Cum să contactați motorola

Atingerea Motorola pentru a aborda și a rezolva o problemă, obțineți un suport tehnic, sau pentru orice alt motiv este ușor - există mai multe modalități de a contacta compania. Prin alegerea liniei de comunicare pe care o preferați, puteți fi în legătură cu un reprezentant al Motorola foarte curând.

Pași

Metoda 1 din 3:
Contactarea unui reprezentant al serviciului pentru clienți
  1. Imagine intitulată Contact Motorola Pasul 1
1. Plasați un apel pentru cea mai ușoară cale de a ajunge la Motorola. Dacă doriți să aveți o conversație persoană-persoană, formați linia generală de întrebări la 1-800-668-6765. Sunt deschise de luni până vineri 7 a.M.-10 P.M. și sâmbătă până duminică 9 a.M.-6 P.M. CT.
  • Imagine intitulată Contactați Motorola Pasul 2
    2. Începeți un chat online pentru răspunsuri rapide. Puteți avea o conversație cu un reprezentant al serviciului pentru clienți în timp real fără telefon. Va trebui să vă furnizați numele, adresa de e-mail și subiectul pentru a începe. Mergi la https: // mobilesupport.Lenovo.COM / US / EN /, și apoi:
  • Faceți clic pe Contactați-ne, apoi faceți clic pe chat cu noi.
  • Completați câmpurile cu informațiile dvs.
  • Faceți clic pe chat live și începeți conversația.
  • Imagine intitulată Contactați Motorola Pasul 3
    3. Conectați-vă pe Facebook Messenger dacă preferați să vorbiți prin intermediul social media. Dacă preferați platformele sociale media, mergeți la https: // mobilesupport.Lenovo.COM / US / EN /, Faceți clic pe Contactați-ne, apoi faceți clic pe pictograma Facebook Messenger. Veți fi redirecționat către Messenger.
  • Faceți clic pe Porniți și introduceți mesajul dvs. Veți fi conectat cu un agent live sau un bot inteligent va răspunde.
  • Metoda 2 din 3:
    Trimiterea unui mesaj
    1. Imagine intitulată Contactați Motorola Pasul 4
    1. Trimiteți un e-mail dacă nu aveți nevoie de un răspuns imediat. Un mesaj de e-mail va determina un răspuns personal la îngrijorarea dvs. Utilizați formularul online Motorola prevede eficiența serviciului. Includeți cât mai multe detalii despre produs, problema și acțiunea dorită.
    • Mergi la https: // mobilesupport.Lenovo.COM / US / EN /
    • Faceți clic pe Contactați-ne, apoi faceți clic pe suportul de e-mail.
    • Va trebui să vă furnizați numele, adresa de e-mail, numele produsului, transportatorului, IMEI / ESN / MEID.
    • Puteți găsi numărul IMEI / ESN / MEID urmând linkul din partea de jos a casetei de mesaje.
    • Puteți adăuga un atașament la mesajul dvs. dacă ar fi de ajutor.
  • Imagine intitulată Contact Motorola Pasul 5
    2. Urmați și Tweet Motorola pentru a raporta o problemă. Dacă preferați un Social Media Platform Exchange Twitter este o opțiune foarte bună. Mergi la https: // mobilesupport.Lenovo.COM / US / EN /, Faceți clic pe Contactați-ne, faceți clic pe pictograma Conectare on Twitter, apoi faceți clic pe urmați. Tweet detaliile problemei tale.
  • Imagine intitulată Contactați Motorola Pasul 6
    3. Post în comunitatea proprietarilor pentru a vorbi cu alți utilizatori de produse Motorola. Acest lucru vă va permite, de asemenea, să cântăriți experiențele lor. Mergi la https: // mobilesupport.Lenovo.COM / US / EN /, Faceți clic pe Contactați-ne, apoi faceți clic pe link-ul comunitar al proprietarilor. Alăturați-vă unei conversații sau postați o întrebare pentru a obține mai multe detalii despre problema dvs. de la alți membri.
  • Metoda 3 din 3:
    Găsirea unui răspuns online
    1. Imagine intitulată Contact Motorola Pasul 7
    1. Utilizați funcția de depanare. Puteți rezolva mai multe probleme pe cont propriu fără a petrece timp pe un apel sau chat utilizând caracteristica de depanare. Este organizată de produs și include motivele pentru care oamenii au contactat Motorola.
    • Mergi la https: // mobilesupport.Lenovo.COM / US / EN /. Faceți clic pe Contactați-ne, apoi faceți clic pe Depanare de lansă. Urmați opțiunile și solicitările aplicabile problemei dvs. Defilați subiectele și soluțiile pentru probleme similare sau introduceți un termen cheie în caseta de căutare.
  • Imagine intitulată Contact Motorola Pasul 8
    2. Participați la forumul comunitar al proprietarilor. În beneficiul experiențelor altora merg la https: // mobilesupport.Lenovo.COM / US / EN /, Faceți clic pe Contactați-ne, apoi faceți clic pe link-ul comunitar al proprietarilor. Scanați subiectele și conversațiile pentru cele legate de problema dvs.
  • Imagine intitulată Contactați Motorola Pasul 9
    3. Urmăriți starea de reparații. Puteți solicita o reparație și urmăriți starea online. Va trebui să utilizați contul dvs. Google pentru a vă conecta la acest serviciu. Mergi la https: // mobilesupport.Lenovo.COM / US / EN /, Faceți clic pe Obțineți ajutor, apoi faceți clic pe Returnari și reparații.
  • sfaturi

    Au informații despre produsul dvs. despre produsul dvs. pentru o referință rapidă și ușoară. Ar trebui să aveți: Numele produsului, transportatorului, IMEI / ESN / MEID, data aproximativă a cumpărării și comerciantului cu amănuntul.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar