Cum să fii prieten cu copilul ciudat

Există un copil la școala dvs. care credeți că este ciudat? Arătau pierdut și fără prieteni? Le înveseli de prietenul lor și, în cel mai scurt timp, veți avea un nou prieten și că copilul nu va mai părea ciudat!

Pași

Partea 1 din 2:
Fiind deschis și prietenos
  1. Imaginea intitulată Fii prieteni cu copilul ciudat Pasul 1
1. Fi abordabil. Lasă "ciudat" Copilul știu că ești prietenos. Dacă există un copil care nu este exact la fel ca toți ceilalți la școală, ei pot fi obișnuiți să fie tratați de oameni și să nu vă realizați inițial intențiile voastre. Spune-le că sunteți prietenos și lăsați-i să nu fie un bătăuș sau un fel de persoană.
  • Imaginea intitulată Fii prieteni cu copilul ciudat Pasul 2
    2. Începe o conversație. Începe pur și simplu spunând ceva frumos ca, "Frumoasă cămașă" sau "Pantofi răciți." De asemenea, puteți începe cu ușurință o conversație doar spunând, "Am observat sacul / pantofi / cercei / ochelari / orice". Dacă spui acest lucru, mai degrabă decât să dai un compliment, șansele sunt cealaltă persoană va spune, "Ce ai observat despre mine --?" Puteți răspunde la întrebarea lor și puteți păstra conversația. Dacă spuneți doar, "Pălărie îngrijită," Apoi, cealaltă persoană poate răspunde doar prin a spune "Mulțumiri", care nu este o conversație.
  • Oferirea de complimente este întotdeauna frumos - aproape toată lumea îi place să obțină un compliment, dar spunând ceea ce ați observat este un deschizător mai bun și, puteți chiar să spuneți dacă ați observat ceva pentru că nu vă place. Doar fi tact și spuneți, "Am observat că nu am văzut niciodată așa ceva înainte," mai degrabă decât să spună cât de oribil credeți că elementul este! Nu toată lumea îi place aceleași lucruri, dar nu este nevoie să vă împărtășiți opiniile atunci când încercați să faceți prieteni noi.
  • Imaginea intitulată Fii prieteni cu copilul ciudat Pasul 3
    3. Fi protectorul lor, dacă au nevoie de unul. Dacă altcineva spune ceva înseamnă, să vă ridicați noul prieten. Prieteni buni fac asta unul pentru celălalt. Nimeni nu ar trebui să aleagă pe altcineva doar pentru că ei cred că sunt ciudați. Suntem cu toții ciudați pentru cineva! Toată lumea este diferită de toți ceilalți în modul în care arată și ceea ce cred și le place sau nu le place. Unii oameni sunt asemănători unul cu celălalt și, uneori, oamenii sunt cu adevărat diferiți.
  • Nu există într-adevăr nici un fel de normal și nici un fel de ciudat. Ciudat ar fi 150 de persoane care au fost toate identice! Înfiorător! Să accepți diferențele în altele și să se ridice pentru toată lumea împotriva bătăușilor și a oamenilor ignoranți.
  • Imaginea intitulată Fii prieteni cu copilul ciudat Pasul 4
    4. Introduceți noul dvs. prieten altor prieteni. Spuneți-le puțin despre fiecare dintre prietenii dvs. atunci când faceți introducerea. Încercați să menționați ceva pe care noul dvs. prieten îl are în comun cu prietenii dvs. stabiliți. De exemplu, dacă "ciudat" Copilul îi place fotbal, iar prietenul tău face prea, să zicem, "X, acesta este și el în fotbal," sau, "Dacă noul copil are un Binder Halloween Kitty acasă, spuneți, "A, aceasta este B, are o pungă de prânz de Halloween Kitty."
  • Imaginea intitulată Fii prieteni cu copilul ciudat Pasul 5
    5. Adresați-vă noului dvs. prieten să vă spună despre viața lor și despre ceea ce le place. Încercați să nu vă opriți. Dacă îl considerați ciudat că cineva poartă ochelari întunecați tot timpul, de exemplu, nu întrebați imediat despre asta. Noul dvs. prieten poate fi sensibil la o problemă de ochi. Întrebați despre familia lor, ce clase le place, ce muzică sunt în și acele lucruri. Spune-i prietenului tău puțin despre tine. Nu contează dacă sunteți totali opoziții și nu vă place nici unul dintre aceleași lucruri - puteți fi în continuare prieteni! Dacă nu puteți găsi ceva despre care amândoi vă place să vorbiți, încercați să vă legați despre ceva pe care ambii nu vă place, chiar dacă este ceva puțin prost sau trivial, cum ar fi carnea de școală, testele de matematică sau păianjenii!
  • Imaginea intitulată Fii prieteni cu copilul ciudat Pasul 6
    6. Ascultați-le când vorbesc. Unii oameni sunt timizi, iar unii au un timer sau alte probleme de vorbire, deci aveți răbdare și ascultați cu atenție. Dacă, din păcate, în general, oamenii nu sunt foarte drăguți cu acest lucru aparent "Copil ciudat," atunci ei nu pot fi obișnuiți să aibă conversații prietenoase și ar putea fi un pic ciudat. Fiți încurajați și reasigurați noul dvs. prieten pe care doriți să îl fiți prieteni și să vă întâlniți cu ei.
  • Partea 2 din 2:
    Să cunoaștem persoana
    1. Imaginea intitulată Fii prieteni cu copilul ciudat Pasul 7
    1. Dați-le numărul. Spune-le să te sune. Puteți învăța foarte mult de la ei când vorbiți mai mult și pot fi mai ușor să vorbească când nu sunteți față în față.
  • Imaginea intitulată Fii prieteni cu copilul ciudat Pasul 8
    2. Deveniți prieteni pe Facebook sau pe un alt site de social media.
  • Imaginea intitulată Fii prieteni cu copilul ciudat Pasul 9
    3. Cunoașteți persoana mai mult. Vorbiți de câteva ori pentru a vă cunoaște reciproc - nu veți deveni prieteni după o discuție rapidă în coada de prânz! Asigurați-vă că nu pentru a exagera acest lucru și / sau faceți acest lucru prea repede, ei pot deveni incomod.
  • Imaginea intitulată Fii prieteni cu copilul ciudat Pasul 10
    4. Întreabă-i peste ei. Dați-le adresa dvs. și întrebați-le la locul dvs.
  • Imaginea intitulată Fii prieteni cu copilul ciudat Pasul 11
    5. Deveniți prieteni mari. Încercați să știți acea persoană în și out. În cele din urmă, nu vă veți aminti de ce ați crezut că sunt ciudați!
  • Imaginea intitulată Fii prieteni cu copilul ciudat Pasul 12
    6. Aflați defectele noului prieten. Defectele pot face o prietenie mai slabă, așa că încercați să le cunoașteți mai întâi și apoi ar trebui să fie mai puțin o problemă. Dar amintiți-vă că toată lumea are defecte și că nu trebuie să fie un lucru rău. Dacă au declanșatoare, fiți foarte atenți să nu le dezactivați.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar