Cum să ștergeți un cont ubisoft

Thisewill vă învață cum să contactați suportul Ubisoft pentru a solicita ștergerea contului dvs. Nu există nici o modalitate de a vă șterge contul fără ajutor de la un reprezentant Ubisoft. Înainte de a începe, înțelegeți că ștergerea contului dvs. va dezactiva permanent login-urile, jocurile active și cheile.

Pași

  1. Imagine intitulată Ștergeți un cont Ubisoft Pasul 1
1. Conectați-vă la Site-ul de asistență. Puteți utiliza fie un browser desktop, fie mobil pentru a contacta suportul pentru clienți pentru a șterge contul Ubisoft.
  • Imagine intitulată Ștergeți un cont Ubisoft Pasul 2
    2. Alegeți dropșoanele corespunzătoare. Aceste câmpuri vor primi e-mailul agentului de servicii client corect, care vă poate ajuta.
  • Alege Conturi > Contul Ubisoft > Conectare la cont > Alte probleme de cont > Sterge contul meu.
  • Imagine intitulată Ștergeți un cont Ubisoft Pasul 3
    3. Faceți clic sau apăsați Incepe conversatia. Veți vedea acest lucru dacă derulați sub articolele de întrebări frecvente. De asemenea, puteți adăuga o descriere în cazul dvs. din câmpul de text de mai sus.
  • Chat-ul se va deschide într-o altă fereastră și vi se poate solicita să introduceți din nou parola pentru a confirma acțiunea.
  • Imagine intitulată Ștergeți un cont Ubisoft Pasul 4
    4. Solicitați ștergerea în chat. Introduceți ceva de genul "Ștergeți contul meu" astfel încât agentul de servicii pentru clienți știe cum să vă ajute.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar