Cum să contactați serviciul clienți kayak

Kayak este un site de căutare online de călătorie, unde puteți găsi cele mai bune oferte de la programele de zbor, hoteluri și mașini de închiriat. Poate doriți să contactați serviciul Clienți Kayak pentru a obține mai multe informații despre un zbor recent sau o mașină de închiriat pe site-ul lor. De asemenea, este posibil să doriți să depuneți o plângere sau să oferiți feedback companiei. Vă puteți conecta la serviciul Clienți Kayak prin telefon. De asemenea, puteți să le atingeți online prin intermediul site-ului lor oficial și pe social media.

Pași

  1. Imagine intitulată Contact Kayak Serviciul Clienți Pasul 4
1. Utilizați pagina de asistență online de rezervare. Dacă încercați să modificați sau să ajustați o rezervare realizată prin Kayak, puteți utiliza pagina de asistență de rezervare pe site-ul lor oficial, accesibil aici: https: // caiac.com / rezervari. Acestea oferă suport 24/7 prin această pagină, astfel încât să puteți ajusta sau schimba ușor rezervările.
  • Imagine intitulată Contact Kayak Serviciul Clienți Pasul 5
    2. Furnizați informațiile necesare pe pagina de asistență. Va trebui să furnizați numărul de confirmare pe rezervarea pe care doriți să o modificați, de obicei trimisă prin e-mail când ați terminat rezervarea. De asemenea, va trebui să furnizați numele de familie la rezervare, numărul cardului de credit utilizat pentru efectuarea rezervării și adresa de e-mail utilizată pentru rezervare.
  • Apoi, puteți utiliza aceste informații pentru a găsi chitanța pentru rezervarea dvs. Kayak și ajustați-o online.
  • Imagine intitulată Contact Kayak Serviciul Clienți Pasul 6
    3. Completați formularul de feedback pe site-ul lor. Kayak oferă clienților un formular de feedback pe care îl puteți completa și trimite pe site-ul lor oficial. Puteți accesa aici: https: // caiac.com / feedback / formular. Va trebui să furnizați adresa dvs. de e-mail și să alegeți subiectul pentru feedbackul dvs. Apoi puteți include îngrijorarea sau comentariul în formular.
  • Puteți alege din subiecte precum "Am o întrebare despre rezervarea mea", am găsit o inexactitate de preț, "" Am o întrebare despre excursii ", vreau să adaug / edita hotelul sau proprietatea" și "Vreau" Pentru a cumpăra un anunț."
  • Odată ce ați completat formularul, îl puteți trimite online.
  • Imagine intitulată Contact Kayak Serviciul Clienți Pasul 7
    4. Chat cu un agent de service pentru clienți din caiac pe Facebook Messenger. Deschideți Facebook Messenger pe contul dvs. Facebook. Apoi, tastați "Kayak" în câmpul "la" al mesajului. Pagina oficială de contact pentru caiac ar trebui să vină. Scrieți un comentariu sau o preocupare pentru caiac și le trimiteți-le.
  • Ar trebui să puteți trimite mai multe mesaje la Kayak prin Facebook Messenger și chat cu un reprezentant al serviciului pentru clienți atâta timp cât este necesar până când problema dvs. este remediată.
  • Imagine intitulată Contact Kayak Serviciul Clienți Pasul 8
    5. Ajungeți la caiac pe Twitter. Kayak are un cont oficial Twitter și este verificat în mod regulat. Puteți trimite comentariile sau preocupările dvs. la @kayak sau accesați-l aici: https: // twitter.com / caiak. Asigurați-vă că includeți @KAYAK în Tweet, astfel încât compania poate fi anunțată pe Twitter pe care ați ajuns la ei.
  • De exemplu, puteți scrie, "@ Bakaya de servicii pentru clienți cu rezervarea mea, care pot să vorbesc direct despre asta?"Sau" @kayak Trebuie să ajung la serviciul clienți despre închirierea mașinii mele. Ce puteți face cu privire la îngrijorarea mea?"
  • Asigurați-vă că urmăriți Kayak pe Twitter, astfel încât să puteți rămâne conectat cu ei, mai ales dacă se întorc înapoi la dvs.
  • Imagine intitulată Contact Kayak Serviciul Clienți Pasul 9
    6. Trimiteți Kayak un mesaj despre Instagram. Căutați "Kayak" pe Instagram sau accesați profilul lor aici: https: // Instagram.com / caiak. Trimiteți Kayak un mesaj în mesajele Instagram sau comentarii pe posturile lor Instagram.
  • De exemplu, le puteți trimite un mesaj despre Instagram ca "Hi Kayak, am o problemă de serviciu pentru clienți că trebuie să mă remediați imediat. Ce puteți face pentru a mă ajuta?"
  • Puteți lăsa un comentariu cum ar fi: "Repetați clientul #kayak cu o ediție de rezervare, aveți nevoie de #Customerservice imediat."
  • Utilizați Hashtags în comentariul dvs. cum ar fi "#kayak" și "#customervice", astfel încât alți utilizatori Instagram vă pot vedea și comentariul dvs. Acest lucru poate pune mai multă presiune asupra caiacului pentru a vă răspunde prompt dacă știu că alți utilizatori plătesc atenție comentariului dvs.
  • sfaturi

    Înainte de a apela departamentul de servicii pentru clienți sau trimiterea unui formular de feedback, vizitați prima secțiune de ajutor din Kayak la http: // caiac.com / ajutor.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar