Cum de a lansa în mod eficient pe unelte de război

Oricine poate lansa pe cineva pe unelte de război. Va fi cel mai probabil abuzul de a fi necalificat, dar dacă o poți face destul de bine, se vor pleca la picioarele tale și vei fi încoronat regele cu lanț! Iată câteva sugestii și sfaturi pentru a obține rezultate mai bune de la ferăstrăul cu lanț în jocurile multiplayer și campania de pe angrenaje de război.

Notă: lanțul lanțului este echipat la pistolul "Lancer" și poate fi revizuit prin apăsarea și menținerea butonului B pe controlul Xbox 360. Lanțurile de ferăstrău rămâne revizuite atâta timp cât țineți butonul B în jos sau până când sunteți uimiți de un inamic. În multiplayer, începeți automat cu un lancer.

Pași

  1. Imagine intitulată cu lanț în mod eficient pe unelte de război Pasul 1
1. Obțineți tactical! Veți primi puțin pentru a nu ucide cu lanțurile dacă nu începeți strategia pentru jocul dvs. Acest lucru poate implica aruncarea de fum și ascundere, așteptând în spatele colțurilor pentru pradă sau buclă în jurul valorii de a ataca dușmanii din spate - indiferent de ceea ce este, pur și simplu alergând direct în acțiunea în speranța de a răsturna o ucidere aproape sigur. Mai mult decât în ​​cazul oricărei alte arme, lanțurile trebuie să fie folosite cu un plan în minte.
  • Imagine intitulată cu lanț în mod eficient pe unelte de război Pasul 2
    2. Aflați hărțile. În fiecare hartă va exista o zonă în care dușmanii merg acolo unde puteți optimiza acțiunea de tăiere a lanțului. Colțurile sau coridoarele mici sunt perfecte, dar încercați să evitați spațiile sau locurile largi deschise cu o acoperire scăzută. S-ar putea să găsiți că unele hărți sunt mai bune decât altele pentru a lansa, în timp ce altele pot fi bune sau rele, în funcție de cine sunt adversarii tăi.
  • Imagine intitulată cu lanț în mod eficient pe unelte de război Pasul 3
    3. Examinați adversarul cu atenție înainte de a ataca și știți cum să le omorâți în funcție de poziția și arma. De exemplu, dacă ați reușit să vă bucurați în jurul valorii și sunt în modul de aplicare cu un lunetist, probabil vor fi foarte ușor de ucis. De fapt, majoritatea lunetistorilor sunt ușor de tăiat cu lanț. Sau dacă au grenade, fiți pregătiți să fiți etichetați cu unul înainte de a vă lansa, așa că, chiar dacă faceți cu fermitate acea persoană, veți muri după aceea - încercați să le prindeți din spate. Cu toate acestea, din toate armele pe care le veți veni, cele mai frecvente și dificil de depășit pentru un utilizator de lanț este pușca. Nu este imposibil să le omorâți, mai ales dacă utilizați un mic traseu Zig-Zag când veniți spre ei - acest lucru va reduce eficiența împotriva dvs. În mod evident, dacă le ataci din spate, vor fi foarte ușor de ucis. Dacă intrați destul de repede, ei vor avea timp doar pentru a obține o lovitură de galerie, care, dacă sunteți destul de aproape, nu veți fi suficienți pentru a vă opri uciderea lor.
  • Imagine intitulată cu lanț în mod eficient pe uneltele de război Pasul 4
    4. Mențineți elementul de surpriză. Mai mult decât orice lanț este cel mai eficient atunci când adversarul tău nu se așteaptă. Nu vă revigorați cu lanțul dvs. până la ultima secundă absolută și dacă urmăriți pe cineva din spate, nu fugi niciodată așa cum le va avertiza la prezența voastră. Dacă îi atacați din spate sau din laturi, încercați întotdeauna să ataci din spate, fie din partea stângă a corpului lor, deoarece cea de-a treia persoană văd culturile pe care o parte mai mult decât dreptul.
  • Imagine intitulată cu lanț în mod eficient pe uneltele de război Pasul 5
    5. Fiți conștienți de împrejurimile dvs. - Dacă sunteți ultimul la stânga și veți vedea un dușman, asigurați-vă că nu există un alt dușman în apropiere să vă omoare imediat după ce ați terminat pe lanț, tăind prietenul lor. Introducerea unei situații în care veți fi ambuscați de mai mulți adversari este Bane a lanțului, deci luați timp pentru a lua notă de cine este.
  • Imagine intitulată cu lanț în mod eficient pe uneltele de război Pasul 6
    6. Atac! Dacă v-ați asigurat că este sigur, inamicul nu este conștient, că ați urmat planul dvs. și puteți face cu succes atacul, pur și simplu mergeți la inamic și lăsați-vă lanț! Dacă inamicul tău devine oarecum conștient de tine, să te bazezi pe abilitatea ta pentru a le termina. Odată ce adversarul tău știe că ești acolo, nu este deloc încercarea de a fi în continuare stealth - utilizați terenul, rotiți-vă și încercați să obțineți în jurul lor, astfel încât să aveți o șansă mai bună. încercați să nu vă uimiți, altfel veți fi cel mai probabil ucis.
  • Imagine intitulată cu lanț în mod eficient pe uneltele de război Pasul 7
    7. Retrageți dacă trebuie să. Dacă încă mai ai sănătatea ta, dar mai mulți dușmani au venit la ajutorul preiului tău, atunci pur și simplu fugi. Acest lucru poate fi util pentru OL ` "Retreat / atac" Mutați, unde vă puteți ascunde în spatele unui colț și așteptați ca urmăritorul dvs. să meargă chiar în lanț.
  • Imagine intitulată cu lanț în mod eficient pe uneltele de război Pasul 8
    8. Profitați de situații, indiferent dacă acesta se strecoară pe un lunetist nesuspectant sau să intre într-o lovitură de pușcă în care dușmanul tău încearcă doar să omoare un aliat. Dacă cineva aruncă fumul, folosiți-l. Dacă cineva este pe punctul de a ridica o armă de prieten, ia-i. Oricare ar fi cazul, regula generală a degetului mare este: dacă nu sunteți punctul de focalizare, atacați. Dacă le puteți ataca fără să aibă șansa de a ataca înapoi, atacați. Dacă sunt încă în picioare, atacați. Veți cunoaște o situație bună când vedeți unul.
  • Imagine intitulată cu lanț în mod eficient pe unelte de război Pasul 9
    9. Practică, practică, practică! Utilizați lanțul de canale ori de câte ori puteți. Veți găsi noi modalități de a utiliza hărți și de a ataca anumite arme și situații în timp, ceea ce vă va ajuta să deveniți mai bine. Nu folosiți nimic altceva decât lanțul dacă vă simțiți confortabil - va ajuta cu adevărat dezvoltarea dvs.
  • sfaturi

    Dacă un alt jucător vine la dvs. cu un lanț ferăstrău revizuit, folosiți-vă lancerul pentru a le purta și apoi revigorați-vă lanțul înapoi pentru ucidere.
  • Luați în considerare să mergeți la Gears of War 2 Dacă vă bucurați de utilizarea lanțului - lanțurile din următorii continuu de urmărire este semnificativ mai puternic și are mai multe utilizări, mai ales cu "dueluri de lanț". În plus, puteți descărca "Aur Lancer" Când achiziționați jocul Gears of War 2 ediție limitată.
  • Bineînțeles, dacă folosiți doar lanț, nu înseamnă că nu ar trebui să profitați de alte arme, cum ar fi o lovitură de boom, doar culcat în jurul sau folosește pușca dvs. dacă jocul depinde de ea, astfel încât echipa dvs. de echipă Don " Te resentimentezi.
  • Hărțile bune de tăiere a lanțului sunt canale, gridlock, metrou și escaladare, unde există o mulțime de teren și colțuri pentru a se ascunde în urmă. Hărți care sunt greu de urmărit cu mașina de război, bullet mlaștină și acoperișuri. Cu toate acestea, există unele hărți, cum ar fi Turnul de ceas, depozitul de combustibil și conacul, care sunt greu de utilizat la început cu lanț, dar dacă aflați tactica corectă, atunci sunt ușor de ucis. Practic, dacă puteți obține prin aceste trei hărți în mod consecvent, atunci știți că primiți din ce în ce mai mult pentru ferăstrăul dvs.
  • Avertizări

    Alți jucători se pot supăra la voi, mai ales dacă vă obișnuiți cu lanțurile dvs., dar amintiți-vă că într-o zi veți deveni mai bine, ignorați-le și continuați să încercați.
  • Stai calm! Rezistați nevoii de a alerga după adversarul dvs., astfel încât să rămână ascuns.
  • Fiți pregătiți să obțineți înapoi în spate, mai ales dacă ați obținut multe ucide cu el într-un meci, deoarece adversarii dvs. vor dori răzbunarea.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar