studenții religioși din Israel au fost de curând scutiți de proiect. Sunteți scutiți de un proiect viitor din Statele Unite în următoarele condiții: sunteți dintr-o familie în care un părinte sau un frate a murit sau lipsește în acțiunea militară - absența dvs. ar cauza greutății economice familiale - sunteți ministru- Sunteți în școală pentru a fi ministru - sunteți un cetățean imigrant sau dublu.
    • Amintiți-vă că SUA nu are în prezent un proiect. Puteți să depuneți doar o revendicare de exceptare în viitor, după ce ați primit comenzi pentru a raporta, la cel mai apropiat birou de service selectiv.
    • Unele țări, inclusiv SUA până de curând, interzic oamenii homosexuali de la servire. Acesta este în continuare cazul în Turcia, unde, cu toate acestea, trebuie să trimiteți "Dovada" stării dvs. răspunzând la întrebări, oferind imagini sau mai rău. Utilizarea acestei scutiri vă poate scoate dintr-un proiect, dar poate fi traumatic și umilitor.
    • Unele țări vă permit, de asemenea, să plătiți o taxă de scutire pentru a ieși din serviciul militar. În Turcia, această taxă a fost recent redusă de la 10.000 la 6.000 de euro. Totuși, costul este atât de scump încât numai familiile bine vă pot permite.
  • Image denumită să fie un avocat în următorii 7 ani Pasul 24
    2. Afișați-vă serviciul. Dacă nu sunteți scutiți, totuși, puteți să renunțați la intrarea în armată. Multe țări oferă amânări pentru educație, de exemplu. Potrivit Legii SUA, elevii de liceu își pot amâna serviciul în orice proiect viitor până la absolvire sau ajung la vârsta de 20 de ani. Elevii de colegiu pot amâna până la sfârșitul termenului lor. Vă puteți amâna serviciul până la sfârșitul studiilor dacă deveniți ministru.
  • Legea din Statele Unite prevede, de asemenea, apeluri la proiectul de stat. Dacă, în cazul unui proiect viitor, depuneți să modificați proiectul de clasificare, veți obține automat o amânare până la procesarea revendicării dvs.
  • Imagine intitulată Deal cu rasismul Pasul 1
    3. Refuză să servească. Aceasta este o opțiune finală. Doar nu o faceți. Cu toate acestea, va trebui să vă confruntați cu consecințe dure de refuz. În SUA, în timpul proiectelor de război și timp de pace, oamenii au fost închiși pentru refuzul de a fi inductivi în armată. Muhammad Ali a refuzat să fie elaborat pentru a lupta în războiul din Vietnam, de exemplu, și a fost acuzat, condamnat la cinci ani de închisoare și a dezbrăcat titlurile de box. În conformitate cu legislația în vigoare, bărbații sunt obligați să se înregistreze pentru un serviciu selectiv - pentru un viitor proiect - și refuzul de a înregistra este o infracțiune penală.
  • În Statele Unite, puteți fi urmăriți penal pentru refuzul de a vă înregistra la serviciul selectiv, deși acest lucru nu sa întâmplat din 1986. Guvernul vă poate nega, de asemenea, ajutorul federal al studenților, ocuparea forței de muncă cu guvernul sau, dacă sunteți un imigrant eligibil, cetățenia SUA.
  • Avertizări

    Obțineți informații rapid, astfel încât să puteți acționa în timp util.
  • Acționează într-un mod informat, dar acționează fără întârziere.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar