Cum să găsiți clasele școlare ale copilului

Astăzi, multe școli folosesc sisteme online pentru a oferi părinților accesul la clasele copiilor lor. Această dezvoltare tehnologică oferă un instrument util care ajută părinții să fie implicați direct în educația copilului lor. Nu există nici un sistem universal care să permită părinților să-și găsească clasele copilului, iar sistemele vor fi diferite în diferite școli. Având în vedere acest lucru, părinții au de obicei opțiunea de a-și găsi clasele de copii online și, în plus, găsind clasele copilului fără utilizarea instrumentelor online.

Pași

Metoda 1 din 2:
Găsirea claselor online
  1. Imaginea intitulată Găsiți copilul
1. Obțineți un ID și o parolă. ID-ul dvs. și parola vă vor permite să accesați site-ul unde se află notele copilului dvs. Există o serie de moduri în care vă puteți găsi ID-ul și parola. În unele cazuri, acest lucru trebuie făcut în persoană la școală, în acest fel, administrația școlară vă poate verifica identitatea.În alte cazuri, informațiile vor fi trimise acasă într-o scrisoare sau un pachet de informații.
  • Rețineți că unele site-uri web pot necesita ID-ul studentului copilului. Acest lucru poate fi obținut în același mod în care se obține ID-ul părinte.
  • Imaginea intitulată Găsiți copilul
    2. Începeți căutarea pe Internet pentru a găsi site-ul școlii. Este la site-ul școlii că veți putea accesa notele copilului dvs. Materialele din școală, cum ar fi Manualul școlii, Manualul părintelor sau Manualul studenților, ar trebui să vă informeze cu privire la ce site-ul trebuie să vizitați pentru a accesa notele. Dacă aveți aceste informații, introduceți-l în browserul dvs. web.
  • Dacă școala nu a fost furnizată astfel de informații, începeți să introduceți numele școlii copilului dvs. într-un browser de internet, cum ar fi Internet Explorer, Google Chrome, Safari sau Firefox. Identificați școala copilului dvs. în rezultatele căutării și faceți clic pe nume pentru a intra pe site.
  • Dacă nu puteți găsi școala copilului dvs. printr-o căutare pe Internet sau prin intermediul informațiilor furnizate de școală în Manual, contactați școala direct.
  • Imaginea intitulată Găsiți copilul
    3. Localizați zona părintelui de pe site. Odată pe site, examinați cu atenție pagina de pornire care caută cuvinte cheie, care pot include, dar nu se limitează la "părinți", "Resurse-mamă", "Portalul părinte" sau "Informații părinte".De obicei, puteți găsi aceste opțiuni de meniu din partea stângă a paginii, partea de sus a paginii sau partea de jos a paginii. Odată ce ați identificat meniul părinților, faceți clic pe el.
  • Rețineți că unele școli vor oferi o adresă de site care oferă acces direct la pagina-mamă, care vă va duce la următorul pas.
  • Imaginea intitulată Găsiți copilul
    4. Urmați instrucțiunile prezentate pe pagina de conectare a părintelui. Aceasta implică de obicei introducerea numelui de utilizator și a parolei. La introducerea acestor informații, trebuie să introduceți o pagină nouă cu o serie de opțiuni de meniu diferite. Acestea pot include "misiuni", "Participarea", "note", "carte de raport", "calendar", și "setarile mele". Faceți clic pe clasele pentru a vedea cum progresează copilul dvs. în școală.
  • Dacă aceasta este prima dată când vă conectați, este posibil să trebuiască să introduceți informații personale de către numele de utilizator și parola, inclusiv: numele dvs., adresa de e-mail, numele de utilizator dorit, informațiile despre studenți și răspunsurile la mai multe întrebări de securitate.
  • Multe site-uri web mamă online vă vor permite să configurați notificări atunci când sunt postate noile grade. Puteți seta aceste "Setări".
  • Metoda 2 din 2:
    Găsirea copiilor grele ale clasei
    1. Imaginea intitulată Găsiți copilul
    1. Vizitați școala. Odată ce, întrebați secretarii școlii cum va distribui școala pentru anul universitar curent. De asemenea, cereți administrației școlare, care sunt responsabilitățile dvs. atunci când primiți gradele. În acest fel, veți fi bine informați când veți primi grade și ce să faceți cu ei odată ce le aveți.
  • Imaginea intitulată Găsiți copilul
    2. Contactați direct pe profesor. Profesorii vor fi bine informați despre modul în care sunt distribuite gradele și când vor fi distribuite. Profesorii sunt ușor de contactat prin e-mail și puteți găsi adrese de e-mail în Manualul școlii sau pe site-ul școlii. Este, de asemenea, posibil să ajungeți la un profesor prin telefon, apelând la școală și solicitarea profesorului copilului dumneavoastră. Profesorul copilului dvs. va fi capabil să vă ghideze prin procesul de găsire a claselor copilului dvs.
  • Imaginea intitulată Găsiți copilul
    3. Adresați-vă copilului! Copilul dumneavoastră poate fi un mare punct de contact pentru descoperirea a ceea ce se întâmplă în școala lor. Ei ar trebui să fie bine informați cu privire la momentul în care vor primi notele lor. De fapt, multe licee elementare și de înaltă vor trimite notele copilului dvs. acasă cu ei pe date specifice.
  • Unele școli solicită ca părinții să semneze cartea de raport pentru a dovedi că copilul le-a arătat. În altele, cardurile de raportare vor fi trimise acasă la sfârșitul termenilor.
  • Veți putea găsi datele pe care notele sunt trimise acasă în manualul școlii.
  • sfaturi

    Păstrați parola de nume de utilizator într-un loc sigur și sigur.
  • Dacă școala copilului dvs. utilizează un sistem online pentru a posta gradele, puteți solicita, de asemenea, să primiți o copie tară a cardului de raport al copilului dvs. prin poștă.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar