Cum să contactați gazul britanic

Gazul britanic este unul dintre cei mai mari furnizori de energie și gaze din Regatul Unit. Dacă aveți probleme cu gazul dvs. sau aveți întrebări despre factura sau contul dvs., puteți apela asistența pentru clienți, trimiteți-le un e-mail sau chat cu un reprezentant online. Dacă problema dvs. nu este rezolvată în timp util, există și alți pași pe care îi puteți lua, cum ar fi depunerea unei plângeri formale sau contactați-le prin intermediul social media.

Pași

Metoda 1 din 3:
Apelați gazul britanic
  1. Imagine intitulată Contactați British Gas Pasul 1
1. Sunați la 0333 202 9532 pentru a contacta Serviciul Clienți. Apelarea acestui număr vă va conecta la un reprezentant britanic de servicii pentru clienți, care vă poate direcționa către departamentul potrivit. Aceasta este o modalitate rapidă de a vorbi cu un reprezentant al serviciului pentru clienți prin telefon. De asemenea, puteți utiliza acest număr pentru a face o plângere a clientului.
  • Serviciul Clienți este disponibil luni până vineri între orele 8:00 și 18:00 și 8:00 și 18:00 sâmbătă. Serviciul Clienți este închis duminică.
  • Imagine intitulată Contact British Gas Pasul 2
    2. Sunați 0333 200 8899 Dacă serviciile dvs. nu funcționează. Apelați acest număr dacă aveți gazul sau căldura nu funcționează corect. De asemenea, trebuie să sunați acest număr dacă aveți țevi de apă scurgeri. Odată ce vorbiți cu cineva, Gazul britanic va programa o întâlnire pentru un tehnician să iasă și să remedieze problema. Dacă problema este ușor fixată, acestea pot fi chiar capabile să depaneze problema la telefon.
  • Reprezentanții la acest număr sunt disponibili 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.
  • Imagine intitulată Contactați British Gas Pasul 3
    3. Apelați 0333 200 8899 pentru a plăti sau a vizualiza facturile. Dacă doriți să plătiți, vizualizați sau discutați factura dvs. cu un reprezentant, trebuie să numiți acest număr. Similar cu linia de servicii pentru clienți, reprezentanții acestui număr vor fi disponibili luni până vineri între orele 8:00 și 18:00 și 8:00 sâmbătă. Serviciul este închis în zilele de duminică.
  • Imagine intitulată Contactați British Gas Pasul 4
    4. Escaladați problema dvs. sunând la 0333 202 9774. Apelați acest număr pentru a vă escalada problema echipei Directorilor de servicii pentru clienți și pentru a vă conecta la un manager. Cel mai bine este să treceți prin celelalte metode de contact înainte de a escalada problema unui regizor.
  • De exemplu, dacă ați vorbit cu serviciul Clienți și reprezentantul a fost nepoliticos și nu ați rezolvat problema, ar trebui să escaladați problema unui manager.
  • Dacă ați încercat să apelați celelalte numere și nu puteți trece prin, sunați la acest număr.
  • Imagine intitulată Contactați British Gas Pasul 5
    5. Apelați 0800 111 999 Dacă miroși gazul în casa dvs. Dacă miroși gazul sau sunt îngrijorați că poate exista o scurgere de monoxid de carbon, apelați acest număr pentru a contacta linia de urgență a serviciilor de urgență a gazelor. Acest serviciu este disponibil 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.
  • Metoda 2 din 3:
    Contactați britanicii gaze online
    1. Chat cu un reprezentant al serviciului clienți online. Vizita https: // Britishgas.Co.Marea Britanie / Ajutor-and-Support / și faceți clic pe albastru "conversație" Butonul din colțul din dreapta jos pentru a aduce un chat live cu un reprezentant. Această persoană va fi de obicei capabilă să rezolve problemele simple cu contul dvs. și factura sau să vă dea numărul departamentului de care aveți nevoie.
  • 2. Escaladați plângerile prin accesarea paginii de plângeri ale clienților. Dacă ați contactat gazul britanic care utilizează alte metode și nu răspund, puteți escalada problema departamentului de plângeri ale clienților. Vizita https: // Britishgas.Co.Marea Britanie / plângeri.HTML și găsiți secțiunea care descrie cel mai bine problema dvs. pentru a determina adresa corectă de e-mail pe care să o utilizați. Asigurați-vă că descrieți experiența dvs. și problema pe care o aveți cu serviciul în corpul e-mailului.
  • Această metodă ar trebui salvată pentru ultima soluție.
  • Dacă sunteți nemulțumit de instalarea sistemului de încălzire centrală, puteți trimite e-mail: instalareComplaint @ Britishgas.Co.Regatul Unit
  • Dacă aveți o plângere cu privire la împrumutul dvs. de cazan, puteți trimite un e-mail: împrumutcomplaints @ Britishgas.Co.Regatul Unit
  • Dacă aveți o problemă cu o instalare a încărcătorului electric, puteți trimite un e-mail: EV @ Britishgas.Co.Regatul Unit
  • Pentru alte plângeri, vizitați https: // Britishgas.Co.Marea Britanie / plângeri.HTML Pentru a determina adresa corectă de e-mail sau numărul de telefon pentru a fi utilizat.
  • Metoda 3 din 3:
    Folosind metode alternative
    1. Imagine intitulată Contactați Gazul britanic Pasul 10
    1. Contactați Gazul britanic pe Twitter sau Facebook. Nu trebuie să utilizați această metodă decât dacă ați încercat să le contactați direct fără rezultate. Puteți contacta British Gas Online de Tweeting @Britishgas sau @BritishGashelp. Acest lucru poate obține suficientă atenție pentru cineva care să vă contacteze și să vă rezolve problema.
  • Imagine intitulată Contactați British Gas Pasul 11
    2. Trimiteți britanic o scrisoare. Trimiteți British Gas o scrisoare pentru a le lăuda pentru serviciul lor sau pentru a înregistra o plângere oficială. Adresați-vă scrisoarea către Gazul British, PO Box 227, Rotherham S98 1PD. Nu uitați să includeți poștale, astfel încât scrisoarea dvs. să nu fie trimisă înapoi.
  • Introduceți litera dacă aveți scrieri de mână slabe.
  • Imagine intitulată Contactați British Gas Pasul 12
    3. Înregistrați o plângere formală dacă problema dvs. nu a fost rezolvată în 8 săptămâni. Dacă aveți o problemă în curs de desfășurare pe care gazul britanic refuză să remedieze, puteți înregistra o plângere oficială la serviciul Ombudsman Energy. Pentru a înregistra o plângere, trimiteți un e-mail la osenquiries @ OS-Energie.ORG, sunați la 0330 440 1624, sau trimiteți o scrisoare către Ombudsmanul Servicii: Energie, PO Box 966, Warrington WA4 9DF.
  • Serviciile Ombudsmanului privind energia vor investiga și vor rezolva problema.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar