Cum să fii un frate bun

Doriți să aflați cum să setați un bun exemplu sau să vă îmbunătățiți relația cu frații dvs? Ești pe cale să devii un frate pentru prima dată? Continuați să citiți pentru instrucțiuni detaliate despre cum să fiți un frate bun și să setați exemplul perfect pentru frații dvs!

Pași

Metoda 1 din 3:
Stabilind un bun exemplu
  1. Imaginea intitulată Fii drăguț cu fratele tău pasul 2
1. Fii respectuos. Este important să setați un exemplu pentru frații dvs., întotdeauna să fie respectuos. Fii respectuos pentru ei, desigur, dar ar trebui să fii, de asemenea, respectuos părinților tăi, profesorii tăi, prietenii tăi și chiar străini perfecți! Fiind respectuos le va ajuta foarte mult în viață și dacă o învață de la cineva pe care îl respectă cu adevărat, va deveni un obicei pe tot parcursul vieții.
  • Nu vorbiți înapoi părinților sau profesorilor dvs. Politicos argumentează dacă problemele vin, dar altfel face ceea ce ți-ai spus și arăt-ți fratele cum sa terminat.
  • Imaginea intitulată Fii drăguț cu fratele tău Pasul 7
    2. Fii responsabil. De asemenea, este foarte important pentru fratele tău să înveți cum să fii responsabil. Nu faceți droguri sau alcool și țineți pasul cu treburile dvs. și ajutați-vă în jurul casei. Faceți bine în școală, dar fiți umili față de notele dvs. Obțineți un loc de muncă dacă programul dvs. permite și economisiți banii responsabili. Acest lucru vă ajută, dar de asemenea, stabilește un mare exemplu pentru ei. Ei vor vedea că munca grea și sacrificiul plătiți.
  • Imaginea intitulată convinge părinții dvs. să facă ceva pasul 5
    3. Utilizați un limbaj bun. Cu siguranță nu le înveți orice cuvânt rău în carte, dar folosind un limbaj bun înseamnă, de asemenea, vorbind bine. Vorbiți corect și cu cea mai bună gramatică și vocabular pe care îl puteți gestiona. Ei vor ridica limba dvs. și vor învăța foarte mult. Discursul bun este adesea un semn al unei educații mai bune și mulți angajatori consideră că este esențial, astfel încât să le stabiliți pentru o viață de succes.
  • Imaginea intitulată Fii drăguț cu fratele tău pasul 5
    4. Evitați violența. Ar trebui să încercați să nu fiți violenți față de frații dvs. și să setați un exemplu foarte bun, fără a fi violent față de nimeni altcineva. Copiii care învață că sunt violenți sunt răcoritori de frații lor pot merge la stilul de viață violent care le au în închisoare sau mai rău. În schimb, rezolvați-vă problema pașnic și vorbind. Dacă cineva încearcă să vă îndrepte într-o luptă, fiți persoana mai mare și plecați.
  • Băieții care mărturisesc părinții lor fiind violenți sunt de două ori mai susceptibili să fie violenți, deci ce credeți că vor face dacă vor vedea un frate că privesc cu adevărat să fie violenți?
  • Imaginea intitulată face ca ieșind în timp ce sa căsătorit pasul 8
    5. Fii tu însuți. Învățați-vă frații să se respecte mereu în sine. Faceți asta prin a fi singur. Urmăriți lucrurile pe care le iubiți și nu lăsați opinia populară să vă influențească. Fi individual și uitați tendințele și faceți ceea ce vă va face cel mai popular. Făcând aceste lucruri, fratele tău va învăța să fii încrezător în propria lor. Comunicați mai mult cu fratele dvs., astfel încât să deveniți cu adevărat aproape, vă ajută să vă construiți încrederea.
  • Imaginea intitulată Fii drăguț cu fratele tău Pasul 13
    6. Proteja pe alții. Arătați-vă frații că ar trebui să rămână întotdeauna pentru micul tip și să protejeze oamenii care merită protecția prin faptul că vă faceți același lucru. Niciodată nu știi, că micul copil care a fost bătut la școală poate să nu aibă un frate care să-l protejeze. Protejarea celor neajutorați va învăța frații dvs. cum să fie oameni buni și le va face să vă respecte și mai mult.
  • Imagine intitulată Utilizați eticheta corectă la fumat Pasul 2
    7. Face ceea ce este corect. Faceți ceea ce trebuie, mai ales când este greu. Acest lucru înseamnă, de asemenea, să ceri scuze sau să admită când ați făcut ceva greșit. Vrei ca frații tăi să poată face același lucru, pentru a face întotdeauna ceea ce trebuie. Acest lucru vă va face pe amândoi oameni mai buni.
  • Metoda 2 din 3:
    Dezvoltarea unei relații bune
    1. Imaginea intitulată Fii drăguț cu fratele tău Pasul 22
    1. Petreceți timp cu frații dvs. Cea mai bună modalitate de a începe să aveți o relație mai bună cu frații dvs. este să vă petreceți timp cu ei. Stai, juca, du-te loc... Nu contează. Face tot ce simte potrivit pentru tine. Acest lucru vă va oferi împreună amintiri minunate și, de asemenea, să construiți o prietenie dincolo de relația de frate.
  • Imaginea intitulată Fii drăguț cu fratele tău Pasul 4
    2. Construi încrederea lor în sine. Vrei ca frații tăi să aibă o mare încredere în sine, așa că ajută-i să-și sporească încrederea. Le complimentează când o merită, ajută-i să-și construiască abilități și să-i ajute mai inteligent și să-i ajute să facă lucruri pe care le pot fi mândri. Acest lucru vă va face, de asemenea, fericiți pentru că nu numai că vor fi mândri de ei înșiși, dar veți fi și mândri de ei.
  • Imaginea intitulată convinge părinții dvs. să facă ceva pasul 8
    3. Construi și păstra încrederea lor. Dacă doriți să aveți o relație bună cu frații dvs., ar trebui să aveți o mulțime de încredere între dvs. Când vă spun ceva, nu mergeți și spuneți părinților voștri. Păstrează lucrurile doar între voi doi, cu excepția cazului în care frații voștri vă cere să-i spuneți părinților. Dacă nu puteți avea încredere reciproc, veți avea probabil o relație dificilă pentru restul vieții voastre.
  • De asemenea, ar trebui să-și construiască încrederea, creând un loc sigur pentru ei să vină și să vorbească despre problemele lor. Nu ar trebui să râd niciodată de ei sau să le judecați pentru lucrurile pe care le spun, astfel încât ei știu că pot veni întotdeauna la tine fără teama de modul în care vei reacționa.
  • Imagine intitulată Deal cu excluderea Pasul 9
    4. Să fie ei înșiși. Nu încercați să le faceți în voi și nu vă supărați dacă nu fac întotdeauna deciziile pe care le doriți. Respect că ele sunt propriile lor indivizi și le sărbătoresc, așa cum sunt. Încercați să faceți unele dintre hobby-urile lor unice cu ei sau cel puțin discutați și întrebați-le despre ea din când în când.
  • Imagine intitulată Planul pentru un viitor de succes
    5. Vedeți lucrurile din perspectiva lor. Probabil că nu sunteți de acord cu lucrurile uneori. Acesta este doar cum merge frații. Dar când discutați sau când fac ceva cu care nu sunteți de acord, încercați să vedeți lucruri din punctul lor de vedere. Simpatizează cu ei și înțeleg că probabil că încearcă cele mai bune. Acest lucru va ajuta la reducerea luptelor.
  • Văzând lucrurile din perspectiva lor se poate face și în fiecare zi. Aprecierea luptelor lor în viață și respectarea acestora pentru ceea ce trec, vă vor da atât un respect mai bun pentru celălalt.
  • Imaginea intitulată Fiți drăguți cu fratele dvs. Pasul 8
    6. Ajutați-i cu problemele lor. Când au probleme, ajutați-i! Nu le faceți doar pentru ei, ci să le arătați cum să o repare singuri. Acest lucru va face viața lor mai bună pe termen lung, dar va dezvolta și prietenia dintre dvs.
  • Cu toate acestea, dacă refuză ajutorul dvs., trebuie să respectați dorințele lor. Dacă doresc cu adevărat să încerce să facă lucrurile pe cont propriu, cele mai bune pe care le puteți face este să fiți acolo pentru ei dacă nu reușesc sau au nevoie de ajutor.
  • Imagine intitulată Cheer Cineva Pasul 13
    7. Încurajați-vă frații. Încurajați-vă frații să iasă și să facă ceea ce doresc cu viața lor. Încurajați-i să ajungă la stele. Încurajați-i să fie oameni mai buni. Aceste lucruri îi vor ajuta să obțină mai mult în viață și să fie mai fericiți oameni. Acest lucru vă va salva de la inima de a le vedea rănirea și suferința.
  • Imagine intitulată Stop Comportamentul agresiv al copilului Pasul 10
    8. Uită-te la frații tăi. Frații tăi s-ar putea într-o zi să intre în necaz, indiferent dacă devin agresați sau se află cu mulțimea greșită. Indiferent de situație, ar trebui să vă țineți și să vă protejați fratele, ajutându-i să facă mai multe opțiuni, după cum este necesar. S-ar putea să nu câștigi întotdeauna aceste bătălii, dar fratele tău nu va trebui să se îndoiască cât de mult le iubești și nu vei trebui niciodată să te simți vinovat de a nu face destul pentru a le proteja.
  • Metoda 3 din 3:
    Mergând în plus
    1. Imagine intitulată Evitați gândurile și emoțiile conflictuale Pasul 9
    1. Configurați-vă fratele când sunt trist. O îmbrățișare bună și un cuvânt bun va merge mult când fratele tău este trist. Lăsați-i să vorbească despre problemele lor (sau să nu vorbească despre problemele lor!) Și arătați-le că sunteți acolo pentru ei, oferindu-i o îmbrățișare până când se simt mai bine.
  • Imaginea intitulată Fii drăguț cu fratele tău Pasul 11
    2. Faceți lucruri frumoase pentru fratele dvs. Puteți face lucruri frumoase pentru ei făcând ceea ce vă cer să faceți din când în când, sau făcând lucruri ale întâmplătoare pentru ele, cum ar fi micul dejun sau de a le ajuta să-și curățe camera.
  • Imagine intitulată Ajutați copiii să se ocupe de îmbrățișările nedorite Pasul 11
    3. Face apoi să se simtă bine despre ei înșiși. Dați-i fraților dvs. complimente atunci când fac ceva răcoros sau bun. Spune-le că arată frumos din când în când sau își complimentează hainele. Acest lucru le poate face să se simtă foarte bine despre ei înșiși.
  • Imagine intitulată Cheer Cineva Pasul 6
    4. Luați-le cadouri grijulii. Când sărbătorile sau zilele de naștere se rostogolesc, ia-i cadouri care sunt bune pentru ei, nu doar ceva generic pe care oricine ar primi. Gândiți-vă la ce vă amintesc de ele sau despre lucruri pe care le-ați făcut împreună. Gândiți-vă la lucrurile pe care le-au spus că le-au plăcut sau că au vrut. Gândiți-vă la lucrurile pe care le-ar avea nevoie. Acest lucru vă va ajuta să obțineți cadoul perfect.
  • Imaginea intitulată Fii drăguț cu fratele tău Pasul 14
    5. Fii generos. Împărtășiți ceea ce aveți cu frații dvs. Dacă vor să-ți împrumute lucrurile, să-i las. Dacă ai niște bomboane, împărtășiți-l cu ei. Nu faceți niciodată lucruri ca acest lucru care așteaptă ceva în schimb. Fă-o pentru că vrei să fii un frate bun.
  • Imaginea intitulată Fii drăguț cu fratele tău Pasul 17
    6. Vizitați și le apelați când sunteți mai în vârstă sau departe. Dacă fratele tău călătorește sau trăiește în altă parte, sau când ești mai în vârstă și m-ai mutat departe, îi sună sau le vizitează când poți să le arăți că te gândești la ei. Nu lăsați relația dvs. să se descompună din cauza distanței, ci o conexiune puternică care poate trece la orice distanță.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Frații dvs. vor fi probabil în jur pentru mult mai mult decât părinții dvs., deci este important să aveți o relație bună cu ei. Într-o zi, ar putea fi singura familie vii!
  • Petreceți timp împreună jucând jocuri sau sport pentru a dezvolta împreună amintiri minunate.
  • Arată că îi iubești cu adevărat.
  • Avertizări

    Nu încercați să vă bateți frații în jur dacă au sentimente grele împotriva dvs., pentru că le-ar putea face foarte supărat și să continue să facă ceva care să le trimită într-un traseu foarte, foarte rău.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar