Cum să contactați xbox live

Dacă întâmpinați probleme cu Xbox Live sau aveți o anchetă despre serviciul dvs. Xbox Live, puteți contacta direct Xbox pentru a primi un suport suplimentar sau pentru a vorbi cu un reprezentant live. Urmați pașii descriși în acest articol pentru a afla cum să contactați Xbox Live.

Pași

Metoda 1 din 3:
Folosind metoda oficială Xbox
  1. Imagine intitulată Contact Xbox Live Pasul 1
1. Du-te la pagina de pornire Xbox "Contactați-ne" la http: // suport.Xbox.COM / EN-US / CONTACT-US.
  • Imagine intitulată Contact Xbox Live Pasul 2
    2. Faceți clic pe categoria care descrie cel mai bine ancheta dvs. sau preocuparea despre Xbox Live. Veți avea opțiunea de a alege de la "Xbox 360", "contul meu" și "facturare."De exemplu, dacă doriți să anulați membrii Xbox Live, faceți clic pe" Contul meu."
  • Imagine intitulată Contact Xbox Live Pasul 3
    3. Navigați la secțiunea "Xbox Live".
  • Imagine intitulată Contact Xbox Live Pasul 11
    4. Faceți clic pe linkul care descrie cel mai bine natura emisiunii dvs. Xbox Live. De exemplu, dacă întâmpinați probleme de rețea cu Xbox Live, faceți clic pe "Networking."Pagina de aterizare se va reîmprospăta și vă va oferi o serie de metode de contact diferite.
  • Imagine intitulată Contact Xbox Live Pasul 12
    5. Faceți clic pe metoda de contact pe care doriți să o utilizați pentru consultanță cu un reprezentant din Xbox Live. Metodele de contact comune includ chat live, forumuri de asistență, suport Twitter și telefon.
  • Imagine intitulată Contact Xbox Live Pasul 13
    6. Urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a vă conecta cu un reprezentant Xbox Live. De exemplu, dacă ați ales să discutați cu un reprezentant, vi se va cere să vă conectați cu numele de utilizator și parola Microsoft, în timp ce dacă ați ales opțiunea Twitter, veți fi redirecționat către pagina oficială Twitter pentru Suport Xbox.
  • Metoda 2 din 3:
    Apelați Xbox prin telefon
    1. Imagine intitulată Contact Xbox Live Pasul 7
    1. Apelați suportul Xbox la 1-800-469-9269. Centrul de Contact Xbox este deschis între luni și vineri de la 9 a.M. la 5 p.M. Est.
  • Imagine intitulată Contact Xbox Live Pasul 8
    2. Așteptați ca Xbox să vă ofere solicitări, apoi formați numărul "0" de șase ori la rând.
  • Imagine intitulată Contact Xbox Live Pasul 9
    3. Așteptați linia pentru un reprezentant Xbox pentru a răspunde la apel. În majoritatea cazurilor, va dura o medie de 23 de minute pentru a răspunde la apel.
  • Metoda 3 din 3:
    Utilizarea forumului de suport Xbox
    1. Imagine intitulată Contact Xbox Live Pasul 14
    1. Accesați pagina de pornire a forumurilor Xbox Forums.
  • Imagine intitulată Contact Xbox Live Pasul 23
    2. Faceți clic pe "Forumul de asistență Xbox."
  • Imagine intitulată Contact Xbox Live Pasul 16
    3. Faceți clic pe subgrupul care descrie cel mai bine natura problemei dvs. Cele două categorii pe care le puteți alege sunt "Informații hardware de rețea" și "Suport Xbox 360."
  • Imagine intitulată Contact Xbox Live Pasul 17
    4. Răsfoiți și faceți clic pe conversația forumului care se potrivește cel mai bine solicitării dvs. De exemplu, dacă aveți probleme cu conectarea la Xbox Live din consola dvs., faceți clic pe "Conectarea la Xbox Live pentru informații despre depanare și rezolvarea problemei dvs. Xbox Live."
  • Dacă nu există categorii care să corespundă naturii anchetei dvs., puteți posta o nouă întrebare sau un mesaj către Forum după ce ați semnat în contul dvs. Microsoft. Un reprezentant de suport Xbox sau alt utilizator Xbox Live va răspunde apoi la mesajul dvs. în scurt timp.
  • sfaturi

    Potrivit utilizatorilor care au contact xbox trăiesc frecvent, chat-ul live este cel mai rapid mod de a contacta un reprezentant Xbox. Urmați pașii descriși în metoda 1 pentru a accesa funcția de chat Microsoft.
  • Înainte de a contacta Xbox Live, încercați să rezolvați orice probleme pe care le puteți avea prin navigarea în forumurile de asistență Xbox. În majoritatea cazurilor, este posibil să puteți rezolva complet problema dvs. Xbox, fără a fi nevoie să contactați un reprezentant.
  • Avertizări

    În acest moment, Twitter este singura platformă socială pe care puteți contacta suportul xbox. Deși Xbox are un profil oficial Facebook, nu veți avea posibilitatea de a contacta Xbox sau să le trimiteți un mesaj folosind Facebook.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar