Cum să contactați playstation

PlayStation este un brand foarte popular de jocuri video, produs de Sony Interactive Entertainment, care include console, jocuri, conținut online și multe alte forme de jocuri de noroc. PlayStation se mândrește cu serviciul și satisfacția clienților, deci dacă trebuie să luați legătura cu ei, este de fapt foarte ușor să faceți acest lucru. Există mai multe opțiuni pentru a utiliza pentru a ajunge direct la un reprezentant al serviciului pentru clienți sau pentru a trimite un mesaj către PlayStation.

Pași

Metoda 1 din 3:
Apelarea, trimiterea prin e-mail sau scrierea unei scrisori către PlayStation
  1. Imagine intitulată Contact PlayStation Pasul 1
1. Formați 1-800-345-7669 pentru a apela PlayStation pentru asistență imediată. Utilizați orice telefon pentru a forma numărul internațional gratuit pentru suportul pentru clienți al PlayStation între orele 8 a.M. și 8 P.M. Ca să puteți vorbi direct unui reprezentant. Explicați problema sau problema pe care o aveți pentru a vă ajuta.
  • Apelarea liniei de servicii pentru clienți este cea mai rapidă modalitate de a intra în contact cu PlayStation pentru asistență cu probleme tehnice sau probleme de cont pe care le aveți.
  • Aveți informațiile despre contul dvs. la îndemână, astfel încât reprezentantul să fie mai capabil să vă ajute.

Bacsis: Dacă sunați în afara orelor de lucru, lăsați un mesaj vocal care să explice problema dvs. și să includeți informațiile dvs. de contact, astfel încât să vă poată suna înapoi.

  • Imagine intitulată Contact PlayStation Pasul 2
    2. Scrieți o scrisoare către Sony să contactați Playstation despre probleme juridice. Elaborarea unei scrisori profesionale Explicarea problemei dvs. sau detaliind de ce vă contactați PlayStation. Includeți informațiile despre cont și informațiile de contact, astfel încât PlayStation să poată urmări cu dvs. după ce primesc scrisoarea. Adresați-vă scrisoarea către Sony, compania care produce și deține PlayStation și cere un răspuns la scrisoarea dvs.
  • Scrierea unei scrisori este o modalitate bună de a intra în contact cu PlayStation despre o problemă legală sau financiară pe care o aveți cu ei.
  • Trimiteți scrisoarea dvs. ca poștă certificată, astfel încât să puteți fi siguri că este livrat.
  • Adresați-vă scrisoarea către:
    Sony Interactive Entertainment LLC
    2207 Bridgepinte Parkway
    San Mateo, CA 94404
    Statele Unite ale Americii
  • Imagine intitulată Contact PlayStation Pasul 3
    3. Trimiteți un e-mail pentru un răspuns oficial la ajutor @ Ukplaystation.COM. Deschideți e-mailul dvs. pe un browser web sau pe telefonul smartphone și scrieți un mesaj care explică în detaliu problema sau problema, inclusiv etapele pe care le-ați luat deja pentru a încerca să le reparați sau să o rezolvați. Includeți informațiile despre contul dvs. și informațiile de contact și întrebați suportul PlayStation pentru a vă contacta pentru a discuta.
  • Chiar dacă locuiți în afara Mărcii, un reprezentant la PlayStation va fi capabil să redirecționeze e-mailul la departamentul sau locația potrivită dacă este necesar.
  • E-mailul este cel mai bun mod de a primi un răspuns oficial de la PlayStation cu privire la o problemă pe care o aveți dacă aveți nevoie de una pentru înregistrările dvs. sau pentru un proces.
  • Trimiterea unui e-mail este, de asemenea, o modalitate bună de a contacta PlayStation dacă nu ați reușit să luați legătura cu ele prin alte mijloace.
  • Dacă nu primiți un răspuns după 48 de ore, trimiteți un e-mail de urmărire, cerându-le să vă contacteze.
  • Includeți informațiile despre contul dvs., numele și o scurtă descriere a mesajului dvs. în linia de e-mail a liniei, astfel încât suportul PlayStation să-l redea cu ușurință. De exemplu, ați putea scrie, "Contul # 123456 - Jack Smith - Consola deteriorată."
  • Imagine intitulată Contact PlayStation Pasul 4
    4. Utilizați formularul online pentru anchete media sau comunicate de presă. Dacă sunteți membru al presei sau căutați un comunicat oficial de presă sau o declarație din PlayStation, deschideți un browser web și mergeți la PlayStation.COM / EN-US / Media-Anchetă-Form-PlayStation4 /. Introduceți numele dvs., organizația pe care o lucrați, adresa dvs. de e-mail, apoi scrieți un mesaj scurt care solicită o declarație din PlayStation. Verificați căsuța de e-mail pentru un răspuns de la ei.
  • Dacă nu primiți niciun răspuns într-o săptămână, trimiteți un e-mail pentru a urmări cererea dvs.
  • Metoda 2 din 3:
    Live-chat cu serviciul clienți
    1. Imagine intitulată Contact PlayStation Pasul 5
    1. Du-te la site-ul PlayStation la http: // playstation.COM /. Deschideți un browser web și introduceți adresa URL în bara de căutare Trageți pe site-ul oficial PlayStation. Permiteți paginii web la încărcarea completă, astfel încât toate caracteristicile să fie active. În funcție de locația dvs., este posibil să fiți direcționați către site-ul PlayStation care este relevant pentru zona dvs.
    • De exemplu, dacă locuiți în SUA, puteți fi redirecționat http: // noi.Play Station.COM.
    • Indiferent unde vă aflați sau ce site sunteți redirecționat, veți putea accesa aceleași caracteristici și veți folosi serviciul de chat live.
    • Dacă întâmpinați probleme la găsirea paginii web, utilizați un motor de căutare, cum ar fi Google sau Bing și introduceți termenii de căutare, cum ar fi "PlayStation Website" pentru a aduce pagina.
  • Imagine intitulată Contact PlayStation Pasul 6
    2. Conectați-vă la contul dvs. PlayStation sau creați unul nou. Uită-te în colțul din dreapta sus al paginii pentru un buton etichetat "Conectați-vă."Faceți clic pe link și introduceți informațiile despre cont sau informațiile despre profilul utilizatorului pentru a vă conecta la contul dvs. Dacă nu ați făcut un cont online, faceți clic pe opțiunea pentru a face una nouă și pentru a lua câteva minute pentru a introduce informațiile dvs. și pentru a crea un cont.
  • Trebuie să aveți un cont și să fiți conectat la profilul dvs. de utilizator pentru a utiliza funcția Live Chat.
  • Imagine intitulată Contact PlayStation Pasul 7
    3. Alegeți opțiunea de a discuta cu serviciul clienți. După ce v-ați conectat, căutați icoana etichetată "Ajutor."Faceți clic pe acesta pentru a deschide meniul derulant, apoi alegeți opțiunea care este etichetată" Live Chat."Veți fi redirecționat către o nouă pagină care conține câmpuri pentru a descrie pe scurt problema dvs. și introduceți informații suplimentare pentru a ajuta reprezentantul să vă ajute. Introduceți informațiile și apoi faceți clic pe opțiunea de a începe un chat live.
  • Utilizați chat-ul live dacă nu puteți apela linia de servicii pentru clienți sau aveți nevoie de ajutor cu o problemă tehnică pe care o aveți cu consola dvs.
  • Ar trebui să fiți conectat la un reprezentant în câteva minute după ce ați ales opțiunea de a începe un chat live.
  • Bacsis: Chat-ul live este disponibil în general 24 de ore pe zi. Cu toate acestea, dacă chat-ul live nu este activ, un mesaj va fi afișat pe pagina de chat.

  • Imagine intitulată Contactați PlayStation Pasul 8
    4. Explicați-vă problema sau problema reprezentantului serviciului pentru clienți. Când începe chatul live, reprezentantul Serviciului Clienți se va prezenta și se va întreba cum vă pot ajuta. Explică politicos problema sau problema pe care o aveți și le spuneți despre etapele sau acțiunile pe care le-ați luat deja pentru a încerca să o rezolvați. Răspundeți la orice întrebări pe care le au și vor lucra pentru a vă ajuta.
  • Evitați utilizarea limbajului nepoliticos sau profan sau ați putea fi dat afară din chatul live.
  • Utilizarea chat-ului live este o modalitate excelentă de a intra în contact cu PlayStation rapid.
  • Metoda 3 din 3:
    Tweeting Adresați-vă Playstation
    1. Imagine intitulată Contact PlayStation Pasul 9
    1. Vizitați Twitterul lui PlayStation la https: // twitter.com / askplaystation. Deschideți un browser web și introduceți adresa URL pentru a ajunge la pagina Twitter @askplaystation sau utilizați aplicația Twitter de pe smartphone-ul sau tableta pentru ao trage. Asigurați-vă că sunteți conectat la contul dvs., astfel încât să puteți contacta pagina.

    Bacsis: Dacă nu aveți unul, puteți face un cont Twitterin cateva minute.

  • Imagine intitulată Contact PlayStation Pasul 10
    2. Postați un Tweet la pagina care îi cere să vă contacteze. Selectați opțiunea pentru a posta un mesaj Tweet la pagina @askplaystation și introduceți un scurt mesaj care explică pe scurt problema sau problema pe care o aveți. Cereți Suport PlayStation pentru a vă contacta prin Twitter pentru a vă ajuta să o rezolvați.
  • Postarea unui Tweet despre o problemă sau întrebare pe care o aveți despre jocuri, conținut online sau console este o modalitate excelentă de a obține atenția PlayStation și de a primi un răspuns.
  • Nu includeți informații personale sau financiare într-un Tweet public pentru a vă menține protejat.
  • De exemplu, ați putea posta ceva de genul "Bună ziua! Playstation-ul meu a fost livrat cu o fisură mare în ea. Pot avea un înlocuitor livrat sau poate schimba pe cel pe care îl am într-un magazin?"
  • Imagine intitulată Contact PlayStation Pasul 11
    3. Trimiteți un mesaj direct dacă includeți informații personale. Dacă aveți o problemă cu contul dvs. sau o problemă de facturare, alegeți opțiunea de a trimite un mesaj direct către pagina @askplaystation. Explicați problema pe care o aveți în detaliu, precum și pașii pe care l-ați luat deja pentru a încerca să o rezolvați. Includeți informațiile despre contul dvs. și cereți-le să vă contacteze despre problema dvs.
  • Mesajele directe sunt private și nu vor fi văzute de alte persoane, dar ar trebui să fiți atenți și să evitați să trimiteți informațiile financiare personale, cum ar fi numărul cardului dvs. de credit.
  • Imagine intitulată Contact PlayStation Pasul 12
    4. Verificați în mod regulat căsuța poștală și notificările pentru un răspuns. Echipa de asistență care gestionează pagina @askplaystation va trimite un răspuns la Inbox-ul dvs. Twitter sau va comenta postul dvs. pentru a solicita informații suplimentare, astfel încât acestea să poată funcționa pentru a vă rezolva problema sau problema. Păstrați un ochi în căsuța de e-mail pentru un mesaj de la ei și verificați notificările dvs. Twitter pentru o alertă pe care au răspuns-o la postarea dvs., astfel încât să le puteți da orice informații sau confirmări pe care trebuie să le remedieze.
  • Dacă nu auziți nimic de la ei după mai mult de 2 zile, trimiteți un mesaj direct care îi cere să vă contacteze.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar