Cum să contactați amazon uk

Îți mulțumește cele mai rapide căi de a contacta echipa de asistență pentru clienți a Amazon UK pentru a rezolva orice probleme pe care le aveți cu serviciul. Amazon nu mai are o adresă de e-mail de suport, deci nu există nici o modalitate de a contacta Amazon UK prin e-mail. Echipa de suport a lui Amazon UK este disponibilă în primul rând prin chat live (cea mai rapidă opțiune) și prin telefon, dar puteți pune și întrebări prin Twitter oficial al Amazonului (@amazonhelp) și Facebook (Amazon.Co.Marea Britanie) Conturi.

Pași

Metoda 1 din 4:
Phoning Amazon UK
  1. Imagine intitulată Contactați Amazon UK Pasul 1
1. Mergi la https: // Amazon.Co.UK / GP / Ajutor / Client / Contact-US. Amazon UK oferă posibilitatea de a solicita un apel telefonic aproape instant de la un reprezentant dacă furnizați mai întâi detalii online. Dacă nu sunteți deja conectat la contul dvs. Amazon, veți fi solicitat să faceți acest lucru acum.
  • Dacă preferați să vă telefonați pe Amazon, puteți face acest lucru, deși poate fi necesar să așteptați într-o coadă.
  • Pentru problemele generale din Marea Britanie, formați 0800 279 7234. Dacă sunteți în afara Regatului Unit, formați +44 207 084 7911.
  • Pentru Kindle Support în Marea Britanie, formați 0800 496 2449. În afara Mărcii, Dial +44 203 356 6212.
  • Imagine intitulată Contactați Amazon UK Pasul 2
    2. Apasă pe Vă putem suna legătură. Este o legătură oarecum mică sub butonul mare de chat portocaliu din partea stângă a paginii. Acest lucru vă redirecționează către o pagină pe care va trebui să introduceți mai multe informații.
  • Imagine intitulată Contactați Amazon UK Pasul 3
    3. Selectați un motiv pentru contactarea Amazonului. Butoanele care conțin diferite motive pentru conținutul de susținere apar în partea de sus a paginii. Faceți clic pe cea care se aplică cel mai bine la problema dvs. Dacă nu vedeți ceva care să se potrivească nevoilor dvs., faceți clic pe Prime și mai mult Buton pentru mai multe opțiuni.
  • Dacă aveți Amazon despre o comandă, selectați comanda din listă sau faceți clic pe Alegeți o comandă diferită Pentru a vedea comenzi suplimentare de la care să alegi.
  • Imagine intitulată Contact Amazon UK Pasul 4
    4. Selectați o opțiune de la "spune-ne mai multe despre problema ta" meniul. Este posibil să trebuiască să derulați puțin pentru a vedea acest meniu.
  • Odată ce faceți o selecție, sistemul vă poate oferi un alt meniu derulant pentru a vă explica în continuare problema.
  • Imagine intitulată Contactați Amazon UK Pasul 5
    5. Faceți clic pe galben Telefon buton. Este sub "Sau, vorbește cu cineva" antet. Este posibil să trebuiască să derulați puțin pentru ao găsi.
  • Imagine intitulată Contactați Amazon UK Pasul 6
    6. Introdu numarul tau de telefon. Începeți prin alegerea țării dvs. de la "Țară / Regiune" Meniul derulant, apoi introduceți numărul de telefon în "Numărul dvs" gol.
  • Imagine intitulată Contactați Amazon UK Pasul 7
    7. Clic Sună-mă acum. Este butonul galben sub numărul de telefon necompletat. Acest lucru trimite un mesaj la asistența clienților Amazon cu informațiile pe care le-ați furnizat, astfel încât să vă poată ajuta rapid să vă rezolvați problema. Păstrați telefonul în apropiere pentru a răspunde la apel atunci când vine vorba.
  • De obicei durează între 2 și 15 minute pentru a primi un apel telefonic de la personalul de sprijin al Amazonului, dar așteptarea poate fi mai lungă la orele de vârf.
  • Metoda 2 din 4:
    Folosind chat-ul online Amazon UK
    1. Imagine intitulată Contactați Amazon UK Pasul 8
    1. Mergi la https: // Amazon.Co.UK / GP / Ajutor / Client / Contact-US. Serviciul de asistență pentru chat-ul lui Amazon este cel mai rapid mod de a contacta Amazon UK pentru toate tipurile de suport. Deși veți începe conversația cu un bot, puteți solicita cu ușurință să vorbiți cu un om în orice moment. Dacă nu sunteți deja conectat la contul dvs. Amazon, veți fi solicitat să faceți acest lucru acum.
  • Imagine intitulată Contactați Amazon UK Pasul 9
    2. Apasă pe Începeți să discutați acum buton. Este butonul portocaliu din partea stângă a paginii. Aceasta deschide o fereastră de chat.
  • Imagine intitulată Contactați Amazon UK Pasul 10
    3. Introduceți întrebarea și faceți clic pe Trimite. Veți vedea câteva întrebări de exemplu în Ovals din partea de jos a ferestrei - puteți să faceți clic pe unul dintre aceștia dacă doriți.
  • Imagine intitulată Contactați Amazon UK Pasul 11
    4. Răspundeți la orice întrebări suplimentare de la bot. Mesajul lui Amazon va încerca să vă ghideze prin problema dvs.
  • Dacă problema dvs. este rezolvată de Bot, faceți clic pe Nu contează, mulțumesc în partea de jos a ferestrei pentru ao închide.
  • Imagine intitulată Contactați Amazon UK Pasul 12
    5. Cereți să vorbiți cu un om dacă botul nu poate ajuta. Dacă nu puteți găsi informațiile de care aveți nevoie, introduceți Vreau să vorbesc cu un om în zona de tastare și faceți clic pe Trimite.Apoi puteți face clic pe Obțineți ajutor prin chat Pentru a vă conecta la o persoană live pentru asistență suplimentară.
  • Metoda 3 din 4:
    Folosind Twitter
    1. Imagine intitulată Contactați Amazon UK Pasul 13
    1. Deschideți Twitter pe computer, telefon sau tabletă. Atâta timp cât aveți un cont Twitter, puteți contacta contul oficial al serviciului clienți al Amazonului @AMAZONHELP 7 zile pe săptămână.
    • Dacă nu sunteți conectat la Twitter, conectați-vă acum.
  • Imagine intitulată Contactați Amazon UK Pasul 14
    2. Faceți clic sau atingeți bara de căutare și introduceți Amazonhelp. Va apărea o listă de rezultate potrivite.
  • Imagine intitulată Contactați Amazon UK Pasul 15
    3. Faceți clic sau apăsați Amazonhelp. Este numele contului cu o pictogramă rotundă care spune "Serviciu clienți" interior. O pictogramă albastră și / sau alb va apărea lângă "Ajutor Amazon" În partea de sus a paginii, pentru a indica faptul că este un cont oficial.
  • Imagine intitulată Contactați Amazon UK Pasul 16
    4. Faceți clic sau atingeți plicul. Este la dreapta fotografiei de profil a lui Amazonhelp din partea de sus a paginii. Aceasta deschide o fereastră privată de mesaje.
  • Imagine intitulată Contactați Amazon UK Pasul 17
    5. Introduceți solicitarea sau problema. Să fie specific, dar evitați includerea detaliilor de plată până când nu ați fost instruiți să faceți acest lucru de către un reprezentant.
  • Imagine intitulată Contactați Amazon UK Pasul 18
    6. Faceți clic pe sau atingeți butonul Trimitere. Un reprezentant va răspunde în mod obișnuit în termen de 24 de ore - de obicei mai devreme. Dacă nu auziți în 1-2 zile, încercați publicul la @amazonhelp.
  • Metoda 4 din 4:
    Folosind Facebook
    1. Imagine intitulată Contactați Amazon UK Pasul 19
    1. Deschideți Facebook pe computer, telefon sau tabletă. Dacă aveți un cont Facebook, îl puteți folosi pentru a contacta Amazon UK prin pagina lor oficială Facebook. Echipa de asistență Facebook a lui Amazon UK este disponibilă pentru a răspunde la întrebări 7 zile pe săptămână între orele 7:00 și 7:00.
    • Nu este posibil să trimiteți un mesaj privat lui Amazon UK pe Facebook - va trebui să faceți un post public pe pagina lor oficială. Utilizați această metodă pentru preocupări mai puțin serioase, deoarece nu veți putea schimba informații private în acest mod.
  • Imagine intitulată Contactați Amazon UK Pasul 20
    2. Du-te la pagina de asistență Amazon UK. Dacă utilizați un computer, a trebuit https: // Facebook.com / amazonuk. Dacă sunteți pe un telefon sau la un comprimat, atingeți de lupă în apropierea colțului din dreapta sus al aplicației, tastați Amazon.Co.Regatul Unit, și apoi apăsați Amazon.Co.Regatul Unit (opțiunea cu o pictogramă albastră Amazon Smile) în rezultatele căutării.
  • Imagine intitulată Contactați Amazon UK Pasul 21
    3. Introduceți întrebarea sau problema în "Scrieți un post" sau "Scrie ceva" cutie. Dacă utilizați cea mai nouă versiune de Facebook pe un computer, faceți clic pe gri Creați postul Butonul din partea de sus a coloanei din dreapta a paginii. Dacă utilizați versiunea mai veche a Facebook sau a aplicației mobile, derulați în jos și faceți clic pe sau apăsați Scrie ceva pe pagină.
  • Deoarece mesajul dvs. va fi public, nu includeți informații private (e.G., Informații de contact, detalii de plată).
  • Imagine intitulată Contactați Amazon UK Pasul 22
    4. Atingeți Publica (MOBILE) sau faceți clic pe Post (Computer). Postarea dvs. va apărea apoi pe pagina Facebook a Amazon UK. Uneori veți auzi în aceeași zi în care faceți postul, dar poate dura o zi sau două pentru a primi un răspuns.
  • sfaturi

    Când "selectați o problemă" pe pagina de contact, Amazon oferă o "știți?"Caseta care se potrivește cu problema pe care ați selectat-o. Citiți mai întâi această casetă pentru a vedea dacă acesta oferă soluția pe care o căutați înainte de a alege o metodă de contact.
  • Secțiunea "Ajutor" a lui Amazon UK de pe site-ul web a răspunsurilor scrise la multe întrebări frecvente, fără a vorbi cu un reprezentant de service.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar