Cum să contactați kindle

Linia Kindle a cititorilor electronici (inclusiv Kindle de bază și focul Kindle) sunt produse și dezvoltate de Amazon.COM. Există o serie de modalități de a intra în contact cu Amazon cu privire la produsele Kindle. Pentru suportul tehnic, o varietate de resurse de ajutor sunt disponibile online, dar este ușor să ajungeți la reprezentanții serviciului clienți prin intermediul unui formular online sau cu metode offline de contact.

Pași

Metoda 1 din 2:
Atingerea serviciului clienți online
  1. Imagine intitulată Contactați Kindle Pasul 1
1. Vizitați Amazon Ajutor și Serviciul Clienți pentru ajutor de bază. Dacă aveți probleme cu dispozitivul dvs. Kindle, este posibil să nu aveți nevoie să contactați deloc Amazon. În schimb, începeți vizitând paginile Ajutor Amazon, disponibile la https: // Amazon.COM / GP / Ajutor / Client / Afișaj.HTML.
  • După ce sunteți pe pagina de ajutor, faceți clic pe caseta care spune "Serviciile digitale și suportul dispozitivului."Derulați în jos la categoria" Kindle E-Readers "și faceți clic pe acesta pentru a găsi informații despre tipul dvs. de dispozitiv.
  • Imagine intitulată Contact Kindle Pasul 2
    2. Utilizați formularul de ajutor Amazon pentru un răspuns personal. Nu puteți găsi ajutorul pe care îl căutați pe paginile de ajutor? Utilizați formularul oficial de ajutor online pentru a contacta serviciul clienți Amazon direct. Mergi la https: // Amazon.COM / GP / Ajutor / Contact-US / General-Întrebări.HTML Pentru a accesa formularul.

    Ține minte: Datorită pandemiei de coronavirus, liniile telefonice de asistență pentru clienți ale Amazonului nu funcționează în prezent. Singura opțiune de ajutor pe care o puteți obține de la pagina "Contactați-ne" chiar acum este chat online cu serviciul de relații cu clienții Amazon. Botul vă va conecta cu un reprezentant uman dacă aveți nevoie de ajutor suplimentar.

  • Imagine intitulată Contactați Kindle Pasul 3
    3. Completează formularul. Apasă pe "Foc și Kindle" Butonul din partea de sus a paginii. Utilizați meniurile drop-down pe pagină pentru a selecta ce tip de dispozitiv aveți și ce fel de problemă sau întrebare aveți nevoie de ajutor.
  • Dacă v-ați înregistrat dispozitivul Kindle și vă conectați la contul dvs. Amazon, nu va trebui să completați informațiile despre Kindle. În schimb, faceți clic pe butonul din partea de sus a paginii cu dispozitivul pe acesta. Dacă nu vedeți dispozitivul, faceți clic pe "Kindle-ul meu nu este arătat" și completați formularul ca normal.
  • Imagine intitulată Contactați Kindle Pasul 4
    4. Citiți conținutul de ajutor care poate apărea. Odată ce ați terminat completarea unei părți a formularului care descrie problema dvs., Amazon poate afișa imediat informațiile care au fost determinate să vă ajute. Puteți citi această informație de ajutor (și vizionați orice videoclip care este inclus în ea) sau pur și simplu derulați după el pentru a continua - alegerea este a ta.
  • Imagine intitulată Contact Kindle Pasul 5
    5. Selectați o metodă de contact. La sfârșitul formularului, veți vedea 3 opțiuni de contact diferite. Alegeți cea care se potrivește cu modul în care doriți să luați legătura cu serviciul clienți. Alegerile dvs. sunt:
  • E-mail: În ecranul următor, vi se va cere să verificați modelul dvs. Kindle și adresa dvs. de e-mail. De asemenea, puteți introduce orice informații suplimentare importante pe care doriți să le vedeți serviciul pentru clienți. Clic "Trimite email" a termina. De asemenea, puteți trimite un email Amazon direct la CS-Răspuns @ Amazon.COM.
  • Telefon: Veți fi dus la un ecran cu numărul de telefon corespunzător pentru a apela. De asemenea, vi se poate primi opțiunea de a introduce numărul dvs. de telefon și de a avea Amazon te sun.
  • Conversație: O fereastră va apărea cu un spațiu pentru a descrie problema dvs. Când sunteți gata, faceți clic pe "Incepe conversatia" și veți fi conectat la un reprezentant al serviciului clienți care va vorbi cu dvs. prin intermediul textului chat.
  • Imagine intitulată Contactați Kindle Pasul 6
    6. Rețineți că unele opțiuni de contact pot fi dezactivate pe baza problemei dvs. Anumite probleme de sprijin pot face ca una sau mai multe opțiuni de mai sus să fie gri. De exemplu, dacă serviciul clienți Amazon determină că o anumită problemă Kindle are nevoie de ajutor unu-la-unu pentru a repara, opțiunea de e-mail va fi dezactivată. În aceste cazuri, selectați una dintre opțiunile rămase.
  • 7. Utilizați centrul de ajutor din aplicația Kindle pentru asistență rapidă. Deschideți aplicația Kindle pe dispozitivul mobil și selectați meniul "Mai mult" din colțul din dreapta jos al ecranului. Odată ce meniul se deschide, faceți clic pe "Ajutor."De acolo, puteți selecta unul dintre subiectele de ajutor de pe ecran sau faceți clic pe antetul" Contactați-ne ".
  • În prezent, singura formă de contact disponibilă prin intermediul aplicației este adresa de e-mail. Selectați problema care este cea mai apropiată potrivire pentru problema pe care o aveți, apoi completați caseta de text cu mesajul dvs. și faceți clic pe "Trimiteți e-mail."
  • Metoda 2 din 2:
    Atingerea serviciului pentru clienți prin telefon
    1. Imagine intitulată Contact Kindle Pasul 7
    1. Apelați 1-888-280-4364 pentru General Kindle Ajutor. Dacă nu aveți o conexiune la Internet sau preferați să discutați direct cu Amazon, apelați acest număr, care este gratuit pentru apelurile efectuate în cadrul U.S.
    • Va trebui să răspundeți la câteva solicitări computerizate atunci când numiți acest număr. Cu toate acestea, odată ce produsul dvs. și problema dvs. au fost determinate, veți putea vorbi cu un reprezentant uman.

    Fi conștient: Acest număr, împreună cu toate celelalte numere de servicii ale clienților Amazon, este în prezent în afara serviciului datorită pandemiei de coronavirus. În prezent, cea mai bună modalitate de a obține ajutor cu dispozitivul dvs. este de a utiliza serviciul de asistență pentru clienți al Amazonului.

  • 2. Sunați la 1-888-280-4331 pentru linia principală de asistență pentru clienți a Amazonului. De asemenea, puteți apela numărul general de asistență pentru clienți a lui Amazon pentru ajutor. Ele vă pot direcționa către cineva care vă poate răspunde la întrebările dvs. despre dispozitivul dvs. sau serviciul Kindle.
  • Această linie, ca și alte linii de asistență pentru clienți a Amazonului, este în prezent în jos din cauza crizei coronavirusului. Puteți să o utilizați odată ce centrele de apel redeschide.
  • Imagine intitulată Contactați Kindle Pasul 10
    3. Pentru cele mai bune rezultate, aveți informații utile la îndemână. Kindle Reprezentanții serviciului clienți ar trebui să vă poată ajuta cu aproape orice problemă. Cu toate acestea, apelul dvs. este probabil să fie mai rapid și mai ușor dacă aveți anumite informații utile gata în prealabil. Acestea includ:
  • Modelul Kindle.
  • O descriere exactă a problemei dvs. - ceea ce ați încercat să faceți, ceea ce nu a funcționat și așa mai departe.
  • Informațiile de contact pentru dvs. în cazul în care problema nu poate fi rezolvată imediat.
  • sfaturi

    Un alt loc bun pentru a găsi ajutor pentru întrebări despre Kindle este Forumul Oficial Kindle Ajutor. Aici veți putea obține răspunsuri din partea membrilor comunității, precum și a personalului de asistență Amazon.
  • Schimbarea site-urilor video precum YouTube poate oferi, de asemenea, ajutor. Pe aceste site-uri puteți căuta ghiduri video trimise de utilizator la erori și probleme comune. Vizionarea cineva rezolvă problema dvs. este adesea mai ușoară decât citind sau ascultand Sfatul unui expert.
  • Dacă sunteți jurnalist sau de afaceri cu întrebări despre Kindle, e-mail Kindleppr @ Amazon.com pentru a intra în contact direct cu Kindle PR, mai degrabă decât trecerea prin intermediul serviciului clienți.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar