Cum să contactați fitbit

Fitbit este o companie care vinde produse obținute pentru a vă ajuta să urmăriți fitness și bunăstarea. Contactarea unei companii la fel de mare ca Fitbit poate fi frustrant, mai ales dacă aveți probleme cu contul dvs. de sănătate și aveți nevoie de ajutor imediat. Pentru a contacta Fitbit, apelați linia de servicii pentru clienți la 877-623-4997, Chat cu un reprezentant online, trimiteți-le un mesaj pe Twitter sau trimiteți o anchetă generală pentru a vă răspunde la întrebări.

Pași

Metoda 1 din 2:
Obținerea unui răspuns imediat
  1. Imagine intitulată Contact Fitbit Pasul 1
1. Apelați linia de asistență pentru clienți a Fitbit pentru întrebări generale. Pentru configurarea contului sau înregistrarea problemelor, apelați linia de asistență generală a clientului Fitbit. Acestea sunt deschise în fiecare zi de la ora 4:00 până la ora 9:00. Vi se va solicita să furnizați informațiile despre contul dvs., precum și întrebarea dvs. specifică.
  • Apelați 877-623-4997 pentru a ajunge la asistența clienților.
  • Imagine intitulată Contact Fitbit Pasul 2
    2. Începeți un chat live online pentru a vorbi cu cineva imediat. Dacă aveți nevoie de întrebarea dvs. a răspuns imediat, contactați un reprezentant de asistență pentru clienți Fitbit. Este posibil să trebuiască să așteptați până când este disponibil un reprezentant al serviciului pentru clienți înainte de a putea discuta cu ei. Conectați-vă cu informațiile despre cont înainte de a începe chat-ul.
  • Vizita HTTPS: // Ajutor.Fit.COM /?l = en_us & cu = 1 & fs = contactus și faceți clic pe "Live chat" pentru a începe chat-ul.
  • Imagine intitulată Contact Fitbit Pasul 3
    3. Contactați fitbit pe Twitter pentru un răspuns rapid. Fitbit are un cont Twitter care oferă asistență pentru clienți. Trimiteți-le un mesaj direct pentru a vă răspunde la întrebări private sau a le etichetați într-un mesaj pentru un răspuns public.
  • Vizitați contul de Twitter al Fitbit la https: // twitter.COM / FITBITSUPPORT
  • Bacsis: Contul de Twitter al lui Fitbit va fi capabil să răspundă la întrebarea dvs. în mai multe limbi, inclusiv în limba engleză, franceză și spaniolă.

    Metoda 2 din 2:
    Eliberarea, revendicarea garanțiilor și căutarea forumurilor
    1. Imagine intitulată Contact Fitbit Pasul 4
    1. Trimiteți o anchetă generală pentru a obține un răspuns prin e-mail. Fitbit nu are o adresă de e-mail de suport pentru clienți. Cu toate acestea, dacă utilizați site-ul lor pentru a trimite o întrebare, vă vor trimite prin e-mail cu răspunsul lor. Furnizați numele dvs. complet, adresa de e-mail și problema dvs. specifică pentru a obține un răspuns de la Fitbit.
  • Imagine intitulată Contact Fitbit Pasul 5
    2. Conectați-vă la contul dvs. pentru a solicita garanții. Dacă aveți nevoie să contactați Fitbit, deoarece banda dvs. este întreruptă, puteți solicita o garanție pentru a vă trimite unul nou. Conectați-vă la contul dvs. utilizând adresa dvs. de e-mail sau contul Facebook. Trimiteți-vă cererea de a primi o nouă bandă expediată pentru dvs.
  • Vizita HTTPS: // Ajutor.Fit.COM /?l = en_us & cu = 1 & fs = contactus și faceți clic pe "bandă ruptă?"Pentru a trimite cererea de garanție.
  • Imagine intitulată Contact Fitbit Pasul 6
    3. Căutați forumurile Fitbit pentru a găsi răspunsuri la întrebările dvs. Fitbit are o comunitate care ar putea să răspundă la întrebările dvs. pentru dvs. Căutați întrebarea dvs. pentru a vedea dacă cineva a avut aceeași problemă și vă poate spune cum să o rezolvați. Puteți căuta forumurile după termeni cheie sau de produse.
  • Vizita https: // comunitate.Fit.COM / T5 / Comunitate / CT-P / RO Pentru a căuta forumurile Fitbit.
  • Bacsis: Unele întrebări sunt răspunsate de reprezentanții Fitbit, în timp ce alții sunt tratați numai de membrii comunității.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar