Cum să contactați hulu

Indiferent dacă aveți nevoie de asistență pentru a începe Hulu pe un nou dispozitiv, doriți să anulați abonamentul, Sau pur și simplu aveți întrebări despre planul dvs., Hulu oferă o mână de opțiuni de service pentru clienți. Compania nu enumeră public un singur număr de telefon, dar ați putea încerca fie 1-888-631-4858, fie 1-888-265-6650. Pentru a vă asigura că obțineți un agent de service pentru clienți prin telefon sau pentru a utiliza funcția Live Chat, va trebui mai întâi să vă conectați în contul dvs. și veți oferi câteva informații de bază despre problema dvs. De acolo, veți fi afișați fie un număr de telefon direct pe care îl puteți apela sau veți fi adus la o fereastră de chat. Alte modalități de a contacta Hulu includ funcția de chat hulubot automatizat, contul @hulu_Support Twitter sau adrese de e-mail specifice departamentului.

Pași

Metoda 1 din 3:
Apelați serviciul clienți
  1. Imagine intitulată Contactați Hulu Pasul 1
1. Conectați-vă la contul dvs. Hulu online. Vizita HTTPS: // Ajutor.Hulu.COM / și introduceți informațiile dvs. de conectare.
  • Puteți să vă conectați prin Facebook sau cu adresa dvs. de e-mail și parola.
  • Imagine intitulată Contactați Hulu Pasul 2
    2. Navigați la pagina de contact a telefonului. După ce v-ați conectat la contul dvs. Hulu, derulați în jos la butonul de intrare în contact și faceți clic pe acesta. Apoi navigați la fila Telefon.
  • Imagine intitulată Contact Hulu Pasul 3
    3. Selectați problema dvs. utilizând meniurile derulante. Răspundeți la "Întrebarea / problema mea este legată de..."Prompt utilizând meniul derulant. Dacă apare un al doilea meniu derulant, selectați răspunsul care descrie cel mai bine întrebarea dvs. Urmați același proces pentru orice meniuri derulante suplimentare care ar putea apărea.
  • Subiectele enumerate în prima dropdown includ "Noțiuni de bază cu Hulu", "Gestionarea plăților și abonamentului", "Configurarea și conectarea," Utilizarea aplicației Hulu sau site-ul web "," TV și disponibilitatea filmului "și" Redarea video "și" Redarea video "și" Redarea video."
  • Unele subiecte vor avea un al treilea meniu care întreabă despre tipul de dispozitiv pe care încercați să îl utilizați Hulu.
  • Imagine intitulată Contact Hulu Pasul 4
    4. Introduceți o scurtă descriere a problemei dvs. Odată ce ați selectat cea mai bună opțiune de la fiecare dintre meniurile derulante, scrieți o scurtă explicație a întrebărilor sau îngrijorării dvs. în caseta de text. Introduceți cel puțin 30 de caractere în descrierea dvs., deoarece aceasta este cerința minimă.
  • Nu utilizați mai mult de 255 de caractere pentru descrierea dvs.
  • Imagine intitulată Contactați Hulu Pasul 5
    5. Trimiteți răspunsul dvs. pentru a vizualiza numărul de telefon pe care ar trebui să-l apelați. După completarea tuturor câmpurilor obligatorii, faceți clic pe Trimiteți. Veți fi adus pe un ecran care spune "Suntem aici pentru a vă ajuta" și afișează un număr de telefon pe care îl puteți solicita asistență. Va prezenta, de asemenea, ora de așteptare aproximativă, deci știți ce să vă așteptați.
  • Hulu utilizează câteva numere diferite de servicii pentru clienți, inclusiv 1-888-631-4858 și 1-888-265-6650.
  • În timp ce poate părea o mulțime de lucruri doar pentru a găsi un număr de servicii pentru clienți, trebuie să urmați acest proces prin contul dvs. pentru a vă asigura că atingeți un număr activ cu cel mai scurt timp de așteptare.
  • Imagine intitulată Contactați Hulu Pasul 6
    6. Introduceți numărul dvs. de telefon dacă preferați un apel înapoi în loc să așteptați în așteptare. Dacă timpul de așteptare afișat pe pagina web este prea lung sau dacă preferați să nu stați în așteptare pentru câteva minute, puteți introduce numărul dvs. de telefon și un agent vă va suna înapoi. Pagina care afișează numărul de telefon pe care ar trebui să-l apelați vă va oferi o oportunitate de a face acest lucru. Derulați până când vedeți titlul "Sunați-mă" (deasupra "Suntem aici pentru a vă ajuta"). Introduceți numărul dvs. de telefon în casetă și faceți clic pe Trimiteți. Un reprezentant Hulu vă va suna la acest număr cât mai curând posibil.
  • În SUA, lăsați codul de țară +1. Va trebui doar să introduceți codul zonei de 3 cifre și numărul direct de 7 cifre.
  • Păstrați un ochi pe telefonul dvs. pentru apel. Probabil că nu veți recunoaște numărul de telefon pe ID-ul apelantului, dar ridicați oricum, deoarece probabil este Hulu!
  • Metoda 2 din 3:
    Accesarea chat-ului live
    1. Imagine intitulată Contact Hulu Pasul 7
    1. Conectați-vă și navigați la pagina de chat din contul dvs. Deschis HTTPS: // Ajutor.Hulu.COM / Pe un computer desktop sau un dispozitiv mobil și introduceți acreditările dvs. de conectare. După ce v-ați conectat în contul dvs. Hulu, faceți clic pe butonul de intrare Introduceți. În pagina următoare, faceți clic pe fila Chat.
    • Asigurați-vă că nu faceți clic pe opțiunea Hulubot. Acesta este un serviciu automatizat și ar putea să răspundă la întrebările de bază, dar nu vă va conecta cu o persoană reală.
  • Imagine intitulată Contactați Hulu Pasul 8
    2. Alegeți opțiunile din meniurile derulante care descriu problema dvs. Deschideți meniul derulant sub "Întrebarea mea / problema mea este legată de..."Prompt. Alegeți opțiunea care se referă cel mai mult la problema pe care o aveți.
  • Continuați să selectați Opțiuni în orice meniuri derulante suplimentare care apar.
  • Dacă nu sunteți sigur despre ce opțiuni să alegeți, alegeți ceva legat și asigurați-vă că vă clarificați problema prin chat de îndată ce vă conectați cu un reprezentant al serviciului pentru clienți.
  • Imagine intitulată Contactați Hulu Pasul 9
    3. Scrieți o scurtă descriere a întrebării dvs. în caseta de text. Introduceți o imagine de ansamblu a întrebării dvs. Utilizați între 30 și 255 de caractere în descrierea dvs.
  • Acesta este primul mesaj pe care agentul dvs. de service pentru clienți îl va vedea, astfel încât să îl puteți exprima ca o întrebare.
  • De asemenea, este bine să reiterați unele dintre informațiile pe care le-ați ales în meniurile derulante. Dar extindeți-le pe acestea afirmând exact ce se întâmplă sau ce doriți să știți.
  • Ai putea spune ceva de genul: "Bună, am probleme să obțin aplicația Hulu să lucreze la cromagagul meu. Se păstrează închiderea și repornirea. Ce pot face pentru a reuși și a alerga?"
  • Imagine intitulată Contactați Hulu Pasul 10
    4. Apasă pe Vorbeste acum pentru a deschide chat-ul live. Verificați pentru a vă asigura că ați completat toate câmpurile obligatorii. Apoi faceți clic pe Chat acum. Acest lucru va trimite ancheta dvs. unui agent de servicii pentru clienți. O fereastră de chat va apărea conectarea cu un agent care va răspunde la întrebarea dvs.
  • Odată ce agentul v-a ajutat să vă rezolvați problema, confirmați că nu aveți nevoie de asistență suplimentară. În acest fel, știu că sunteți toți stabiliți și că ei pot încheia chat-ul.
  • Metoda 3 din 3:
    Folosind Twitter, e-mail sau hulubot
    1. Imagine intitulată Contact Hulu Pasul 11
    1. Trimiteți un Tweet la @hulu_support. Reprezentanții sunt disponibili pentru a răspunde la întrebările dvs. între orele 5:00 și 10 pm PT pe Twitter. Vizitați contul @Hulu_Support dintr-un browser web sau aplicația Twitter. Faceți clic pe Tweet la suportul Hulu pentru a deschide un tweet gol. Introduceți întrebarea dvs. și faceți clic pe Tweet pentru a trimite mesajul dvs.
    • Rețineți că Tweet-ul dvs. poate fi vizibil pentru alți utilizatori Twitter.
  • Imagine intitulată Contactați Hulu Pasul 12
    2. Email unul dintre echipele de la Hulu pentru chestiuni specifice departamentului. Pentru subiecte și solicitări în afara serviciului clienți, puteți ajunge la diferite departamente de la Hulu prin e-mail. Copiați și lipiți adresele de e-mail de mai jos în linia de subiect a unui e-mail gol. Scrieți și trimiteți nota dvs. și așteptați un răspuns de la un membru al echipei lor.
  • Pentru solicitări de presă și suport media, media de e-mail @ Hulu.COM.
  • Pentru a vă întreba despre obținerea conținutului dvs. adăugat la Hulu, conținutul de e-mail @ Hulu.COM.
  • Pentru a discuta distribuirea conținutului Hulu, distribuția prin e-mail @ Hulu.COM.
  • Pentru preocupările privind confidențialitatea, confidențialitatea prin e-mail @ Hulu.COM.
  • Pentru preocupări legale, e-mail legal @ Hulu.COM.
  • Pentru a trimite o revendicare a încălcării drepturilor de autor, e-mail DMCA @ Hulu.COM.
  • Imagine intitulată Contactați Hulu Pasul 13
    3. Chat cu hulubot automatizat pentru ajutor cu întrebări de bază. Serviciul Hulubot este un sistem de răspuns automatizat. Pentru a le utiliza, conectați-vă la contul dvs., deoarece doriți să începeți chat-ul live. În loc să treceți la funcția de chat, faceți clic pe chat cu hulubot. O fereastră de chat va apărea și puteți introduce întrebarea dvs. direct în ea. Botul va răspunde în curând cu un răspuns.
  • Hulubot poate fi la îndemână pentru întrebări generale, inclusiv întrebări despre spectacolele dvs. preferate.
  • Rețineți că nu există niciun reprezentant al serviciului pentru clienți în spatele ei, astfel încât acesta nu poate fi la fel de util pentru întrebările legate de cont.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar