Cum să contactați viagogo

ViaGogo este un site web de vânzare de la terți, unde clienții pot cumpăra sau vinde bilete la evenimente precum concerte, jocuri sportive și spectacole de teatru. Dacă aveți întrebări despre o achiziție sau o vânzare pe care ați făcut-o, ați putea să vă întrebați cum să luați legătura cu un reprezentant al serviciului pentru clienți la ViaGogo. Indiferent de întrebarea dvs., puteți contacta VIAGOGO prin intermediul site-ului web, pe social media sau prin e-mail și să vă întrebați rapid rapid.

Pași

Metoda 1 din 2:
Folosind site-ul lor
  1. Imagine intitulată Contact ViaGogo Pasul 1
1. Conectați-vă cu adresa dvs. de e-mail pe care ați utilizat-o pentru a crea contul. Pentru ca ViaGogo să aibă informațiile dvs., va trebui să vă conectați la site-ul lor utilizând adresa de e-mail și parola pe care ați folosit-o pentru a efectua o achiziție sau o vânzare. Există un buton "Log in" în colțul din dreapta sus al site-ului VIAGOGO.
  • Puteți accesa site-ul VIAGOGO făcând clic pe acest link: https: // viagogo.COM /
  • Imagine intitulată Contact ViaGogo Pasul 2
    2. Faceți clic pe "Comenzile mele" sau "vânzările mele."În funcție de ceea ce aveți o întrebare, puteți face clic pe" comenzile mele ", fie" vânzările mele."Aici pot fi găsite toate informațiile despre biletele și tranzacțiile pe care le-ați făcut.
  • De asemenea, puteți accesa numerele de comandă sau numerele de vânzare prin aceste butoane dacă aveți nevoie.
  • Imagine intitulată Contact ViaGogo Pasul 3
    3. Alegeți ordinea în care aveți o întrebare și faceți clic pe "Suport pentru clienți."Odată ce găsiți comanda sau vânzarea, aveți o întrebare, faceți clic pe opțiunea de lângă acesta, care spune" Suportul pentru clienți."Fiecare comandă sau vânzare separată va avea o opțiune" Suport pentru clienți "lângă ea. Alegeți numai cea pe care aveți o întrebare.
  • Dacă aveți întrebări cu privire la mai multe vânzări sau comenzi, puteți trimite o întrebare pentru fiecare unul separat.
  • Imagine intitulată Contact ViaGogo Pasul 4
    4. Alegeți o întrebare pe care doriți să o întrebați. ViaGogo are o listă de întrebări care sunt frecvent întrebat despre comenzi. Dacă întrebarea dvs. intră într-una din aceste categorii, puteți să faceți clic pe acesta și să citiți informațiile furnizate pentru a vedea dacă răspunde la întrebarea dvs.
  • Imagine intitulată Contact ViaGogo Pasul 5
    5. Selectați "No-Contactați-ne" După "Ați găsit acest răspuns util?"Dacă tot trebuie să contactați viagogo după ce ați citit prin răspunsurile sugerate, puteți face clic pe opțiunea" No-Contactați-ne ". Acest lucru vă va duce la o cutie în care vă puteți introduce întrebarea. Să fie cât mai specific posibil, astfel încât consilierii lor să vă poată ajuta la cele mai bune abilități.
  • Nu este necesar să includeți numărul dvs. de comandă sau informațiile despre cont în mesajul dvs., deoarece sunteți deja conectat (ă).
  • Imagine intitulată Contact ViaGogo Pasul 6
    6. Așteptați 24 de ore pentru un răspuns. ViaGogo va răspunde la întrebarea dvs. în termen de 24 de ore. Ei au deja informațiile despre contul dvs. și numărul dvs. de comandă sau vânzările de când ați trimis solicitarea dvs. prin contul dvs. ViaGogo. Verificați adresa de e-mail pe care ați folosit-o pentru a vă înscrie în mod regulat cu ViaGogo, astfel încât să puteți vedea răspunsul acestora.
  • Asigurați-vă că e-mailul nu este trimis în dosarul SPAM.
  • Metoda 2 din 2:
    Vorbind direct cu ei
    1. Imagine intitulată Contact ViaGogo Pasul 7
    1. Trimiteți-le pe Twitter. ViaGogo păstrează o prezență activă Twitter și, de obicei, răspunde rapid la întrebări sau comentarii. Puteți să le menționați într-un tweet, fie să le trimiteți în mod privat. Puteți ajunge la pagina lor Twitter făcând clic pe acest link: https: // twitter.com / viagogo
    • Asigurați-vă că includeți numărul dvs. de comandă când puneți o întrebare astfel încât să vă poată ajuta în mod specific.
    • ViaGogo are, de asemenea, o pagină Facebook, dar de obicei nu o păstrează până la data sau răspunsul clienților. Puteți găsi pagina lor Facebook aici: https: // Facebook.com / viagogo /
  • Imagine intitulată Contact ViaGogo Pasul 8
    2. Trimiteți prin e-mail linia de asistență pentru clienți. Puteți trimite direct linia de asistență pentru clienți, dacă nu doriți să treceți prin site-ul lor. Asigurați-vă că includeți numărul de comandă și orice informații relevante, astfel încât întrebarea dvs. să se poată răspunde cât mai curând posibil. Vă vor trimite prin e-mail în 24 de ore.
  • Adresa lor de e-mail de asistență pentru clienți este: Clientervice @ comenzi.viagogo.COM.
  • De asemenea, puteți include numărul dvs. de telefon în acest e-mail dacă doriți să vă sune.
  • Imagine intitulată Contact ViaGogo Pasul 9
    3. Să-și apeleze linia de sprijin la 00 61 283 180 255. ViaGogo are o linie de asistență pentru clienți pe care o puteți apela, dar vor vorbi numai dacă vă arată că ați cumpărat bilete pentru este în termen de 72 de ore sau dacă vânzarea dvs. este în termen de 5 zile de la termenul limită de expediere. Dacă situația dvs. nu este sensibilă la timp, vă vor direcționa pe site-ul lor.
  • Telefonul vă va solicita să introduceți numărul de comandă înainte de a putea vorbi cu oricine, deci asigurați-vă că aveți undeva unde puteți vedea.
  • Dacă sunați la nivel internațional, va trebui să Introduceți codul țării dvs înainte de numărul de telefon când apelați.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar