Cum să contactați pubg serviciul pentru clienți mobil

Catalogul lui playerunknown, mai familiar cunoscut sub numele de pubG, este un joc popular Battle Royale unde te lupți împotriva altor jucători online. În timp ce versiunea mobilă a jocului joacă același lucru cu consolele, aplicația este gestionată de o altă companie pe care va trebui să o contactați dacă aveți probleme sau probleme. Dacă doriți un răspuns imediat și puteți accesa în continuare jocul, puteți ajunge la serviciul clienți prin intermediul aplicației, indiferent unde locuiți. În caz contrar, puteți naviga la întrebări frecvente online sau puteți trimite un e-mail la asistența pentru clienți. Dacă locuiți în Coreea de Sud sau Japonia, puteți trimite, de asemenea, bilete de ajutor de pe site-ul web PUBG Support.

Pași

Metoda 1 din 2:
Căutarea ajutorului prin aplicație
  1. Imagine intitulată Contact PUBG Mobile Service Service Pasul 1
1. Faceți clic pe pictograma angrenaj din colțul din dreapta jos al ecranului pentru meniu. Deschideți aplicația pubG și lăsați meniul să se încarce în timp ce. Localizați pictograma în formă de angrenaje, care este de obicei în partea din dreapta jos a ecranului. Atingeți pictograma pentru a accesa setările jocului.
  • În versiunile mai vechi ale aplicației, pictograma angrenajului poate fi în colțul din dreapta sus în loc.

Bacsis: Va trebui să vă conectați la contul dvs. pubG pentru a accesa meniul Setări. Dacă contul dvs. a fost suspendat sau interzis, încercați să contactați suportul utilizând în schimb un computer.

  • Imagine intitulată Contact PubG Mobile Clienți Service Pasul 2
    2. Atingeți pictograma Serviciului Clienți din partea stângă jos. Uită-te la partea stângă jos a ecranului pentru a găsi o pictogramă care arată ca un set cu cască și spune "Suport pentru clienți" sub ea. Atingeți pictograma, care va deschide un nou ecran cu o listă de întrebări frecvente de la site-ul principal de asistență.
  • Versiunile vechi ale aplicației pot avea un buton etichetat "CS" în schimb.
  • Imagine intitulată Contact PubG Serviciul pentru clienți mobil Pasul 3
    3. Căutați întrebarea dvs. în lista de subiecte comune. Derulați prin principalele subiecte afișate pe pagină pentru a vedea dacă cineva a avut o problemă similară ca tine. Atingeți categoria care se potrivește cel mai bine cu problema și citiți cum să o rezolvați. Urmați complet instrucțiunile pentru a vedea dacă rezolvă problema pe care o aveți.
  • Dacă doriți să vorbiți direct la o persoană de asistență pentru clienți, puteți sări peste acest pas.
  • Unele dintre subiectele comune includ crearea sau recuperarea unui cont, obtinerea unei rambursări și raportarea altor jucători.
  • Veți găsi doar cele mai frecvente probleme înregistrate pe pagina de asistență, astfel încât acestea să nu aibă un subiect direct legate de problema dvs.
  • Imagine intitulată Contact PubG Mobile Clienți Service Pasul 4
    4. Selectați pictograma mesajului din partea dreaptă sus pentru a vorbi direct cu un reprezentant. Căutați o pictogramă care arată ca un bubble de chat în colțul ecranului și atingeți-l. Așteptați ca noul ecran de mesagerie să se încarce, care va deschide o tastatură și vă va oferi un prompt pentru a vă scrie preocupările.
  • Puteți trimite și trimiteți un bilet prin aplicație, indiferent unde locuiți.
  • Imagine intitulată Contact PubG Mobile Service Service Pasul 5
    5. Explicați-vă problema și includeți screenshot-uri în mesaj. Scrieți un mesaj care detaliază problemele pe care le aveți astfel încât reprezentantul cunoaște întreaga problemă a problemei dvs. Încărcați capturi de ecran în mesajul dvs. utilizând butonul camerei de pe ecran. Reprezentantul poate trimite subiecte relevante din FAQ, dar le puteți spune că ați încercat deja remedierile recomandate. Continuați conversația până când veți putea rezolva problema.
  • Puteți obține unele răspunsuri automate atunci când începeți mai întâi mesageria, dar de obicei, veți putea vorbi cu o persoană live după câteva minute.
  • Metoda 2 din 2:
    Depunerea unei reclamații online
    1. Imagine intitulată Contact PUBG Mobile Service Service Pasul 6
    1. Verificați site-ul Ajutor PUGG pentru a găsi răspunsuri la întrebările frecvente. Defilați prin subiectele pe care oamenii au în mod normal întrebări despre a vedea dacă cineva a întrebat despre aceeași problemă. Citiți prin remedierile recomandate și urmați oricăror direcții listate pentru a vedea dacă rezolvă problema. Verificați subiectele aferente, de asemenea, în cazul în care există informații ascunse undeva pe o altă pagină.
  • Imagine intitulată Contact PUBG Mobile Service Service Pasul 7
    2. Trimite un e-mail la pubgmobile_cs @ Tencentgames.com declarați problema dvs. Scrieți un e-mail care include porecla dvs. în joc, sistemul de operare pe care îl utilizați și problema pe care ați experimentat-o. Încercați să fiți cât mai detaliat posibil în e-mailul dvs., astfel încât reprezentantul să înțeleagă întregul domeniu al problemei. Asigurați-vă că ați scris totul corect înainte de a trimite mesajul și așteptați un răspuns, care poate dura câteva ore.
  • Puteți obține un răspuns automat direct atunci când trimiteți e-mailul, dar este posibil să nu abordați problemele pe care le-ați trimis.
  • Puteți trimite un e-mail la asistență pentru clienți, indiferent unde locuiți în lume.
  • Imagine intitulată Contact PUBG Mobile Service Service Pasul 8
    3. Trimiteți un bilet prin intermediul site-ului de ajutor dacă locuiți în Coreea de Sud sau Japonia. În prezent, puteți completa formularul de asistență pe web dacă locuiți în Coreea de Sud sau Japonia. Faceți clic pe butonul Contactați-ne din colțul din dreapta sus de pe site-ul web al ajutorului. Completați adresa dvs. de e-mail, Pseudonimul mobil PUBG și ce sistem de operare utilizați. Explicați problema pe care o aveți cât mai mult posibil, astfel încât serviciul clienți să înțeleagă problema. Adăugați capturi de ecran din joc dacă doriți înainte de a trimite formularul.
  • Serviciul pentru clienți va trimite de obicei un e-mail într-o zi pentru a rezolva problemele pe care le aveți.
  • Avertizare: Dacă completați un bilet și locuiți într-o altă țară, nu veți primi nici un răspuns înapoi de la asistența clienților.

    sfaturi

    Puteți încerca să postați întrebările sau preocupările dvs. pe paginile PUBG Mobile Social Media, dar vă vor instrui de obicei să depuneți o cerere în aplicație sau pe web.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar