Cum să contactați serviciul de relații cu clienții samsung

Aveți un dispozitiv Samsung care este pe Fritz sau nu lucrați așa cum ar trebui să se presupună? Știm că este extrem de frustrant când se întâmplă acest lucru, dar Samsung are câteva moduri diferite pe care le puteți lua cu ușurință cu ei. Nu contează ce produs aveți atunci când ajungeți la Samsung suport, contactați-le despre telefon, tabletă, aparate sau orice alt dispozitiv pe care îl aveți. Vom merge prin fiecare fel în care puteți obține o ținut de Samsung, astfel încât să puteți rezolva orice problemă!

Pași

Metoda 1 din 3:
Telefon
  1. Imagine intitulată Contact Serviciul Clienți Samsung Pasul 1
1. Sunați la 1-800-Samsung pentru asistența generală a clienților. Formați numărul și ascultați cu atenție instrucțiunile de la cealaltă linie. Dacă vi se spune să apăsați un buton pentru un prompt care să corespundă problemei dvs., urmați cu atenție instrucțiunile. În caz contrar, linia de suport vă va conecta la un Samsung Care Pro, astfel încât să puteți discuta problema dvs. și veți găsi o modalitate de ao rezolva.
  • Linii telefonice sunt deschise 7 zile pe săptămână de la 8 am - 12 am EST pentru suport mobil.
  • Suportul aparatului este disponibil 8 am - 12 am Est în zilele lucrătoare și 9:00 - 6 pm EST în zilele de sâmbătă.
  • Puteți ajunge la sprijinul IT de la 8 AM - 9 pm Est în zilele lucrătoare.
  • Dacă nu sunteți disponibil să discutați imediat la telefon, puteți selecta, de asemenea, promptul de a programa Samsung pentru a vă apela înapoi când este mai convenabil.
  • Imagine intitulată Contact Samsung Serviciul Clienți Pasul 2
    2. Formați 1-855-726-8721 dacă aveți o problemă cu o comandă. Aveți pregătit numărul dvs. de comandă, deoarece va trebui să îl introduceți sau să-l spuneți reprezentantului serviciului pentru clienți. Odată ce apelați numărul, urmați orice solicitare de pe cealaltă linie pentru a vă ajuta să vă restrângeți problema. Mergeți prin problema dvs. sau îngrijorați cât mai multe detalii posibil, deci este mai ușor pentru sprijinul Samsung să lucreze prin ea.
  • Puteți accesa acest număr 24 de ore pe zi, în fiecare zi.
  • Puteți experimenta ore lungi de așteptare când sunați la o comandă.
  • Imagine intitulată Contact Samsung Serviciul Clienți Pasul 3
    3. Contact 1-855-795-0509 Cu întrebări despre contul dvs. Samsung. În timp ce vă puteți schimba majoritatea informațiilor contului dvs. online, va trebui să contactați suportul pentru a recupera un log-in sau actualizați locația dvs. Formați numărul și ascultați fiecare dintre solicitări. Selectați promptul relevant pentru problema dvs. pentru a vă conecta cu cineva de la Samsung. Spuneți-le problema dvs. și urmați instrucțiunile pe care le-au dat.
  • Puteți apela acest număr de telefon de la 9 AM - 6 pm EST în fiecare zi.
  • Vă veți conecta la același cont în toate dispozitivele Samsung.
  • Imagine intitulată Contact Samsung Serviciul Clienți Pasul 4
    4. Ajungeți la 1-866-371-9501 pentru ajutor cu Samsung Care+.Dacă telefonul dvs. devine deteriorat sau are defecțiuni hardware, ați putea să o înlocuiți dacă aveți Samsung Care+. Apelați numărul și lăsați-i să știe ce sa întâmplat cu dispozitivul dvs. În funcție de modul în care a fost deteriorat, aceștia pot oferi servicii de înlocuire sau reparații.
  • Linia telefonică Samsung Care + este deschisă toată ziua, în fiecare zi.
  • Puteți cere doar 3 reparații sau înlocuiri pe an, dacă ați deteriorat accidental telefonul.
  • Imagine intitulată Contact Serviciul Clienți Samsung Pasul 5
    5. Textul ajută la 62913 când preferați să vă textați-vă Samsung problema. Dacă nu aveți timp să vorbiți la telefon, puteți obține același suport într-o conversație text. După ce trimiteți un mesaj, veți primi solicitări pentru a vă ajuta să vă restrângeți problema. Urmați-vă împreună cu solicitările care se potrivesc cel mai bine cu problema pe care o aveți cu dispozitivul pentru a accesa remedierile comune și pentru a discuta cu cineva de la Samsung Support.
  • Puteți trimite un text în orice moment 7 zile pe săptămână.
  • Metoda 2 din 3:
    Conversație online
    1. Imagine intitulată Contact Samsung Serviciul Clienți Pasul 6
    1. Faceți clic pe "Mesaj US" din meniul de contact din partea de jos a paginii de suport. Uită-te în colțul din dreapta jos al ecranului pentru un buton albastru cu un bule de chat în interiorul acestuia. Atingeți butonul pentru a deschide un meniu pop-up cu opțiunile de contact. Selectați opțiunea "Mesaj US" din partea de sus a meniului pentru a deschide o fereastră nouă de chat, astfel încât să puteți începe să vorbiți.
    • Puteți vizita pagina Samsung Support aici: https: // Samsung.com / US / suport / contact /.
    • Chiar dacă meniul pop-up enumeră alte opțiuni cum ar fi "Comandă Help" și "Promoții Samsung", vă redirecționează numai la paginile de ajutor specifice. Încă veți putea să întrebați despre aceste opțiuni în chat-ul live.
  • Imagine intitulată Contact Samsung Serviciul Clienți Pasul 7
    2. Alegeți subiectul care se potrivește cel mai bine de problema dvs. din opțiunile care apar. De îndată ce începeți chat-ul, un asistent virtual vă va saluta și vă va oferi o listă de subiecte de pornire ca un punct de sărituri. Dacă aveți o problemă cu un dispozitiv, alegeți "Ajută-mă cu produsul meu sau cu cererea de reparații."Pentru o problemă cu comanda dvs., apăsați pe" Ajută-mă cu o comandă existentă."Când aveți probleme cu înțelegerea promoțiilor online, selectați" Suportul promoțiilor Samsung."
  • Trebuie să selectați din cele 3 opțiuni pentru a continua să discutați online.
  • Imagine intitulată Contact Samsung Serviciul Clienți Pasul 8
    3. Faceți clic pe instrucțiunile care corespund problemei dvs. Pe măsură ce faceți selecții pentru fiecare subiect, asistentul virtual vă va oferi mai multe opțiuni pentru a selecta de la pentru a vă ajuta să obțineți un suport mai detaliat. Găsiți promptul care este cel mai apropiat de problema dvs. și atingeți-l pentru a aduce noua selecție. După câteva selecții, Samsung va deschide, de obicei, o fereastră nouă de chat unde puteți vorbi cu un reprezentant.
  • Dacă faceți vreodată o greșeală, faceți clic pe cele 3 puncte de lângă caseta de mesaje și selectați "Reporniți" pentru a începe chat-ul de la început.
  • De asemenea, este posibil să aveți de asemenea să introduceți manual informații, cum ar fi un ordin sau un număr de model, în funcție de problema pe care o experimentați.
  • Imagine intitulată Contact Samsung Serviciul Clienți Pasul 9
    4. Selectați "Conectați-vă la o persoană" dacă nu ați rezolvat problema. Dacă ajungeți la ultimele solicitări și nu ați fost redirecționați unui reprezentant, ați dat încă o altă șansă. Când chat-ul vă întreabă dacă ați rezolvat problema, apăsați pe "Conectați-vă la o persoană", astfel încât să puteți comunica cu un reprezentant al serviciului pentru clienți. Ei vor putea vedea fereastra de chat, dar descrie-ți problema din nou, astfel încât să puteți obține cel mai bun ajutor.
  • Metoda 3 din 3:
    Formularul de e-mail
    1. Imagine intitulată Contact Samsung Serviciul Clienți Pasul 10
    1. Selectați serviciul cu care aveți o problemă din meniul derulant al formularului. Faceți clic pe caseta de lângă secțiunea de serviciu a formularului pentru a deschide meniul. Răsfoiți lista de servicii Samsung oferă și alegeți cea care vă oferă o problemă. În acest fel, e-mailul dvs. va fi direcționat către reprezentanții care vă pot ajuta cel mai mult.
  • Imagine intitulată Contact Samsung Serviciul Clienți Pasul 11
    2. Introduceți adresa dvs. de e-mail. Alegeți adresa de e-mail pe care doriți să o utilizați ca mod principal de comunicare. Asigurați-vă că este o adresă pe care o verificați în mod regulat, astfel încât să nu pierdeți când Samsung ajunge înapoi.
  • Imagine intitulată Contact Samsung Serviciul Clienți Pasul 12
    3. Introduceți numărul modelului dvs. al dispozitivului. Alegeți dispozitivul pe care îl utilizați când încercați să accesați serviciul cu care aveți o problemă. De obicei, puteți găsi numărul modelului pe un autocolant sau pe partea din spate a dispozitivului dvs., dar dacă nu este acolo, accesați setările dispozitivului sau despre secțiunea pentru a vedea dacă este listată acolo.
  • Trebuie să introduceți un număr de model pentru dispozitivul dvs. sau altfel nu veți putea finaliza complet formularul.
  • Imagine intitulată Contact Samsung Serviciul Clienți Pasul 13
    4. Alegeți tipul de comentariu pe care îl faceți în meniul Tip de anchetă. Pentru o întrebare generală, selectați opțiunea "General" din meniul derulant. Când ceva nu merge bine cu serviciul, alegeți "Eroare" în schimb. Dacă doriți să recomandați o nouă caracteristică, alegeți "Sugestie" din listă. De asemenea, puteți alege "întrebări personale de informații" dacă aveți nevoie să faceți o modificare cu informațiile despre cont.
  • Când aveți îndoieli, alegeți "General" din meniul derulant.
  • Imagine intitulată Contact Samsung Serviciul Clienți Pasul 14
    5. Explicați-vă problema în casetele de subiect și detalii. În câteva cuvinte, descrieți pe scurt problema pe care o aveți în cutia de subiect. Puneți doar cele mai importante informații de acolo, deoarece va fi linia de subiect a e-mailului. Apoi, explicați-vă cu atenție preocupările dvs. în caseta de detalii. Încercați să fiți cât mai detaliat posibil, astfel încât reprezentantul să poată răspunde la informațiile cele mai utile.
  • De exemplu, linia dvs. de subiect ar putea citi "nevoie de ajutor pentru a schimba locația pe cont Samsung" sau "nu pot accesa informații despre salariul Samsung."
  • Imagine intitulată Contact Serviciul Clienți Samsung Pasul 15
    6. Adăugați imagini la adresa dvs. de e-mail pentru a afișa problema la suportul Samsung. Dacă puteți, luați screenshot-uri sau imagini ale problemei pe care le experimentați, astfel încât reprezentantul obține o idee mai bună despre ceea ce aveți de-a face. Puteți încărca până la 5 imagini în formularul de e-mail, deci alegeți cele mai bune imagini care prezintă problema.
  • Fișierele dvs. trebuie să aibă o dimensiune totală sub 100 MB sau altfel nu veți putea să le trimiteți.
  • Imagine intitulată Contact Samsung Serviciul Clienți Pasul 16
    7. Faceți clic pe Trimiteți și așteptați un răspuns de la Samsung. Atingeți butonul albastru Trimiteți din partea de jos a paginii pentru a finaliza și trimite e-mailul. Samsung nu oferă o estimare când veți primi un răspuns, dar păstrați-vă ochii deschiși pentru un e-mail de la asistența clienților în următoarele câteva săptămâni pentru a vedea dacă au reușit să vă rezolve problema.
  • sfaturi

    Verificați dacă altcineva a postat despre problema dvs. în forumurile comunitare https: // noi.comunitate.Samsung.COM / T5 / Samsung-Community / CT-P / US.
  • De asemenea, puteți încerca să vă întrebați întrebarea dvs. @samsungsupport pe Twitter sau pe pagina Samsung Support aici: https: // Facebook.com / samsungsupport. Ei pot trimite un mesaj direct înapoi pentru a vă ajuta cu problema dvs.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar