Cum să contactați nintendo

Dacă aveți o problemă legată de un produs Nintendo, cum ar fi comutatorul dvs. sau consola de jocuri video 3DS, puteți contacta departamentul de relații cu clienții al companiei pentru ao rezolva. Deși procesul nu este la fel de simplu, puteți contacta și Nintendo din alte motive, inclusiv pentru a rezolva un litigiu al programului Creator, solicitați o donare de produse pentru caritate sau obțineți acces la resursele de presă ale companiei.

Pași

Metoda 1 din 3:
Contactați serviciul clienți Nintendo
  1. Imagine intitulată Contact Nintendo Pasul 1
1. Vizitați site-ul web al clienților Nintendo pentru ajutor general. Înainte de a contacta Nintendo cu o problemă tehnică, verificați site-ul lor oficial de asistență pentru clienți la https: // Nintendo.COM / consumator / Pentru a vedea dacă problema dvs. are o simplă remediere. Site-ul de asistență pentru clienți este deosebit de bun pentru găsirea informațiilor referitoare la:
  • Consola de jocuri de joc
  • Contul meu Nintendo
  • Controler și glitches de memorie
  • Achiziții digitale
  • Probleme de conectare la Internet
  • Imagine intitulată Contact Nintendo Pasul 2
    2. Post în forumul de asistență pentru clienți Nintendo pentru ajutor suplimentar. În plus față de site-ul lor principal de suport, Nintendo găzduiește un forum de asistență pentru clienți la HTTPS: // en-Americas-suport.Nintendo.com / app / social_home În cazul în care utilizatorii pot posta o întrebare pentru ca lumea să vadă. Cele mai multe întrebări se răspund de către utilizatorii colegi, deși unii primesc răspunsuri de la moderatorii oficiali Nintendo.
  • Dacă nu găsiți o soluție la problema dvs. pe site-ul principal de asistență pentru clienți Nintendo, căutați forumurile pentru un răspuns ascuns sau îngropat.
  • Imagine intitulată Contact Nintendo Pasul 3
    3. Sunați linia telefonică de asistență pentru clienții Nintendo pentru problemele majore. Pentru problemele pe care nu le puteți rezolva online, apelați linia telefonică oficială a clienților Nintendo la 1-800-255-3700. Odată conectat, selectați categoria în care problema dvs. se potrivește, apoi așteptați următorul operator disponibil.
  • Puteți contacta Nintendo în fiecare zi a săptămânii de la ora 6:00 la ora Pacificului Pacific.
  • Mulți gameri laudă clienți al clienților Nintendo pentru viteza și prietenia dvs., astfel încât operatorul dvs. ar trebui să vă poată ajuta rapid și cu puțin hassle.
  • Imagine intitulată Contact Nintendo Pasul 4
    4. Nu vă conectați cu Nintendo prin intermediul mediilor sociale. Nintendo folosește conturile lor sociale exclusiv pentru publicitate, adică nu răspund solicitărilor de servicii pentru clienți trimise prin Facebook, Twitter, Instagram și alte platforme. Dacă ați trimis Nintendo un mesaj prin oricare dintre aceste canale, nu vă așteptați la un răspuns.
  • În cazuri rare, echipa Social Media din Nintendo va ajunge la fanii în mod privat, deși acest lucru este de obicei rezervat cazurilor în care un post de ventilator merge viral.
  • Metoda 2 din 3:
    Contactați celelalte departamente ale Nintendo
    1. Imagine intitulată Contact Nintendo Pasul 5
    1. Rezolvați problemele programului Creator prin intermediul liniei telefonice de asistență pentru clienți. Dacă sunteți parte din programul Creator al lui Nintendo YouTube, majoritatea problemelor ar trebui să fie tratate direct prin contul dvs. oficial al Creatorului. Cu toate acestea, dacă aveți o problemă care necesită asistență umană, Nintendo vă recomandă să apelați linia telefonică de asistență pentru clienți generali la 1-800-255-3700.
    • Dacă videoclipul dvs. YouTube a primit o revendicare DMCA de la altcineva decât Nintendo, va trebui să rezolvați problema prin intermediul YouTube direct.
  • Imagine intitulată Contact Nintendo Pasul 6
    2. Contactați echipa de presă a Nintendo prin e-mail sau site-ul lor oficial. Nintendo găzduiește un set de presă online pentru persoanele care reprezintă companii de știri, comercianți cu amănuntul și organizații profesionale similare. Puteți aplica accesul la kit HTTPS: // Apăsați.Nintendo.COM /, Sau puteți contacta echipa de presă Nintendo direct la Noapress @ Noa.Nintendo.COM.
  • Pentru a avea acces la kitul de presă, va trebui să furnizați informații despre ce fel de slujbă aveți și de ce aveți nevoie de accesul la kit pentru ao completa.
  • Imagine intitulată Contact Nintendo Pasul 7
    3. E-mail Echipa de caritate a lui Nintendo pentru a solicita donații de produs. Ocazional, Nintendo donează produse pentru organizațiile de caritate și servicii înregistrate oficial. Nintendo gestionează aceste situații de la caz la caz, deci contactați CharitableContributi @ Noa.Nintendo.com pentru a explica cauza dvs. și solicitați o donație.
  • Imagine intitulată Contact Nintendo Pasul 8
    4. Sunați la Nintendo PR sau completați forma lor web pentru a stabili un contact media. Dacă sunteți un reporter sau un profesionist de afaceri care încearcă să stabilească un contact media Nintendo, completați o cerere de solicitare de contact la https: // Nintendo.COM / CORP / PRCONTACT.JSP Sau apelați echipa de relații publice a Nintendo la 425-882-2040.
  • Deși echipa PR din Nintendo se concentrează în primul rând pe asistarea profesioniștilor din mass-media, încercați să le contactați dacă aveți o cerere sau o poveste care ar putea duce la o bună publicitate.
  • Metoda 3 din 3:
    Solicitând reparații
    1. Imagine intitulată Contact Nintendo Pasul 9
    1. Configurați o reparație prin intermediul site-ului web al clienților Nintendo. Nintendo oferă reparații pentru toate sistemele lor de generare actuale, inclusiv comutatorul, 3D-urile și Wii U, precum și pentru consolele mai vechi precum Wii și DS. Pentru a aplica pentru o reparație online, vizitați site-ul oficial al clienților oficial al Nintendo la https: // Nintendo.COM / consumator / și faceți clic pe reparații marcate cu butonul. Apoi, urmați instrucțiunile de aplicație și expediere pe ecran.
    • Nintendo oferă servicii de reparații pentru console, indiferent de statutul de garanție, deși sistemele cu o garanție expirată pot fi supuse unor taxe de reparații.
    • În unele cazuri, Nintendo va înlocui pur și simplu o consolă ruptă în loc să o repare.
  • Imagine intitulată Contact Nintendo Pasul 10
    2. Verificați starea de reparare prin intermediul site-ului oficial al Nintendo. Odată ce ați trimis un sistem de reparații, puteți verifica modul în care se desfășoară rapid vizitând pagina Web Nintendo de comandă și reparații. Fiți conștienți de faptul că, pentru a vedea statutul consola dvs., va trebui să cunoașteți numărul oficial de reparare și codul poștal.
  • În majoritatea cazurilor, reparațiile durează între 2 și 3 săptămâni.
  • Imagine intitulată Contact Nintendo Pasul 11
    3. Aflați starea dvs. de reparații prin intermediul liniei telefonice pentru clienți Nintendo. În plus față de pagina web oficială, puteți verifica consola dvs. prin apelarea liniei telefonice pentru clienți Nintendo la 1-800-255-3700 și urmând instrucțiunile vorbite. După ce ați auzit starea comenzii, veți avea opțiunea de a vorbi cu un reprezentant de serviciu pentru informații suplimentare.
  • sfaturi

    Avertizări

    Nintendo nu mai acceptă cererile de asistență pentru clienți prin e-mail, nici nu oferă o cameră de chat live pentru asistență.
  • Dacă ați cumpărat un produs de la un retailer de partid, cum ar fi Gamestop sau cel mai bun buy, va trebui să le contactați pentru probleme legate de facturare.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar